Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Τελικός στις 15 Μαΐου είπε η ΕΠΟ, αλλιώς πρόωρο φινάλε σε όλα!

Αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο για τουλάχιστον δέκα ημέρες από την 7η Μαΐου ανέφερε η απόφαση του Σταύρου Κοντονή για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, αλλά η ΕΠΟ αποφάσισε να «σπάσει» τον εν λόγω χρονικό περιορισμό, αφού πλέον δεν υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Ξύπνησε» αργά και το πλήρωσε! – Ήττα (και) στη Λαμία με 1-0

Μετά το 60ο λεπτό η Ζάκυνθος… μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Λαμίας (μία ευκαιρία σε όλο το ματς) και αυτό το πλήρωσε, αφού οι γηπεδούχοι με το γκολ του Νατσιόπουλου στο 22΄ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να ρίξουν… στο καναβάτσο τους φιλοξενούμενους που «καίγονταν» για βαθμούς!

LIVE: Η σημερινή αναμέτρηση Λαμία - Ζάκυνθος (15:00)

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τη σημερινή αναμέτρηση Λαμία - Ζάκυνθος (15:00) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Την Δευτέρα (16/05) η 32η αγωνιστική

Ως γνωστόν, κοινές ημέρες και ώρες θα διεξαχθούν οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Β’ Εθνικής για λόγους αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων και ισονομίας όλων των ομάδων (κοινώς να μη γνωρίζει κάποιος αντίπαλος το αποτέλεσμα του άλλου, ειδικά στις θέσεις της ουράς του βαθμολογκού πίνακα). Και στο Δ.Σ. της διοργανώτριας την Παρασκευή (6/5) αποφασίσθηκαν και οι ακριβείς ημερομηνίες.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΒΟΛΕΪ: Στη Ζάκυνθο η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων!

Στα κλειστά γυμναστήρια Αιδηψού και Ζακύνθου θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 12, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Μαΐου οι Τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων και Κορασίδων 2016 αντίστοιχα.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αναχωρεί για Λαμία! – Κανονικά το ματς το Σάββατο

Μετά την πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων που αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ (από τις 6 το πρωί της Παρασκευής 6 Μαΐου, έως τις 6 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου ) τα πλοία και στη Ζάκυνθο θα μείνουν δεμένα.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΚΥΛΛΗΝΗ | Στις 4 το ξημέρωμα το «Mare di levante» | Στις 5 το ξημέρωμα το «Ζακυνθος Ι»

Αποκλεισμένο από θαλάσσης θα παραμείνει το νησί μας για τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα από σήμερα στις 6 το πρωί έως τις 6 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου, μετά την πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων που αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Προς αναβολή το Λαμία - Ζάκυνθος!

Αδύνατο να πραγματοποιηθεί ακτοπλοϊκώς είναι το ταξίδι της Ζακύνθου στη Λαμία για τον προγραμματισμένο για το Σάββατο (07/05, 15:00) αγώνα. Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία κήρυξε απεργία από το πρωί της Παρασκευής (06/05) έως τα ξημερώματα της Τρίτης (10/05), οπότε οι «κυανοκίτρινοι» δεν μπορούν να αναχωρήσουν από τη βάση τους, τουλάχιστον με καράβι.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ: Από την Αμαλιάδα ξεκινάει… το ταξίδι!

Χθες, Τετάρτη 4 Μαΐου, συμπληρώθηκε… το παζλ με τις πρωταθλήτριες ομάδες του 12ου ομίλου των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Συγκεκριμένα, στον όμιλο αυτό συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας και Κεφαλληνίας/Ιθάκης.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ: Πρωταθλήτρια η Εικοσιμία!

Προσθήκη λεζάντας
Συνεχίζονται στις Κεραμειές τα πανηγύρια για την Εικοσιμία που από σήμερα είναι η πρωταθλήτρια της Α' κατηγορίας με τη νίκη της 2-0 επί του Παγκεφαλληνιακού. Για την ομάδα της Λειβαθούς είναι ο δεύτερος τίτλος της ιστορίας της μετά από αυτόν το 2011.

5ο MR HELLAS: Έρχεται (29/05) και πάλι στη Ζάκυνθο! - Το πρόγραμμα των αγώνων

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Ζάκυνθος θα φιλοξενήσει το Natural Mr Hellas, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου, με ώρα προσέλευσης για το κοινό στις 17:00.
Γι αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, μίλησε στο zantesport ο διοργανωτής, Τάκης Προβατίδης και ιδιοκτήτης στη Ζάκυνθο του  BODY STYLE.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τις ομάδες της

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου για τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων που διακρίθηκαν, αλλά και για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος για παραμονή στην Β΄ Εθνική. Αναλυτικά:

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Το γλέντησαν δεόντως οι πρωταθλητές! (photos)

Τα πανηγύρια, για την κατάκτηση του 5ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, συνεχίστηκαν το βράδυ της Τρίτης (03/05) στην επιχείρηση των γνωστών παραγόντων του ΑΟ Τσιλιβη, Αφών Μάργαρη (Μπάμπη & Πέτρου) στο Τσιλιβή (Hotel & Bar PLANNET).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το "σήκωσε" ο ΑΟ Τσιλιβή! (photos)

Πρωταθλήτρια ομάδα για την Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου (αγωνιστική περίοδο 2015-2016) είναι εδώ και λίγα λεπτά ο Αθλητικός Όμιλος Τσιλιβή, για 5η  φορά στην ιστορία του!