Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

FOOTBALL LEAGUE: Πέρασε και από την Λάρισα ο Ηρακλής (0-1)

Το εύστοχο πέναλτι του Πουρτουλίδη στο 26’ χάρισε τους τρεις βαθμούς στον «Γηραιό» που επιβεβαίωσε τον άτυπο τίτλο του φαβορί για την άνοδο
Κυανόλευκο… βάφτηκε το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της Football League καθώς ο Ηρακλής πέρασε νικηφόρα από το «Αλκαζάρ» επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΛ. Έτσι, ο «Γηραιός» εκμεταλλευόμενος το ρεπό της Λαμίας αύξησε την διαφορά του στους 5 βαθμούς από την ομάδα της Φθιώτιδας που είναι στην δεύτερη θέση φτάνοντας τους 32, ενώ οι «βυσσινί» έμειναν στους 19.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δύσκολη επικράτηση για Λεβάντε- Το ντέρμπι ο Αστέρας

Δύσκολα μεν, δίκαια δε ο ΑΟ Λεβάντε κράτησε το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας της ΑΕ Αγ. Λέων/Κοιλιωμένος με 2-1 στους Αμπελόκηπους. Στο Μαχαιράδο ο τοπικός Αστέρας επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Τσιλιβή και πέρασε στην 2η  θέση, δκα βαθμούς πίσω από τον ΑΟ Λεβάντε!


ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής - Πάει Δευτέρα το Σκουλικάδο-Παναρτεμισιακός

Ανακοινώθηκαν  από  από  την  Ε/Δ  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι  Διαιτητές  των  αγώνων  της  13ης  αγωνιστικής  Α΄και  Β΄ Κατηγορίας.  
Με  απόφαση  της  Επιτροπής  Πρωταθλήματος,   μετά από  αίτημα  του  Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΥ  ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ  και  συναίνεση  της  ομάδος  του  Α.Ο.Α. ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΥ  ανέβαλε  τον μεταξύ  τους  αγώνα ( ΣΑΒΒΑΤΟ 17-01-2015 ) και  τον  όρισε  για  την  ΔΕΥΤΕΡΑ  19/01/2015  και  ώρα  15.00  στό  γήπεδο  ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ ( λόγω θανάτου συγγενικού  προσώπου   ποδοσφαιριστών  της  ομάδος  του  Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ ). 

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Super League: Αφαιρέθηκαν οι βαθμοί από τον ΟΦΗ!

Οριστική είναι η αφαίρεση των 6 βαθμών από τον ΟΦΗ, με την Super League να ανακοινώνει πως προέβη στην υποχρεωτική εκτέλεση της απόφασης της FIFA.
Την Πέμπτη έγινε γνωστό το έγγραφο που έστειλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία στην ΕΠΟ, με την οριστική και αμετάκλητη απόφαση της τιμωρίας της Κρητικής ομάδας, λόγω χρεών προς τον Αλεξάντερ Πέσιτς. Η ελληνική ομοσπονδία έστειλε με τη σειρά της την απόφαση στη Super League, η οποία αφαίρεσε τους 6 βαθμούς από τη φετινή συγκομιδή του ΟΦΗ.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

UK TRIALS HELLAS: Διαπρέπουν στην Ισπανία τα ελληνόπουλα! [VIDEO]

Δυο ομάδες επίλεκτων ποδοσφαιριστών ηλικίας 2000-2004 (U13 και U15), αφίχθησαν την Κυριακή (11/01) στη Μαδρίτη της Ισπανίας με ευθύνη τηςUK Trials Hellas.
Τα παιδιά που επιλέχτηκαν από τα δοκιμαστικά της UK Trials Hellas σε όλη την Ελλάδα διαμένουν σε πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις και για μια βδομάδα θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να αξιολογηθούν από προπονητές μεγάλων ισπανικών ομάδων όπως Ράγιο Βαγιεκάνο (Rayo Vallecano FC), (Χετάφε) Getafe FC, Spanish Federation και άλλους.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Οι «γκρι» της 13ης αγωνιστικής

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους κυριακάτικους αγώνες της 13ης αγωνιστικής, στον 1ο όμιλο του Νότου, όπου συμμετέχει η ΑΓΕΖ, ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Γκαμήλη, Φασόλης  θα σφυρίξουν στο ματς της ΑΓΕΖ με το Κρανίδι στο Κλειστό της Παναγούλας, την Κυριακή στις 13:00.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Από τρεις διαφορετικούς νομούς η διαιτησία με Αχαϊκή!

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους που θα διευθύνουν τους αγώνες της 14ης  αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Το παιχνίδι του Ζακυνθιακού με την Αχαϊκή θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου και ώρα 15:00.
Το συγκεκριμένο ντέρμπι θα σφυρίξει ο Μεσσήνιος διαιτητής Νίκας με βοηθούς του τον Ηλείο Καραλή και τον Αρκάδα Χαραλαμπόπουλο! Αναλυτικά τα ματς και οι διαιτητές:  

ΗΡΑΚΛΗΣ: Απειλείται με αφαίρεση βαθμών!

Mε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών κινδυνεύει ο Ηρακλής λόγω οφειλών στον πρώην παίκτη του, Ντάνι Λόπεθ. Μάλιστα η ΦΙΦΑ έχει ήδη αποστείλει σχετικό έγγραφο στην διοργανώτρια ζητώντας να επικυρωθεί η ποινή.
Δεν φαίνεται να γλιτώνει την αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα της Football League ο Ηρακλής. Κι αυτό, καθώς υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της FIFA, σύμφωνα με την οποία ο «Γηραιός» δεν έχει πληρώσει τα χρήματα που οφείλονται στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Ντάνι Λόπεθ.

ΝΕΟΙ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Χάνει το ματς με τους Νέους Καλλιθέας στα χαρτιά και θα πληρώσει και 2.000€!

Το χέρι στην τσέπη θα βάλουν αρκετές ομάδες από Βόρειο και Νότιο όμιλο, ενώ δεν ήταν λίγες οι υποθέσεις που αναβλήθηκαν στην συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής
Σε… διανομή προστίμων επιδόθηκε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, ενώ αρκετές ήταν και οι υποθέσεις που πήραν αναβολή για την Τρίτη (21/1).
Για τρεις διαφορετικές υποθέσεις ήταν και η ΠΑΕ Ζάκυνθος. Σε ότι αφορά το ματς με την Λάρισα απαλάχθηκαν και οι δύο ομάδες. Η Καλλιθέα στους Νέους είχε κάνει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της αντίστοιχης ομάδας της Ζακύνθου, την οποία και κέρδισε!  

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στις 28/1 το Ζάκυνθος-ΑΕΛ - Eκλογές με αγωνιστική!

Για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου ορίστηκε το εξ αναβολής παιχνίδι της Ζακύνθου με την ΑΕΛ. αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΑΕ. Επίσης, αποφασίστηκε ότι πριν και μετά την Κυριακή των εκλογών (25/1) θα διεξαχθεί τελικά η 14η αγωνιστική της Football League. Αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε στο Δ.Σ. που έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης η διοργανώτρια αρχή.  Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Παρασκευή (23/1), το Σάββατο (24/1) και τη Δευτέρα (26/1).

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας) στην Κατερίνη

Tους διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Football League ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (15/1) η ΚΕΔ.


Αναλυτικά:
Νότιος όμιλος  
Παρασκευή 16/1-16.00
Επισκοπή-Χανιά
Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Αργυρός (Αθηνών)
4ος: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Στην Αχαϊκή ο Ανδρέας Ατματζίδης!

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Πανελευσινιακό, ενώ έχει περάσει και από τον Ιωνικό. Ο δυναμικός παίκτης είναι γεννημένος στις 31/12/1987 και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ αλλα και στόπερ.

ΝΕΟΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Άδικη ήττα (1-0) από την Αχαΐα (Photos)

Για ένα ακόμα παιχνίδι οι Νέοι της Ζακύνθου χάνουν στο γκολ, έχοντας πιάσει καλή απόδοση (όπως και στην Ηλεία).
Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με πολλές ευκαιρίες, εκατέρωθεν, και τελικά με μία σέντρα σουτ του Χριστόπουλου, από αριστερά, στο 60΄ οι Πατρινοί πήραν το ματς και τους τρεις βαθμούς που τους διατηρούν στην πρώτη θέση του 8ου  Ομίλου.
Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Καλογεράκος και βοηθοί του οι Αδαμόπουλος και Μπάστας.

ΜΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ: Ανώτερη η Αχαΐα 8-0 τη Ζάκυνθο (Photos)

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Ε.Ο. Παίδων, η ΕΠΣ Αχαΐας πέρασε ένα εύκολο μεσημέρι σήμερα στη Ζάκυνθο, επικρατώντας της αντίστοιχης ΕΠΣ Ζακύνθου με το ευρύ 8-0! Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
10΄ ΓΚΟΛ: Ο Νικολόπουλος θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά και ο Καλόφωνος με σουτ (εντός) θα ανοίξει το… χορό των γκολ (0-1).
24΄ ΓΚΟΛ: Στην καρδιά της άμυνας της Ζακύνθου ο Μακρής, χωρίς πίεση, με προβολή θα κάνει το 0-2.

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Η Κεφαλονιά 67-60 τις Ιτιές/FDL

Με το ντέρμπι Ιτιιές/FDL-Κεφαλονιά άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Α2 ΕΣΚΑ-Η και με τους νησιώτες της Κεφαλονιάς να πετυχαίνουν μια ακόμη πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 67-60 που τους διατηρεί σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα 10λεπτα: 12-30, 15-14, 12-09, 21-14.
 

Στα τέλη της εβδομάδας η τρίτη δόση για το επίδομα θέρμανσης

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το πρωί της Τρίτης η Σ. Σεχπερίδου, διευθύντρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, αναμένεται να καταβληθούν τα αντίστοιχα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς 200.000 δικαιούχων.
 
Οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί για επίδομα θέρμανσης σπάνε ρεκόρ, αφού κοντεύουν να αγγίξουν το 1 εκατομμύριο. Από αυτές πάνω από 800.000 έχουν ήδη γίνει δεκτές κάτι που σημαίνει ότι οι αιτούντες δικαιούνται είτε να εισπράξουν την προκαταβολή του 25% του επιδόματος είτε ολόκληρο το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, εφόσον έχει γίνει η αγορά του πετρελαίου.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: ΑΕΛ για Σταθάκη! Απέκτησε Φλεριβάλ και Λύρα

Σε συζητήσεις με τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ και της Ξάνθης βρίσκονται οι «βυσσινί», καθώς επιθυμούν να προσθέσουν εμπειρία και δύναμη στην άμυνά τους!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Σταθάκης είναι σε προχωρημένες επαφές εδώ και λίγες ημέρες με τους βυσσινί και σύντομα αναμένονται οι εξελίξεις.
Ο Σταθάκης είναι στόπερ (αριστεροπόδαρος) και μέχρι πρόσφατα ήταν στην Κύπρο και την Αγία Νάπα (9 συμμετοχές στο πρώτο μισό της χρονιάς). Είναι 27 ετών (γεννηθείς στις 30/11/1987) και έχει καλή τεχνική κατάρτιση.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ετοιμάζει νέα μεταγραφή η Αχαϊκή!

Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται στην Αχαϊκή (επόμενη αντίπαλος για τον Ζακυνθιακό) μιας και μένει να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Παπαδόπουλου από τον Παναιγιάλειο, αλλά και ενός ακόμα στόπερ.

Ένα όνομα που έχει ακουστεί εδώ και πολύ καιρό είναι του Σταύρου Σούλη που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή, χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι μέχρι στιγμής από τους διοικούντες.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το Πρόγραμμα των αγώνων της 13ης αγωνιστικής Α΄και Β΄ Κατηγορίας.

Αναλυτικά : 
ΣΑΒΒΑΤΟ  17/01/2015
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ  - ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ     ΓΗΠ :  ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ    ΩΡΑ :   15.00

Football League: Καλούν σε απολογία Ζάκυνθο & Λάρισα γιατί δεν αγωνίστηκαν!!!

Ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Β’ Εθνικής κλήθηκαν συνολικά 15 ομάδες!
Σχεδόν ένας όμιλος απολογούμενοι κλήθηκαν ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League για την Πέμπτη (15/1) καθώς στο σκαμνί θα κάτσουν συνολικά 15 ομάδες!
Αναλυτικά οι κλήσεις: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 15/01/2015 και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ  και φυσικά πρόσωπα:

Λάρισα: Ευχαριστίες σε Ζάκυνθο

Τη διοίκηση της Ζακύνθου ευχαρίστησε η Λάρισα, για τη φιλοξενία και την παραχώρηση γηπέδου για προπόνηση, παρά τη μη διεξαγωγή του αγώνα.
Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (12/1) αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν διεξήχθη, καθώς λόγω κακοκαιρίας, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο νησί δύο από τους τέσσερις διαιτητές. Οι «βυσσινί» αναγκάστηκαν να μείνουν στη Ζάκυνθο, με την ομάδα του Ιονίου να τους εξυπηρετεί.

ΟΦΗ: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα

Δεν έγινε δεκτή η αίτηση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τα ασφαλιστικά απέναντι στη Super League από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, που αποφάσισε την Τρίτη (13/1) απλά να «παγώσει» τις διεκδικήσεις των πιστωτών μέχρι την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων στις 13 Φεβρουαρίου.
Το δικαστήριο δεν δέχτηκε το αίτημα που αφορούσε τη Super League και την ΕΠΟ όπου ο ΟΦΗ ζητούσε να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα σε σχέση με τις αθλητικές ποινές που μπορεί να του επιβληθούν. Εντός της ημέρας συνεδριάσει η Super League με κυρίαρχο θέμα τις εξελίξεις στον ΟΦΗ, όπου θα αποφασιστεί το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία... Αντίθετα, «πάγωσε» ως τη ζητήση των ασφαλιστικών μέτρων στις 13/2 τις απαιτήσεις των πιστωτών, ενώ καλούνται να παρασταθούν στη διαδικασία εκείνης της ημέρας, δημόσιο, ΙΚΑ, πιστωτές και ποδοσφαιριστές. Αυτή η απόφαση δίνει ανάσα στους Κρητικούς ως τον επόμενο μήνα και σε αυτό το διάστημα η ομάδα έχει την ευκαιρία να βρει λύσεις για τα οικονομικά της προβλήματα, αρκεί να αποφύγει τα χειρότερα από τη Λίγκα...

Αναλυτικά η απόφαση:
«Διατάσσει την αναστολή των ατομικών διώξεων σε βάρος του ΟΦΗ μέχρι τη συζήτηση των ασφαλιστικών στις 13/2 και υπό τον όρο να παρασταθούν στο δικαστήριο το ελληνικό δημόσιο το ΙΚΑ, πιστωτές και ποδοσφαιριστές».

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκαν οι αποστολές με ΕΠΣ Αχαΐας


Ανακοινώθηκαν,  από  τους  Ενωσιακούς  Προπονητές  τα  ονόματα  των  ποδοσφαιριστών  των  Μικτών  ομάδων   ΠΑΙΔΩΝ  και  ΝΕΩΝ    που  πρέπει  να  παρευρίσκονται  την  ΤΕΤΑΡΤΗ  14/01/2015  στο  γήπεδο  ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ   κατά  τις  ώρες , Παίδες  12.30   και  Νέοι   14.30.  για  τους  αγώνες   με τις αντίστοιχες ομάδες  της  Ε.Π.Σ. ΑΧΑΙΑΣ.
Οι  αγώνες  θα  αρχίσουν   Παίδες  13.30  και  ΝΕΟΙ    15.30 

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Αχαϊκή: Επιστρέφει ο Δημητρακόπουλος!

Λιγότερο από… 6 μήνες άντεξε μακριά από την Αχαϊκή ο Αυγερινός Δημητρακόπουλος, και όλα δείχνουν πως ο πρώην πλέον άσσος της Βάρδας θα ντυθεί και πάλι στα κιτρινόμαυρα». Ο Πατρινός επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση της Αχαϊκής και μένει το τυπικό κομμάτι με τον ΠΑΟΒ να μην στέκεται εμπόδιο στην μετακίνησή του.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στον Παναργειακό ο Αλέξανδρος Μπίρης!

Έναν πρώην παίκτη του ΑΠΣ Ζάκυνθος απέκτησε χθες ο Παναργειακός που πρωταγωνιστεί στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής (εκεί που αγωνίζεται και ο Ζακυνθιακός). Ο Αλέξανδρος Μπίρης έως τον Δεκέμβριο αγωνιζόταν στον Φωστήρα, αλλά λόγω αδυναμίας της ΠΑΕ να του πληρώσει τα δεδουλευμένα του, ο έμπειρος αμυντικός επέλεξε να αλλάξει ομάδα,
Η διοίκηση των "Λύκων" έχει μεγάλα σχέδια για την ομάδα του Άργους και με κάθε της κίνηση υπενθυμίζει πως τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του. Μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση χθες το απόγευμα,  όπου και παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός υποστηρικτών του Παναργειακού, τα πράγματα δείχνουν πως ο κόσμος του Άργους αγκαλιάζει την μεγάλη προσπάθεια ποδοσφαιριστών, προπονητή και διοίκησης.

Ζήκος: «Εύχομαι να… σπάει ταβάνια ο Αστέρας»

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Στάικου Βεργέτη μοίρασε ευχαριστίες σε όλους με όσους συνεργάστηκε στην θητεία του στους Αρκάδες
Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη συνεργασία του με τους διοικούντες, το τεχνικό επιτελείο αλλά και για τη στήριξη του κόσμου ο Ανδρέας Ζήκος ευχήθηκε στον Αστέρα Τρίπολης να συνεχίσει να… σπάει ταβάνια κατακτώντας ακόμη περισσότερους στόχους.

Αναλυτικά στην επίσημη τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της ομάδας, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Στάικου Βεργέτη, ανέφερε: 

Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός Σερρών 3-2

Σε ένα απρόσμενο θρίλερ μετατράπηκε, η άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού Βόλου, κόντρα στον Εθνικό Σερρών. Ο Ολυμπιακός ενώ κέρδιζε 3-0, δέχθηκε δύο γκολ σε ένα λεπτό και ο αγώνας απέκτησε τεράστιο ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 3-2!  
Οι ερυθρόλευκοι ήθελαν τη νίκη για να πλησιάσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και το κατάφεραν. Ο Ολυμπιακός έπιασε την Ζάκυνθο στην τέταρτη θέση με 17 βαθμούς.

ΣΑΔΙΚ ΜΠΑΛΑΡΑΜΠΕ: Υπέγραψε στον Ηρακλή Ψαχνών!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Λεβάντε, Σαδίκ Μπαλαράμπε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Football League και τον Ηρακλή Ψαχνών (νότιος όμιλος).
Ο Νιγηριανός παίκτης (με βρετανική υπηκοότητα) πρωτοήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανηλειακού, αλλά δεν κατέστη εφικτό να βγει το δελτίο του. Σε ηλικία 18 ετών πήγε στην Αμερική με υποτροφία και εντάχθηκε στην ερασιτεχνική ομάδα των Σικάγο Φάιερ, στη Σικάγο Ινφέρνο. Σε νεαρή ηλικία ήταν και στην ακαδημία της Αγγλικής Ρέντινγκ. 

FOOTBALL LEAGUE: To πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Football League. Κάμερες σε Καισαριανή, Ρέθυμνο, Αλκαζάρ και Βόλο.

Αναλυτικά:

Νότιος Όμιλος
Παρασκευή 16/1-16.00
 Επισκοπή - Χανιά (OTE TV)
Κυριακή 18/1-15.00
Παναχαίκή - Αχαρναϊκός
Παναιγιάλειος - Φωστήρας
Απόλλων Σμύρνης - Ερμιονίδα
Άλιμος - ΑΕΚ (18.00-OTE TV)

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ: "Παραμύθια της χαλιμάς"

Στην αθλητική εκπομπή του ISLANDSPORTFM 88,6 "Μιλάμε Αθλητικά", μίλησε (τηλεφωνικά) ο Πρόεδρος του ΑΟΠ Ζακυνθιακός, Διονύσης Κορωνιός. Εκτός των άλλων, ο κ. Κορωνιός (με πίκρα) τόνισε ότι είναι: "Παραμύθια της Χαλιμάς" για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες στο νησί περί... διάλυσης της ομάδας.
Ο κ. Κορωνιός για τα όσα ακούγονται για Καραμαλίκη και Λιβέρη (ότι θα αποχωρήσουν), τόνισε:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αναβλήθηκε το ματς με ΑΕΛ!

Η πορθμειακή γραμμή Ζάκυνθος-Κυλλήνη είναι κλειστή από το πρωί (και μάλλον θα είναι μέχρι το βράδυ), οπότε ο σημερινός αγώνας για την 12η αγωνιστική μεταξύ Ζακύνθου και ΑΕΛ αναβλήθηκε!
Η αποστολή της ΑΕΛ βρίσκεται από την Κυριακή στο νησί (μάλιστα χθες προοπονήθηκε στο δημοτικό γήπεδο του Πλάνου), όπως και οι δύο από τους τέσσερις διαιτητές της αναμέτρησης.

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΟΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Παναγιωτόπουλος "καθάρισε" στην Καλλιθέα (0-1)

Με το "διπλό" στις αποσκευές της επέστρεψε από την Αθήνα η ομάδα Νέων της Ζακύνθου, επικρατώντας με 1-0 της Καλλιθέας.
Ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος στο 70΄ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ενώ ο τερματοφύλακας Θανάσης Καραπάνος ήταν ο MVP, αφού όπου χρειάστηκε σταμάτησε τους αντιπάλους και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Την επόμενη αγωνιστική οι Νέοι της Ζακύνθου θα πάρουν χωρίς να ιδρώσουν τους 3 βαθμούς της νίκης, αφού δεν συνεχίζει στο πρωτάθλημα η ομάδα Νέων του Πανηλειακού.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Παρελθόν ο Μπαλαράμπε!

Παρελθόν αποτελεί για την ομάδα του ΑΟ Λεβάντε ο Σαδίκ Μπαλαράμπε ο οποίος ζήτησε από τη ζακυνθινή ομάδα να αποδεσμευτεί έτσι ώστε να αγωνιστεί σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας (Β΄ Εθνικής). Η διοίκηση του ΑΟ Λεβάντε εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΓΕΖ: Πέρασε (δύσκολα) και από την Καλαμάτα!

Δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ματς της σεζόν, απέναντι σε ομάδα που μάλλον θα κάνει "μάχη" μέχρι... τελικής πτώσεως για την παραμονή της, αλλά τελικά κατάφερε να φύγει με το "διπλό" από την Καλαμάτα. Η Ζάκυνθος έβλεπε για τρία δεκάλεπτα την ισχυρή πιθανότητα ενός "σοκ" από τον Ακάδημο, αλλά με επιμέρους σκορ 9-22 στην τέταρτη περίοδο, μπόρεσε να εξασφαλίσει το θετικό αποτέλεσμα, χάρη στο τελικό 63-73. Με αυτόν τον τρόπο, μένει στο "κόλπο" για τις θέσεις κορυφής, ενώ οι Μεσσήνιοι έχασαν την ευκαιρία για μία νίκη... εκτός προγράμματος, που θα τους έδινε μεγάλο προβάδισμα στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.

FOOTBALL LEAGUE: Έπιασε κορυφή ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 12ης αγωνιστικής στο Βορρά, μια και με τη νίκη του 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα και την ήττα 1-0 της Λαμίας από τον Απόλλωνα 1926 ανέβηκε στην κορυφή - Νίκες για Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΕ Ερμιονίδας και Φωστήρα στο Νότο.
Ο... νόμος των γηπεδούχων εφαρμόστηκε σε ακόμη μια αγωνιστική στη Football League, με τον Παναιγιάλειο να επικρατεί της Ερμιονίδα με 1-0, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και ο Τύρναβος του Φωκικού στο Αλκαζάρ. Επίσης, με 1-0 νίκησε και ο Φωστήρας τον Άλιμο στον Ταύρο αλλά και ο Απόλλων Σμύρνης την Επισκοπή (1-0). Τέλος, ο Ηρακλής έκαμψε την αντίσταση του Αγροτικού Αστέρα με 1-0 στο Καυτανζόγλειο και ανέβηκε στην κορυφή του Βορρά μετά την ήττα 1-0 της Λαμίας από τον Απόλλωνα 1926, ενώ ο Αναγέννηση... σκόρπισε τον Πιερικό στην Καρδίτσα με 4-1.

Λάρισα: Με Μπόγιοβιτς στη Ζάκυνθο

Την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ζάκυνθο τη Δευτέρα (12/1, 15:00) ολοκλήρωσε η Λάρισα.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας συμπεριέλαβε στα πλάνα του και τον νεοαποκτηθέντα Μίλαν Μπόγιοβιτς, που δεν αποκλείεται να κάνει και ντεμπούτο.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής με την Καλαμάτα να παίρνει το "διπλό" στην Μάνδρα, 1-0 επί του Μανδραϊκού, ενώ στο γειτονικό ντέρμπι Αχαϊκή και Δόξα Μανωλάδας ήρθαν ισόπαλες με 3-3. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι στην Α΄ Κατηγορία - Πήρε... ρεβάνς το Καταστάρι

Με δύο παιχνίδια έπεσε σήμερα η αυλαία της 12ης αγωνιστικής (και 1ης για τον β΄γύρο) της Α΄ Κατηγορίας. Και στα δύο επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι. Συγκεκριμένα στο Ρόιδο το Καταστάρι πήρε ρεβάνς για την ήττα του α΄ γύρου από την Νέα Σάντα/Απέναντι, επικρατώντας με 3-1, ενώ ο Αστέρας Μαχαιράδου νίκησε τον Αλυκανά με 4-2. Αναλυτικά τα χθεσινά, αλλά και τα σημερινά αποτελέσματα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία:

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Σπουδαία νίκη (και ψυχολογίας) επί του Βύζαντα Μεγάρων (Photos)

Ένα σπουδαίο "τρίποντο" πανηγύρισε σήμερα ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Επικράτησε με 1-0 του Βύζαντα Μεγάρων, με ένα καταπληκτικό γκολ του Μπαρμπαρούση!

Το παιχνίδι, σε γενικές γραμμές, κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, με τον Ζακυνθιακό να είναι σαφέστατα καλύτερος στην επανάληψη (όπου πέτυχε και το γκολ) και δικαίως έφτασε στη σπουδαία νίκη. Καταπληκτικό κοουτσάρισμα από τον Σπύρο Αντωνόπουλο!

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Προπονητής τερματοφυλάκων ο Σπύρος Χριστόπουλος

Ο Σπύρος Χριστόπουλος αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων στην ΠΑΕ Ζάκυνθος. Ο 39χρονος Γαστουναίος τερματοφύλακας αποτελεί πλέον συνεργάτη του Ντάνι Ακίνο στην ομάδα του νησιού του Ιονίου.


WHO IS WHO
Ο Σπύρος Χριστόπουλος γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1975 στη Γαστούνη Ηλείας. Η θέση του ήταν τερματοφύλακας και η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από τον ΑΟ Πύργου στη Γ΄ εθνική το 1995, ενώ έπαιξε και στη Β΄ με την ίδια ομάδα. Στη συνέχεια πέρασε από Αστέρα Αμαλιάδας (Δ΄ εθνική), Ολυμπιακός Βόλου (Β΄ εθνική), Αχαϊκή (Γ΄ εθνική), Aστέρα Βλαχιώτη (Δ΄ εθνική), Ηλυσιακό (Δ΄ εθνική), ΑΕΛ (Β΄ και Α΄ εθνική), ενώ τελευταία ήταν στο Θρασύβουλο (Β΄και Α΄ εθνική). Ο άλλοτε βυσσινί γκολκίπερ, πλέον ασχολείται με την προπονητική.