Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Νίκη με Σπ. Αντωνόπουλο στον πάγκο (Photos & video)

Στο ντεμπούτο του Σπύρου Αντωνόπουλου στον πάγκο, οι «μαυραετοί» επικράτησαν με 3-1 του Κανάρη Νενήτων.

ΚΑΡΑΜΑ: "Η ομάδα θα γίνει ακόμα καλύτερη"

Ευχαριστημένοι από την απόδοση των ποδοσφαιριστών τους εμφανίστηκαν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου οι Χαλίντ Κάραμα και Άγγελος Διγκόζης. Ο προπονητής της Ζακύνθου τόνισε για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του και τόνισε ότι το νησί διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στα... 10 σταμάτησε το Τσιλιβή! - Τα σημερινά αποτελέσματα

Καταιγιστικός ο ΑΟ Τσιλιβή, επικράτησε με το ευρύ 10-0 (7-0 ημίχρονο) του Εσπέρου, στο γήπεδο του Πλάνου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αντί για 4-1 (τουλάχιστον)… 1-1 με Κέρκυρα! (Photos)

Άτυχη για μία ακόμη αγωνιστική η ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος, που αν και ήταν καλύτερη και έχασε σωρεία ευκαιριών, δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 70΄ από τον Καπάνταη και περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας. Το γκολ της Ζακύνθου ο Ναζίμ στο 23΄.

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αδαμόπουλος στο Παναρτεμισιακός ΑΟ-Εθνικός Σκουλικάδου

Ανακοινώθηκαν από την Ε/Δ  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι διαιτητές των αγώνων της 4ης αγωνιστικής Α και Β΄Κατηγοριας. 

ΜΙΚΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την Τετάρτη (11/11) με την Αχαΐα

Οι  αγώνες   για  το  Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα  προεπιλογής  Εθνικών  Ομάδων  Παίδων  και  Νέων  μεταξύ  των  ομάδων  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΙΑΣ  που  είχαν  ορισθεί  να  διεξαχθούν  την  ΤΕΤΑΡΤΗ  04/11/2015  στο γήπεδο  ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πήγε... σχολείο η Ζάκυνθος!

Το σχολείο που βρίσκεται στην Παναγούλα, το 1ο Λύκειο Ζακύνθου και το 1ο Γυμνάσιο, επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του ΑΠΣ Ζάκυνθος, συνοδευόμενοι από τον εξωδιοικητικό παράγοντα, Νίκο Γιαννούλη.
Οι παίκτες της Ζακύνθου που μοίρασαν προσκλήσεις στους μαθητές ήταν οι Ζαϊρί, Καραμαλίκης, Κάρδαρης και Ραφαήλ Πέττας, για το αυριανό, δύσκολο, παιχνίδι με την Κέρκυρα (15:00).

Έφεση και αιχμές για Κέρκυρα!

Συνάντηση είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με τον προϊστάμενο του τριμελούς συμβουλίου διοικήσεως του Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Γεωργουλέα για τον κ. Βόμβα που πήρε τις αποφάσεις για τις ποινές. Οι δύο άντρες συζήτησαν για την βαριά τιμωρία, αλλά και για το συμβούλιο της Football League την ερχόμενη Πέμπτη.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ: Χωρίς Ντουαλά στη Ζάκυνθο

Σε έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις της Κέρκυρας ενόψει Ζακύνθου. ΟΆγγελος Διγκόζης καταστρώνει το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει στους Ντουαλά και Καραγιαννίδη.

Έληξε η απεργία της ΠΝΟ

Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε πριν από λίγο η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Συλλήψεις στο ματς με Ζάκυνθο!!!

Συνελήφθησαν, το απόγευμα της Κυριακής 1 Νοεμβρίου, στη Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 18 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Ρατσιάτος (Αργολίδας) με Κέρκυρα

Ο Νίκος Ρατσιάτος από την Αργολίδα ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Ζάκυνθος – Κέρκυρα που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο (15:00). Βοηθοί του θα είναι οι Μεϊντάνας, Γκαβέρας (Αχαΐας). 4ος: Παπαδόπουλος (Αχαΐας). Αναλυτικά οι διαιτητές της 7ης  αγωνιστικής:

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Συνεχίζει με Σπύρο Αντωνόπουλο

Δεν άργησε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μίκι Τσιρκοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Νέας Μανωλάδας, αφού η διοίκηση της ομάδας με ανακοινωση της έκανε γνωστή την πρόσληψη του Σπύρου Αντωνόπουλου στο τιμόνι του συλλόγου. Ο πρώην προπονητής του Ζακυνθιακού ήρθε σε συμφωνία με το σωματείο από την Βουπρασία με την ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής: 

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αναβλήθηκαν οι αγώνες των Μικτών ομάδων

Λόγω  της  νέας  48ης  απεργίας   των  πλοίων   δεν  θα  πραγματοποιηθούν  οι  αγώνες   των  Μικτών  Ομάδων  Παίδων  και  Νέων   μεταξύ  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΙΑΣ  που  είχαν  ορισθεί  για   την  ΤΕΤΑΡΤΗ  04/11/2015.    

Δεμένα τα πλοία για άλλες 48 ώρες!

«Πέρα για πέρα άκαρπες» απέβησαν οι δύο χθεσινές συναντήσεις της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), «με τον υπουργό Ναυτιλίας και εκείνης που προηγήθηκε με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΝΟ, για την απόφασή της να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις της με νέα 48ωρη απεργία των πληρωμάτων, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 6.00 αύριο Τετάρτη.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος το πρόγραμμα των αγώνων 4ης αγωνιστικής Α΄ και Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
 

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: "Αποφασιστικοί και μαχητικοί"

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟ Βάρδας μετά την μεγάλη νίκη που πήρε η «Μπάρτσα» απέναντι στον Παναρκαδικό με 2-1.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Το Σάββατο (7/11) με Κέρκυρα στο Στάδιο - Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σε τέσσερις… δόσεις τα παιχνίδια της 7ης «στροφής» του πρωταθλήματος της Football League. Κάμερες σε Κρήτη, Ριζούπολη και Βόλο.

ΜΙΚΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την Τετάρτη (4/11) με Αχαΐα στο Μαχαιράδο – Οι αποστολές της Ζακύνθου

Συνεχίζεται αυτή την Τετάρτη (4/11) το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Ε.Ο. με την 2η  αγωνιστική και τις Μικτές ΕΠΣ Ζακύνθου να υποδέχονται στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου τις αντίστοιχες της Αχαΐας. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης υποδέχεται την ΕΠΣ Ηλείας. Αναλυτικά:

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

FOOTBALL LEAGUE: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Παναχαϊκής!

Μετά τον Δημήτρη Σπανό, πήρε το λόγο ο Ποτής Τσιριμπής, που θυμωμένος δήλωσε πως παραιτείται από τη θέση του προέδρου μεταξύ άλλων. Αναλυτικά:

ΚΑΡΑΜΑ: "Σταδιακά χτίζεται η ομάδα"


Με πολύτιμο βαθμό έφυγε από την Πάτρα η Ζάκυνθος και ο Καλίντ Κάραμα εμφανίστηκε ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Τσίμπησε" τον βαθμό (0-0) στην Πάτρα!

Με "λευκή ισοπαλία" τελείωσε ο αγώνας του Παμπελοποννησιακού Σταδίου ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Ζάκυνθο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Σπουδαία νίκη του ΠΑΟ Βάρδας (2-1) επί του Παναρκαδικού - Όλα τα αποτελέσματα

Στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο ΠΑΟ Βάρδας επικράτησε με 2-1 του Παναρκαδικού στο "Γρηγόριος Καλάκος". Όλα τα αποτελέσματα στον όμιλο:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ακόμα σκοράρει το Καταστάρι (13-0 την Δόξα Λιθακιάς)!

Ασταμάτητος ήταν ο ΑΟ Κατασταρίου σήμερα (01/11) στο δημοτικό γήπεδο Λιθακιάς, επικρατώντας με το ευρύ 13-0 της τοπικής Δόξας! Όλα τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου:

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Έχασε στην Σπάρτη (3-0)

Η ομάδα της Σπάρτης «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον ΑΟ Λεβάντε με 3-0 και συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

LIVE: Παναχαϊκή – Ζάκυνθος

Παρακολουθήστε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα της Παναχαϊκής με τη Ζάκυνθο από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αυτός είναι ο μπασκετμπολίστας του μέλλοντος! (video)

Ο Θον Μέικερ είναι ο μπασκετμπολίστας του μέλλοντος. Πρόκειται για έναν παίκτη ύψους 2,16 μ., ο οποίος αγωνίζεται ως πλέι μέικερ! Απίστευτο, αλλά πέρα για πέρα αληθινό!

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το pre game του αγώνα Παναχαϊκή-Ζάκυνθος

Λίγες ώρες πριν τη σημερινή αναμέτρηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, το zantesport σας μεταφέρει το pre game του αγώνα Παναχαϊκή-Ζάκυνθος.