Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Νίκη με ανατροπή

Φιλική νίκη για την ΠΑΕ Ζάκυνθος επί της Θύελλας Φιλώτα (Ομάδα Γ' Εθνικής) με σκορ 2-1. Παρότι οι παίκτες του Χαλίντ Κάραμα βρέθηκαν πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 15', κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, με γκολ των Λέκκα (απευθείας φάουλ στο 52') και Σάμαρη (88').

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Οι ημερομηνίες και οι ώρες της Γ' Εθνικής

Κλείδωσαν και οι ημερομηνίες αλλά και οι ώρες για τους 4 ομίλους της Γ' Εθνικής που κάνει σέντρα στις 27/9.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κοντά σε Κόμνο

Ο Δημήτρης Κόμνος (Ολυμπιακός Βόλου, Πανιώνιος, Λαμία) είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Ζάκυνθο. Ο 22χρονος αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του Ιονίου και εξελίξεις αναμένονται την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή όπου πέφτει και η αυλαία των μεταγραφών για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Α.Ο.ΛΕΒΑΝΤΕ: Πρεμιέρα στο Μαχαιράδο με Κανάρη Νενήτων (ΕΠΣ Χίου)

Έγινε σήμερα η κλήρωση της Γ΄ Εθνικής με τον εκπρόσωπό μας, ΑΟ Λεβάντε να τοποθετείται στον 3ο  Όμιλο (όπως αναμενόταν).
Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι στο δημοτικό γήπεδο του Μαχαιράδου με αντίπαλο την ομάδα από την Χίο, τον Κανάρη Νενήτων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ανακοίνωσε τον τερματοφύλακα, Γιώργο Γεωργακόπουλο

Τελικά η ΠΑΕ Ζάκυνθος βρήκε λύση στο Νο "1", με την απόκτηση του 23χρονου Γιώργου Γεωργακόπουλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Έκανε... σεφτέ ο Ζαϊρί!

Εδεσσαϊκός και Ζάκυνθος παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο ήρθαν ισόπαλοι 1-1.
Ο Εδεσσαϊκός προηγήθηκε στο 41΄ με τον Λαφαζανίδη να κάνει το 1-0.Λίγα λεπτά αργότερα μίλησε η κλάση και η ποιότητα του Ζαιρί όπου με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 1-1.Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο τεμπό με το τελικό σκορ να κρίνεται δίκαιο από όλες τις πλευρές.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η κλήρωση της Β΄ Κατηγορίας


Μετά την κλήρωση της Α΄ κατηγορίας ακολούθησε αυτή της Β΄ με τη συμμετοχή και εδώ 12 ομάδων και με νέο... πρόσωπο τον Αίολο Σαρακινάδου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Β΄ Κατηγορίας:

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Φιλική ήττα (3-0) στην Μανωλάδα

Την ήττα με 3-0 γνώρισε σήμερα ο ΑΟ Λεβάντε το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Μανωλάδας από την τοπική Δόξα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Έντεκα... τυχεροί!

Μαζί με τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων, στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου πραγματοποιήθηκε και αυτή του κυπέλλου, με τις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή να φτάνουν τις 21.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ντέρμπι με το καλημέρα! Ζακυνθιακός Καταστάρι στο Ρόϊδο

Πραγματοποιήθηκε απόψε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου, στα γραφεία της Ένωσης στο Γαϊτάνι.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πόσοι ανεβαίνουν και πόσοι πέφτουν

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ ανακοίνωσε τι ισχύει για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής - Ανεβαίνουν 4, πέφτουν όσοι τερματίσουν από την 9η θέση και κάτω - Πως διαμορφώνονται οι όμιλοι.

Την Πέμπτη (10/09) η κλήρωση στη Γ' Εθνική

Το τοπίο στη Football League ξεκαθάρισε, ώρα να συμβεί το ίδιο και στη Γ' Εθνική. Όπως έγινε γνωστό, η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (10/9), ενώ η σέντρα προγραμματίζεται για τις 27 Σεπτεμβρίου, τότε δηλαδή που ξεκινά το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

ΑΝΟΖ: Νέες διακρίσεις και στο Καρπενήσι!

Στο μακρινό και πανέμορφο Καρπενήσι ταξίδεψε το προηγούμενο Σαβ/κο με μικρή αποστολή ο Α.Ν.Ο.Ζ. προκειμένου να συμμετάσχει στο "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συλλόγων Θαλάσσης Καρπενήσι 2015"
Στην Διοργάνωση αυτή πήραν μέρος 8 ομάδες και 153 αθλητές/τριες συνολικά.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Απέκτησε τον Ανδρέα Κοντούλη - Φιλικό σήμερα στη Ν. Μανωλάδα

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής (μέσος) προστέθηκε στο ρόστερ του ΑΟ Λεβάντε. Πρόκειται για τον 22χρονο Ανδρέα Κοντούλη. Η ανακοίνωση του Λεβάντε αναφέρει:

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στο Αίγιο ο Κρισμάρεβιτς

Την απόκτηση του Νίκολα Κρισμάρεβιτς και του Αλεξάνταρ Μίλιτς ανακοίνωσε ο Παναιγιάλειος. Ο πρώτος είναι αμυντικό χαφ και ο δεύτερος επιθετικός.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μιλάει με Κωστούλα

Έναν ποδοσφαιριστή που την είχε απασχολήσει και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο προσπαθεί να κλείσει η Ζάκυνθος.

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Ενισχυμένος ξεκίνησε με πολλά όνειρα

Μετά τον Ζακυνθιακό και τον ΑΟ Τσιλιβή άλλος ένας διεκδικητής του φετινού τίτλου της Α΄ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Ζακύνθου ξεκίνησε την προετοιμασία του.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Βλέπει" Ζαϊρί με Εδεσσαϊκό

Τον Εδεσσαϊκό θα αντιμετωπίσει η Ζάκυνθος στο Καϊμακτσαλάν όπου συνεχίζει την προετοιμασία της. Το φιλικό προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη (09/09) και εκεί ο Χαλίντ Κάραμα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει και τον Ζαουάντ Ζαϊρί για να τσεκάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μαροκινός διεθνής.