Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια με τα οποία άνοιξε η αυλαία στην 11η  αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας και της 13ης στην Β΄ Κατηγορία. Στο μοναδικό παιχνίδι της Β΄, η Α.Ε. Ζακύνθου επικράτησε με 3-2 της Νέας Σάντας/Απέναντι, ενώ στην Α΄ Κατηγορία ο Α.Ο. Λεβάντε επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Άγ. Λέοντας/Κοιλιωμένος, στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Σπουδαία νίκη του Αετού Καλλιπάδου με 3-2 επί του Α.Ο. Τσιλιβή. Αναλυτικά:

ΖΑΟΑ: Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Όμιλο (Photos)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα γήπεδα του τένις, στην Πλαζ του ΕΟΤ, η όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που για πρώτη φορά διοργάνωσε ο Ζακυνθινός Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης, θέλοντας έτσι να δώσει χαρά και να γιορτάσει μαζί με γονείς και αθλητές. Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος του Ομίλου, Πάρης Κωνσταντινίδης και ο υπεύθυνος του τεχνικού τιμ, Μάνος Βαζαίος και αφού ευχήθηκαν καλές γιορτές, ξεκίνησε η γιορτή που περιελάμβανε κυρίως παιχνίδια με τι άλλο; Τη ρακέτα και τα μπαλάκια του τένις…

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΣΙΛΙΒΗ: Ξεκίνησε το 3ήμερο UK TRIALS (Photos)

Ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα το απόγευμα η 1η φάση αξιολόγησης  UK TRIALS HELLAS Επτανήσων, στο γήπεδο Τσιλιβή. Η αξιολόγηση αφορά το TRIAL που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στο MANCHESTER (ηλικίες 2003 – 1995). Τη διοργάνωση έχει η Ακαδημία Τσιλιβή και όποιος γονείς επιθυμεί, μπορεί να πάει το παιδί του να λάβει μέρος, ανεξαρτήτως σε ποια ακαδημία ανήκει. Σήμερα το πρωί στις 9:00 τα παιδιά συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο «ADMIRAL» όπου έγινε η εγγραφή τους, στη συνέχεια οι μικρότεροι σε ηλικία έκαναν μάθημα Αγγλικής με την καθηγήτρια Αγγλικών, Χρύσα Πρίγγα και από κει στο γήπεδο του Πλάνου για προπόνηση.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία



Ανακοινώθηκαν  από  την  Ε.Δ./Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι  Διαιτητές  των  αγώνων  της  11ης αγωνιστικής  Α΄ Κατηγορίας  και  13ης αγωνιστικής  Β΄ Κατηγορίας.

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ: Βάση η δουλειά και το κλίμα!

Για την ανοδική πορεία του Αιγινιακού, καθώς και για το επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Πλάτων Καρακατσάνης.
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε επίσης και στο υπέροχο γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με την Ζάκυνθο, το οποίο συμπεριλήφθηκε στα δέκα καλύτερα της Ευρώπης για την περασμένη εβδομάδα...

Football League: Εμμένει στην άνοδο τριών

Σε αυτά που προβλέπει η προκήρυξή της εμμένει η Football League στο θέμα του αριθμού ομάδων που ανεβαίνουν στη Super League.
Πλέον η ΕΠΟ καλείται να βρει λύση, είτε να παραπέμψει το θέμα στο διαιτητικό δικαστήριο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League:

A.ΛΕ.Ζ.: Παρέδωσαν τα χρήματα στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»

Την 19-12-2013 πραγματοποιήθηκε, από το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ", Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά που  νοσηλεύονται στην ογκολογική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων "ΑΓ. ΣΟΦΙΑ".

  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ. Σ. της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ζακύνθου όπου και παρέδωσαν στην Πρόεδρο του ανωτέρω Συλλόγου, κ. Μαριάννα ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ το χρηματικό ποσό που είχε συγκεντρωθεί κατά την πραγματοποίηση του φιλανθρωπικού SHOW (1o DRIFT GYMKHANA) την 26-3-2013 στην πίστα της Λιθακιάς Ζακύνθου.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Θέμα ρυθμού το ματς με Καλαμάτα»

Ένα σημαντικό και συνάμα δύσκολο παιχνίδι δίνει την Κυριακή το μεσημέρι η ΑΓΕΖ στην Καλαμάτα, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για τον 1ο Όμιλο του Νότου. Μοναδική απουσία για τους «ερυθρόλευκους» ο τραυματίας Γιώργος Ζάγκλας που έχασε και το ματς με τη Νίκη Αμαρουσίου. Κατά τα άλλα, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά στο Κλειστό της Παναγούλας με το ηθικό των παικτών να είναι αρκετά ανεβασμένο μετά τις δύο συνεχόμενες, εντός έδρας, νίκες επί Σπόρτιγκ και Νίκη Αμαρουσίου  και μάλιστα η φοβερή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι και  το σκορ (85-52) που έκανε αίσθηση στον μπασκετικό κόσμο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πέφτει η αυλαία του 2013

Ολοκληρώνεται το διήμερο (πλην ενός αγώνα) οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Α΄ κατηγορίας για το 2013 και συνάμα πέφτει η αυλαία του α΄ γύρου με την 11η αγωνιστική, από την οποία λείπει το μεγάλο παιχνίδι. Το μοναδικό παιχνίδι που πάει για το άλλο Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, είναι αυτό μεταξύ του Ελατιακού και του Παναρτεμισιακού Α.Ο. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σπουδαία ματς στο κλείσιμο της χρονιάς

Τελευταία αγωνιστική για το 2013 στην Β΄ κατηγορία, όχι όμως και για τον α΄ γύρο με δύο σημαντικά παιχνίδια. Ο Έσπερος θα υποδεχτεί τον ΑΟ Αλυκανά και η ΑΕ Ζακύνθου την Νέα Σάντα/Απέναντι. Στραβοπάτημα του Αλυκανά περιμένουν οι Εθνικός Σκουλικάδου και Παναρκαδικός. Ρεπό έχει ο Α.Ο. Αργασίου. Αναλυτικά:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ: Την Δευτέρα στην Δράμα η Κ19 της Ζακύνθου

Ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή, το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής των Νέων στη Β’ Εθνική. H ομάδα του νησιού μας που εκπλήσσει τους πάντες με την καταπληκτική της πορεία, θα αντιμετωπίσει την Δόξα στην Δράμα την ερχόμενη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και στο γήπεδο της Προσοτσάνης, στις 15:00. Αναλυτικά το πρόγραμμα στο Βόρειο Όμιλο:

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Στον Πύργο η Δόξα - Εντός ο Παναρκαδικός

Συνεχίζεται αυτή την Κυριακή ο 3ος Όμιλος της Γ΄ Εθνικής, του Γυναικείου Πρωταθλήματος, με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής. Η Δόξα Πηγαδακίων θα ταξιδέψει στη γειτονική Ηλεία, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πύργου, τον Πανηλειακό, ενώ ο Παναρκαδικός θα υποδεχτεί στο γήπεδο του Αγγερικού τον Ατρόμητο Πατρών. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ροδιά Ξυλοκάστρου θα υποδεχτεί τις Αμαζόνες Κορινθίας.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Να κλείσει τη χρονιά με νίκη

Το τελευταίο παιχνίδι για το 2013 και του α΄ γύρου, δίνει την Κυριακή το μεσημέρι (15:00) η Ζάκυνθος, υποδεχόμενη τον ιστορικό Ηρακλή. Η ομάδα του Τζιανλούκα Κολονέλο θέλει να κλείσει τη χρονιά με νίκη, για δύο λόγους. Πρώτον, για να διατηρηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και δεύτερον να διατηρήσει το αήττητο της έδρας που είναι το μεγάλο «όπλο» της φετινής, καταπληκτικής πορείας των «κυανοκίτρινων».
Από αυτό το παιχνίδι θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, ο τραυματίας Νταμιάν Σολφερίνο και ο Παύλος Κυριακίδης που τελικά δεν είναι έτοιμος και δεν υπολογίζεται από τον Ιταλό προπονητή. Από την άλλη, επιστρέφει από τιμωρία ο αρχηγός και ο κινητήριος μοχλός στη μεσαία γραμμή, Κώστας Οικονόμου, που έξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας (την άλλη θα εκτίσει στο εντός έδρας ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Η Λιθακιά… «πέταξε» εκτός τον Ελατιακό

Μπορεί ο Ελατιακός να αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία και η Δόξα Λιθακιάς στην Β΄, αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους να τους «πετάξουν» εκτός διοργάνωσης και να πάρουν την πρόκριση για την φάση των «8».
Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε ο Φώτης Κοριανίτης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, λίγα δευτερόλεπτα πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Το πέναλτι κέρδισε ο Μιχάλης Κλάδης. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι, από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Φραγκογιάννη.
Διαιτητής ήταν ο Χάρης Πέττας και βοηθοί οι Ψάρρης και Κλάδης.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΣΙΛΙΒΗ: Ξεκινούν τα UK TRIALS της MANCHESTER


Μεθαύριο Σάββατο ξεκινά  1η  φάση αξιολόγησης  UK TRIALS HELLAS Επτανήσων και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 23 του μήνα, στο γήπεδο Τσιλιβή. Η αξιολόγηση αφορά το TRIAL που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στο MANCHESTER (ηλικίες 2003 – 1995). Τη διοργάνωση έχει η Ακαδημία Τσιλιβή και όποιος γονείς επιθυμεί, μπορεί να πάει το παιδί του να λάβει μέρος, ανεξαρτήτως σε ποια ακαδημία ανήκει. Για τα trials, η «ΗΜΕΡΑ» επικοινώνησε με τον υπεύθυνο, Λάμπρο Λιόνα (Τεχνικός Διευθυντής –  F.A Προπονητής).

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΣΚΟΡΕΡ: Είδηση. Δεν σκόραρε ο Μαλαφούρης!

Η 10η αγωνιστική για την Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου επεφύλασσε μία είδηση. Δεν σκόραρε ο επιθετικός του Α.Ο. Ζακυνθιακού, Διονύσης Μαλαφούρης! Μετά από 9 αγωνιστικές που σκόραρε, ανελλιπώς, ήρθε το ματς με τον Α.Ο. Λεβάντε που δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Ας δούμε όλους τους σκόρερ της Α΄ Κατηγορίας:

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με μάσκα ο Σολφερίνο

Επέστρεψε σήμερα στο νησί ο Αργεντίνος επιθετικός, Νταμιάν Σολφερίνο, ο οποίος επισκέφτηκε με τον γιατρό Λεωνίδα Μαλιούφα τον γιατρό που τον χειρούργησε. Ο Σολφερίνο υποβλήθηκε σε ακτινογραφία η οποία έδειξε ότι όλα πάνε καλά! Αμέσως μετά του πήραν μέτρα για να του φτιάξουν τη μάσκα που θα φοράει για προστασία στους αγώνες, αλλά και τις προπονήσεις. Την ερχόμενη Δευτέρα θα ανέβει και πάλι στην Αθήνα για να τη δοκιμάσει (να σφίξουν τους ιμάντες) και στην έναρξη του β΄ γύρου με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Στάδιο θα μπορέσει να αγωνιστεί. Ο γιατρός του επέτρεψε να ξεκινήσει από αύριο κιόλας τις προπονήσεις, αλλά μόνο ατομικά.  

FOOTBALL LEAGUE: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής – Ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) στη Ζάκυνθο

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 13ης «στροφής» του πρωταθλήματος της Football League.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Ματσάρες σε Αγγερικό & Μαχαιράδο – Ποιοι πέρασαν

Ο Κονίδης και οι συμπαίκτες του
πανηγυρίζουν τη μεγάλη πρόκριση
Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα τρία από τα τέσσερα σημερινά παιχνίδια της β΄ φάσης του κυπέλλου. Στον Αγγερικό, ο Α.Ο. Αλυκανάς «πέταξε» έξω από το κύπελλο τον Α.Ο. Κατασταρίου, επικρατώντας με 4-3. Ο Α.Ο. Τσιλιβή με ανατροπή στο σκορ κέρδισε στον Πλάνο τον Αστέρα Μαχαιράδου με 2-1 και ο Α.Ο. Ζακυνθιακός νίκησε εύκολα τον Α.Ο. Αργασίου με 5-1 στο Ρόιδο. Στην παράταση πήρε την πρόκριση ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. από τον Α.Ο. Λεβάντε. Αναλυτικά:

ΑΓΕΖ: «Τρίποντο» ανθρωπιάς! (Photos)

Το Ειδικό Σχολείο στην Μπόχαλη, επισκέφτηκαν σήμερα το Ανδρικό τμήμα της ΑΓΕΖ, μοιράζοντας δώρα στους μαθητές του σχολείου. Η αποστολή της ΑΓΕΖ απαρτιζόταν από τον Πρόεδρο, Γιώργο Μάργαρη και τον υπεύθυνο Ακαδημιών, Διονύση Καψαμπέλη, τον ένα εκ των δύο προπονητών, Νίκο Θεοδόση (ο κ. Ταυρόπουλος ταλαιπωρείται από μία ίωση) και η πλειοψηφία των παικτών (έλειπαν μόνο οι Μπονίκος και Ζάγκλας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων). Μαζί τους και οι παίκτριες της Γυναικείας ομάδας, Μαίρη Μαλεβίτη και Θεοδώρα Κυπριώτη.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΦΩΤΙΑΣ: «Διαφορετικό πρόσωπο στην έδρα μας»

Ο αμυντικός της Ζακύνθου Λάζαρος Φωτιάς μίλησε στον ARENA FM για το παιχνίδι με τον Ηρακλή το οποίο η ομάδα θέλει να κρατήσει το αήττητο της έδρας της αλλά και την ευχάριστη έκπληξη της ομάδας του στην φετινή Football League.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Και επίσημα Λουτσιάνο

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα αντικατέστησε τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου.

 Ο Βραζιλιάνος, πρώην προπονητής της Γλυφάδας θα παρουσιαστεί την Τετάρτη ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς της Καρδίτσας κόντρα στην τοπική Αναγέννηση.

FOOTBALL LEAGUE: Ούτε σήμερα το Βύζας – Παναχαϊκή!

Ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης στα Μέγαρα ανάμεσα στον Βύζαντα και την Παναχαϊκή, που διεκόπη χθες στο 72' καθώς "έπεσε" το ρεύμα στους δυο από τους τέσσερις πυλώνες ηλεκτροδότησης.
Την Πέμπτη η διοίκηση του Βύζαντα θα πρέπει να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα αποδεικνύουν ότι υπήρξε βλάβη. Αν ο αθλητικός δικαστής αποφασίσει ότι πρόκειται για βλάβη, θα αποφασίσει τη συνέχεια του αγώνα. Διαφορετικά η Παναχαϊκή θα το "πάρει" στα χαρτιά.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Πέφτει η αυλαία της β΄ φάσης

Μπιάζης και Ζαχ. Τόδρη θα βρεθούν
και πάλι αντιμέτωποι στον Πλάνο
Με τέσσερα παιχνίδια αύριο και ένα μεθαύριο, ολοκληρώνεται η 2η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου. Συγκεκριμένα, στο Μαχαιράδο ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Λεβάντε σε ένα πραγματικό ντέρμπι, όπως ντέρμπι είναι και αυτό στον Πλάνο όπου ο Α.Ο. Τσιλιβή υποδέχεται τον Αστέρα Μαχαιράδου.
Σημαντικό ματς και στον Αγγερικό, με τον Α.Ο. Κατασταρίου να υποδέχεται τον ελλιπή αλλά πάντα υπολογίσιμο Α.Ο. Αλυκανά. Εύκολο μεσημέρι αναμένεται να έχει ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Α.Ο. Ζακυνθιακός που παίζει στο Ρόιδο με τον Α.Ο. Αργασίου. Αύριο στην Λιθακιά η τοπική Δόξα υποδέχεται τον Ελατιακό. Αναλυτικά:

VIDEO: Όλα τα γκολ της 12ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο

Παρακολουθήστε, στο βίντεο που ακολουθεί, τις καλύτερες φάσεις, τα γκολ, αλλά και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, της 12ης αγωνιστικής για τον Βόρειο Όμιλο της Football League.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΝΟΥ 1-3: «Τρίποντο» με Καίσαρη

Ο Καίσαρης πέτυχε χατ τρικ στα Πηγαδάκια
Με σκόρερ και των τριών τερμάτων τον Καίσαρη, ο Αστέρας Πλάνου επικράτησε δύσκολα της Δόξας στα Πηγαδάκια με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Καίσαρη, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Πέττα Α. Οι παίκτες του Πατρίκ Ενγκεμά «έκλεψαν» τη νίκη το τελευταίο τρίλεπτο, με τον Καίσαρη να κερδίζει πέναλτι στο 87΄ και να το μετατρέπει σε γκολ ο ίδιος και στο 90΄ και πάλι ο Καίσαρης με σουτ εντός περιοχής πέτυχε το τελικό 1-3.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Εδώ είναι… Ελλάδα!

Ο αγώνας του Βύζαντα Μεγάρων με την Παναχαϊκή διεκόπη εξαιτίας της πτώσης της τάσης του ρεύματος αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο πότε θα συνεχιστεί η αναμέτρηση.
Ο ρέφερι του παιχνιδιού έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι το παιχνίδι σταμάτησε στο 73’ όταν υπήρξε ολική πτώση της τάσης του ρεύματος στους δύο από τους τέσσερις πυλώνες και μερική στους άλλους δύο. Ο διαιτητής περίμενε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ωστόσο δεν ήταν δυνατή η συνέχιση του ματς. Ο ηλεκτρολόγος του γηπέδου επιβεβαίωσε ότι χρειάζεται ειδικό συνεργείο για αποκατάσταση της βλάβης και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε οριστική διακοπή του αγώνα στο 73’ με το σκορ 4-2 υπέρ της Παναχαϊκής.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Θυμίζει… νοσοκομείο

Αυτό που γίνεται φέτος με την ομάδα του Α.Ο. Ζακυνθιακού δεν έχει προηγούμενο! Πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα (παγκοσμίως) που έχει χάσει στις πρώτες 10 αγωνιστικές και τους τρεις τερματοφύλακές της, από τραυματισμούς!
Συγκεκριμένα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Διαμαντή Χαρακτινού (μπήκε χειρουργείο), τον τραυματισμό στην προπόνηση του νεαρού Διονύση Κλάδη, ήρθε το Σάββατο ο τραυματισμός του Μπάμπη Μάργαρη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας στο 18΄ του αγώνα με τον Λεβάντε, στην προσπάθειά του να αποσοβήσει ένα γκολ, έπεσε στο χορτάρι πλακώνοντας το αριστερό του χέρι, και παθαίνοντας πρόσθιο εξάρθρωμα του ώμου του.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2-2: Κρατάει το αήττητο

Αήττητη παραμένει η ομάδα Νέων της Ζακύνθου, αποσπώντας ισοπαλία (2-2) από την ισχυρή Νίκη, στον Βόλο και συγκεκριμένα στο γήπεδο Κερασιάς.
Η Ζάκυνθος κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2΄ με διαγώνιο σουτ του Νικολόπουλου, ο οποίος ολοκλήρωσε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Η Νίκη σταδιακά ισορρόπησε το παιχνίδι και στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου είχε κατοχή της μπάλας και εκδήλωσε επιθέσεις με εκφραστές τους Μέτσε, Σιφνιώτη και Παπάζογλου.

FOOTBALL LEAGUE: Ανατροπή στον Βόλο, παίρνει… μπρος ο Ηρακλής

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε… ανατροπή τίτλου κόντρα στον Αχαρναϊκό, με τον Ηρακλή να δείχνει σημάδια ανάκαμψης και να παίρνει σημαντική νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας - Στις 18:00 Κέρκυρα-Εθνικός Γαζώρου.
Αν και φαινόταν πως θα γίνει η… έκπληξη της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 3-1 τον Αχαρναϊκό και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Από… κοντά και τα Χανιά που πήραν μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις στην έδρα του Αστέρα Μαγούλας, ενώ η Επισκοπή «πέρασε» με τον ίδιο τρόπο με 2-1 από τον Πύργο και την έδρα του Πανηλειακού. Εύκολο έργο είχε ο Παναιγιάλειος που νίκησε 1-0 στην έδρα του τον Φωστήρα, ενώ ο Φωκικός δεν είχε προβλήματα να επικρατήσει 2-0 στην έδρα της Γλυφάδας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα σημερινά αποτελέσματα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Φάση από το παιχνίδι Βουγιάτο-ΑΕΖ  1-4
Έπεσε σήμερα η αυλαία στην 10η  αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας με τρία παιχνίδια και πολλά γκολ (συνολικά 19!). Είχαμε και την διεξαγωγή 4 παιχνιδιών στην Β΄ της οποίας η αυλαία της 12ης  αγωνιστικής πέφτει αύριο το μεσημέρι. Αναλυτικά:

ΑΓΕΖ: ΝΙΚΗσε άνετα και με διαφορά (85-52) – Δείτε τα καρφώματα του Κώστα Ακτύπη

Εντυπωσιακή ήταν σήμερα η ΑΓΕΖ στο Κλειστό της Παναγούλας, επικρατώντας με 85-52 της Νίκης Αμαρουσίου, παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ στην επανάληψη! Έτσι λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» με δύο συνεχόμενες νίκες, εντός έδρας, παίρνουν μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ΑΓΕΖ, η οποία δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ, καταφέρνοντας 2΄.24΄΄ πριν τη λήξη του πρώτου 10λέπτου να περάσει μπροστά για πρώτη φορά (11-9). Τα πρώτα 10 λεπτά τελείωσαν 17-19, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πρόβλημα στην άμυνα, κάτι που φρόντισαν να βελτιώσουν στη συνέχεια του αγώνα. Ενδεικτικό το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι στα υπόλοιπα 30 λεπτά αγώνα πέτυχαν 33 πόντους (11 σε κάθε περίοδο)!
Στο δεύτερο 10λεπτο, οι παίκτες του Μιχάλη Ραχωβίτσα (ο κόουτς της Νίκης είναι μόλις 27 ετών!), ήταν άποντοι για 5 ολόκληρα λεπτά και η ΑΓΕΖ άρχισε σιγά-σιγά να… «χτίζει» τη διαφορά, ολοκληρώνοντας το α΄ ημίχρονο με +9 (39-30).