Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Υποψήφια με τον Ελευθεριάδη η σύζυγος του Προέδρου, Βίκυ Δημητρακοπούλου

 Υποψήφια με το «ψηφοδέλτιο» Ελευθεριάδη θα είναι η προερχόμενη από την ΕΠΣ Ηλείας, Βίκυ Δημητρακοπούλου, σύζυγος του προέδρου της Ένωσης, Άρη Κουλούρη.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Χαιρέτα τους περαστικούς όταν καβαλικέψεις για να σε χαιρετούν και αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις" - Άμεση απάντηση στον Διον. Κλάδη

Δεν πέρασε 24ωρο και η διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου απάντησε στις ερωτήσεις-απορίες του πρώην Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, Διονύση Κλάδη.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΛΑΔΗΣ: «Για ένα καθαρό και αδιάβλητο πρωτάθλημα»

Άστραψε και βρόντηξε το πρώην μέλος της ΕΠΣ Ζακύνθου Διονύσης Κλάδης σχετικά με αρκετές αλλαγές που όπως σημειώνει έχουν γίνει στη φετινή προκήρυξη και απειλούν την καθαρότητα των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νησιού μας.

Α.Ο. ΑΡΓΑΣΙΟΥ: Κατεβάζει… ρολά στο τέρμα του με Νίκο Κόκλα –Ανακοίνωσε κι άλλες μετεγγραφές

Στην απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Α.Ο. Αργασίου που τη φετινή περίοδο θα αγωνιστεί στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Ε.Π.Ο.: Τα ονόματα των υποψηφίων της αντιπολίτευσης - Στους αναπληρωματικούς ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατατέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από την αντιπολίτευση ζητώντας να οριστεί προσωρινή διοίκηση στην ομοσπονδία, καθώς η θητεία του Δ.Σ ολοκληρώνεται σήμερα (5/10).

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ: Προβληματισμοί από την κλήρωση των πρωταθλημάτων

Ανοικτή επιστολή απέστειλε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. η διοίκηση της Δόξας Πηγαδακίων και θέτει σε όλους μας τους προβληματισμούς της σχετικά με τη χθεσινή (03/10) κλήρωση των πρωταθλημάτων. Αναλυτικά:

ΚΥΠΕΛΛΟ: Η πρεμιέρα των ομίλων

Το τριήμερο 25-27 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η 1η αγωνιστική της φάσης των «32» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

FOOTBALL LEAGUE: Κατεβασμένα ρολά, εξώδικο στη Super League και συνάντηση με Κοντονή

Κατεβασμένα παραμένουν τα ρολά στη Football League. Στο ΔΣ της Δευτέρας (3/10) αποφασίστηκε εκ νέου η αναστολή της έναρξης του πρωταθλήματος καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη τηλεοπτική στέγη και χορηγοί που θα ενισχύσουν οικονομικά τις ομάδες.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με… «λάμψη» η κλήρωση των πρωταθλημάτων της! (photos)

Μας εξέπληξε, θετικά, η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου στη σημερινή (03/10) κλήρωση του κυπέλλου, αλλά και των Α΄ & Β΄ Κατηγορίας.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πιο κοντά στην Β΄ Εθνική με εντολή… εισαγγελέα!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Πανελευσινιακός για τη μετοχική της σύνθεση, την οποία είχε καταγγείλει η ΠΑΕ Ζάκυνθος.

Σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας από τον ΑΝΟΖ

Η σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες .
Έχει σαν σκοπό την εξοικείωση των μαθητών με τα ιστιοφόρα σκάφη ανοικτής θάλασσας και την πρακτική και θεωρητική εκπαίδευσή τους σε θέματα ναυτιλίας, ρύθμισης πανιών, αγκυροβολίας, μετεωρολογίας, πρώτων βοηθειών, κ.α. 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σύντομα έτοιμες οι νέες αθλητικές υποδομές (φωτό)

Το Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου επιθεώρησε για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

2ο ZAKYNTHOS NIGHT RUN: πάνω από 600 αθλητές-τριες έτρεξαν στους δρόμους της πόλης (photos)

Ανανεωμένη και με πολλές εκπλήξεις επέστρεψε για δεύτερη συνεχή χρονιά η διοργάνωση Zakynthos Night Run. Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών και η ΑΓΕΖ (συνδιοργάνωση Επιμελητήριο Ζακύνθου, υπό την αιγίδα Δήμου και Περιφέρειας) πρόσφεραν ένα όμορφο αθλητικό γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς να τρέξουν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016