Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ: Στον πάγκο ο Μπατίστα! - Ο Καλογερόπουλος τεχνικός Διευθυντής!



Αλλαγή πόστων είχαμε την Παρασκευή στον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την έναρξη των μπαράζ ανόδου, με τον Ντανιέλ Μπατίστα να αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή και τον Βασίλη Καλογεροπουλο, μέχρι πρότινος τεχνικό του συλλόγου, αναλαμβάνει χρέη Τεχνικού Διευθυντή.
Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη στις πρώτες του δηλώσεις από το νέο του πόστο δήλωσε αρχικά:

ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ – Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ώρα για δράση και αποτελέσματα

 Τα ψέματα τελείωσαν! Τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή 11 Μαΐου, με τον Α.Ο.Π. Ζακυνθιακό να δοκιμάζεται στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο δημοτικό γήπεδο Στρεφίου, με αντίπαλο τον τοπικό Άρη Αρχαίας Ολυμπίας. Οι γηπεδούχοι, βάσει του έμψυχου δυναμικού που έχουν, είναι το φαβορί για την άνοδο στον 12ο όμιλο των μπαράζ. Να θυμίσουμε ότι ανεβαίνει ο πρώτος, στο μίνι πρωτάθλημα στο οποίο εκτός από τους πρωταθλητές Ηλείας και Ζακύνθου, συμμετέχουν και αυτοί των Αχαΐας και Κεφαλληνίας/Ιθάκης.

3ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 11Χ11: Αγωνιστική δράση το διήμερο

Ανακοινώθηκε  το  πρόγραμμα  των  αγώνων  της  2ης  και  5ης  αγωνιστικής  του  3ου  Ενωσιακού Παιδικού  Τουρνουά  11Χ11.

ΣΑΒΒΑΤΟ  10/05/2014
2η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ/ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠ. – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ   ΓΗΠ : ΕΝΩΣΙΑΚΟ  ΩΡΑ : 10.00
STRATOS F.C. -  ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ     ΓΗΠ : ΕΝΩΣΙΑΚΟ   ΩΡΑ  12.00

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ: Με τον Τρίτωνα στην Πάτρα

Για την Αχαϊκή πρωτεύουσα θα ταξιδέψει την Κυριακή το πρωί, το γυναικείο τμήμα της ΑΓΕΖ, όπου στη 1:30 το μεσημέρι και στο Κλειστό των Ροΐτικων θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες του Τρίτωνα.
Ο Σπύρος Νέγκας δεν υπολογίζει (για διαφορετικούς λόγους) τις Σιδηροκαστρίτη και Σκλήβα. Το παιχνίδι αυτό είναι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, μία πριν το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκες» έχουν 9 νίκες και 3 ήττες και φιγουράρουν στη 3η θέση της βαθμολογίας, κάνοντας μία εξαιρετική χρονιά.

ΑΓΕΖ – ΣΤΙΒΟΣ: Στο βάθρο Θανάσης και Αγαλιανός

Και νέες διακρίσεις έφεραν στο νησί μας δύο αθλητές της ΑΓΕΖ στο στίβο. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Αγαλιανό και Ανδρέα Θανάση, οι οποίοι πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων, στις 5 με 7 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ. Ο Θανάσης κατέκτησε την 1η θέση στη δισκοβολία και ο Αγαλιανός την 3η στη σφαιροβολία. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΑΓΕΖ:

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΑΓΕΖ: Ξεκίνησε η ακαδημία κοριτσιών

Το προηγούμενο Σάββατο πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό της Παναγούλας, η πρώτη προπόνηση της ακαδημίας αποκλειστικά για κορίτσια. Η συμμετοχή ήταν πολύ ενθαρρυντική για την συνέχεια ενός τμήματος μόνο για κοπέλες αφού συγκεντρώθηκαν 15 κοριτσάκια.
Επικεφαλής η γυμνάστρια-προπονήτρια αλλά και παίκτρια του γυναικείου τμήματος, η Ελένη Μασλάρη που έχει πολυετή εμπειρία τόσο στον αγωνιστικό τομέα όσο και στον προπονητικό. Οι προπονήσεις προς το παρών θα γίνονται κάθε Σάββατο και από την νέα χρονιά ελπίζουμε να διατηρηθεί ο αριθμός ή και να αυξηθεί ώστε να μπορεί να αποτελέσει αυτόνομο τμήμα ακαδημίας! 

ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ: «Σας ευχαριστώ όλους»

Ήταν Παρασκευή 11 Απριλίου, όταν έπεσε σαν «κεραυνός» η είδηση ότι ο Ντίνος Κωστάκης (Τζίτζης) μπήκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας και ότι την επομένη θα υποβαλλόταν σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.
Το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου γέμισε από κόσμο που έτρεξε να δώσει αίμα για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει το νησί, αλλά και έναν εξαιρετικό οικογενειάρχη. Όλα πήγαν καλά και σήμερα ο Κωστάκης κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Και η Νέα Σάντα/Απέναντι στην Α΄ Κατηγορία (Photos)

Η Νέα Σάντα/Απέναντι είναι η ομάδα που συμπλήρωσε την τριάδα των ομάδων που προβιβάστηκαν στην Α΄ Κατηγορία. Μετά τον πρωταθλητή Α.Ο. Αλυκανά και την Α.Ε. Ζακύνθου που πήρε το εισιτήριο μέσω μπαράζ (επικράτησε του Παναρκαδικού), ήταν η σειρά της Νέας Σάντας/Απέναντι.
Επικράτησε σήμερα στο δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων με 2-1 του δυνατού και άξιου αντιπάλου, Εθνικού Σκουλικάδου, ένα ζευγάρι που χρειάστηκε να βγει ο νικητής στο τρίτο και τελευταίο ματς.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Ευχαριστούν οι οπαδοί της Καβάλας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσαν οι οπαδοί της Καβάλας: «Αφού λοιπόν αρχίζουμε να συνερχόμαστε από το σοκ που μας προκάλεσε ο τρόπος της ήττας μας, κι αφού για μια ακόμη φορά σας ευχηθούμε καλή συνέχεια του χρόνου στην παρθενική σας συμμετοχή στην Α1, οφείλουμε πλέον σαν οπαδοί & προπάντων φίλαθλοι, να σας ευχαριστήσουμε & δημόσια για την άψογη φιλοξενία & συμπεριφορά σας απέναντί μας. Μακάρι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν & βεβαίως το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη από επαρχιακές ομάδες που υποστηρίζονται από τέτοιους φιλάθλους. Σας ευχαριστούμε...».

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Γνωρίστε τους αντιπάλους του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού

Από σήμερα, το zantesport.gr ξεκινάει αφιέρωμα στις τρεις ομάδες του 12ου ομίλου των μπαράζ ανόδου, τις οποίες θα αντιμετωπίσει ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός. Σήμερα φιλοξενούμαι την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης.
H A.E. Κεφαλληνίας ιδρύθηκε το 1989 και κατέκτησε για 2η συνεχόμενη φορά στην ιστορία το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Η πρώτη ήταν την περίοδο 2012-13 και στην συνέχεια αγωνίστηκε στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής χωρίς να μπορέσει να κάνει την υπέρβαση τερματίζοντας 4η πίσω από Π.Α.Ο. Βάρδας, Θύελλα Αμπελοκήπων Ζακύνθου και Αναγέννηση Πατρών. Προπονητής της ομάδας είναι ο Σπύρος Παπαδάτος, παλιός ποδοσφαιριστής της, ο οποίος ανέλαβε πριν από τρία χρόνια.

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΠΕΡΓΙΑΛΗΣ: «Ο Κόροιβος ανήκει σε όλους τους Ηλείους»

Στιγμές ανείπωτης χαράς και περηφάνιας ζει όχι μόνο η Αμαλιάδα, αλλά ολόκληρη η Ηλεία, από τον ιστορικό θρίαμβο του Κόροιβου να ανέβει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1. Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας, Βασίλης Νιπεργιάλης, από τους πρωτεργάτες της τεράστιας αυτής επιτυχίας δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλη την Ηλεία:

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Στην Αμαλιάδα με Αγία Παρασκευή… και φιέστα!

Ο Κόροιβος είναι ήδη στην Α1 και θα γιορτάσει την άνοδό του στην Αμαλιάδα, παρότι τυπικά γηπεδούχος θα είναι η ομάδα της Αγίας Παρασκευής.  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ηλειακής ομάδας:

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ξεκινάει η Σχολή Διαιτησίας

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου, στα πλαίσια αναβάθμισης και εξέλιξης της ποιότητας και πληρότητας της διαιτησίας στη Ζάκυνθο,  θα πραγματοποιήσει νέα σχολή διαιτησίας για την ανάδειξη νέων Διαιτητών.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 10 & 11 Μαΐου, αντίστοιχα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΕΠΣ Ζακύνθου, από τις 10 το πρωί. Όποιοι και όποιες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος θα πρέπει έως την ερχόμενη Παρασκευή 9 Μαΐου να καταθέσουν την αίτησή τους στα γραφεία της Ένωσης. 

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Ξεχωριστό «ευχαριστώ»

Ιστορικές στιγμές ζουν στον Κόροιβο Αμαλιάδας μετά την εξασφάλιση της ανόδου τους στην Basket League ΟΠΑΠ.
Οι παίκτες του Βασίλη Νιπεργιάλη πήραν μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Καβάλας και εξασφάλισαν, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της φετινής Α2, την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Σε αυτές τις στιγμές ευτυχίας που ζουν στην Ηλεία, για την ιστορική επιτυχία τους, δεν ξέχασαν τον αφανή συνοδοιπόρο τους Γιώργο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος ταξίδεψε από τη Ζάκυνθο για να τους ενισχύσει χθες (03/05) με τη φωνή του, εκτελώντας χρέη εκφωνητή. Ως ελάχιστο «ευχαριστώ» από τον Κόροιβο εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση.

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Προβλημάτισε λίγο πριν τα μπαράζ

Προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις του Αθλητικού Ομίλου Ζακυνθιακού μετά από το σημερινό φιλικό με μία ομάδα Επιλέκτων Ζακύνθου. Ο Ζακυνθιακός ηττήθηκε με 5-3, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Αυτό που προβληματίζει τον Στράτο Κουρούμαλο, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, είναι το πόσο εύκολα δέχεται γκολ η άμυνά του και το γεγονός ότι η ομάδα δεν παίζει δυνατά, όπως θα ήθελε ο έμπειρος προπονητής.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Η άνοδος περνάει από το Ρόιδο


Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε τον Εθνικό Σκουλικάδου, σήμερα η Νέα Σάντα/Απέναντι, επικρατώντας με 2-1 στο γήπεδο Αγγερικού, σκορ με το οποίο είχε χάσει στους Αμπελόκηπους.
Έτσι, όλα θα κριθούν στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο Ρόιδο. Εκεί, η Σάντα θα πάει για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία).
Στο παιχνίδι τώρα, το Σκουλικάδο μπήκε δυνατά, είχε την υπεροχή μέχρι το 30΄ αλλά σιγά-σιγά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και ισορρόπησαν.
Η επανάληψη ανήκει ολοκληρωτικά στη Σάντα που είχε τη κατοχή της μπάλας, τις ευκαιρίες και το αποτέλεσμα.

3ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: Πρωτιά (και πάλι) για την Γαζέα

Το κέντρο της Αθήνας άλλαξε χθες για να υποδεχθεί τους περίπου 12.000 δρομείς, που συμμετείχαν στον 3ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αθήνας και τις παράλληλες εκδηλώσεις, τον οποίο διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ, με τον Δήμο Αθηναίων και κύριο χορηγό την BMW Hellas.
 Στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή πολίτες της πόλης και όχι μόνο, γιόρτασαν με την ψυχή τους, απόλαυσαν τον ήλιο, έτρεξαν στο κλειστό για τα αυτοκίνητα, αλλά ανοιχτό για εκείνους κέντρο της πόλης και έστειλαν για μια ακόμη φορά μήνυμα υπέρ του αθλητισμού.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ FOOTBALL LEAGUE: «Χορταστικό» ματς στο Δημοτικό Στάδιο

Αν και βρέθηκε να χάνει από νωρίς (8΄) με 1-0 η Ζάκυνθος κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού, σε 3-1, αλλά δεν μπόρεσε να το κρατήσει και το μόνο που κατάφερε να πάρει από τον αγώνα ήταν ο βαθμός της ισοπαλίας.
Οι πολλές και σημαντικές ελλείψεις που είχε να αντιμετωπίσει ο Σπύρος Φιορεντίνος σίγουρα επηρέασαν την έκβαση του παιχνιδιού. Μην ξεχνάμε επίσης, ότι εκτός του ζακυνθινού Νίκου Πέττα, όλοι οι άλλοι «μικροί» που έπαιζαν στη μεγάλη ομάδα, έχουν αποχωρήσει από το νησί.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ: Άνετη επικράτηση για την ΑΓΕΖ

Χωρίς… να ιδρώσουν, οι παίκτριες του Σπύρου Νέγκα, επικράτησαν άνετα των αντίστοιχων του Απόλλωνα Πατρών με 54-28. Οι «ερυθρόλευκες» είχαν καλή απόδοση και στα 4 δεκάλεπτα, έχοντας για καλύτερο το τελευταίο όπου και πέτυχαν 21 πόντους. Οι φιλοξενούμενες, που τελευταία στιγμή ταξίδεψαν για Ζάκυνθο, κατέβηκαν με αποστολή… ανάγκης, με παίκτριες από τα μικρότερα τμήματα του συλλόγου.