Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Χωρίς Καπία, Βελλίνη και Γιακουμή στη Ζάκυνθο

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται από χθες η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα για το σημερινό ματς με τη Ζάκυνθο (15:00) στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η έκπληξη στα… ορεινά! – Ο Αίολος το… βιολί του!

Άνοιξε σήμερα Σάββατο (27/02) η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στην Α΄ κατηγορία και της 17ης στην Β΄ της ΕΠΣ Ζακύνθου με την ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος να επικρατεί στα ορεινά με 1-0 του Παναρτεμισιακού ΑΟ.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Κοντονής: «Επιχειρεί να παραπλανήσει ότι δεν έχει ευθύνη ο Παναθηναϊκός»

Στην αντεπίθεση πέρασε το βράδυ της Παρασκευής (26/2) ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο οποίος δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητη τη νέα επίθεση που δέχθηκε νωρίτερα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές σε Α΄, Β΄ Κατηγορία & Παιδικό

Ανακοινώθηκαν   από την  Επιτροπή  Διαιτησίας  οι  Διαιτητές  των  αγώνων της 18ης αγωνιστιής στην Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, της  17ης Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 5 Χ 5 και 8 Χ 8 . 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: "Παίζεται" του Συμελίδη

Από τη θεωρία στην πράξη... Τις δύο ημέρες που προηγήθηκαν στον Αγροτικό Αστέρα δόθηκε έμφαση κυρίως στο τακτικό κομμάτι. Ο Κώστας Γεωργιάδης εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του όσα ήθελε από εκείνους και την Πέμπτη (25/2) ήταν η μέρα να τα βγάλουν στο γήπεδο.

Παναθηναϊκός: Ζητά την παραίτηση Κοντονή!

Ανακοίνωση σε σκληρό ύφος κατά του Σταύρου Κοντονή, ζητώντας την παραίτησή του, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Χρυσόστομος Μάνθος στο σεμινάριο διαιτησίας

Άυριο ΣΑΒΒΑΤΟ 27/02/2016 και ώρα 19.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο από την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, με τον πιστοποιημένο Εκπαιδευτή - Καθηγητή Διαιτησίας κ. ΜΑΝΘΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, ο οποίος θα διδάξει θέματα κανονισμών Διαιτησίας.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Οι ευχαριστίες για τον τελικό κυπέλλου

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του φετινού κυπελλούχου, ΑΟ Κατασταρίου και θέλει μέσα από αυτή να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν για την επιτυχημένη διοργάνωση του τελικού.

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Στην Πύλο ο ΑΟ Κατασταρίου (09/03, 15:30)

Έγινε η κλήρωση για το κύπελλο Ερασιτεχνών, με τον κυπελλούχο Ζακύνθου, ΑΟ Κατασταρίου την 1η  αγωνιστική (09/03, 15:30) να ταξιδεύει στην Πύλο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Ξηρογιάννης (Βοιωτίας) στο Χαλκίδα-ΑΟ Λεβάντε

Ο Ξηρογιάννης (Βοιωτίας) θα σφυρίξει την Κυριακάτικη αναμέτρηση (12:00) μεταξύ της Χαλκίδας και του ΑΟ Λεβάντε, έχοντας για βοηθούς τους Φίλο και Παγουρά (Βοιωτίας). Αναλυτικά τα ματς και οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Κορδολαίμης (Αν. Αττικής) στη Ζάκυνθο

Toυς διαιτητές για τις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/2) η ΚΕΔ, με τον Κορδολαίμη (Ανατολικής Αττικής) να σφυρίζει την Κυριακή το ματς στη Ζάκυνθο, ΑΠΣ-Αγροτικός Αστέρας.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εγκρίθηκαν ομόφωνα διοικητικός, οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός (photos)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Ζακύνθου, όπου εγκρίθηκαν ομόφωνα τόσο ο διοικητικός, όσο και ο οικονομικός απολογισμός, όσο και ο προϋπολογισμός, μέσα σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, λόγω της αποχώρησης του Ντίνου Σεμιτέκολου, μετά από 25 χρόνια προσφοράς!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Επικράτησαν τα φαβορί στην Α΄ Κατηγορία (Photos)

Λίγο έλειψε να γίνει η έκπληξη στο Ρόιδο αλλά ο Ζακθυνθιακός με δύο γκολ σε 3 λεπτά στην επανάληψη, γύρισε το εις βάρος του 1-0 από τον Αστέρα Μαχαιράδου. Στα άλλα ματς, ο ΑΟ Τσιλιβή επικράτησε στον Πλάνο 2-0 της ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος και με το ίδιο σκορ ο ΑΟ Κατασταρίου του Παναρτεμισιακού ΑΟ, στο Μαχαιράδο. Αναλυτικά: 

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Γούναρης: «Αθωώθηκε η Ζάκυνθος»

Ένα «μαύρο σύννεφο» έφυγε από τη Ζάκυνθο την Τρίτη (23/2), σύμφωνα με τον πρόεδρο Στέλιο Γούναρη.

Φεύγουν οι Τσέχοι από τον ΟΠΑΠ;

Εδώ και δύο βδομάδες σας έχω αποκαλύψει ότι οι Τσέχοι μέτοχοι του ΟΠΑΠ, ψάχνουν να πουλήσουν τις μετοχές τους.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το πρόγραμμα των αγώνων της 18ης Αγωνιστικής για την Α΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και 17ης Αγωνιστικής για την Β΄ Κατηγορία. 

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μήλον της έριδος για ομάδες Σούπερ Λιγκ ο Παπαδόπουλος!

Ο 26χρονος πορτιέρο του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Παναγιώτης Παπαδόπουλος σύμφωνα με το metrosport.gr αποτελεί το μήλον της έριδος για ομάδες της Σούπερ Λιγκ! Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Εποχή Σάκη Τσιώλη στη Λάρισα!

Ο Σάκης Τσιώλης θα είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ. Επίσημα πλέον ανακοινώθηκε και από την ΠΑΕ με τον τεχνικό να υπογράφει για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ενώ θα παραμείνει το ίδιο τεχνικό τιμ.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Καταθέτει ένσταση για Σπάρτη ο Κανάρης!

Ένσταση για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με την Σπάρτη, που δεν πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, αφού η ομάδα της Λακωνίας δεν ταξίδεψε για το νησί μας, θα καταθέσει ο Κανάρης.

VIDEO: Δείτε φάσεις & γκολ από τον τελικό κυπέλλου Ζακύνθου

Δείτε τις καλύτερες φάσεις, τα τρία γκολ, καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών του τελικού κυπέλλου Ζακύνθου, μεταξύ ΑΟΠ Ζακυνθιακού και ΑΟ Κατασταρίου (1-2), στο βίντεο που ακολουθεί από το IONIAN CHANNEL και τον συνάδελφο, Διονύση Μπινιώρη.

VIDEO: Πως έχασε η Ζάκυνθος στην Κρήτη

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ήττα της Ζακύνθου στο Μάλεμε από τον Κισσαμικό, καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής στην Football League.

ΑΕΛ: Παραίτηση Κούγια!

Την απόφαση του να παραιτηθεί από πρόεδρος και να βρίσκεται στον πάγκο στα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΛ αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας!

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

«Κηδεία» στη Λάρισα, χαμός στην κορυφή!

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να επικρατήσει του απίστευτου Παναιγιάλειου ο οποίος πήρε ένα αντρίκειο διπλό μέσα στη Λάρισα με 2-1 και έπεσε στην τρίτη θέση πίσω από Απόλλωνα και Κέρκυρα!

Ραντίνοβιτς: "Καλύτεροι, αλλά δεν έφτανε"!

Όσα δήλωσαν οι προπονητές Κισσαμικού και Ζακύνθου μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Μάλεμε.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στα χαρτιά το "τρίποντο" ο ΑΟ Λεβάντε - Όλα τα αποτελέσματα

Κουτσουρεμένη ήταν η 16η αγωνιστική για τον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής, αφού από τα 7 ματς πραγματοποίηθηκαν τα τέσσερα! Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Νίκη, με ανατροπή, η ΑΕ Γερακαρίων

Εμβόλιμη αγωνιστική είχαμε σήμερα για την Α΄ Κατηγορία (λόγω του χθεσινού τελικού κυπέλλου), με τη διεξαγωγή των μισών παιχνιδιών (τα υπόλοιπα την Τετάρτη (24/02).

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήττα στο Μάλεμε (1-0)

Με γκολ του Σαπαλίδη στο 10΄ η Ζάκυνθος ηττήθηκε στην Κρήτη από τον Κισσαμικό και παρέμεινε στους 20 βαθμούς. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εντυπωσιακή προσέλευση στην κοπή της πίτας! (Photos)

Στο ξενοδοχείο"VARRES" πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (20/02) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου, παρουσία όλων των σωματείων της Ένωσης, διαιτητών κ.α.