Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ημερίδα για την αντιμετώπιση της βίας στο ποδόσφαιρο

Το τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, πρωτοστατεί στο άνοιγμα του διαλόγου για το αύριο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, καταθέτοντας προβληματισμούς και προτάσεις, για την αντιμετώπιση της βίας, την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, τη διαχείριση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και την αύξηση της αξιοπιστίας του ποδοσφαιρικού προϊόντος.

PHOTOS: Από την παραμονή των Παλαιμάχων της ΑΕΚ στη Ζάκυνθο

Δείτε πιο κάτω πολλές φωτογραφίες από την παραμονή της αποστολής των Παλαιμάχων της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ στη Ζάκυνθο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Η ΑΕΚ σήμερα στη Ζάκυνθο!

Η «υπό ίδρυση «Λέσχη Φίλων της ΑΕΚ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος. διοργανώνει σήμερα Σάββατο 23 Μαΐου και ώρα 18:00, φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. 

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ: Με την... πινελιά του Λεωνίδα Μαλιούφα! (Photos)

Το απογευμα της Πεμπτης ανημερα Κων/νου και Ελενης ειχαμε την ευκαιρια να παρεβρεθουμε στην ποδοφαιρικη γιορτη που εχει καθιερωθει πλεον τετοια μερα στο γηπεδο του Δροσερου με την ευκαιρια της Πανηγυρις του χωριου.

Κλειδώνει η αναδιάρθρωση!

Στο ερχόμενο ΔΣ της ΕΠΟ που θα γίνει στις 10/6 θα κλειδώσει η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, η οποία περιλαμβάνει μείωση ομάδων και πλάνο πρωτάθλημα με 14 ομάδες για την Football League τη σεζόν 2017-2018.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-PLAY OFF: Ο Ρατσιάτος (Αργολίδας) στη Ζάκυνθο, ο Σελίμος (Λακωνίας) στην Κεφαλονιά

Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν την 5η  αγωνιστική των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Στη Ζάκυνθο και στο παιχνίδι ΑΟ Λεβάντε-Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο θα σφυρίξει ο Ρατσιάτος (Αργολίδας) και στην Κεφαλονιά, όπου η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Κεραυνό θα σφυρίξει ο Σελίμος από την Λακωνία. Αναλυτικά:

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Συγχαρητήρια Ι. Βαρδακαστάνη στους Ζακύνθιους αθλητές του Φιλόξενου!

Μετά τις πολύ σημαντικές επιτυχίες που πραγματοποίησαν οι αθλητές του αθλητικού συλλόγου ατόμων με αναπηρία Ζακύνθου «Φιλόξενος», με τα 7 χρυσά μετάλλια, τα 4 Πανελλήνια ρεκόρ και τους 3 χρόνους-όρια πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης για αθλητές με Αναπηρία, ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ ΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Τιμητική διάκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο Ζακύνθου (Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ζακύνθου, η βράβευση των αθλητών, του προπονητή και του Προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου "ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ", από τον Δήμαρχο, Παύλο Κολοκοτσά και τον Υπεύθυνο Αθλητισμού του Δήμου, Βασίλη Μυλωνά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ: Δεν κέρδισε ούτε την Κεφαλονιά!!! (Photos)

Εξαιρετικά κακός είναι στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική ο Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο αφού ξεκίνησε ως φαβορί (λόγω ρόστερ, αλλά και φανέλας) και τελικά στις πρώτες 4 αγωνιστικές έχει μόλις 2 ισοπαλίες!

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Πιο κοντά στην Γ΄ Εθνική!!! - Δεν έχασε ούτε από τον Κεραυνό (2-2) - Photos

 Αήττητη στον 12ο  Όμιλο των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική παραμένει η ομάδα του ΑΟ Λεβάντε, αφού σήμερα δεν έχασε ούτε στον Άγιο Βασίλειο από τον Κεραυνό (2-2).
Στο άλλο παιχνίδι, ο Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την ΑΕ Κεφαλονιάς στην Αμαλιάδα (1-1).

PLAY OUT: Ο Καραντώνης στον Εύοσμο

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί που θα διευθύνουν τους αγώνες στα μπαράζ παραμονής, την προσεχή Κυριακή (24/5) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Πως θα γίνει η Ενωση Διαιτητών

Από την στιγμή που το Ειρηνοδικείο ενέκρινε το καταστατικό της ΕΠΟ, δύναται να δρομολογηθεί η δημιουργία Ένωσης Διαιτητών, στην οποία μέλη της θα είναι όλοι οι εν ενεργεία διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές.

FOOTBALL LEAGUE: Ελπίδες για τους τέταρτους των πλέι άουτ

Δύο θέσεις μένουν σίγουρα ορφανές στη Β’ Εθνική από τον ανώτατο προβλεπόμενο αριθμό των 20 ομάδων για τη σεζόν 2015-16. Και αυτό με δεδομένο ότι Λεβαδειακός και Εργοτέλης, που υποβιβάστηκαν από τη Σούπερ Λίγκα θα ενταχθούν κανονικά στη δεύτερη κατηγορία και δεν θα ακολουθήσουν τη διάλυση μέσω Γ’ Εθνικής που επέλεξαν ΟΦΗ και Νίκη Βόλου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Επέστρεψε ο Ξενοδόχοβ!

Ένα σημαντικό θέμα λύθηκε για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος. Από χθες στο νησί βρίσκεται ο έμπειρος τερματοφύλακας Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, ο οποίος τα βρήκε με τη διοίκηση (οικονομικές διαφορές) και πλέον ενσωματώθηκε στο δυναμικό της ομάδας.

Έκθεση για ερασιτεχνική Football League!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης έστειλε στην ΕΕΑ, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, έκθεση που αναφέρει ότι οι ομάδες της Football League δεν είναι βιώσιμες στο σύνολό τους.

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Λέντζας: «Αποχωρώ από τον ΠΑΟ Βάρδας»!

Ο ΠΑΟ Βάρδας εξασφάλισε την παραμονή του για δεύτερη σεζόν στην Γ' Εθνική και η χρονιά έκλεισε επιτυχημένα. Αυτό ανέφερε, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Λέντζας στην mikriliga.com.

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΠ-ΠΚΑ’: Σάρωσε και πάλι η ΑΓΕΖ! (Photos)

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν γι άλλη μία φορά οι αθλητές-τριες της ΑΓΕΖ που πήραν μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚΑ, στην Πάτρα.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Συγχαίρει τον Ζακυνθιακό για την πορεία του

Με ανακοίνωσή του το ΔΣ του ΑΟ Λεβάντε συγχαίρει την ομάδα του Ζακυνθιακού για την εξαιρετική του πορεία στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Αναλυτικά:

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Έτσι τέλειωσε η Γ’ Εθνική!

Οι τέσσερις ομάδες που ανέβηκαν στη Football League, οι 19 που έπεσαν στο τοπικό, όλες όσες ανανέωσαν το… ραντεβού τους με την Γ’ Εθνική. Αναλυτικά:

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αποτελέσματα & Βαθμολογίες στα πλέι άουτ!

Έσπασε το αήττητο του Αγροτικού Αστέρα, σπουδαίο διπλό του Αχαρναϊκού στον Ταύρο, άβολες ισοπαλίες σε Βορρά και Νότο. Δείτε πώς διαμορφώνονται οι βαθμολογίες.

Γ’ Εθνική – 3ος όμιλος: Νικηφόρο φινάλε για Πανελευσινιακό - Αποτελέσματα & τελική βαθμολογία

Με νίκη αποχαιρέτισε τη Γ’ Εθνική ο Πανελευσινιακός, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Football League.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ – PLAY OUT: Μοιρασιά στο Αιγίνιο – Σπουδαία νίκη ο Τύρναβος

Ο Τύρναβος είναι η ομάδα που σταμάτησε τη ξέφρενη πορεία του Αγροτικού Αστέρα, επικρατώντας με 2-1 στο Αλκαζάρ. Στο άλλο παιχνίδι, Αιγινιακός και Καρδίτσα μοιράστηκαν τους βαθμούς. Θυμίζουμε ότι ο ΑΠΣ Ζάκυνθος πήρε το ματς στα χαρτιά (3-0αα) με τον Πιερικό που δεν κατέβηκε στη Ζάκυνθο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ: Δύσκολη πλέον η άνοδος! Ήττα (και) από Κεραυνό με 4-1

Εξαιρετικά δύσκολη γίνεται πλέον η υπόθεση άνοδος για τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο μετά και τη σημερινή ήττα στην Πάτρα από τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου με 4-1. Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Σάββα & Θανάση Αντωνόπουλου.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-PLAY OFF: Αήττητο το Λεβάντε! – Ισοπαλία (0-0) και στην Κεφαλονιά (Photos)

Τρένο πάει ο ΑΟ Λεβάντε στην «παρθενική» του παρουσία στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο ΔΑΚ Αργοστολίου και η ζακυνθινή νταμπλούχος απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης και παραμένει αήττητη στον 12ο  όμιλο. Μάλιστα είχε και δοκάρι με τον Μαρούδα στο 30ο λεπτό!

Στη Μαδρίτη ο Κοντονής

Από κοντά θα παρακολουθήσει ο υφυπουργός Αθλητισμού απόψε στη Μαδρίτη τον τελικό της Ευρωλίγκας, όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στη Ρεάλ.