Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Παίζει φιλικό με Παλληξουριακό για τον Λεωνίδα

Το κοινωνικό τους πρόσωπο θα δείξουν δύο ομάδες ποδοσφαίρου. Μία από τη Ζάκυνθο και η άλλη από την Κεφαλονιά.

Παλληξουριακός-Φωκάτα: Φιλικός αγώνας για τον Λεωνίδα Κουτσούκη

Προσθήκη λεζάντας
Σε μια πολύ σημαντική όσο και ανθρώπινη ενέργεια προέβησαν ο Παλληξουριακός και τα Φωκάτα.
Δυο Σύλλογοι που πραγματικά κάνουν σπουδαία δουλειά και εκτός γηπέδων. Σε κάθε ευκαιρία, δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπο τους, στέλνουν το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια, για τον άνθρωπο που την έχει ανάγκη και την ανθρώπινη ζωή που πολλές φορές κινδυνεύει.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Δύσκολα να κατέβει στην Α΄ Κατηγορία!

Δυστυχώς τα νέα για τον Αθλητικό Όμιλο Λεβάντε δεν είναι ευχάριστα. Η ομάδα που εκπροσώπησε τη Ζάκυνθο πέρυσι στην Γ΄ Εθνική, δύσκολα θα κατέβει στην Α΄ Κατηγορία.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Η Εφέσεων απέρριψε την τριτανακοπή της Ζακύνθου

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη (15/09) και ένα από τα θέματά της ήταν η τριτανακοπή που είχε καταθέσει η Ζάκυνθος στην υπόθεση δωροδοκίας Ελεύσινας-Λαμπρόπουλου.

Δύσκολα θα ξεκινήσει (στην ώρα της) η Football League!

Εάν δεν βρεθεί λύση στο θέμα που αφορά τις κάμερες στα γήπεδα και δεν βρεθεί τηλεοπτική στέγη η Football League δύσκολα θα ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου.

ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: «Βιαστήκατε να πανηγυρίσετε»

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού παρέπεμψε την υπόθεση της καταγγελίας της Ζακύνθου στο πειθαρχικό όργανο.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΟ: Άλλαξε... στρατόπεδο η ΕΠΣ Αχαΐας!

Η μεγάλη ανατροπή έγινε στην ΕΠΣ Αχαΐας, η οποία άλλαξε πανηγυρικά στρατόπεδο, πέρασε στην «αντιπολίτευση» και στις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου θα ψηφίσει καθολικά την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου!

ΕΕΑ: Έλαμψε η αλήθεια! - Παραπομπή της Ελευσίνας

H Ε.Ε.Α η Επιτροπή αποφάσισε ότι συντρέχει λόγος της καταγγελίας της Ζακύνθου και στέλνει την υπόθεση το πρωτοβάθμιο δικαστικό όργανο της ΕΠΟ όπου εκεί θα παικτεί το 2o μέρος της δικαστικής αυτής διαμάχης.

ΑΝΟΖ: Νέα (μεγάλη) επιτυχία για το ζακυνθινό όμιλο

Για άλλη μια χρονιά ο ΑΝΟΖ  συμμετείχε στο Παμπεριφερειακο Πρωτάθλημα Συλλόγων θαλάσσης  που διεξήχθη στις 10 και 11/09/2016 στο Καρπενήσι , βάζοντας τέλος σε μια ακόμη επιτυχημένη χρόνια.

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Ο προπονητής των επιτυχιών, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος μιλάει στο zantesport

Μόνο χρήσιμη και ενδιαφέρουσα είναι η κουβέντα με τον άνθρωπο που για 24 συναπτά έτη στη Ζάκυνθο τη διαφημίζει με τις επιτυχίες που έχει ο σύλλογός του, «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ». Ο λόγος για τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, τον οποίο φιλοξενούμαι σήμερα στο zantesport.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ε.Ε.Α.: Ούτε και σήμερα η απόφαση για τον Πανελευσινιακό!

Νέα παράταση στην αγωνία για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) στην υπόθεση του μετοχικού κεφαλαίου του Πανελευσινιακού.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Έκανε τη διαφορά με Τριανταφυλλίδη!

Μεταγραφή – βόμβα ανακοίνωσε η Α.Ε Καλαμακίου καθώς από το πρωί της Δευτέρας παίχτης της ομάδας είναι ο έμπειρος επιθετικός Αντρέας Τριανταφυλλίδης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΟ: "Φουσκωτοί", "βόμβες" και εκλογές στις 26/10 στα Χανιά - Στο Δ.Σ. ο Κώστας Μαρίνος Ξανθός

Στις 26/10 στα Χανιά θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της ΕΠΟ, όπως αποφάσισε τη Δευτέρα (12/09) η ΕΕ της Ομοσπονδίας, ενώ δώδεκα ημέρες νωρίτερα (14/10) θα γίνει ΓΣ στη Βουλιαγμένη, από την οποία θα προκύψει η Εκλογική Επιτροπή.

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Ξεκίνημα… με ψηλά τον πήχη και φέτος (photos)

Ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου την αγωνιστική χρονιά ο Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών, «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ», ο οποίος αριθμεί 24 χρόνια στη Ζάκυνθο, έχοντας φέρει αμέτρητες διακρίσεις στο νησί, με κορυφαίες τα παγκόσμια μετάλλια!!!