Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Το zantesport σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα!!!

Σας ευχόμαστε η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει όλους και να μας δώσει αυτό το κάτι που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Κατάθεση... ανθρωπιάς από ΑΟ Κατασταρίου & ΑΝΟΖ

Με τον πιο θερμό τρόπο έδειξαν τη συμπαράσταση τους στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Ζακύνθου ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου και ο Αθλητικός Όμιλος Κατασταρίου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το Δ.Σ. ευχαριστεί τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος

Η ΕΝΩΣΗ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ,  ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ  ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ  ΔΗΜΟΣΙΑ,  ΤΟΥΣ  ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ΠΟΥ  ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ 2 ΜΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Συγχαρητήρια ανακοίνωση στη Γυναικεία ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων

Η  Ένωση  Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου συγχαίρει την  αθλήτρια του ΑΟ ΔΟΞΑΣ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ( Γυναικεία Ομάδα)  ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΠΟΤΑΜΙΤΗ  για την κλήση της  σε προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Ομάδος Ελλάδος  3/4/01/2017  στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά .

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Δ.Σ.

O  Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, Εύχονται,  στους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, Διαιτητές, Ιατρούς, Δημοσιογράφους  αλλά και σε όλους τους Ζακυνθινούς, Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα ένα Ευτυχισμένο Νέο Έτος, Υγεία,  Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα,και Ειρήνη για όλο τον Κόσμο.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με "διπλό" κλείνει το 2016 η Ένωση!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2016 η ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος, επικρατώντας με 3-1 του Εθνικού Σκουλικάδου, στον Αγγερικό και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Ζακύνθου.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Τέλος από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Γιάννης Καλλιβωκάς

Την λύση της συνεργασίας της με τους Γιάννη Καλλιβωκά και Αχμέντ Ελ Σαγιέντ , ανακοίνωσε η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Τρομπούκης στο Εθνικός Σκ. - ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος

Από την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ορίσθηκαν οι  διαιτητές του κάτωθι αγώνα για την 9η Αγωνιστική.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στην Ηλεία οι Μικτές

Σήμερα Τετάρτη 21/12/2016 και ώρα 10.00 από το λιμάνι της ΖΑΚΥΝΘΟΥ  αναχώρησαν οι  Μικτές Ομάδες  Παίδων και  Νέων  για τον Πύργο,  για τους  αγώνες  με  την  Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ, στα πλαίσια του Πανελληνίου  Πρωταθλήματος Προεπιλογής  Εθνικών Ομάδων.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Το «καυτό» αμόρε Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή! (pic)

Ο λόγος για τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό έδωσε μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση του με την κουκλάρα, Αθηνά Πικράκη. 

Ολυμπιακός Βόλου: Παρελθόν ο Δημήτρης Στασινόπουλος

Παρελθόν από το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας αποτελούν οι Φελίπε Ντε Κόστα, Γκουστάβο Μπρίτος και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Δημήτρης Στασινόπουλος.

ΕΠΣ Αχαΐας: "Επεσε" ο Μπαλαφούτης, πρόεδρος ο Δανιήλ

Αλλαγή διοίκησης πραγματοποιήθηκε στην ΕΠΣ Αχαΐας, καθώς το δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του τέως προέδρου της Ενωσης, Δημήτρη Μπαλαφούτη (φώτο), κατά της απόφασης με την οποία στην θέση του προέδρου τοποθετήθηκε ο Άγγελος Δανιήλ.

Εκλογή Γραμμένου στην ΕΟΕ με μεγάλη πλειοψηφία - Ποιοι ψήφισαν από πλευράς ΕΠΣ Ζακύνθου

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, είναι ο νέος εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ, όπως προέκυψε στην ΓΣ της Ομοσπονδίας, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας να λαμβάνει 147 θετικές ψήφους, ενώ υπήρξαν 6 άκυρες και 8 λευκά.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΑΓΕΖ: Απολαμβάνει… την κορυφή – Νίκησε και τον Αχαιό ’47 (70-49)

Για δυο δεκάλεπτα δυσκολεύτηκε η ΑΓΕΖ, η οποία τελικά επικράτησε του Αχαιού 47’ για την 11η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ με 70-49 και συνέχισε την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα (είναι στις πρώτες θέσεις με αγώνα λιγότερο).

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τι έγινε στην 6η στροφή του πρωταθλήματος

Νικηφόρα πέρασε ο Κισσαμικός από την Καρδίτσα, ενώ ο Πανθρακικός κέρδισε εντός έδρας τον Πανελευσινιακό.
Στις αναμετρήσεις για την 6η αγωνιστική της Football League σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Δείτε τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής και στους 4 ομίλους της Γ΄ Εθνικής.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Μεγάλα σκορ είχαμε στην 9η  αγωνιστική τόσο στην  Α΄ όσο και στην Β΄ Κατηγορία. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Μόνο στην κορυφή το Καταστάρι! (photos)

Με τα γκολ των Μυτιλήνη και Καραμαλίκη ο ΑΟ Κατασταρίου επικράτησε 2-0 του Ζακυνθιακού, στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής και έμεινε μόνος πρώτος λίγο πριν φύγει το 2016.