Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-PLAY OFF: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης, για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Α΄Κατηγορίας, της 2ης Αγωνιστικής:

FOOTBALL LEAGUE: Στοπ στα play out!!!

Θέλει να ησυχάσει και δεν μπορεί η Β’ Εθνική… Εμπλοκή σε σχέση με την έναρξη των πλέι οφ και των πλέι άουτ προέκυψε τη Μ. Πέμπτη (9/4).

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-PLAY OFF: Το Τσιλιβή... "έκλεψε" τη νίκη στις καθυστερήσεις (Photos)

Με νίκη του ΑΟ Τσιλιβή (3-2 επί του Αστέρα Μαχαιράδου) στο 2ο  λεπτό των καθυστερήσεων, έληξε το δεύτερο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.

FOOTBALL LEAGUE: Άρχισαν οι αποδεσμεύσεις στη Λαμία!

Ρεπετσάς και Ζουλιώτης έλυσαν τη συνεργασία τους  με την ομάδα της Φθιώτιδας. Διαβάστε τι είπε στη Συνέντευξη Τύπου ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Loutraki Easter Camp 2015: Φωτογραφικό υλικό από τους αθλητές της ΑΓΕΖ

Οι ακαδημίες της ΑΓΕΖ στη συνεργασία που έχουν τα τελευταία χρόνια με την t-NBA παίρνουν μέρος στο Loutraki Easter Camp 2015, για ακόμη μία χρονιά. Μέσω του agez.gr πάμε μαζί να δούμε πολλές φωτογραφίες από την παρουσία τους στο Λουτράκι.

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-PLAY OFF: "Αγγίζει" το νταμπλ ο ΑΟ Λεβάντε! (Photos)

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του φετινού νταμπλ είναι ο ΑΟ Λεβάντε, ο οποίος επικράτησε πριν από λίγο στο Ρόιδο του ΑΟ Κατασταρίου με 4-1 και απομακρύνθηκε στους... 9 βαθμούς!

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Απόλλων Σμύρνης: Εξώδικο σε Κοντονή, ΓΑΔΑ, ΕΠΟ

Εξώδικη διαμαρτυρία-πρόσκληση-δήλωση έστειλε το πρωί της Μ. Τρίτης (7/4) η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προς τους Σταύρο Κοντονή, την ΓΑΔΑ και την ΕΠΟ, αναφορικά με την ασφάλεια του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Γ’ Εθνική: Τι ισχύει για την άνοδο στη Football League

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ανθούν τα σενάρια περί αλλαγής του αριθμού των ομάδων που προβιβάζονται ή υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική.

Γ’ Εθνική: Αφαίρεση βαθμών στην Αχαϊκή

Βαριά καμπάνα επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στην Αχαϊκή για το παιχνίδι με τον Παναρκαδικό.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - PLAY OFF: Ο Καλογεράκος στο Ρόιδο, ο Κωστάκης στο Μαχαιράδο

Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Διαιτησίας   Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ   οι  Διαιτητές  των  αγώνων  κατάταξης  για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α΄κατηγορίας.

ΑΝΟΖ: Νέες επιτυχίες για τον όμιλο

Δύο αθλήτριες του ΑΝΟΖ έλαβαν μέρος σε μητινγκ με την επωνυμία 12α ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ το διήμερο 4-5 Απριλίου που διεξήχθη στο Περιστέρι. Η Τζώρτζια Καλοφώνου που κολύμπησε στην κατηγορία κορασίδων και ήρθε 1η στα 200μ. ύπτιο με χρόνο 2,35,35 (ατομικό ρεκόρ) 3η στα 50μ. ύπτιο με χρόνο 33.40 και 4η στα 50μ. πεταλούδα με χρόνο 31,94.

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Αίτηση στον Κοντονή για άρση αθλητικής αναγνώρισης της ΕΠΟ!

Ο γνωστός ποινικολόγος, Γιώργος Παναγόπουλος εδώ και μεγάλο διάστημα δραστηριοποιείται κατά της ΕΠΟ, αξιώνοντας την έκπτωσή της, με δεδομένο πως από το 2012 μέχρι σήμερα λειτουργεί με παράνομο κατασταστικό.

Σοκ με την διαφθορά στην κυβέρνηση

Οι συνεχείς κλήσεις παραγόντων και διαιτητών στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν, καθώς και το πόρισμα Πούλιου για την υπόθεση των στημένων αγώνων, δεν πέρασαν απαρατήρητες, από την αθλητική ηγεσία του τόπου.

10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»: Εκτός βάθρου η Μάγδα Γαζέα

Περισσότερα από 20.000 χαμόγελα, ξεχωριστές στιγμές χαράς, ιδρύματα κοινωνικής προσφοράς που έστειλαν μηνύματα ζωής, υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού σε όλους τους Δρόμους και ατελείωτες συγκινήσεις πρόσφερε ο επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», που δικαίωσε τον τίτλο του μεγαλύτερου γεγονότος της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα, βάσει μεγεθών αλλά και βάσει δυναμικής.

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: 46 νέοι προπονητές UEFA C

Την  Παρασκευή  03/04/2015  στήν αίθουσα του  Ενωσιακού  Γηπέδου  ολοκληρώθηκε  με  επιτυχία το  3ο  και  τελευταίο  σεμινάριο  προπονητικής, για  την  απόκτηση  της  ειδικής   πιστοποίησης παρακολούθησης σεμιναρίων  U.E.F.A.    C.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το τρίτο ημίχρονο στη Ζάκυνθο

Τι είπαν Ντάνι Ακίνο και Θωμάς Γράφας μετά τη νίκη του ΑΠΣ επί του Πιερικού.


Ακολουθούν αναλυτικά οι τοποθετήσεις στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα της Ζακύνθου...

Λαμία: «Χειροκροτήστε τον… μεγάλο Ηρακλή» - Παραιτήθηκε ο Παπαϊωάννου

Ειρωνική ανακοίνωση από τη διοίκηση της Λαμίας που κάνει ευθεία επίθεση στον Ηρακλή για την ήττα του από τη Λάρισα με 1-0.

Ηρακλής – Λάρισα 0-1: Το χαμένο πέναλτι που άφησε εκτός τη Λαμία (video) - Περόνε: «Συγγνώμη σε όλους»

Ο Εμάνουελ Περόνε αστόχησε από τα 11 βήματα στις καθυστερήσεις του αγώνα του Ηρακλή με τη Λάρισα για να μείνει εκτός play-off η Λαμία.

Κοντονής: «Ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας»

Δήλωση για την επίθεση που δέχτηκε το βαν του OTE TV στο Καυτανζόγλειο έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, καταδικάζοντας το περιστατικό.

Football League-Βόρειος Όμιλος: Η βαθμολογία των play out

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του Βορείου Ομίλου της Football League με έξι ομάδες να διατηρούν την παραμονή τους μέσω των play out.
Ο Αγροτικός Αστέρας κι ο Τύρναβος ήταν αυτοί που εξασφάλισαν την τελευταία αγωνιστική τη συμμετοχή τους στο μίνι-πρωτάθλημα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η κλήρωση των play off της Α΄ κατηγορίας – Έναρξη την Μ. Τετάρτη

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου, στο Γαϊτάνι η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α΄ Κατηγορία.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Μετά από 20 χρόνια και πάλι στην Α΄ Κατηγορία ο Έσπερος! - Τα σημερινά αποτελέσματα (Photos)

Η σημερινή άνετη επικράτηση του Έσπερου επί του Παναρκαδικού με 4-0, σήμανε αυτόματα και τα τρελά πανηγύρια, αφού η ομάδα του Στράτου Κουρούμαλου μετά από μία 20ετία επιστρέφει στην Α΄ Κατηγορία, με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, προερχόμενοι από την Ακαδημία. Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ: Νίκη παραμονής για Ζακυνθιακό - Τα σημερινά αποτελέσματα & η βαθμολογία

Δεν χάνει την παραμονή του στην κατηγορία ο νεοφώτιστος ΑΟΠ Ζακυνθιακός μετά και τη σημερινή νίκη του επί του ΑΟ Λουτρακίου με 4-1. Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Football League: Στα play-off η Λάρισα, υποβιβάστηκε ο Απόλλων 1926

Επικό τέλος στη Football League με τη Λάρισα να επικρατεί 1-0 του Ηρακλή και να παίρνει τη θέση στα play-off – Ήττα υποβιβασμού για τον Απόλλωνα 1926 μετά την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: "Βούλιαξε" το Λουτράκι με... δράστη τον Καραμαλίκη (4-1)

Σπουδαία εμφάνιση (κυρίως στην επανάληψη) και επιβλητική νίκη με 4-1 επί του ΑΟ Λουτρακίου για την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου, με έναν καταπληκτικό Στάθη Καραμαλίκη!!!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με νίκη επί του Πιερικού (2-1) πάει για την παραμονή (Photos)

Με γκολ των Κριτσμάρεβιτς και Πλαβούκου η Ζάκυνθος επικράτησε με 2-1 του Πιερικού στην τελευταία αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Β΄ Εθνικής.

ΑΓΕΖ: Πέρασε και από την Παναγούλα ο Έσπερος Πατρών

Απόλυτος κυρίαρχος ήταν στη Ζάκυνθο ο Έσπερος Πατρών, ο οποίος κέρδισε με 74-82 την ομώνυμη ομάδα και πήρε άλλο ένα σημαντικό «διπλό» στο δρόμο για την απευθείας άνοδο για τη Β' Εθνική.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Κανονικά το παιχνίδι με τον ΑΟ Λουτρακίου!

Από το πρωί σήμερα υπάρχει μία πληροφορία ότι αναβλήθηκε ο αγώνας του Ζακυνθιακού με τον ΑΟ Λουτρακίου (Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου, 15:00). Αμέσως σήμανε... συναργεμός στο στρατόπεδο του Ζακυνθιακού και πριν από λίγο ανέβασαν στην προσωπική σελίδα της ομάδας στο fb την κάτωθι ανακοίνωση: