Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Αποχώρησε με αιχμές ο Τάσος Κακολύρης

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Καλαμακίου ο μέχρι πρότινος προπονητής Τάσος Κακολύρης. Ο νεαρός Ζακυνθινός τεχνικός που ήταν δίδυμο με τον Ανδρέα Γκούσκο τη φετινή χρονιά στο προπονητικό επιτελείο αποφάσισε να αποχωρήσει, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους λόγους που τον οδήγησαν στην ολοκλήρωση της συνεργασίας του με το σωματείο.

ΚΩΣΤΑΣ ΨΑΡΡΗΣ: Ντεμπούτο στη B’ Eθνική

Από την αρχή στα βαθιά μπαίνει ο διαιτητής της ΕΠΣ Ζακύνθου Κώστας Ψάρρης, ο οποίος θα είναι β’ βοηθός στο ματς της 18ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής ανάμεσα σε Πανελευσινιακό και Πανσερραϊκό.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ: «Παραιτούμαι από την προεδρία του Παναρτεμισιακού»

Την αποχώρηση του με ανακοίνωση του γνωστοποίησε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Παναρτεμισιακού, Γιάννης Βαρβαρίγος.

Ν. ΒAΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ: «Δικαίωμα στο Δημοτικό Στάδιο έχουμε όλοι κ. Γούναρη»

Την πικρία του σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Ζακύνθου Στέλιου Γούναρη αναφορικά με το Δημοτικό Στάδιο εξέφρασε ο κ. Βαρδκαστάνης που του ζήτησε να είναι πιο προσεκτικός στα λόγια του.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ: Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του

Στο Αμβούργο της Γερμανίας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Λεωνίδας Κουτσούκης. Ο νεαρός άσος που ολοκλήρωσε τις προηγούμενες εβδομάδες την χημειοθεραπεία του στο νοσοκομείο του Ρίου της Πάτρας, είναι ήδη στο εξωτερικό, μπαίνοντας πια στο τελευταίο κομμάτι της αποθεραπείας του.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Πρώτα προπόνηση και μετά… ψητουρία!!! (photos)

Ο προπονητής του Α.Ο. Τσιλιβή, Νίκος Ντόβρος την προηγούμενη Πέμπτη 16/02 (Τσικνοπέμπτη) είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του, οπότε η ομάδα δεν τσίκνισε.
Έτσι, σήμερα Δευτέρα 20/02 στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, αφού έκαναν την καθιερωμένη προπόνηση αμέσως μετά τους περίμενε άφθονο κρέας!!!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ζ.Α.Ο.Α.: "Ο πήχης ανεβαίνει ακόμα περισσότερο για το 2017", τόνισε ο Πρόεδρος Διονύσης Μήλεσης

Την καθιερωμένη του γιορτή για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε ο Ζακυνθινός Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης στο ξενοδοχείο «Palatino» παρουσία της διοίκησης, των προπονητών, των αθλητών αλλά και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΑΡΓΑΡΗ: Νέα διάκριση για τη ζακυνθινή κολυμβήτρια!!!

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης η Νικολέτα Μάργαρη, η οποία κατέκτησε δυο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Έπεσε σήμερα η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου με τον Αστέρα Μαχαιράδου και τον Εθνικό Σκουλικάδου να έρχονται ισόπαλοι 2-2.
Στη Β΄ Κατηγορία το ντέρμπι Βασιλικός - Καλαμάκι έληξε ισόπαλο 1-1. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του διημέρου: