Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με το «10» στις Μικτές ο… Νιοτόπουλος!

Τον Αντπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Λευτέρη Νιοτόπουλο  επισκέφτηκε την Παρασκευή το απόγευμα (09/09) η Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ζακύνθου που κατέλαβε την 3η θέση στο 1ο Πανιόνιο τουρνουά Ποδοσφαίρου, στην Κέρκυρα.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: "Σαρώνει" στις μετεγγραφές!

Για μεγάλα πράγματα δείχνει ότι οδεύει η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Καλαμακίου καθώς ήρθε σε συμφωνία με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές οι όποιοι θα πλαισιώσουν το ρόστερ της νέας χρονιάς ούτως ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ευχαριστίες για το Πανιόνιο τουρνουά

Το  Δ.Σ. της  Ε.Π.Σ.  Ζακύνθου,  μετά  το  πέρας  του  1ου  Ποδοσφαιρικού   Τουρνουά Ιονίων  Νήσων  , Μικτών  Ενώσεων  Νέων , με   την  συμμετοχή   Ε.Π.Σ.  Ζακύνθου , Ε.Π.Σ. Κέρκυρας , Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης και  Ε.Π.Σ. Λευκάδας /Πρέβεζας , που  πραγματοποιήθηκε   στην  Κέρκυρα   2 - 4 /09/2016   με   διοργανώτρια    την   Ε.Π.Σ. Κέρκυρας  υπό  την αιγίδα  της  Περιφέρειας  Ιονίων Νήσων,  αισθάνεται  την  υποχρέωση  να  Ευχαριστήσει  δημόσια :

Παραιτήθηκε ο Γκιρτζίκης

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση του προέδρου της ΕΠΟ την Παρασκευή (9/9).

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΓΕΖ: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Τάσος Χαλβατζής

Την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στα 35 του χρόνια και ύστερα από 22 χρόνια παρουσίας στα παρκέ πήρε ο Μοσχατιώτης μπασκετμπολίστας Τάσος Χαλβατζής.
Ο ύψους 2.01μ. Τάσος Χαλβατζής, γιος του Νεκτάριου Χαλβατζή, προέδρου της ομάδας βόλεϊ του Μοσχάτου, ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στο εφηβικό τμήμα της ομάδας.

ΑΧ ΒΡΕ ΕΛΛΑΔΑ: Το... σήριαλ με την Ελευσίνα συνεχίζεται την Τρίτη (13/9)

Απίστευτο... κι όμως ελληνικό!!! Ούτε και σήμερα μάθαμε αν η ομάδα του Ιονίου, ο ΑΠΣ Ζάκυνθος θα συνεχίσει στην Β΄ Εθνική ή στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου!

Ε.Π.Ο.: Αναβλήθηκαν οι εκλογές!

Οι εκλογές ήταν προγραμματισμένες για την 1η Οκτωβρίου στα Χανιά αλλά αναβλήθηκαν επειδή έξι ενώσεις έκαναν προσφυγή.
Ετσι, πρόκειται για μεγάλη δικαίωση της της αντιπολίτευσης για τα τερτίπια που επιχείρησε να κάνει για μια ακόμη φορά η ΕΠΟ, ώστε να κάνει τις εκλογές όπου εκείνη ήθελε.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Αντιδράσεις στη Football League για τη βράβευση Γκιρτζίκη

Άγριο κράξιμο εναντίον του προέδρου της Football League, Στέλιου Σφακιανάκη, υπήρξε λίγο πριν την κλήρωση για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, σχετικά με τις πρωτοβουλίες στήριξης της υποψηφιότητας της παράταξης Γκιρτζίκη.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΟ Κατασταρίου: Αρχή με νέα πρόσωπα και απουσίες

Μπορεί οι απουσίες να ξεχώρισαν στην πρώτη προπόνηση στο Καταστάρι, αλλά από το ξεκίνημα ο νέος προπονητής Παναγιώτης Γουσέτης επέβαλε τα δικά του «ήθη και έθιμα» στην ομάδα, η οποία έχει στόχο και δεν το κρύβει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Θρίαμβος της αντιπολίτευσης στη Δράμα με 42-1!

Στην Ένωση της Δράμας είχε οριστεί στα μέσα Αυγούστου προσωρινή διοίκηση, έπειτα από δικαστικές κινήσεις της παράταξης του Γιώργου Χατζησαρόγλου, ο οποίος ήταν επικεφαλής της αντιπολίτευσης στις σημερινές εκλογές. Και πέτυχε την εκλογή του με ποσοστό... Κιμ Γινκ Ουν, καθώς αναδείχθηκε νικητής με ψήφους 42 έναντι μιας!

Κοντονής: «Επίθεση που αποδεικνύει την βαθιά κρίση του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Στην καταδίκη της επίθεσης που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης της Football League προχώρησε ο Σταύρος Κοντονής.

Σκληρές εικόνες από τη δολοφονική επίθεση στην κλήρωση της Football League (photos)

Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκε η κλήρωση της Football League που έγινε σήμερα στο Αττικό Άλσος.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Ανακοίνωσε μετεγγραφές και γενικό αρχηγό

Σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ομάδα του Καλαμακίου καθώς προσέθεσε στο ρόστερ της παίχτες με εμπειρία στις τοπικές κατηγορίες και δείχνει ότι φέτος θα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ: Ολοκληρώνει τις κινήσεις του

Με δυο προσθήκες εκτός Ζακύνθου θα «σφραγίσει» όπως όλα δείχνουν η φετινή μεταγραφική προσπάθεια του Κατασταρίου που προτίμησε να κινηθεί ποιοτικά αλλά και συντηρητικά.