Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Γ.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ: Πανηγύρισαν τον τίτλο στη Ζάκυνθο! (photos)

Ολοκληρώθηκε το Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων που φιλοξενήθηκε στην Ζάκυνθο με τους Μακεδόνες Αξιού να κατακτούν και τυπικά τον τίτλο (η ομάδα των Κυμίνων είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια από χθες).

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Νίκη στον μικρό τελικό για τη 10η Περιφέρεια, με... άρωμα Ζακυνθινό!

Ο αγώνας διεξήχθει κάτω απο πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες λόγω του πολύ δυνατού ανέμου καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η 8η Περιφέρεια μπήκε καλύτερα στον αγώνα εκμεταλλευόμενη και τον υπέρ της άνεμο και πίεσε την εστία του Πετεινάτου, όμως ήταν η 10η Περιφέρεια αυτή που άνοιξε το σκορ στο 40' όταν ο Βέρρας ευστόχησε στο κερδισμένο πέναλτι. 

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Το zantesport... "ακτινογραφεί" τους αντιπάλους του στα μπαράζ

φωτό: sportsthea
Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη των μπαράζ για την άνοσο στην Γ΄ Εθνική, το zantesport σας παρουσιάζει τους αντιπάλους του εκπροσώπου της ΕΠΣ Ζακύνθου, ΑΟ Τσιλιβή στον 12ο  Όμιλο.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων-Ζάκυνθος 2016: Οι Μακεδόνες Αξιού τον τίτλο! (photos)

Οι Μακεδόνες Αξιού έκαναν το «δυο στα δυο» στο Final-4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων στη Ζάκυνθο και ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων της αυριανής μέρας κατέκτησαν τον τίτλο!

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: "Το ελληνικό ποδόσφαιρο πορεύεται χωρίς όραμα"

Ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Τάκης Αλεξόπουλος, με γνωστικό αντικείμενο την Οργάνωση και Διαχείριση του Αθλητισμού, μας απέστειλε το ακόλουθο σημείωμα, που ευχαρίστως δημοσιεύουμε:

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Άλλαξαν όψη τα γραφεία της Ένωσης!

Μία έκπληξη περίμενε τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ της Ζακύνθου όταν έφτασαν στα γραφεία της Ένωσης, στο Γαϊτάνι για τη συνέντευξη τύπου του φιλανθρωπικού αγώνα για τον Κουτσούκη.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων: Με το δεξί Ασκληπιός και Μακεδόνες Αξιού στη Ζάκυνθο (Photos)

Ο Α.Σ Ασκληπιός Τρικάλων επικράτησε με 3-1 του Α.Σ Ασκληπιού και οι Μακεδόνες Αξιού αντίστοιχα με 3-0 επί του ΓΣ Ηρακλή Κηφισιάς στην πρεμιέρα της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, η αυλαία της οποίας άνοιξε την Πέμπτη (12/5) στη Ζάκυνθο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Συνέντευξη τύπου για τον φιλανθρωπικό αγώνα της Τρίτης (17/05) - Μεγάλα ονόματα στο νησί!

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε απόψε (Πέμπτη 12/05) το Προεδρείο της ΕΠΣ Ζακύνθου σχετικά με τον φιλανθρωπικό αγώνα που συνδιοργανώνει μαζί με την Αντιπεριφέρεια Ζακύνθου, τον Δήμο Ζακύνθου, το Επιμελητήριο και την ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος, την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαΐου, στο Δημοτικό Στάδιο.

Τσιριμπής: Δεν θέλουμε τέτοια Β’ Εθνική!

Εκνευρισμός και απογοήτευση επικρατούσε στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής μετά την λήξη του αγώνα με την Λαμία, ωστόσο οι πρωταγωνιστές της πατρινής ομάδας δεν βρέθηκαν στην συνέντευξη Τύπου και δεν αναφέρθηκαν στο αγωνιστικό μέρος.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΑΕΛ: Ζητά... ενισχύσεις στη Ζάκυνθο!

Τη Δευτέρα (16/5) η ΑΕΛ φιλοξενείται στη Ζάκυνθο από την τοπική ομάδα και θέλει τον βαθμό για να εξασφαλίσει την άνοδο. Οι νησιώτες, από την άλλη, επιζητούν αποκλειστικά το τρίποντο στη «μάχη» για παραμονή.

ΜΑΓΚΑΦΙΝΗΣ: Γύρισε στο... λιμάνι του!

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (11/05) ο νέος προπονητής του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Δημήτρης Μαγκαφίνης. Ο Καβαλιώτης τεχνικός έρχεται για λογαριασμό του ΑΠΣ για 4η  φορά και ειδικά τις 3 τελευταίες ως… «Μεσίας»!

FOOTBALL LEAGUE: Ήττα... υποβιβασμός για την Παναχαϊκή

Ματς με μεγάλη ένταση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (11/05) στη Ναύπακτο. Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής η Παναχαϊκή υποδέχτηκε ως τυπικά γηπεδούχος την αδιάφορη βαθμολογικά Λαμία, όμως το κίνητρο της επιβίωσης δεν υπερίσχυσε.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Δημ. Μαγκαφίνης (ξανά) στη Ζάκυνθο!

Ο άνθρωπος που έρχεται στο νησί και... σώζει στην ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος, είναι και πάλι εδώ!!! Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης είναι και  με τη βούλα ο νέος προπονητής της νησιώτικης ομάδας για τις επόμενες 2 αγωνιστικές με ΑΕΛ (εντός) και Παναιγιάλειο (εκτός).

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Μεγάλο αθλητικό γεγονός για τη Ζάκυνθο!

Το πλήρες πρόγραμμα της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 12-14 Μαΐου στην Ζάκυνθο έχει ως εξής:

Ουδείς… άγιασε στον τόπο του!

Ένας διακεκριμένος Επιστήμονας από την Ηλεία, ο Dr Παναγιώτης Αλεξόπουλος (από την Αμαλιάδα) διαπρέπει σε ΟΛΗ την Ελλάδα… εκτός από τον τόπο του!!!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η Εθνική που πήρε το EURO 2004 στη Ζάκυνθο για τον Κουτσούκη!

Μία σπουδαία πρωτοβουλία πήρε η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου για να βοηθήσει το νεαρό ποδοσφαιριστή του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Λεωνίδα Κουτσούκη.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Επεισόδια στο ματς Αχαρναϊκός-ΑΟ Χανίων!

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Δευτέρας (09/05) μεταξύ του Αχαρναϊκού και του ΑΟ Χανιά. Στο 89' και ενώ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 0-0 ο διαιτητής Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ των Κρητικών για χέρι αμυνομένου (Μωυσιάδη).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Φιλικές νίκες πριν υποδεχτεί τον Α.Ο. Τσιλιβί

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του βρίσκεται ο Πρωταθλητής Ηλείας Αστέρας Αμαλιάδας ενόψει των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική που ξεκινούν την επόμενη Kυριακή.

ΡΑΝΤΙΝΟΒΙΤΣ: Mετράει… ώρες! - Τι αποκαλύπτει η mikriliga.com

Η mikriliga.com σας αποκάλυψε το βράδυ του Σαββάτου την δυσαρέσκεια που υπάρχει από πλευράς διοίκησης για τον Βάνια Ραντίνοβιτς.

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΤΣΙΩΛΗΣ: "Ο τελικός των τελικών με Ζάκυνθο"

Δύσκολη ήταν η εβδομάδα που πέρασε η ΑΕΛ μετά την ήττα από τον ΑΟ Τρικαλα, όπως τόνισε ο Σάκης Τσιώλης. Ο τεχνικός των «βυσσινί» ανέφερε έπειτα από τη νίκη (1-0) σε βάρος του Πανσερραϊκού: