Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ – Α.Ε.Ζ. 2-3: «Έκλεψε» τη νίκη στις καθυστερήσεις (Photos)

Βάσει της εικόνας του παιχνιδιού, το δίκαιο αποτέλεσμα θα έπρεπε να ήταν η ισοπαλία, όμως οι παίκτες της ΑΕΖ με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφεραν… να «κλέψουν» τη νίκη, με 3-2 απέναντι στον Εθνικό Σκουλικάδου… που «ξύπνησε» στην επανάληψη.
Το πρώτο 45λεπτο ανήκει στους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν με 2-0 και είχαν την ευκαιρία να πετύχουν κι άλλο. Στην επανάληψη όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς και όχι μόνο μείωσαν αλλά κατάφεραν στο 86΄ να ισοφαρίσουν, όμως η  «χρυσή» αλλαγή του Αναστόπουλου, ο Νταλιάνης με κοντινή προβολή έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του.

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ - Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ 4-3: Σκοράρει εύκολα… αλλά υστερεί αλλού

Φιλικό παιχνίδι στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο Τραγανό, έδωσε σήμερα ο Α.Ο. Ζακυνθιακός. Για να είναι σε ετοιμότητα, λόγω των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, στις 11 Μαΐου, ο νταμπλούχος Ζακύνθου αγωνίστηκε με την Νίκη Τραγανού, από την οποία ηττήθηκε με 4-3.
Οι νησιώτες παρατάχτηκαν χωρίς τον Στάθη Καραμαλίκη, ο οποίος ήταν κανονικά στην αποστολή, αλλά ένας τραυματισμός του στο κεφάλι (έχει βάλει ράμματα) δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής στην Β΄ Κατηγορία



Ανακοινώθηκαν  από  την  Επιτροπή  Διαιτησίας  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι  Διαιτητές των   αγώνων  της 30ης  Αγωνιστικής   Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Έχασε τη «μάχη» ο Βιλανόβα



Ο Τίτο Βιλανόβα έχασε τη «μάχη» με την επάρατη νόσο και το απόγευμα της Παρασκευής «έφυγε» από τη ζωή.
Πένθος στην Μπαρτσελόνα και το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Τίτο Βιλανόβα, έχασε τη «μάχη» με την επάρατη νόσο το απόγευμα της Παρασκευής και έφυγε από τη ζωή. Ο Καταλανός τεχνικός «πάλευε» με το θάνατο τα τελευταία δυόμιση χρόνια, χωρίς δυστυχώς να καταφέρει να βγει νικητής.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι «άτακτοι» της Β΄ Κατηγορίας



Η  Πειθαρχική  Επιτροπή  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  κατά  την  συνεδρίασή  της  την  ΠΕΜΠΤΗ  24/04/2014  ασχολήθηκε, με τα Φ.Α. της  29ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας , με τους αγώνες μπαράζ Α΄ Κατηγορίας  και αποφάσισε  τα  κάτωθι :      

ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ   29ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 
 ΑΓΩΝΕΣ  ΜΠΑΡΑΖ  Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Φιέστα στα Πηγαδάκια για Αλυκανά

Πέφτει η αυλαία της φετινής Β΄ Κατηγορίας, αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον πρωταθλητή Αθλητικό Όμιλο Αλυκανά να υποδέχεται στα Πηγαδάκια τον Κεραυνό Βουγιάτου. Το παιχνίδι θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, αφού στο τέλος η διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου θα απονείμει το κύπελλο του πρωταθλητή!
Αύριο, την αυλαία ανοίγει ένα σημαντικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Εθνικός Σκουλικάδου υποδέχεται στον Αγγερικό την ΑΕ Ζακύνθου. Από το παιχνίδι αυτό θα γνωρίζουμε την τελική βαθμολογία των δύο ομάδων και τα ζευγάρια τους (Νέα Σάντα/Απέναντι και Παναρκαδικό) στους αγώνες των μπαράζ ανόδου στην Α΄ Κατηγορία. Αναλυτικά τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής:

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Συνεχίζει με φιλικά παιχνίδια

Ο φετινός νταμπλούχος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Αθλητικός Όμιλος Ζακυνθιακού συνεχίζει την προετοιμασία του, ενόψει των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική. Κι επειδή η έναρξη αυτών καθυστερεί (ξεκινούν στις 11 Μαΐου), η ομάδα του νησιού εκτός από τις προπονήσεις έχει προγραμματίσει και μία σειρά δυνατών φιλικών, για να είναι σε εγρήγορση οι παίκτες και για να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

UK TRIALS HELLAS: Με Ενγκεμά στην Ηλεία

Ο τεχνικός διευθυντής της UK Trials Hellas Λάμπρος Λιόνας μετέβη μαζί με τον εκπρόσωπο και προπονητή Επτανήσων Patrick Nguema και την παιδοψυχολόγο Ηλιάνα Χρυσικάκου στον Πύργο Ηλείας, όπου παρουσίασαν τη δραστηριότητα της UK Trials Hellas, σε ενδιαφερόμενους προπονητές, γονείς και ποδοσφαιριστές. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΙΟΝΙΟΝ HOTEL», στην Μυρτιά. Την εκδήλωση προλόγισε ο Ενωσιακός προπονητής, Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, ενώ παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης. Υπεύθυνοι για τα UK Trials στο Νομό Ηλείας είναι οι κ. Αντώνης Χρυσανθακόπουλος και Γιάννης Καζάκης. 

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Α.ΛΕ.Ζ.: Στην τελική ευθεία για την 1η ανάβαση Ζακύνθου «Δ. ΚΟΡΩΝΙΟΣ»

Το όνειρο του αείμνηστου Διονύση Κορωνιού, γίνεται πραγματικότητα. Ο ένας εκ των ιδρυτών της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ζακύνθου, ο οποίος πλέον δεν είναι κοντά μας, είχε σαν όραμα έναν αγώνα ανάβασης στη Ζάκυνθο και φέτος η διοίκηση της Α.ΛΕ.Ζ το κάνει πραγματικότητα, δίνοντάς της το όνομά του. Το διήμερο 26 και 27 Απριλίου διοργανώνει την 1η ανάβαση Ζακύνθου, στο τμήμα της Ε.Ο. Μαχαιράδου – Κοιλιωμένου (πόσταση 2,5 km). Η διοίκηση της Α.ΛΕ.Ζ. έμπειρη πλέον στη διοργάνωση μεγάλων διοργανώσεων, είναι έτοιμη (οργανωτικά) και απλά περιμένει τον τελικό αριθμό των συμμετοχών. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Α.ΛΕ.Ζ για την διοργάνωση, αναφέρει:

ΑΓΕΖ: Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι


Σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, η Αθλητική Ένωση Πεντέλης θα υποδεχτεί την Κυριακή το μεσημέρι (13:30) την ΑΓΕΖ, παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου στον 1ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τους τραυματίες Κώστα Ακτύπη και Γιώργο Σκούφη, η συμμετοχή των οποίων θα αποφασιστεί στην αυριανή, τελευταία, προπόνηση.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΙΡΗΣ: «Αντίο Ζακυνθάρα»

Με προσωπικό του μήνυμα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (και) ο έμπειρος αμυντικός της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος, Αλέξανδρος Μπίρης ευχαρίστησε τους πάντες για την στήριξη που είχε στο νησί και κλείνει το μήνυμά του με τη φράση: «Αντίο Ζακυνθάρα»!
Ο Αλέξανδρος, όπως και πολλοί ακόμα συνάδελφοί του έμειναν και έκαναν Πάσχα στη Ζάκυνθο και χθες με το τελευταίο δρομολόγιο αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του. Το μήνυμά του:

FOOTBALL LEAGUE: Νίκη ανόδου... για Ψαχνά!

Τεράστιες νίκες για Νίκη Βόλου και Ηρακλή Ψαχνών, με τις δυο ομάδες να είναι στην πρώτη και δεύτερη θέση της βαθμολογίας των play off, χτυπώντας πλέον στα ίσα την άνοδο στη Super League!
Ο Ηρακλής και ο Αιγινιακός έμειναν στο 0-0 στη Θεσσαλονίκη, όπως κι η Κέρκυρα με τον Φωστήρα στην έδρα της πρώτης. Έτσι, οι νίκες που πέτυχαν Ηρακλής Ψαχνών και Νίκη Βόλου επί Ολυμπιακού Βόλου και Χανίων αντίστοιχα, τους έφεραν σε θέση ισχύος για την υπόθεση άνοδος! Η Νίκη είναι πλέον πρώτη με 11 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών ισοβαθμεί με την Κέρκυρα στη δεύτερη θέση και στους 10! Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μόνο χρηματικό το πρόστιμο με Κέρκυρα

Η Ζάκυνθος είχε τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών αλλά και 5.000 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Οι νησιώτες κατέθεσαν έφεση η οποία έγινε δεκτή και η τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών δεν θα ισχύει. Αντιθέτως το χρηματικό πρόστιμο αυξήθηκε από 5.000 σε 7.000 ευρώ.

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ρίχνει αυλαία και η Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το  πρόγραμμα των αγώνων της τελευταίας (30ης) αγωνιστικής της Β΄ κατηγορίας.

ΣΑΒΒΑΤΟ  26/04/2014
ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ   ΓΗΠ : ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ   ΩΡΑ : 17.00
ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟ - ΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ΓΗΠ : ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ    ΩΡΑ : 17.00

ΚΥΡΙΑΚΗ  27/04/2013
ΠΛΑΝΟΣ - ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ     ΓΗΠ : ΠΛΑΝΟΥ   ΩΡΑ : 17.00
ΑΛΙΚΑΝΑΣ  - ΒΟΥΓΙΑΤΟ    ΓΗΠ : ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ   ΩΡΑ : 11.30
ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ - ΕΣΠΕΡΟΣ   ΓΗΠ : ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ    ΩΡΑ : 17.00

Ο Α.Ο. Αργασίου και η Νέα Σάντα/Απέναντι δεν αγωνίζονται και παίρνουν τους βαθμούς της νίκης, αφού Πειρατής και Κοιλιωμένος, αντίστοιχα έχουν παραιτηθεί από το πρωτάθλημα. Ρεπό έχει η Δόξα Λιθακιάς.