Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Πρόσθεσε... εμπειρία στα χαφ - Απέκτησε τον Χρήστο Μαλισόβα

Σε άλλη μία μετεγγραφική προσθήκη προχώρησε χθες (19/08) η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Λεβάντε. Ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου μέσου, Χρήστου Μαλισόβα, ο οποίος την περσινή αγωνιστική χρονιά φόρεσε τη φανέλα της ΑΕ Κεφαλονιάς και τα προηγούμενα 4 χρόνια έπαιξε με τα χρώματα του Αίαντα Γαστούνης στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Ηλείας.

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αναβλήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων

Η  Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, ανακοινώνει  ότι οι  πρoγραμματισμένες   κληρώσεις.  των  Πρωταθλημάτων  Α΄- Β΄ Κατηγορίας   και  Κυπέλλου   Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, για την  Πέμπτη 18/08/2016, αναβάλλονται, λόγω  εκκρεμοδικίας   της  ΠΑΕ  Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έσκασε... "βόμβα" στα Λαγκαδάκια! - Απέκτησε τον Γιάννη Σταμίρη

Μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της έκανε πριν από λίγο η ομάδα των Λαγκαδακίων, ο Παναρτεμισιακός Α.Ο.. Ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου μεσο-επιθετικού, Γιάννη Σταμίρη για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Ράφτης: «Ο Λευτέρης είναι ένα επίπεδο πάνω από τους αντιπάλους του»

Ο ζακυνθινός προπονητής του Λευτέρη Πετρούνια, Δημήτρης Ράφτης τόνισε πως ο αθλητής του ξεχωρίζει από τους αντιπάλους του.

Βγήκε το βούλευμα, τελείωσε ο Γκιρτζίκης!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, η πρόταση της αντεισαγγελέως Εφετών Ευγενίας Κυβέλου για την Κάρτα Υγείας υιοθετήθηκε πλήρως και παραπέμπονται σε δίκη όλοι οι εμπλεκόμενοι. Τέλος οριστικά από το ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης!

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: "Θωρακίζει" την άμυνα με Κωστακιώτη!

Στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση προέβη η ομάδα του Α.Ο. Λεβάντε Ζακύνθου. Απέκτησε τον 28 χρόνο κεντρικό αμυντικό Χρήστο Κωστακιώτη.

ΕΠΟ: Το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση της Αντιπολίτευσης

Το Σάββατο 20 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη θα γίνει η συγκέντρωση των Ενώσεων που απαρτίζουν την Αντιπολίτευση στην ΕΠΟ, με βασικό θέμα την ανάδειξη του προσώπου που θα διεκδικήσει την προεδρία της ομοσπονδίας στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.