Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΑΓΕΖ: Να κρατήσει ανέπαφη την έδρα της (και) με Μανδραϊκό

Έβδομη "στροφή" για τον 1ο  όμιλο του Νότου στην Γ΄ Εθνική και η ΑΓΕΖ υποδέχεται στην Παναγούλα τον Μανδραϊκό. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δυνατή τους έδρα, αφού σε δύο παιχνίδια αριθμούν αντίστοιχες νίκες με ισχυρούς αντιπάλους που έχουν βλέψεις το πρωτάθλημα (Κεραυνό Αιγίου και Ένωση Ιλίου).     
Η Παναγούλα, ανέκαθεν, ήταν το απόρθητο κάστρο της ΑΓΕΖ και αυτό θέλει να κάνει και αύριο, έχοντας στον πλευό της τον υπέροχο κόσμο της.

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Φιλική ισοπαλία (1-1) με την Κ-20 του Παναιτωλικού

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η σημερινή φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ΠΑΕ Ζάκυνθος και την Κ-20 του Παναιτωλικού (1-1). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 στο 83΄ με τον Μυτιλήνη, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Ευθυμιάδης ισοφάρισε για το τελικό 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο α΄ μέρος με τον Γιάννη Καλλιβωκά.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σκισμένα δίχτυα και μέρα των φιλοξενούμενων

Με ένα απρόοπτο περιστατικό άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία. Με το πρώτο φως της ημέρας, στο Δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων οι υπεύθυνοι αντίκρισαν ένα σπάνιο θέαμα. Και στα δύο τέρματα είχαν κόψει τα δίχτυα και ειχαν πάρει τα κομμάτια!!!
Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι αλλά δεν υπήρχαν εφεδρικά δίχτυα και ο διαιτητής Τάσος Λιβέρης μαζί με τους παίκτες της Νέας Σάντας/Απέναντι και Αστέρα Μαχαιράδου αφού μπήκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο, σφύριξε την λήξη του!
Στο φύλλο αγώνα περιέγραψε με λεπτομέρεια το περιστατικό και τόνισε τον αγώνα που έκαναν οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας να βρουν λύση.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Έσκισαν" το τοπικό πρωτάθλημα!

Δεν θα πραγματοποιηθεί ο σημερινός αγώνας μεταξύ της Νέας Σάντας/Απέναντι και του Αστέρα Μαχαιράδου και ο λόγος είναι ότι τα δίχτυα και στα δύο τέρματα του δημοτικού γηπέδου Αμπελοκήπων, σήμερα το πρωί ήταν... σκισμένα!!!
Μέχρι πριν από λίγο δεν είχαν αλλαχτεί και ο διαιτητής Τάσος Λιβέρης δεν θα ξεκινήσει τον αγώνα!

LIVE: Ραδιοφωνικά το φιλικό Ζάκυνθος - Παναιτωλικός και τα ματς της Α΄ Κατηγορίας

Ενημερωθείτε από τον πρώτο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Ζακύνθου (ISLANDSPORT-FM 88,6) για το σημερινό φιλικό της ΠΑΕ Ζάκυνθος με την ΠΑΕ Παναιτωλικός, καθώς και τα σημερινά ματς της Α΄ Κατηγορίας.
Ζωντανά (λεπτό προς λεπτό) οι παραπάνω αναμετρήσεις από την τρίωρη εκπομπή (15:00 με 18:00) "ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ" με τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκαν  από  την  Ε.Δ.  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι  διαιτητές  των  αγώνων  Α΄και Β΄ Κατηγορίας  της  7ης  Αγωνιστικής.



Αναλυτικά :
ΣΑΒΒΑΤΟ     22/11/2014
ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.Α.   ΓΗΠ : ΒΟΛΙΜΩΝ    ΩΡΑ : 15.00
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ - ΜΠΕΗΣ - ΜΑΤΣΑΣ 

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Τζανόπουλος: «Δεν θα έχει αγώνες Γ’ Εθνικής την Τετάρτη»

Δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση στη Γ’ Εθνική την προσεχή Τετάρτη (26/11), όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΟ, Μιχάλης Τζανόπουλος.
Για την Τετάρτη είχε προγραμματιστεί εμβόλιμη αγωνιστική δράση στη Γ’ Εθνική, όμως με τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή των ορισμών διαιτητών, δεν θα υπάρξουν αγώνες.
Χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Τζανόπουλος δήλωσε στο grandsport.gr: «Από τη στιγμή που δεν ορίστηκαν μέχρι σήμερα οι αγώνες, τότε είναι οριστικό ότι την επόμενη Τετάρτη δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση. Τα παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής αναβάλλονται».

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Φιλικό ΠΑΕ Ζάκυνθος - Παναιτωλικός αύριο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο!

Αφού δεν υπάρχει αγωνιστική δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο, η διοίκηση της ΠΑΕ Ζάκυνθος έκλεισε σπουδαίο φιλικό στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο την ΠΑΕ Παναιτωλικός (ομάδα Super League)! Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι.
Γενική είσοδος τα 5€ και ΔΕΝ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι... "κακοί" σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Η  Πειθαρχική  Επιτροπή  της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  κατα  την  συνεδρίασή της  την  ΠΕΜΠΤΗ  20/11/2014 , αφού  εασχολήθηκε  με  τα  Φ.Α. της  6ης αγωνιστικής  Α΄και Β΄ κατηγορίας και  με  τις  απολογίες , αποφάσισε τα κάτωθι :    

Παναθηναϊκός: Μοιρασμένες πιθανότητες για Μαυρία

Ο Χάρης Μαυρίας είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού για τον Ιανουάριο, ωστόσο, οι πιθανότητες να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα είναι μοιρασμένες.
Από τις πρώτες ημέρες που ήρθε στην επιφάνεια το θέμα της επιστροφής του Χάρη Μαυρία στον Παναθηναϊκό, είχε γίνει ξεκάθαρο πως δεν αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για το «τριφύλλι» αυτή η κίνηση. Οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει πως κίνηση για τον διεθνή εξτρέμ θα γίνει μόνο αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Εκτός από αυτό, το μεσημέρι της Πέμπτης (20/11) υπήρξαν δημοσιεύματα από την Αγγλία που ανέφεραν ότι στη Σάντερλαντ δεν … τρελαίνονται να αφήσουν τον Έλληνα άσο να επιστρέψει στην Αθήνα για να παίξει ποδόσφαιρο, αφού ο Γκουστάβο Πογιέ τον υπολογίζει – έστω και μελλοντικά – για την πρώτη ομάδα.

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οι... «γκρι» για ΑΓΕΖ

Οι διαιτητές και κομισάριοι της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Ανδρών. Ποιοι ορίσθηκαν να σφυρίξουν ΑΓΕ Ζακύνθου-Μανδραϊκός.

Τι παίζει με την Γ΄ Εθνική!

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τα παιχνίδια που είχαν οριστεί για την Τετάρτη 26/11 στην Γ΄ Εθνική.

Στην ΕΠΟ θα ασχοληθούν πιθανότατα και με την Γ΄ Εθνική και τα ματς της 8ης αγωνιστικής που είχαν οριστεί ως εμβόλιμα για την ερχόμενη Τετάρτη. Σήμερα, λοιπόν, θα μάθουμε εάν δεν προκύψει κάτι ανατρεπτικό εάν θα γίνουν ή όχι και γενικώς το τι θα συμβεί για την επόμενη εβδομάδα.

Γ’ Εθνική: Θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε

Αναγκασμένο να ακολουθήσει τις εξελίξεις των επαγγελματικών κατηγοριών είναι και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθεί η 8η αγωνιστική, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα υπάρξει δράση και την προσεχή Τετάρτη, όταν και είχε οριστεί εμβόλιμη αγωνιστική. Πάντως, αυτό που ξεκαθαρίζεται από την Επιτροπή Γ’ Εθνικής στην ΕΠΟ είναι πως το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε. Αυτό σημαίνει πως όταν αποφασιστεί η επιστροφή στη δράση, θα διεξαχθεί η 8η αγωνιστική. Πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο να υπάρξουν εμβόλιμη δράση τουλάχιστον άλλη μια Τετάρτη ως το τέλος της σεζόν.

4o ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Ξεκινάει πιο νωρίς φέτος - Διαβάστε την προκήρυξη

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  κατά  την  συνεδρίασή  του  την  ΤΕΤΑΡΤΗ  19/11/2014   ενέκρινε  ομόφωνα  την  ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ  του  4ου  Ενωσιακού  Παιδικού  Τουρνουά  μετά  από  εισήγηση  της  Επιτροπής  Πρωταθλήματος.
Το τουρνουά φέτος θα πραγματοποιηθεί πιο νωρίς και οι ομάδες θα πρέπει άμεσα να δηλώσουν συμμετοχή για να ξεινήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ζητήθηκε η άμεση κατεδάφισή του!

Τελικά το Εθνικό (και πλέον Δημοτικό) Κλειστό Γυμναστήριο Ζακύνθου, στο οποίο μεγάλωσαν πολλές γεννεές ζακυνθινών αθλητών, κατεδαφίζεται!!!
Αρμόδιο κλιμάκιο Μηχανικών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο που επισκέφτηκε το νησί και το συγκεκριμνένο ακίνητο ενημέρωσε την δημοτική αρχή ότι θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να κατεδαφιστεί. Ρεπορτάζ για το θέμα αυτό έκανε η καθημερινή εφημερίδα "ΕΡΜΗΣ" και η συνάδελφος Μαρινέλα Παπαδάτου. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Football League: Νέα αναβολή στο πρωτάθλημα

Η απόφαση της ΕΠΟ, να μην ορίσει διαιτητές σημαίνει την αναβολή της αγωνιστικής για δεύτερο συνεχόμενο  σαββατοκύριακο, στο πρωτάθλημα της Football League.  
Στις  ομάδες επικρατεί σκεπτικισμός.  Με τα σημερινά δεδομένα είναι άγνωστο πότε θα ξαναπαίξουν ποδόσφαιρο και πότε θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League. Οι ομάδες ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο το Σαββατοκύριακο, οι εξελίξεις δεν ήταν οι ανάλογες καθώς η ΕΠΟ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν όρισε διαιτητές.

ΕΠΟ: Οριστική η αναβολή σε Super League, Football League & Football League 2

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΕΠΟ επισήμανε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος αναίρεσης της απόφασης για μη ορισμό διαιτητών στα εθνικά πρωταθλήματα.
Η Ομοσπονδία εξήγησε πως εμμένει σε αυτή την απόφαση με γνώμονα την προστασία όλων των εμπλεκομένων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ούτε η Πολιτεία ούτε οι ΠΑΕ έκαναν κάποια κίνηση για να αλλάξει η κατάσταση.

Σαρρής: «Αν θέλουν ας φέρουν ξένους διαιτητές»

Αμετακίνητος στη θέση του είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, τονίζοντας πως για να οριστούν διαιτητές για τα ματς του Σαββατοκύριακου, η Super League θα πρέπει να στείλει την δήλωση που της έχει ζητηθεί.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έχει θέσει ως χρονικό περιθώριο τις 12 το μεσημέρι, ενώ υποστήριξε στον ARENA FM 89.4, πως αν θέλουν να γίνει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να φέρουν ξένους διαιτητές.

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΙΤΙΕΣ/FIOR DI LEVANTE: "Καθάρισαν" και τον Πατρέα (67-53)

Με τον Μπονίκο και πάλι στη σύνθεσή τους και τον Βαρβάριγο σε μεγάλη ημέρα οι Ιτιές/Fior Di Levante επικράτησαν άνετα στην Πάτρα και στα Ροΐτικα με 67-53 του Πατρέα και πρόσθεσαν άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα, στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ.
Οι φιλογενούμενοι είχαν προσαρμόσει την άμυνά τους πάνω στον Μπονίκο, με αποτέλεσμα ο Βαρβαρίγος (φωτό) να κάνει... πάρτυ στην αντίπαλη ρακέτα (πέτυχε 30 πόντους, έχοντας 1 τρίποντο).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έπαιζε και... μπάλα!

Μπορεί να μην τον γνωρίσατε με την πρώτη, αλλά με μία δεύτερη ματιά ίσως να τον καταλάβατε. Ο λόγος για τον κύριο δεξιά, με τα μούσια. 
Πρόκειται για τον νυν Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ζακύνθου, Σάκη Κλάδη όταν αγωνιζόταν στον Αετό Καλλιπάδου.
Στη φωτογραφία διακρίνεται με τον Αντώνη Κάνδηλα, την αγωνιστική περίοδο 1987-1988. 

ΕΠΟ: Όλα ανοιχτά για Super League και Β΄ Εθνική - Δύσκολα για Γ΄ Εθνική

Τάση για σέντρα το τριήμερο σε Super League και Football League, χλωμό για Γ΄ Εθνική, δείχνει η ΕΠΟ παρότι υψώνει το γάντι περί... φίμωσης.

Σήμερα θα παρθεί οριστική απόφαση για το εάν θα έχουμε επανέναρξη των Πρωταθλήματων. Και η Super League μετά την Football League θέλει να κάνει σέντρα το τριήμερο, αλλά ηΕΠΟ αξιώνει από τη μεγάλη Λίγκα να καταδικάσει την επίθεση στον Ζωγράφο και να βάλει φρένο στα μέλη της στον σχολιασμό των διαιτητικών αποφάσεων.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Κανονικά θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ζακύνθου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.Έτσι, τα παιχνίδια σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία, καθώς και οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους είναι οι εξής:

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Τον έδιωξε από τη Συντριάδα!

Ο Ηλίας Φυντάνης είχε δηλώσει από την προηγούμενη Πέμπτη “ή εγώ ή αυτός” για την παρουσία του γενικού αρχηγού Λαμπρόπουλου, ύστερα και από τους χειρισμούς του τελευταίου, με τα άπλυτά ρούχα, κ.τ.λ., και μετέφερε στον Θ. Παπαγεωργίου εκ νέου την επιθυμία του να απομακρυνθεί ο Λαμπρόπουλος από το πόστο αυτό, όσο αυτός είναι προπονητής της ομάδας…

Super League: Αρχίζουν τα ματς!

Κανονικά θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής καθώς η κοινή επιθυμία των ομάδων έκαμψε τις όποιες αντιρρήσεις της ΕΠΟ
Το «πράσινο» φως για την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 11ης αγωνιστικής όπως ήταν κανονικά προγραμματισμένες άναψε η ΕΠΟ στην συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Τετάρτη (19/11), όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας λαμβάνοντας υπόψη την αντίθεση στο μέτρο της ματαίωσης των πρωταθλημάτων που εξέφρασαν όλες ομάδες ασχέτως κατηγορίας, αποφάσισαν τελικά να ορίσουν κανονικά διαιτητές για τα προσεχή παιχνίδια στη Super League. Συνεπώς, οι ομάδες καταστρώνουν πλέον τα πλάνα τους περιμένοντας απλά την επίσημη απόφαση που θα δίνει το έναυσμα για αγωνιστική δράση το προσεχές σαββατοκύριακο (22-23/11).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Κανονκά τα πρωταθλήματα της Ένωσης

Μετά  από  επίσημη  έγγραφη  ενημέρωση  από 18-11-2014 της   Ε.Π.Ο. που  δίνει  την  ευχέρεια  στίς  Ενώσεις  να  διεξάγουν τα τοπικά  Πρωταθλήματα ,συνεδρίασε  η  Επιτροπή  Πρωταθλήματος της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  και  αποφάσισε  ότι  οι  αγώνες  των  Πρωταθλημάτων  Α΄ και  Β΄  Κατηγορίας   θα  διεξαχθούν  κανονικά  το  Σαββατοκύριακο  22/23-11-2014.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Εμπειρία… ζωής η επίσκεψη στο Βέλγιο

Στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του διάσημου Βελγικού συλλόγου της Γκενκ, βρέθηκαν οι ακαδημίες του ΑΠΣ Ζάκυνθος.
Η αποστολή αναχώρησε από την Ελλάδα στις 26 Οκτώβρη, ταξιδεύοντας αεροπορικώς για το Βέλγιο. Επικεφαλής ήταν ο  Σπύρος Φιορεντίνος, με άμεσο συνεργάτη τον Νίκο Κακαλέτρη.
Συμμετείχε το τμήμα Κ12 (γεν. 2003-2004) της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, το οποίο συγκροτήθηκε σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο τις  τοπικής  Σχολής  Ζακύνθου του Ολυμπιακού, Ανδρέα Γκούσκο.

Εθνικός Σερρών: «Πάνοπλος» ενόψει Ζακύνθου

Στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του για το προσεχές παιχνίδι βρίσκεται ο Μάκης Κατσαβάκης
Παρόλο που ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί η ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος της Football League, οι προπονήσεις στον Εθνικό Σερρών συνεχίζονται κανονικά με τον Μάκη Κατσαβάκη να διατηρεί σε εγρήγορση τους παίκτες του.

ΚΟΥΓΙΑΣ: «Εάν αρνηθεί η ΕΠΟ, ξένοι διαιτητές»

Παρών στο Δ.Σ. της Football League ηταν και ο Αλέξης Κούγιας το αφεντικό της Παναχαίκής, που δήλωσε πως το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει αυτό το σαββατοκύριακο, αλλιώς αν η ΕΠΟ επιμείνει να μην γίνει κλήρωση διαιτητών θα ζητήσουν… από ξένους ρέφερι να γίνουν τα παιχνίδια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Είναι ομόφωνη απόφαση της Football League να γίνουν κανονικά οι αγώνες. Εμείς ως διοργανώτρια θα ζητήσουμε από την ΕΠΟ να ορίσει διαιτητές. Θα εξασφαλίσουμε εμείς τη σωματική τους ακεραιότητα, γιατί αυτό έχει ζητήσει η ΕΠΟ. Αν αρνηθεί, τότε εμείς είμαστε αποφασισμένοι να ζητήσουμε Κύπριους, Βούλγαρους ή Τούρκους διαιτητές.

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ: Εντοπίστηκαν 10 ταλεντάκια στο διήμερο αξιολόγησης παικτών - Ήταν εκεί και ο STRATOS FC

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής το διήμερο αξιολόγησης των παικτών από τις Σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, που πραγματοποιήθηκε στο "Απόστολος Νικολαΐδης".
Οι μικροί αθλητές γεννηθέντες το 2000 και το 2001, των Σχολών Ποδοσφαίρου του του Τριφυλλιού μαζεύτηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και πραγματοποίησαν τις προπονήσεις τους, υπό τις οδηγίες των προπονητών τους και το βλέμμα του προπονητικού επιτελείου της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

FOOTBALL LEAGUE 2: Τα «κανόνια» του 3ου ομίλου

Δείτε τους σκόρερ του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Ο Στάθης Καραμαλίκης του Ζακυνθιακού είναι στην 2η  θέση με 3 γκολ και με 2 γκολ πιο πίσω ο Στέλιος Λιβέρης.Αναλυτικάοι σκόρερ:

FOOTBALL LEAGUE: Με ευθύνη των ΠΑΕ, ζητά επανέναρξη!

Η Football League ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση για επανέναρξη του πρωταθλήματος και ζήτησε απ’ την ΕΠΟ να ορίσει διαιτητές! Αναλαμβάνουν την ευθύνη οι πρόεδροι των ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει:

ΚΕΔ: «Δεν θα ορίζει διαιτητές ο Ντάλας»

Ο Χιου Ντάλας δεν θα ορίζει διαιτητές για τα παιχνίδια Super League και Football League, όπως ζήτησε ο ίδιος.
Με ανακοίνωσή της η ΚΕΔ ενημέρωσε πως ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής ζήτησε να μην ορίζει διαιτητές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, μέχρι να διαμορφώσει πλήρη εικόνα για το σύνολο των διαιτητών, ενώ θα περιοριστεί στην επιμόρφωσή τους.  Η ΚΕΔ θα συνεδριάσει για να κατανείμει εκ νέου τις σχετικές αρμοδιότητες.

Football League: Θέλουν επιστροφή στη… δράση οι παίκτες

Συνάντηση με τους αρχηγούς και τους προπονητές των ομάδων της Football League είχαν την Τρίτη (18/11) οι επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της Θεμιστοκλέους, με τις ΑΕΛ, Αιγινιακό και Παναχαϊκή να μην εκπροσωπούνται. Η συνάντηση διήρκησε σχεδόν δύο ώρες, αναφορικά με το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος, μετά την αναβολή από την ΕΠΟ.

6ο GFC ΜΜΑ: Τα αποτελέσματα και φωτογραφίες από τον αγώνα του Γιώργου Βαρδή (Photos)


Το 6ο GFC ολοκληρώθηκε στο γήπεδο του Ταε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο, προσφέροντας πλούσιο θέαμα και αρκετά τελειώματα στους φίλους των ΜΜΑ, σε μια διοργάνωση άρτια από όλες τις απόψεις .
Στα pre-games ξεχώρισαν οι νίκες του Δήμα Πηλικίδη επί του Γιώργου Βαρδή με πλειοψηφική απόφαση σε ένα κοντινό παιχνίδι , επικράτηση του Βλαδίμηρου Στεφάνοβιτς με ομόφωνη απόφαση επί του Παρίση Ψαρά και η νίκη στο εναρκτήριο ματς του Νικήτα Μασουλγέρμορφ επί του Παρασκευά Κάντζα.

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ: Τέλος καλό... όλα καλά!

Ήταν το 42ο λεπτό του φιλικού αγώνα της πρ. Κυριακής μεταξύ της ΠΑΕ Ζάκυνθος και του ΑΟΠ Ζακυνθιακού (τελικό αποτέλεσμα (2-2), όταν όλοι... "πάγωσαν" βλέποντας τον Στέλιο Λιβέρη να πέφτει στο χορτάρι κρατώντας τον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού. 
Αμέσως έγινε αλλαγή και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για θλάση, όμως τα νέα χθες ήταν ευχάριστα!!!
Τελικά η διάγνωση έδειξε τράβηγμα, πράγμα που σημαίνει ότι ο έμπειρος μέσος του Ζακυνθιακού θα μείνει εκτός για περίπου μία εβδομάδα.

Ράλι Ακρόπολις: Του χρόνου τον Οκτώβριο και πάλι μαζί μας!

Το τριήμερο 9-11 Οκτωβρίου και όχι την άνοιξη θα διεξαχθεί το Ράλι Ακρόπολις για το 2015, σύμφωνα με το πρόγραμμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας αυτοκινήτου (FIA).
Εκτός αυτής της αλλαγής, πάντως, το καλαντάρι της ομοσπονδίας δεν έχει άλλες τροποποιήσεις συγκριτικά με το περυσινό και διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για το γυμναστήριο "ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ"

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ζάκυνθος προ0ς τη διεύθυνση του γνωστού γυμναστηρίου "ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ", θέλοντας έτσι να την ευχαριστήση για τη βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ζάκυνθος αναφέρει τα εξής:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τέλος ο Μπρέσκα!

Παρελθόν απ’ τον Παναργειακό το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, που ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου για την μέχρι τώρα συνεργασία! Το «επεισόδιο» με Καβακά.

Ο Σλοβάκος άσος ξεκαθαρίζει πως αυτή η απόφαση έρχεται για προσωπικούς λόγους. Χθες πάντως υπήρξε σοβαρό θέμα με τον προπονητή του Τίμο Καβακά.

Πιάσαμε… πάτο

Μετά από μια εβδομάδα που περιλάμβανε από ξυλοδαρμό μέλους της ΚΕΔ και λουκέτο στο πρωτάθλημα, μέχρι ήττα της Εθνικής από τα Νησιά Φερόε, ένα ακόμη «χτύπημα» ήρθε για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το εγχώριο πρωτάθλημα προκύπτει πως είναι τελευταίο και χειρότερο στη λίστα των 34 που συμπεριλήφθηκαν σε έρευνα της Daily Mail, η οποία λαμβάνει υπόψη μια σειρά παραγόντων… Από τα έσοδα της λίγκας και τους μισθούς των παικτών, μέχρι τα γκολ, τις επιδόσεις των προπονητών, τις τιμές των εισιτηρίων και την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα. Και από τα μεγάλα ονόματα που αγωνίζονται σε αυτά και την παραγωγή ταλέντων, μέχρι την ανταγωνιστικότητά τους, τους διεθνείς τίτλους και την… κατανομή των τίτλων.

Super League: Έρχεται το σπρέι!

Και στην Ελλάδα θα έρθει το σπρέι για τους αγώνες ποδοσφαίρου, όπως αποφασίστηκε.
Συγκεκριμένα, οι διαιτητές θα το εγκαινιάσουν στην 11η αγωνιστική της Super League, όταν αυτή αποφασιστεί να γίνει. Οι ρέφερι έχουν ήδη στα χέρια τους το σπρέι, το οποίο μετά και το Μουντιάλ της Βραζιλίας, εντάχτηκε σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μόνο η Γερμανία το απέρριψε, υποστηρίζοντας πως η σύνθεσή του δεν είναι φιλική προς το περιβάλλον. Πλέον και στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να το χρησιμοποιούμε, με τον διαιτητή να ορίζει τη θέση του τείχους και της μπάλας στις στημένες φάσεις.

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Απίστευτο ξύλο και… αποβολές! (video)

Ξύλο και των… γονέων στην αναμέτρηση του Άτλαντα με το Σταροχώρι, για το τοπικό πρωτάθλημα της Αχαΐας.
Όπως αναφέρεται στο «patragoal» στο 85ο λεπτό του αγώνα, το παιχνίδι διεκόπη, όταν ο τεχνικός του Σταροχωρίου, Γιώργος Κατσαΐτης, φέρεται πως έβρισε τον Γιάννη Νικολακόπουλο, ποδοσφαιριστή του Άτλαντα. Στην συνέχεια, ο προπονητής των γηπεδούχων, Παντελής Πεφάνης απάντησε στον ομόλογό του και ο διαιτητής Σαμαρτζής τους απέβαλε.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ: Σπουδαίο "διπλό" της Ζακύνθου στην Άμφισσα!

Έχοντας για ένα ακόμα παιχνίδι σε μεγάλη ημέρα τον Λεωνίδα Κουτσούκη, η ομάδα των Νέων της Ζακύνθου έφυγε με το "διπλό" από την Άμφισσα, επικρατώντας με 1-0 του τοπικού Φωκικού.
Ο Κουτσούκης (επαγγελματίας στη μεγάλη ομάδα του νησιού) ήταν ο σκόρερ του μποναδικού τέρματος της αναμέτρησης.
Σε μεγάλη ημέρα και οι άλλοι επαγγελματίες, Πολίτης και Μπουρδούβαλης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

ΑΕΛ: To έκλεισε το... "μαγαζί" ο Πλεξίδας!

Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την επ’ αόριστον αναβολή των προπονήσεων και την λειτουργία της ΠΑΕ!
Ραγδαίες και δυσάρεστες οι εξελίξεις στην ΑΕΛ. Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», Βαγγέλης Πλεξίδας, με επίσημη ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως αναστέλλονται οι προπονήσεις της πρώτης ομάδας αλλά και η λειτουργία της ΠΑΕ!

Καλογιάννης: «Ίσως γίνουν εμβόλιμες αγωνιστικές»

Συνεχείς είναι οι διακοπές και οι αναβολές στο πρωτάθλημα της Football League, με τον Σπύρο Καλογιάννη να είναι προβληματισμένος.
Ο πρόεδρος της Ένωσης μίλησε στην εφημερίδα «Metrosport» για τα συνεχή εμπόδια και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν εμβόλιμες αγωνιστικές για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής


Τα «λιοντάρια» και η ομάδα του Άργους διατήρησαν την πρωτοπορία σε 1ο και 3ο όμιλο, αντίστοιχα, ενώ «γκέλαρε» η Άρτα στον 2ο και η Κηφισιά στον 4ο
Με νίκη συνέχισαν την πορεία τους στη Γ’ Εθνική οι πρωτοπόροι σε πρώτο και τρίτο όμιλο, ενώ «γκέλαραν» οι κάτοικοι του… ρετιρέ σε δεύτερο και τέταρτο όμιλο. Συγκεκριμένα, στον πρώτο ο Πανσερραϊκός διατήρησε τα ηνία επικρατώντας εντός έδρας με 2-0 του Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ στον τρίτο ο Παναργιεακός έμεινε σε θέση «οδηγού» παίρνοντας το τρίποντο με 3-0 επί του ΠΑΟ Βάρδας στο Άργος.
Όσο για τον δεύτερο όμιλο, η πρωτοπόρος Αναγέννηση Άρτας ήρθε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με τα Τρίκαλα, ενώ στον τέταρτο η Κηφισιά έμεινε στο 1-1 στην Κρήτη με τον Γιούχτα και την «έπιασε» στην κορυφή ο Κισσαμικός που επιβλήθηκε 1-0 εκτός έδρας του Εθνικού Πειραιά.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Νέα 5άρα για Παναρτεμισιακό - Ισοπαλία στον Αγγερικό - Τι έγινε στην Β΄ Κατηγορία

Φωτό: Παναγιώτης Γιαννόπουλος
Μετά τη νίκη του επί του Μαχαιράδου με 5-2, ο Παναρτεμισιακός επιβλήθηκε με νέα... 5άρα αυτή την  φορά την ΑΕ Γερακαρία (5-0). Στο άλλο ματς της Α΄ Κατηγορίας, Καλλιπάδο και Σκουλικάδο ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

ΦΙΛΙΚΟ: Ισόπαλο (2-2) το ματς ΑΠΣ Ζάκυνθος -Ζακυνθιάκος (Photos)

Ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα είχε το φιλικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Δημοτικό Στάδιο, παρουσία (περίπου) 100 φίλων και των δύο ομάδων!
Στο α΄ μέρος ο Ζακυνθιακός ήταν καλύτερος, πίεζε ψηλά τον αντίπαλο και στις αντεπιθέσεις κατάφερε να ευστοχήσει δύο φορές και να προηγηθεί στο ημίχρονο με 2-0.
Στην επανάληψη όμως οι παίκτες του Ντάνι Ακίνο ανέβασαν ρυθμούς και κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς.
Το μοναδικό άσχημο του παιχνιδιού ήταν ο τραυματισμός του Στέλιο Λιβέρη (μάλλον θλάση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού) και ίσως αύριο να πάει Πάτρα για μαγνητική!

ΑΓΕΖ: Έχασε (και) πάλι εκτός έδρας!

Το "μπαμ" έκανε η Πεντέλη, καθώς επέστρεψε στις επιτυχίες με νίκη επί της Ζακύνθου, χάρη στο τελικό 67-60. Οι παίκτες του Καρακώστα, μετά από την εμφάνιση που κόντεψε να του δώσει ένα μεγάλο "διπλό" στο Αίγιο απέναντι στον Κεραυνό (46-44), και με το αποτέλεσμα αυτό μπορούν να βλέπουν τη συνέχεια τους στην κατηγορία ακόμη πιο αισιόδοξα. Αντιθέτως, η ομάδα του Μπεκέ βρίσκεται ξανά σε προβληματισμό, μιας και "γκρέμισε" μονομιάς ό, τι έχτισε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Ένωση Ιλίου.

Τα 10λεπτα ήταν: 12-12, 16-10, 14-18, 25-20. 

ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ:
Μάντζιος 7, Χατζηκωστής 13 (2 τρ.), Μανιάτης 2, Αυγενικός 7, Λουγιάκης 6, Μπίκος 10 (1τρ.), Καραβάνης 18 (1τρ.), Μαντζιώρης 4.

ΑΓΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ:
Κοτσέτας 4 (1τρ.), Νικολόπουλος 8, Καρβούνης 1, Παπάδης 5, Μπάρτζος 7, Ζαχαράκης 6 (2τρ.), Ζάγκλας 3 (1 τρ)., Καραμπάτσος 12, Στέφος 11, Μουλάς 3, Μπουλογιώργος