Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Τους πήραν την σφυρίχτρα....

Στοπ, από εισαγγελέα και ανακριτή στους διαιτητές Ιωαννίδη, Κάμπαξη και Αμπάρκιολη, που απολογήθηκαν και τους  επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης να σφυρίζουν σε παιχνίδια ποδοσφαίρου!

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Τώρα… αρχίζουν τα δύσκολα!


«Κυριακή … κοντή γιορτή» λέει ο λαός μας κι αυτό λένε και οι άνθρωποι του ΑΟ Λεβάντε, αφού σε 10 ημέρες (Κυριακή 10/05) ξεκινούν τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Στην πρεμιέρα ο νταμπλούχος της ΕΠΣ Ζακύνθου θα υποδεχτεί στο Δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων τον Πρωταθλητή της ΕΠΣ Αχαΐας, Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

Δύσκολες ώρες για Δεληκάρη


Δύσκολες ώρες περνά ο Γιώργος Δεληκάρης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχει σκορπίσει την ανησυχία στα αγαπημένα του πρόσωπα και όχι μόνο.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Αγγελάκος (Αρκαδίας) στα Μέγαρα



Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν την 28η  αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ο Αγγελάκος (Αρκαδίας θα είναι στα Μέγαρα, όπου ο τοπικός Βύζας θα υποδεχτεί τον Ζακυνθιακό. Βοηθοί του θα είναι οι Γκριτζέπης και Κύριος (Αρκαδίας). Αναλυτικά:

ΑΓΕΖ: Δεν έρχεται στο νησί ο Ακάδημος!

Η Ζάκυνθος πήρε στα χαρτιά το ματς με τον Ακάδημο, ο οποίος δήλωσε αδυναμία συμμετοχής, θέλοντας έτσι να γλυτώσει τα έξοδα μετακίνησης, αφού η ομάδα της Καλαμάτας πλέον έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΔΑΡΗΣ: Μία ανάσα από το Ολλανδικό ποδόσφαιρο!



Ανοίγουν οι επαγγελματικοί ορίζοντες για ένα ζακυνθινόπουλο με εξαιρετικό ταλέντο. Ο λόγος για τον Κώστα Κάρδαρη ο οποίος τις τελευταίες 20 ημέρες ήταν στην Ολλανδία και δοκιμάστηκε από ομάδες που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Περιμένουν τον Φαμπίνιο - Αναμονή και για Γουέλκαμ.

Μετά το βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα, ο Αιγινιακός έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με την Ζάκυνθο, όπου είναι εντός έδρας και φυσικά στόχος είναι μόνο η νίκη που θα δώσει αισιοδοξία και… πνοή παραμονής για το υπόλοιπο των πλέι άουτ.

FOOTBALL LEAGUE-PLAY OUT: Ο Πυλαρινός στο Αίγιο, ο Παπαγεωργίου στο Αιγίνιο

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητικές ομάδες της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ στη Football League.


Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με ισοπαλία (2-2) ολοκλήρωσαν τα μπαράζ ΑΟ Κατασταρίου και ΑΟ Τσιλιβή



Άνοιξε σήμερα η αυλαία της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.

ΑΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Ποια είναι η πρωταθλήτρια Κεφαλονιάς

Η Α.Ε. Κεφαλονιάς είναι ένα από τα παλαιότερα Σωματεία της Ε.Π.Σ. Κεφαλονιάς-Ιθάκης καθώς ιδρύθηκε το 1989. 
Εδρεύει στην πρωτεύουσα του νησιού το Αργοστόλι και έχει για έδρα το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το οποίο διαθέτει συνθετικό τάπητα. 

Αποτρέπεται το… Grexit!

Θετικά ήταν τα μηνύματα από τη συνάντηση που είχε ο Σταύρος Κοντονής με τον Τζιάνι Ινφαντίνο, όσον αφορά στις συζητήσεις για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και κατά πόσο υπάρχει η απειλή για ποδοσφαιρικό… Grexit.

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Οι αλλαγές Κοντονή στο νομοσχέδιο

Σειρά τροποποιήσεων στο νομοσχέδιο κατά της αθλητικής βίας, ανακοίνωσε ο αρμόδιος υφυπουργός, Σταύρος Κοντονής, στο πλαίσιο της προσέγγισης και θέσεων που του είχαν υποβάλλει γραπτώς η FIFA και η UEFA.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στο... κόλπο και οι δευτεραθλητές;

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βρίσκεται στην τελική του ευθεία και έχουν φουντώσει τα σενάρια για άνοδο και των δευτεραθλητών στην Β’ Εθνική!
Πληροφορημένες πηγές από την ΕΠΟ αναφέρουν ότι οι επιτελείς της Ομοσπονδίας κάνουν πολύ σοβαρές σκέψεις.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Το Σάββατο (02/05) η φιέστα!

Πέφτει η αυλαία των μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακλυνθου, με τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής όπου ο Αστέρας Μαχαιράδου θα υποδεχτεί τον ΑΟ Λεβάντε και ο ΑΟ Κατασταρίου τον ΑΟ Τσιλιβή.

FOTBALL LEAGUE: 1η αγωνιστική - πλέι άουτ (video)

Στιγμιότυπα και δηλώσεις από τα παιχνίδια των πλέι άουτ σε Βόρειο και Νότιο όμιλο.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΑΝΟΖ: Νέες λαμπρές διακρίσεις



Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου (ΑΝΟΖ) πήρε μέρος στο 14ο Κύπελλο Χαϊδαρίου 2015 για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ και ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ κατηγορία και για άλλη μία φορά τα πήγε περίφημα!
Το δελτίο τύπου του ομίλου αναφέρει τα εξής:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Την Κυριακή (03/05, 17:00) στο Αιγίνιο

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 2ης "στροφής" σε πλέι οφ και πλέι άουτ. Κυριακή (3/5) και Δευτέρα (4/5).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πήρε και το πρωτάθλημα ο ΑΟ Λεβάντε! (Photos)

Και μαθηματικά Πρωταθλητής της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου είναι από σήμερα ο ΑΟ Λεβάντε μετά την ισοπαλία (1-1) με τον ΑΟ Τσιλιβή στο δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων, μία αγωνιστική πριν το τέλος των μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

ΑΓΕΖ: Μεγάλη νίκη για την γυναίκεια στην Αχαγιά 43-46

Το ροζ φύλλο πήρε η ομάδα του Σπύρου Νέγκα σε έναν δύσκολο αγώνα που παίχτηκε μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. Η ομάδα μας κατέβηκε στην Αχαγιά με 8 παίχτριες, μία εκ των οποίων τραυματισμένη, αλλά παρόλα αυτά αποφασισμένη για την νίκη.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-PLAY OUT: Έμεινε ο Εθνικός, έπεσε ο Αετός

Ανάμεικτα συναισθήματα είχαμε χθες το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο του Αγγερικού όπου πραγματοποιήθηκε ο τρίτος και τελευταίος αγώνας του μπαράζ παραμονής στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αυτοί έπεσαν απ’ τον 3ο όμιλο!

Την ώρα που για άνοδο το αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι ο Πανελευσινιακός, σήμερα μάθαμε οριστικά τους πέντε που υποβιβάζονται απ’ την Γ’ Εθνική στα τοπικά!

Διλμπέρης: «Νίκη απέναντι στο φαβορί»

Σημαντική χαρακτήρισε την νίκη του Αγροτικού Αστέρα, κόντρα στην Ζάκυνθο, ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ο προπονητής του Αγροτικό Αστέρα, χαρακτήρισε την Ζάκυνθο, το φαβορί των playoff, ενώ μίλησε για την υπομονή που είχαν οι ποδοσφαιριστές του: 

Football League: Μεγάλα διπλά για Αγροτικό και Παναιγιάλειο

Το διπλό του Αγροτικού Αστέρα, στην Ζάκυνθο, ξεχώρισε από τα παιχνίδια της 1ηςαγωνιστικής των playout, της FootballLeague, σε Βόρειο και Νότιο όμιλο. 

Football League: Σπουδαίο διπλό η Λάρισα, ισοπαλία στην Ριζούπολη

Η Λάρισα ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 1ης αγωνιστικής των  playoff, της FootballLeague.  Οι βυσσινί επιβλήθηκαν στην Πάτρα της Παναχαϊκής, με 3-2 και κατέκτησαν τους πρώτους τους βαθμούς. 

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Δεν το χάνει η Ελευσίνα!

Όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής είναι ο Πανελευσινιακός που επικράτησε σήμερα του ΑΟ Λουτρακίου με 1-0 (φωτό) και σε συνάρτηση με το ρεπό του Παναργειακού ξέφυγε ακόμα περισσότερο, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

ΑΓΕΖ: Ήττα στο Χαλάνδρι από τον Προμηθέα (80-75)

Ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου παρέμεινε ο Προμηθέας Χαλανδρίου, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας τηςΖακύνθου με 80-75. Η ομάδα του Τάσου Νικητόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο (14-26στο 10′, 38-44 στο 20′), ωστόσο στο δεύτερο μέρος ανέτρεψε τα δεδομένα, ισοφάρισε σε 59-59 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και στο τέλος πήρε και τη νίκη.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με το αριστερό στα μπαράζ παραμονής

Πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση (στα πρώτα 80 λεπτά), η Ζάκυνθος έχασε δίκαια σήμερα από τον Αγροτικό Αστέρα με 1-2 και ξεκίνησε το μίνι πρωτάθλημα των play out της Β΄ Εθνικής με το... αριστερό.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η απονομή στον πρωταθλητή Έσπερο (Photos)

Έπεσε σήμερα η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας με δύο παιχνίδια. Ο πρωταθλητής Έσπερος υποδέχτηκε τον Αχιλλέα και το Καλαμάκι την Δόξα Πηγαδακίων.