Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες (Photos)

Την αγωνιστική ομάδα Κ14 του Ατρόμητου Αθηνών φιλοξένησαν το Σάββατο 5 Μαρτίου οι Ακαδημίες του ΑΟ Τσιλιβή, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν οι δύο σύλλογοι το τελευταίο διάστημα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έβρεχε… γκολ στα γήπεδα του τοπικού - 6 γκολ ο Μαλαφούρης!

Μπορεί σήμερα, Σάββατο, να σταμάτησε η βροχή στη Ζάκυνθο, όχι όμως στα γήπεδα του τοπικού, αφού στα τρία παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν σημειώθηκαν 27 γκολ!!! Αναλυτικά!

Κοντονής: «Να αναλάβουν την ευθύνη τους οι παράγοντες» (video)

Ο Σταύρος Κοντονής μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΙΟΝΙΑΝ» της Ζακύνθου την Παρασκευή (4/3) το βράδυ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Τάσο Θεοδόση δηλώνοντας αρχικά:

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Από την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ανακοινώθηκαν οι Διαιτητές των αγώνων της 19ης Αγωνιστικής Α΄Κατηγορίας και 8ης Β΄Κατηγορίας. 

Συμφώνησαν: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Η συνάντηση Μελισσανίδη, Αλαφούζου και... Σαββίδη έβγαλε αποτέλεσμα κι αυτό είναι η άμεση ανατροπή του συστήματος της ΕΠΟ.

Ολοκληρώθηκε η ιστορική συνάντηση, έρχονται δραστικές αποφάσεις!

Η συνάντηση-σταθμός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Συνάντηση Αλαφούζου, Μελισσανίδη και Σαββίδη για το μέλλον του ποδοσφαίρου

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή συνάντηση των Αλαφούζου, Μελισσανίδη και Σαββίδη που θα καθορίσει τις εξελίξεις για το «αύριο» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λ. ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ: «Βάλαμε τίγρη στη μηχανή μας» - Καλή αρχή… με Φιλιπποπολίτη!

Την έκπληξη έκανε χθες ο υποψήφιος για την Προεδρεία της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στα πλάνα του Ραντίνοβιτς και ο Δόντσος – «Ποντικοί» στα αποδυτήρια!

Την 1η  Φεβρουαρίου 2016 η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος είχε ανακοινώσει, μεταξύ των άλλων και τον Βασίλη Δόντσο.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Χωρίς προβλήματα με Ζάκυνθο

Ο Λουκάς Καραδήμος συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της Καλλιθέας για το ματς με την Ζάκυνθο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Έντονη επίθεση στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ από Κοντονή!

Στην απόφαση να ματαιωθεί η συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας προχώρησε η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (3/3) ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής!

ΕΠΟ: «Ως εδώ και μη παρέκει με πολιτικά τερτίπια»

Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα εξέδωσε την Πέμπτη (3/3) η ΕΠΟ.

Σκέφτεται πάλι το λουκέτο ο Κοντονής

Τα όσα συνέβησαν στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από τον Σταύρο Κοντονή.

Πειθαρχικές διώξεις για ύποπτα

Στον αθλητικό Εισαγγελέα τέσσερις ομάδες της Football League και δύο της Γ΄ Εθνικής.
Στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε τέσσερις ομάδες της Football League, προχώρησε 0 ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Ο Παπαδόπουλος (Αχαΐας) με Σπάρτη

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές που θα σφυρίξουν την 18η  αγωνιστική στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Στη Ζάκυνθο το ΑΟ Λεβάντε-ΑΕ Σπάρτη θα διευθύνει ο Αχαιός ρέφερι Παπαδόπουλος. Αναλυτικά:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Μιάρης (Δωδεκανήσου) στο Καλλιθέα-Ζάκυνθος

Toυς διαιτητές για τις αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής της Football League ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/2) η ΚΕΔ της ΕΠΟ.
Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα των αγώνων της 19ης Αγωνιστικής Α΄ Κατηγορίας και 18ης Β΄ Κατηγορίας.

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ (ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ): Φέρνει την Κ14 του Ατρόμητου στο νησί! (video)

Προσκεκλημένη της Ακαδημίας του ΑΟ Τσιλιβή Ζακύνθου θα είναι το ερχόμενο Σάββατο 5 Μαρτίου η αγωνιστική ομάδα Κ14 του Ατρόμητου Αθηνών.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΕΛΛΑΔΑ: Το έκαναν κι αυτό στην ΕΠΟ!!!

Κι όμως συνέβη κι αυτό. Να στέλνουν φάκελο με ύποπτο προς χειραγώγηση παιχνίδι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Όπως προκύπτει από πληροφορίες η Επιτροπή Δεοντολογίας κάνει έρευνα για το… φανταστικό παιχνίδι Πανελευσινιακός-Πανιώνιος 3-1 τη σεζόν 2015-16.

VIDEO: Δείτε τι έγινε στο Ζάκυνθος-Αγροτικός Αστέρας

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της 21ης  αγωνιστικής στην Β΄ Εθνική και βέβαια το ματς της Ζακύνθου με τον Αγροτικό Αστέρα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η 1η & 2η αγωνιστική στο Παιδικό

Τα  αποτελέσματα  των  αγώνων  του  5ου  ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ  ΤΟΥΝΟΥΑ  για την 1η και 2η Αγωνιστική Κατηγορίας   5Χ5    και  1ης Αγωνιστικής  Κατηγορίας   8 Χ 8 έχουν ως εξής:

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Συνεχίζει στο ρετιρέ ο Απόλλων, επέστρεψαν στις νίκες τα Τρίκαλα

Σταθερά στην κορυφή ο Απόλλωνας που κέρδισε με 1-0 την Λαμία. Επιστροφή στις νίκες για τα Τρίκαλα που επικράτησαν με 3-0 της Παναχαϊκής, «έβρεξε» γκολ στις Σέρρες, πέρασε με νίκη από την Ελευσίνα ο Παναιγιάλειος, εντός έδρας νίκη οξυγόνο για την Ζάκυνθο.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Βαριά ήττα (4-0) στην Χαλκίδα (Photos)

Στις νίκες έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής, επέστρεψε η Χαλκίδα πετυχαίνοντας παράλληλα την πιο επιβλητική της εντός έδρας νίκη.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του διημέρου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Έπεσε σήμερα η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία με τα φαβορί να επικρατούν άνετα, ενώ στην Β΄ η αυλαία της 17ης αγωνιστικής θα πέσει αύριο Δευτέρα. Αναλυτικά:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αγχώδης μεν, νίκη δε! (Photos)

Σε ένα μέτριο (έως κακό) παιχνίδι η Ζάκυνθος επικράτησε δύσκολα του Αγροτικού Αστέρα με 1-0 και κράτησε "ζωντανή" την ελπίδα της παραμονής. "Χρυσός" σκόρερ ο Σταματής στο 83΄.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ: Ένας ζεστός και άνετος χώρος άνοιξε στη Ζάκυνθο! (Photos)

Ένα νέο CAFE - BAR άνοιξε πριν από λίγες ημέρες στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κρυονερίου. Πρόκειται για το BLEND  (πρώην BALLADORO) και ιδιοκτήτες είναι τρεις άνθρωποι του ποδοσφαίρου, πολλοί γνωστοί στη κοινωνία της Ζακύνθου.