Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Χωρίς άδεια επτά ομάδες της Β' Εθνικής

Ούτε οι μισοί... Την Πέμπτη (7/7) έγινε γνωστό από την ΕΠΟ ποιες ΠΑΕ της Β' Εθνικής πληρούν τις προδιαγραφές για να πάρουν άδεια και ποιες θα μπορούσαν να παίξουν ακόμη και στη Σούπερ Λίγκα.

Στον… αέρα η υποψηφιότητα Καλογιάννη, έτοιμος να κάνει πίσω!

Έντονα παράπονα από πολλούς και διάφορους έχει ο Σπύρος Καλογιάννης τα τελευταία 24ωρα. Ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής, που διανύει τον ένατο χρόνο στο θώκο, σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην κατέβει καν υποψήφιος στις εκλογές του διοικητικού φορέα της δεύτερης κατηγορίας, οι οποίες αναμένεται να προκηρυχτούν για την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

ΖΑΟΑ: Επιτυχίες (και) στην Κεφαλονιά!

Στο Αργοστόλι βρέθηκαν οι αθλητές του ΖΑΟΑ το 3 ήμερο  1 έως 3 Ιουλίου,   για να πάρουν μέρος στο 3ο Ενωσιακό τουρνουά της Στ Ένωσης .

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ: «Είμαστε σε στάση αναμονής για το Ενωσιακό»

Τα δεδομένα σχετικά με το ζήτημα του Ενωσιακού Γηπέδου Γαϊτανίου ανέλυσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας.

Φιλόξενος ΑΜΕΑ: «Χρυσή» παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Την εξαιρετική του παράδοση συνέχισε ο Φιλόξενος Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία, ο οποίος επέστρεψε με τέσσερα χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που έγινε στην Αθήνα.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Iκανοποίηση Κοντονή για την πρόοδο των εργασιών

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται από το πρωί (Παρασκευή 08.07.2016) ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΤΑΣΗ: BODY STYLE... για όσους αγαπούν τη γυμναστική!

Το Bodystyle είναι ένα κατάστημα που απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τη γυμναστική είτε πρόκειται για απλούς ασκούμενους που θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση είτε για προχωρημένους αγωνιστικούς αθλητές!

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Πρωτοποριακό ερωτηματολόγιο για τον διαδικτυακό τζόγο παρουσιάστηκε στο elife

Πρωτοποριακό εργαλείο-ερωτηματολόγιο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τον Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Π. Αλεξόπουλο και την  Δρα. Χαρωνιτάκη, στο 5ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο elife, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23/26 Ιουνίου 2016 στη λίμνη Πλαστήρα από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο, αποσπώντας θετικές κριτικές.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Απέσυρε την προσφυγή ο Μυλιόρδος

Το flnews σας ενημέρωσε το Σάββατο (02/07) σχετικά με την προσφυγή που κατέθεσε ο Παναγιώτης Μυλιόρδος σε βάρος της Ζακύνθου.

ΠΟΔΟΒΟΛΕΪ: Έρχεται και φέτος στο AKROTIRI NORTH!

Το Lounge Cocktail Bar "AKROTIRI NORTH" και φέτος διοργανώνει τουρνουά Ποδοβόλεϊ στο χώρο του το τριήμερο 15-17 Ιουλίου.
Ο Ντένις Κόκλας και τα υπόλοιπα παιδιά, λάτρεις του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, θέλουν να κάνουν θεσμό το καλοκαιρινό άθλημα στο νησί μας.