Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΜΙΚΤΕΣ: Στον μικρό τελικό θα αγωνιστεί η 10η Περιφέρεια - Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Ζακύνθου

Στον μικρό τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων ΕΠΟ θα αγωνιστεί τελικά η 10η Περιφέρεια κόντρα στην 8η Περιφέρεια που αφορά τις Ενώσεις Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων και Θεσσαλίας.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-PLAY OFF: Ο Αίολος Σαρ. νίκησε και ελπίζει για άνοδο

Δεν κατάφερε σήμερα το απόγευμα (Μ. Τετάρτη) ο Αετός Καλλιπάδου να κάνει το 2Χ2 και να πάρει το 3ο  εισιτήριο για την Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου (τα άλλα δύο τα έχουν πάρει ο ΑΟ Αργασίου και Ελατιακός).

ΑΝΟΖ: Σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας για ενήλικες

Η σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες.
Έχει σαν σκοπό την εξοικείωση των μαθητών με τα ιστιοφόρα σκάφη ανοικτής θάλασσας και την πρακτική και θεωρητική εκπαίδευσή τους σε θέματα ναυτιλίας, ρύθμισης πανιών, αγκυροβολίας, μετεωρολογίας, πρώτων βοηθειών, κ.α.

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ ΑΟ: Και τη νέα χρονιά με Θανάση Σταματόπουλο

Ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. ανακοίνωσε σήμερα Μ. Τετάρτη την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Θανάση Σταματόπουλο. Αναλυτικά:

ΡΑΝΤΙΝΟΒΙΤΣ: «Ακόμα και έτσι ο βαθμός δεν είναι άσχημος»

Στην έλλειψη ποιότητας στο παιχνίδι της ομάδας, στάθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Βάνια Ραντίνοβιτς, από πλευράς Ζακύνθου.
Για τον Αχαρναϊκό, ο Δημήτρης Αρναούτης μίλησε για ισορροπημένο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα. Αναλυτικά:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με τέτοια εμφάνιση σίγουρα δεν κερδίζεις! - 0-0 με Αχαρναϊκό (photos)

Αγνώριστη ήταν σήμερα η ομάδα της Ζακύνθου, ίσως στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου, παραχωρώντας ισοπαλία (0-0) στον Αχαρναϊκό, στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αγκαλιά με την κούπα το Τσιλιβή! (photos)

Μπορεί να απομένει μία αγωνιστική για τα μπαράζ ανάδειξης του πρωταθλητή στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, όμως πριν από λίγο ο ΑΟ Τσιλιβή με τη δίκαιη νίκη του (0-2) επί του Ζακυνθιακού πανηγύρισε ως πρωταθλητής!!!

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Χωρίς Ρεπετσά στη Ζάκυνθο - Η αποστολή

Για τη Ζάκυνθο αναχώρησε το πρωί της Μ. Τρίτης η αποστολή του Αχαρναϊκού, όπου τη Μ. Τετάρτη (27/4, 15:00) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Η ομάδα του Μενιδίου θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της, με τον Δημήτρη Αρναούτη να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Κανονικά το Χανιά - Πανελευσινιακός

Οι αρχικές σκέψεις και ακολούθως οι δηλώσεις του Χρήστου Παντιώρα μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Κισσαμικό δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένα επικοινωνιακό παιχνίδι από πλευράς Πανελευσινιακού.

Τα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική!

Μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, οι πρωταθλητές μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία για να αποδείξουν πως δεν πήγε χαμένος ο κόπος και ο ιδρώτας όλης της χρονιάς.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αδαμόπουλος στον... "τελικό" της Α΄ Κατηγορίας

Ανακοινώθηκαν  από την  Επιτροπή  Διαιτησίας  οι  Διαιτητές   των  αγώνων  κατάταξης  Α΄Κατηγορίας  της  5ης  Αγωνιστικής  και  του  2ου  αγώνα  μπαράζ  της  Β΄ Κατηγορίας.

ΑΝΟΖ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους χορηγούς

Χορηγό απέκτησε ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου (ΑΝΟΖ). Συγκεκριμένα, τα μπουρνούζια των αθλητών-τριων είναι μία ευγενική προσφορά του γραφείου ταξιδιών "bagazia.com". Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ομίλου:

ΑΝΟΖ: Πρώτη και καλύτερη η Μαρία Πήλικα! (photos)

Άλλη μία μεγάλη επιτυχία κατέγραψε το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Απριλίου 2016 ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου (ΑΝΟΖ) στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης με την επωνυμία ΙΓ΄ ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ, που πραγματοποίηθηκαν στο Περιστέρι.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: «Σωματώδεις τύποι και αποχώρηση από τη Β’ Εθνική!»

Για παρουσία... τύπων που δεν είχαν σχέση με τον Πανελευσινιακό και τον Κισσαμικό έκανε λόγο ο Χρήστος Παντιώρας, στη συνέντευξη Τύπου μετά το κυριακάτικο (24/4) ματς.

Δεν πηγαίνει Χανιά ο Πανελευσινιακός!

Τελικά πράξη έκαναν οι άνθρωποι του Πανελευσινιακού τις σκέψεις τους εν όψει του αγώνα με τον ΑΟΧ στην Κρήτη.

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Σαββίδης: Θα στηρίξω για πρόεδρο της ΕΠΟ όποιον μου πουν οι ΕΠΣ

«Υποδείξτε μου το όνομα του προσώπου που θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ», είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών Ενώσεων.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Άνετη επικράτηση (4-0) επί της Ερμιονίδας (photos)

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, ο ΑΟ Λεβάντε νίκησε την Ερμιονίδα με 4-0, στο τελευταίο του παιχνίδι στη Ζάκυνθο (απομένει ένα στην Μυτιλήνη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα).

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: "Το επόμενο ματς είναι τελικός για μας"

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στο ματς με τον ΑΟ Χανιά ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, αλλά δεν κατάφερε τελικά να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του. Μετά το τέλος του ματς ο γκολκίπερ της Ζακύνθου ανέφερε: