Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εύκολο απόγευμα για Τσιλιβή και Παναρτεμισιακό! – Όλα τα αποτελέσματα του Σαββάτου



«Βροχή» τα γκολ στα δύο σημερινά παιχνίδια της Α΄ κατηγορίας Ζακύνθου και μάλιστα με το ίδιο σκορ (6-1). Ο ΑΟ Τσιλιβή νίκησε τον ΑΟ Αργασίου στο Ρόιδο και ο Παναρτεμισιακός ΑΟ την ΑΕ Γερακαρίων, στο Μαχαιράδο. Για την Β΄ Κατηγορία ο ΑΟ Λεβάντε επικράτησε εκτός έδρας του Αετού Καλιπάδου με 2-1. Αναλυτικά:

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι Διαιτητές  των αγώνων Α΄και Β΄Κατηγορίας.
Αναλυτικά :

Σύσκεψη κορυφής υπό τον πρωθυπουργό για το ποδόσφαιρο

Οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο φαίνεται πως έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στην Κυβέρνηση, με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να συγκαλεί σύσκεψη κορυφής στο Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη (10/11, 18:00).

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: "Οι κατά συρροή συκοφάντες θα πάρουν απάντηση από τη Δικαιοσύνη"

Με αφορμή την παραπομπή του σε δίκη για δωροδοκία ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Αρης Κουλούρης, τοποθετήθηκε για το θέμα με δήλωσή του στο SoccerPlus.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η 4η αγωνιστική σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.ΖΑΚΥΝΘΟΥ το πρόγραμμα των αγώνων Α΄και Β΄Κατηγορίας της 4ης αγωνιστικής.
Αναλυτικά

«Πιθανότατα από ανθρώπινο χέρι η φωτιά στο σπίτι του Μπίκα»!


Αποκλείει το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος ο πύραρχος και διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολύγυρου και του νομού Χαλκιδικής.

Αναβολή των πρωταθλημάτων λόγω της φωτιάς στην οικία του Μπίκα!

Άγνωστοι, που φαίνεται να ταυτίζονται με το ποδοσφαιρικό παρακράτος ξαναχτύπησαν μετά την «επίσκεψη» εκφοβιστικού τύπου, που έγινε στο σπίτι του Γιάννη Τσαχειλίδη τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, καθώς αυτή τη φορά έβαλαν φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα!

Κατηγορείται για «δωροδοκία» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας!

Σε δίκη με την κατηγορία της «Δωροδοκίας στον ιδιωτικό τομέα» παραπέμπεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης. Η δίκη έχει προσδιοριστεί στις 17.11.2016 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ενημέρωση για το Παιδικό πρωτάθλημα

Καλούνται όλοι οι υπεύθυνοι  εκπρόσωποι των σωματείων και ακαδημιών, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στα παιδικά πρωταθλήματα, να ευρίσκονται την ΤΕΤΑΡΤΗ 09/11/2016 και ώρα 20.30 

Ζαλίζει το νέο συμβόλαιο του Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι Πορτογάλοι αποκαλύπτουν το μυθικό ποσό που θα βάζει στους ταμειακούς του λογαριασμούς ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στάσεις εργασίας και αποχή οι υπάλληλοι της Football League

Με ανακοίνωσή τους οι υπάλληλοι της Football League γνωστοποιούν ότι ξεκινούν κινητοποιήσεις με δίωρες στάσεις εργασίας αλλά και αποχή την Τετάρτη (9/11) διότι παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Α.Ο. ΧΑΝΙΑ: Τα... χώσανε στον Μαυρονάσιο!

Η εικόνα του ΑΟ Χανιά κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, ειδικά στα πρώτα λεπτά, προκάλεσε την απογοήτευση των φιλάθλων των «κυανόλευκων» που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Γάλλου.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της  8ης αγωνιστική για τη Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ασταμάτητο το Καταστάρι (7-1 τον Ελατιακό)! - Όλα τα αποτελέσματα (photos)

Δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ελατιακό με 7-1 ο ΑΟ Κατασταρίου (5-1 στο ημίχρονο) στον Αγγερικό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Συνθήματα κατά του Κοντονή!

Την δυσαρέσκεια τους κατά του πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού και νυν δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή εξέφρασαν φίλοι της ομάδας της Ζακύνθου, η οποία πρόσφατα υποβιβάστηκε από τη Β’ Εθνική στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ του νησιού μας.