Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Εκτός αποστολής οι... γνωστοί




Στο κυνήγι της πρωτοπόρου του Νοτίου ομίλου, Κέρκυρας έχει επιδοθεί η Νίκη Βόλου. Για αυτό και κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης κόντρα στη Ζάκυνθο θα είναι αποτυχία. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν μπορεί να υπολογίζει στις γνωστές απουσίες των Ισαάκ, Ρεπετσά και Σοϊλέδη ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεσή του. 
Αναλυτικά η αποστολή: Αποστολίδης, Ταΐρης, Ζουλιώτης, Γκότοβος, Γιώτας, Παπαδόπουλος, Ακασού, Σεϊμάν, Μπακάλης, Αναστασόπουλος, Ανιέτε, Μανουσάκης, Χαρτσιάς, Τσίτας, Αργύρης, Πατσατζόγλου, Μπιτσάκος, Γέσιτς,Τζιώρας, Ριβέρα.

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αύριο παίζουν οι Νέοι με την Καβάλα (11:30π.μ.)


Αύριο το πρωί στις 11:30π.μ., στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της ομάδας των Νέων της ΠΑΕ Ζάκυνθος με αντίπαλο την αντίστοιχη της ΠΑΕ Καβάλας.
Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο Βόρειο Όμιλο της Football League άνοιξε σήμερα Σάββατο, με τη διεξαγωγή 4 αγώνων. Αναλυτικά τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με το φακό του zantesport.gr στο Τσιλιβή-Ζακυνθιακός


Το zantesport.gr σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στο δημοτικό γήπεδο του Πλάνου και στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής μεταξύ του Α.Ο. Τσιλβή και Α.Ο. Ζακυνθιακού, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 4-2. Πάμε να δούμε το ματς μέσα από φωτογραφίες.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου – Τι θα δείτε αύριο

Ο Μαλαφούρης με κεφαλιά πετυχαίνει το 2-3

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια του Σαββάτου, με τα οποία άνοιξαν την αυλαία της 5ης αγωνιστικής και ένα της Β΄ για την 6η αγωνιστική. Ο Ζακυνθιακός αν και είχε κακή απόδοση στο γήπεδο του Πλάνου, επικράτησε με 4-2 του Α.Ο. Τσιλιβή που τον κοίταξε στα μάτια. Και τα άλλα δύο παιχνίδια της Α΄ είχαν για νικητή των φιλοξενούμενο. Αναλυτικά:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ο Νίκος Αναστασόπουλος μιλά για το ματς με τη Ζάκυνθο


Ο 20χρονος μεσοαμυντικός που ήρθε εφέτος στους «κυανόλευκους» δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης με συνέντευξη του στο  match programme του αγώνα με την ομάδα της Ζακύνθου, αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλε η ομάδα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, την πορεία της στο Κύπελλο, αλλά και στους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:
Είσαι μόλις 20 χρονών ωστόσο φαίνεται πως έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη  του προπονητή σου ο οποίος σου σε έχει χρησιμοποιήσει σε αρκετά κρίσιμα παιχνίδια, όπως σε αυτό με τον Ηρακλή και τον Πανθρακικό.

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Προανήγγειλε το διεθνές τουρνουά φιλίας, με συμμετοχή της Κ17 του Μεξικό!


Στην επίσημη σελίδα της στο fb η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Ζακυνθιακός, ανακοίνωσε και επίσημα τη διεξαγωγή ενός μεγάλου, διεθνή, τουρνουά φιλίας για τον Ιούνιο του 2014 και με τη συμμετοχή της Εθνικής Μεξικό Κ17!!!

Η ανάρτηση:
«ΕΡΧΕΤΑΙ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ. ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ. ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2014.

ΑΓΕΖ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Συνεχίζονται τα ενδοσχολικά τουρνουά 3Χ3


Η ΑΓΕΖ συνεχίζει με μεγάλη συμμετοχή τα ενδοσχολικά τουρνουά 3Χ3. Επόμενος  σταθμός ήταν το 5ο δημοτικό όπου βρέθηκαν οι παίχτες Ακτύπης, Καρακωσταντάκης και Αρδάνης μαζί με τον προπονητή τους, Νίκο Θεοδόση και τις παίχτριες του γυναικείου, Κυπριώτη και Μαλεβίτη.
Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τη διεύθυνση και του γυμναστές του σχολείου για την βοήθεια που προσέφεραν.


Πηγή: agez.gr

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία




Ανακοινώθηκαν  από  την  Ε/Δ Ε.Π.Σ. Ζακύνθου οι διαιτητές των αγώνων  της  5ης  Αγωνιστικής  για την Α΄ Κατηγορία  και 6ης Αγωνιστικής  της  Β΄ Κατηγορίας.

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ενδιαφέρον σε όλα τα γήπεδα


Η 5η αγωνιστική για την Α΄ κατηγορία έχει πολύ ενδιαφέρον, αφού και τα έξι παιχνίδια (τρία το Σάββατο και τρία την Κυριακή) έχουν μεγάλο βαθμό… επικινδυνότητας! Ο πρωτοπόρος Ζακυνθιακός δοκιμάζεται στον Πλάνο με αντίπαλο τον Α.Ο. Τσιλιβή, ο Α.Ο. Λεβάντε πάει στον Αγγερικό για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Κατασταρίου που το τελευταίο διάστημα είναι ανεβασμένος. Η Θύελλα δοκιμάζεται στο Μαχαιράδο με αντίπαλο τον πάντα υπολογίσιμο Παναρτεμισιακό.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι… «άτακτοι» σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία



Η  Πειθαρχική  Επιτροπή  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  κατά  την  συνεδρίασή της την  ΠΕΜΠΤΗ   07/11/2013  αφού  ασχολήθηκε  με  τα  Φ.Α. της 4ης αγωνιστικής Α΄ Κατηγορίας - 5ης  αγωνιστικής Β΄ Κατηγορίας  και  με  τις  απολογίες παραγόντων, αποφάσισε  τα  κάτωθι :

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ: «Αρχές της άνοιξης θα ξεκινήσουν τα έργα για το κολυμβητήριο»


Ανάμεσα σε πολλές αρνητικές ειδήσεις της καθημερινότητας, υπάρχουν και θετικές, με αποφάσεις που λαμβάνονται για αναπτυξιακές δραστηριότητες.
Διότι ως τέτοια μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση της Διϋπουργικής Επιτροπής ΣΔΙΤ, με την οποία εντάχθηκε το έργο υλοποίησης 11 κολυμβητηρίων και 7 γυμναστηρίων ανά την Ελλάδα.
Οι δήμοι στους οποίους θα υλοποιηθούν τα κολυμβητήρια και τα γυμναστήρια είναι: Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Ασπροπύργου, Ζακύνθου, Ηγουμενίτσας, Θέρμης, Θήβας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Οιχαλίας, Νέας Προποντίδας, Αίγινας, Άργους, Καστοριάς, Πολυγύρου, Σαμοθράκης, Σικυωνίων και Τανάγρας.

ΜΑΓΔΑ ΓΑΖΕΑ: «Είμαι συναισθηματικά δεμένη με την κλασική διαδρομή»


Για δέκατη φορά στην αθλητική της καριέρα θα βρεθεί στο Μαραθώνα, προκειμένου να πάρει μέρος στην κλασική διαδρομή.
Η μόνη χρονιά που η Μάγδα Γαζέα απουσίασε από τον ΚΜΑ, ήταν το 2011, καθώς μόλις είχε φέρει στη ζωή το παιδί της. Η αθλήτρια της ΑΓΕ Ζακύνθου αναμένεται να πρωταγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου παράλληλα με τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών. Στόχος της να πετύχει μια επίδοση που θα της δίνει το πλεονέκτημα να διεκδικεί μια θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ: «Θα εκπροσωπήσω για ακόμη μία χρονιά το νησί εκτός Ελλάδος»


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο ζακυνθινός διαιτητής, Δημήτρης Κωστάκης θα συμμετέχει σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Σάλας. Συγκεκριμένα, μετά τις δύο συνεχόμενες, επιτυχημένες χρονιές, η διοργανώτρια αρχή τον καλεί εκ νέου να διαιτητεύσει αγώνες και μάλιστα γι άλλη μία χρονιά θα είναι ο μοναδικός Έλληνας που θα σφυρίξει!
Φέτος, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Λόμμελ Βελγίου, από 25 έως 29 Νοεμβρίου. Κι ενώ ήδη ο ζακυνθινός ρέφερι ετοιμάζει… βαλίτσες, έκανε δηλώσεις στην «ΗΜΕΡΑ».

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Απίστευτες καταγγελίες Σκούφαλη


Φοβερές καταγγελίες έκανε ο Μανώλης Σκούφαλης για το πώς έλυσε το συμβόλαιό του με τη Νίκη Βόλου, κάνοντας λόγο για απειλές και μπράβους.
Την Πέμπτη ο Αλέξης Κούγιας έδωσε στη δημοσιότητα, κατ' εντολή του ποδοσφαιριστή Σκούφαλη, τις επιστολές και τα εξώδικα που είχε αποστείλει, από τις οποίες προκύπτουν… μπράβοι και πολλά – πολλά ενδιαφέροντα!
Το θέμα έχει να κάνει με τον τρόπο που ο Σκούφαλης έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου, φέρνοντας στο φως τρομερές λεπτομέρειες. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του Αλέξη Κούγια «κανείς δεν αμφισβητεί ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν λύσει τα επαγγελματικά τους συμβόλαια, αλλά το διερευνώμενο από την Δικαιοσύνη είναι, υπό το κράτος ποιων κακουργηματικών πράξεων έγιναν αυτές οι δήθεν κοινή συναινέσει λύσεις».

Ζ.Α.Ο. – ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Με τον… αέρα του Πύργου, πάει Πάτρα



Μετά τη μεγάλη επιτυχία στον Πύργο και το 3-0 σετ επί της ομώνυμης ομάδας, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ζ.Α.Ο. ταξιδεύει την Κυριακή το πρωί για την Πάτρα, όπου στις 12:30 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Παναχαϊκής, για το θεσμό του Κυπέλλου ΕΣΠΕΠ.
Οι παίκτριες του Γρηγόρη Αβτζή το Σάββατο 26 Οκτωβρίου πήραν μία θριαμβευτική νίκη επί του Πύργου (18-25, 22-25, 14-25) και απέδειξαν ότι φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστικές και θα διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από ότι τις προηγούμενες χρονιές.

Στον Πύργο έπαιξαν (και λογικά αυτές θα είναι στην αποστολή για Πάτρα) οι: Βυθούλκα Ελένη, Ζαφείρη Ματίνα, Παπαδάτου Γεωργία, Βυθούλκα Στέλλα, καμπή Αθηνά, Σπαθάτου Γεωργία, Κολπονδίνου Φαίη, Κολοκοτσά Αγγελική, Σπίνου Θεοδώρα, Κοντονή Κατερίνα, Μαρίνου Άννα και Πυλαρινού Εύη.

ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Για την πρώτη επιτυχία εκτός έδρας




Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες συνεχίστηκε το τελευταίο διήμερο η προετοιμασία της Ζακύνθου, για το δύσκολο, εκτός έδρας, παιχνίδι στο Βόλο με την τοπική Νίκη. Χθες το πρωί, ο Τζανλούκα Κολονέλο προπόνησε τους παίκτες του πίσω από το τέρμα του Δημοτικού Σταδίου, ενώ το μεσημέρι, λόγω της βροχής, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Αγγερικού, για να μην καταπονηθεί το χόρτο του Σταδίου.
Από τη διπλή προπόνηση απουσίαζε ο τραυματίας Γεννάδιος Ξενοδόχοφ (συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο ισχίο) και ο Κυριακίδης που ένιωθε ενοχλήσεις στο πόδι (σφίξιμο στο δικέφαλο), ενώ κανονικά πήραν μέρος οι Οικονόμου και Πετράκος. Σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο (15:30).

Γ' ΕΘΝΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής





Η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές και κομισάριους για τον 1ο όμιλο του Νότου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά:
Κυριακή 10 Νοεμβρίου
Παναγούλας 15.30 Ζάκυνθος-Κορωπί Λιότσος-Μαυρατζάς (Βούλγαρης)
Ν.Πεντέλης 17.00 Πεντέλη-Γαλάτσι Καλογερόπουλος Φ-Καλαϊτζάκης (Μουρμούρης)
Παπάγου 17.00 Παπάγου-Σπόρτιγκ Αντωνίου-Πολυχρόνης (Λημνιάτης)
Παν.Αλεξιώτισσας 17.00 Έσπερος-Απόλλων Αρχ. Κορ. Τσαρούχα-Αναστασίου (Μάρκου)
Τέντα 17.00 Καλαμάτα 80-Νίκη Αμαρουσίου Λογοθέτης-Καμήτσος (Γιαλικάρης)
ΔΑΚ Αγρινίου 19.30 Αγρίνιο-Προμηθέας Ραχιώτης-Χρηστίδης Ηλ. (Νικολόπουλος Ν)


ΑΓΕΖ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Και τώρα… Κορωπί



 Ίσως την καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος υποδέχεται αυτή την Κυριακή το μεσημέρι (15:30) στο Κλειστό της Παναγούλας, η ΑΓΕΖ. Ο λόγος για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κορωπίου που μπορεί σε 4 αγώνες να έχει 2 νίκες και 2 ήττες, δεν παύει όμως να είναι μία ισχυρή δύναμη στο φετινό πρωτάθλημα και στον όμιλο της ΑΓΕΖ.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τα βλέμματα στους Αμπελόκηπους


 
Φάση από τον αγώνα κυπέλλου, Νέα Σάντα-Έσπερος

Με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Η αυλαία ανοίγει το ερχόμενο Σάββατο με το παιχνίδι Βασιλικός-Αργάσι και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 11/11 με το ματς ΑΕ Ζακύνθου-Δόξα Πηγαδακίων. Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή το πρωί στο Ρόιδο, όπου ο Έσπερος θα υποδεχτεί τη Νέα Σάντα. Ρεπό έχει η Α.Ε. Γερακαρίων. Αναλυτικά το πρόγραμμα: