Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΜΠΑΣΚΕΤ: Τα δεμένα πλοία… ακινητοποίησαν και την ΑΓΕΖ!

Η νέα 48ωρη απεργία της Π.Ν.Ο. (έως 06/12) ανάγκασε την ΕΣΚΑΗ να αναβάλει τους αγώνες όλων των τμημάτων της ΑΓΕΖ, στο μπάσκετ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σκόραραν… κατά ριπάς οι πρωτοπόροι! (photos)

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα ματς του Σαββάτου σε Α΄ & Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου (7η  αγωνιστική) με τους τρεις διεκδικητές του τίτλου να έχουν εύκολο απόγευμα.
Δικαίως… «φωνάζουν» τα Γερακαρία για τη διαιτησία του Φώτη Κοριανίτη στον Πλάνο. Αναλυτικά:

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οικογένεια του Μαρίνου Πατίρη

Με ανακοίνωση που ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΕΠΣ Ζακύνθου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μαρίνου Πατίρη που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής & του Παιδικού

Ανακοινώθηκαν από την  Επιτροπή Διαιτησίας  οι  Διαιτητές  των  αγώνων της Α΄ και Β΄ Κατηγορίας  καθώς επίσης  και οι διαιτητές  του  Παιδικού  Πρωταθλήματος  Κατηγορίας  2007-2008 (6Χ6).

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Αύριο Παρασκευή (02/12, 15:00) η κηδεία του Μαρίνου Πατήρη

Έχασε τη μάχη και έφυγε άδικα από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ένας καλός φίλος και συμπολίτης, ο κτηνίατρος Μαρίνος Πατήρης, παλεύοντας όλες τις δυνάμεις του, για πολλούς μήνες με την επάρατη νόσο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  το Πρόγραμμα των αγώνων της  Α΄ και Β΄ Κατηγορίας της  7ης  αγωνιστικής.

ΜΙΚΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ήττες στο Μεσολόγγι

Δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Προεπιλογής της ΕΠΟ έδωσαν οι Μικτές της ΕΠΣ Ζακύνθου, που αντιμετώπισαν την ΕΠΣ Αιτωλοκαρνανίας σε αγώνες που έγιναν στο Μεσολόγγι.

ΖΑΟΑ: Η ιστορία έγραψε - Η γυναικεία ομάδα στην Α΄ Εθνική

Ξεκίνησε σαν Όνειρο...  Έγινε σύνθημα στα χείλη αυτών που το πίστεψαν... Μεταμορφώθηκε σε Πίστη..... κ τελικά έγινε Πραγματικότητα!!!

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Κατάσχεση των λογαριασμών από χειρισμούς πρώην διοικήσεων!

Με ανακοίνωσή της η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή γνωστοποιεί ότι οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ άφησαν ανεξόφλητη οφειλή ύψους 3,4 εκατ. ευρώ στην εταιρία «Εθνική Factors» με συνέπεια την κατάσχεση των εταιρικών λογαριασμών της Ομοσπονδίας!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ακραία καιρικά φαινόμενα στο Ρόιδο!!! - Στα 14 σταμάτησε ο ΑΟ Κατασταρίου

Πραγματοποιήθηκαν και τα τρία παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής (ένα στην Α΄ και δύο στην Β΄ Κατηγορία) που είχαν αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας.

ΑΓΕΖ: Ένα ακόμα... ροζ φύλλο αγώνα!

Δε δυσκολεύτηκε η ανδρική ομάδα της Α.Γ.Ε.Ζ. στα πλαίσια της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.Κ.Α.-Η., να κερδίσει την αδύναμη ΚΡΗΝΗ ´97 με το ευρύ σκορ 94 – 55.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΠΣΑΠ: Βάλε γκολ για τον Λεωνίδα!!!

Ο Λεωνίδας Κουτσούκης που αγωνίζεται στη Ζάκυνθο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, με τον ΠΣΑΠ να ζητάει την στήριξη όλων για να κερδίσει ο νεαρός τον σημαντικότερο αγώνα της ζωής του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Λεωνίδα Κουτσούκη στη σελίδα του ΠΣΑΠ:

Νέα 48ωρη απεργία της ΠΝΟ - Χωρίς πλοία την Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων της, με 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, έως τις 6.00 το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου, αποφάσισε σε σημερινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ),

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΜΙΚΤΕΣ: Οι αποστολές για Αιτωλοακαρνανία

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11/2016 και ώρα 05.30 (πρωί) θα αναχωρήσουν οι αποστολές των Μικτών Ομάδων Παίδων και Νέων για τους αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές στα εξ αναβολής

Από την Επιτροπή  Διαιτησίας   Ε.Π.Σ. Ζακύνθου , ανακοινώθηκε   ο ορισμός  των  Διαιτητών   της  6ης Αγωνιστικής  Α΄ και Β΄ Κατηγορίας , που  αναβλήθηκαν  ή που δεν  έληξαν   λόγω  καιρικών  συνθηκών.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την Πέμπτη 01/12 η κλήρωση του Παιδικού Πρωταθλήματος

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ανακοινώθηκε,  ότι την  ΠΕΜΠΤΗ  01/12/2016  και ώρα 21.00  στην αίθουσα  - ΚΟΚΚΙΝΟΣ  ΒΡΑΧΟΣ - (έναντι πλατείας  Σολωμού)  θα  πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις  του  Παιδικού Πρωταθλήματος , όλων των κατηγοριών, ποδοσφαιρικής περιόδου 2016 - 2017.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την Τετάρτη (30/11) τα εξ αναβολής & όχι μόνο

Από την Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου , ανακοινώθηκε   ο ορισμός  των  αγώνων  της  6ης Αγωνιστικής  Α΄ και Β΄ Κατηγορίας , που  αναβλήθηκαν  ή που δεν  έληξαν   λόγω  καιρικών  συνθηκών.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλειστά αύριο (28/11) όλα τα σχολεία στη Ζάκυνθο

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Λευτέρη Νιοτόπουλου αύριο Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 όλα τα σχολεία του νησιού θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας που πλήττει τα τελευταία 24ωρα το νησί.

Δυστυχώς βρέθηκε νεκρός ο άτυχος 33χρονος

Λίγο πριν πέσει το σκοτάδι και με την συνδρομή των ειδικά εκπαιδευμένων ανδρών του πυροσβεστικού σώματος, οι έρευνες ολοκληρώθηκαν με τον εντοπισμό του Γιώργου Ζουπάνου που χθες τη νύχτα παρασύρθηκε από τεράστιες ποσότητες νερού.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Βούλιαξε» στο Μαχαιράδο ο ΑΟ Τσιλιβή (1-1) – Αέρας η Ζάκυνθος - Όλα τα αποτελέσματα

Έπεσε σήμερα (27/11) η αυλαία της 6ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Η Ζάκυνθος πέρασε… αέρας από τον Αγγερικό (6-2 τον Εθνικό Σκουλικάδου), Αστέρας Μαχαιράδου και ΑΟ Τσιλιβή έμειναν στο 1-1, αλλά το ματς περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού τραυματίστηκε ο Νταλανάι (Αστέρας) στο χειρουργημένο του πόδι!

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Νέες επιτυχίες στο παγκόσμιο Ζίου Ζίτσου στην Πολωνία!

Ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στην Βρότσλαβ της Πολωνίας, με τον Απολλοφάνους Φιλόξενος να μας κάνει για άλλη μία φορά υπερήφανους.