Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Ένα ζακυνθινόπουλο στην Εθνική Παίδων Ποδοσφαίρου!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει από το νησί μας είναι και ο νεαρός Θοδωρής Τσιριγώτης, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Παίδων από τον ομοσπονδιακό προπονητή Βασίλη Γεωργόπουλο.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΑΓΕΖ-ΣΤΙΒΟΣ: Σταθερά στις κορυφαίες θέσεις και στα... "μικρά"!

Έγινε το Σάββατο 4 Ιουνίου στην Πάτρα το διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚΒ’ τριάθλου  (β’ φάση). Συμμετείχαν 20 σύλλογοι Αχαΐας – Ζακύνθου με 150 κορίτσια και 80 αγόρια. Στα κορίτσια ήταν 3η η Χαρίζη Μαρία με 260 βαθμούς και η Πυριόχου Ράνια 8η με 240 βαθμούς.

ΑΝΟΖ: Εντυπωσίασε και στην Καλαμάτα!

Ένα Σαββατοκύριακο αυξημένης δραστηριότητας έφτασε στο τέλος του για τον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Ζακύνθου με μεγάλη επιτυχία .
Ο λόγος για το Σαββατοκύριακο 4 – 5 Ιουνίου στο οποίο η κολυμβητική ομάδα του ΑΝΟΖ συμμετείχε στους θερινούς Περιφερειακούς αγώνες και ημερίδα ορίων  στην Καλαμάτα.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Giostra di Zante: Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (17-19/06) το δρώμενο που γίνεται αποκλειστικά και μόνο στη Ζάκυνθο

O πολιτιστικός σύλλογος «Η Γκιόστρα της Ζακύνθου-Giostra di Zante» και φέτος   κατά την διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος από 17/6 έως και 19/6 θα παρουσιάσει το δρώμενο της Γκιόστρας (έφιπποι αγώνες δεξιοτεχνίας).

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ανεβάζει και επίσημα ΑΕΛ και Κέρκυρα - Οι άλλες (και η Ζάκυνθος) στο... περίμενε!

Διοικητικό Συμβούλιο θα έχουν την επόμενη Τετάρτη (15/6) στην Ένωση Β' Εθνικής και ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι και η μερική επικύρωση της βαθμολογίας.

«Κλέβει» Ναζίμ η ΑΕΛ

Έτοιμη να ολοκληρώσει την δεύτερη μεταγραφή της στην σεζόν, είναι η ΑΕΛ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. ο Ναζίμ βρίσκεται αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει με τους «βυσσινί». 

ΑΕΛ: Προφορική συμφωνία με Αναστασιάδη!

Σημαντικές ειδήσεις έδωσε μέσω της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα (6/6) ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι «πόθος μου είναι ένας προπονητής Έλληνας που θα κάνει την ΑΕΛ μεγάλη», ενώ προσέθεσε ότι «ο μεγάλος μου στόχος είναι ένας μεγάλος προπονητής που έχει παρουσία σε μεγάλες ομάδες».

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Ευχαριστεί» τους παίκτες που έκαναν… προσφυγές!

Ανακοίνωση με… υπονοούμενα εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος, στην οποία… «ευχαριστεί» τους 5 ποδοσφαιριστές που της έκαναν προσφυγές (Παπαδόπουλο Παναγιώτη, Πεχλιβανόπουλο Ιωάννη, Βοσνακίδη Δημήτριο, Κρολ Καμίλ, Κουρέλλα Νικόλαο) και τους εύχεται καλή τύχη στη ζωή τους!!! Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εξαιρετική η παρουσία του Αγ. Αδαμόπουλου στον τελικό των Ενόπλων Δυνάμεων (photos)

Η Ελληνική Αστυνομία κατέκτησε το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας καθώς στον χθεσινό τελικό που έγινε στα Φιλιατρά επικράτησε της Πολεμικής Αεροπορίας με 4-2 στα πέναλτι, ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση είχαν λήξει με 1-1.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξεκίνησαν τα έργα στο δημοτικό στάδιο (photos & video)

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί (06/06) τα έργα στο δημοτικό στάδιο Ζακύνθου. Συγκεκριμένα, η τοποθέτηση του ταρτάν στον στίβο και του ηλεκτροφωτισμού. Παράλληλα, προχωρούν και οι παρεμβάσεις στο βοηθητικό. Πολύ σύντομα θα έχει αλλάξει η εικόνα προς το καλύτερο!

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Εύκολα… στην Γ΄ Εθνική!!!

Χωρίς να… ιδρώσουν, οι παίκτες του Αστέρα Αμαλιάδας επικράτησαν με το ευρύ 7-1 του ΑΟ Εικοσιμίας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και πανηγύρισαν την άνοδο στην Γ΄ Εθνική (μαζί με την Αχαϊκή), παρουσία περίπου 1.000 φίλων του.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Έχασε την άνοδο από τα… αποδυτήρια! (photos)

Με δύο γκολ από τα αποδυτήρια (1΄ και 3΄) ο ΑΟ Τσιλιβή ηττήθηκε πριν από λίγο στην Κ. Αχαγιά από την τοπική Αχαϊκή με 4-0 και έχασε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.