Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

FOOTVOLLEY TOURNAMENT 2016: Πλούσιο θέαμα στο AKROTIRI NORTH!

Ξεκίνησε χθες, με απόλυτη επιτυχία, το FOOTVOLLEY TOURNAMENT 2016 στο Lounge Beach Bar «AKROTIRI NORTH».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Κώστας Ακτύπης μιλάει για τη νέα του ομάδα

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και άλλο τόσο αθλητής, από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορέσει τη φανέλα της… μπασκετικής Κεφαλονιάς και θα αγωνιστεί στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Ο λόγος για τον ζακυνθινό καλαθοσφαιριστή, Κώστα Ακτύπη.

FOOTBALL LEAGUE: Νέος Πρόεδρος ο Στέλιος Σφακιανάκης

Αλλαγή φρουράς μετά από οκτώ χρόνια στην προεδρία της Football League, με τον Στέλιο Σφακιανάκη να διαδέχεται τον Σπύρο Καλογιάννη.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Και στο τέλος κερδίζει... ο Γούναρης!!!

Στην επικύρωση της βαθμολογίας προχώρησε η Football League την Παρασκευή (15/07). Ωστόσο, η κίνηση της Ζακύνθου οδήγησε τη διοργανώτρια στην απόφαση να τοποθετήσει υποσημείωση, δηλαδή αστερίσκο λόγω εκκρεμοδικιών.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ: "Ανοχή τέλος"!

Η προσπάθεια της Ζακύνθου να μπλοκάρει τη διαδικασία της επικύρωσης της βαθμολογίας συνεχίζεται. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του flnews, η ομάδα του Ιονίου κατέθεσε προσφυγή τριτανακοπής, αίτηση ανάκλησης και επανασυζήτηση της εφέσεως της υπόθεσης Πανελευσινιακού - Γιώργου Λαμπρόπουλου, ενώ κατατέθηκε και προσφυγή - έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Για τις κινήσεις αυτές, μάλιστα, έχει ενημερωθεί η Football League.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

FOOTVOLLEY TOURNAMENT 2016: Ανοίγει αυλαία στο “AKROTIRI NORTH” – Το πρόγραμμα

Η ώρα της δράσης και του θεάματος έφτασε! Από αύριο Παρασκευή 15 Ιουλίου έως και την Κυριακή 17 Ιουλίου το «AKROTIRI NORTH» ανοίγει τις πύλες του και μας περιμένει στο καλοκαιρινό άθλημα που τείνει να κάνει θεσμό, το Ποδοβόλεϊ.
Δώδεκα ζευγάρια, από το νησί, θα διεκδικήσουν την πρωτιά, ενώ και φέτος θα υπάρξει βραζιλιάνικη παρουσία, αυτή του Ρέις Ουέλιγκτον! Το τουρνουά γίνεται υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ζακύνθου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι προκηρύξεις σε Πρωταθλήματα & Κύπελλο

Από το Δ.Σ. της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηκε  ότι τα  σωματεία μπορούν  να  προσέρχονται στα γραφεία της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  για να παραλάβουν  τις  Προκηρύξεις,  Πρωταθλήματος  Α΄ και Β΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου, καθώς  και τα  σχετικά έγγραφα, ποδοσφαιρικής περιόδου  2016 - 2017. 

FOOTBALL LEAGUE: Προγραμμάτισε επικύρωση!

Δύο προϋποθέσεις είχε θέσει η διοργανώτρια αρχή, προκειμένου την Παρασκευή (15/07) να επικυρώσει τη βαθμολογία και ακολούθως να προχωρήσει σε εκλογές.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: «Θα τους πάρω και τα σπίτια»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιώργου Λαμπρόπουλου έκανε δήλωση για το φερόμενο υπόμνημα του Πανελευσινιακού που διέρρευσε.

FOOTBALL LEAGUE: Παίζει... μπάλα μόνος του ο Σφακιανάκης

Έως το απόγευμα της Τετάρτης (13/07, 16:00) είχαν προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι να θέσουν υποψηφιότητα για την προεδρία της Football League.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σταματόπουλος και Τζαμαλής οι Ενωσιακοί προπονητές

Το Δ.Σ.  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  κατά την συνενδρίασή  του την  Παρασκευή 08/07/2016  συζήτησε και  αποφάσισε  την  πρόσληψη των  δύο  Ενωσιακών  Προπονητών  των  Μικτών  Ομάδων  Παίδων  και  Νέων για την  ποδοσφαιρική περίοδο  2016 - 2017.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Το... "μπαμ" η Κεφαλονιά με την απόκτηση Ακτύπη!

Τις πρωταγωνιστικές της βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η φανερώνει, πλέον, η Κεφαλονιά με την απόκτηση του Κώστα Ακτύπη.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

FOOTBALL LEAGUE: Αναβολή επικύρωσης

Περισσότερο από 2,5 ώρες είχε διάρκεια το ΔΣ της Football League την Τρίτη (12/07). Τελικά, μόνο προκήρυξη εκλογών έγινε για τις 15 Ιουλίου, αλλά αυτές όλα δείχνουν πως θα διενεργηθούν στις... 21 Ιουλίου!

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Κι επίσημα ο Ν. Ντόβρος στην τεχνική ηγεσία!

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Α.Ο. Τσιλιβή, έκανε γνωστή τη συνεργασία του με τον τεχνικό Νίκο Ντόβρο, ο οποίος πέρυσι ήταν προπονητής στην ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος, όμως ανήκε και στο τιμ του Τσιλιβή, αφού ήταν ένας εκ των προπονητών της Ακαδημίας του Πλάνου,

Η Ζάκυνθος μπλόκαρε την επικύρωση!

Τη διαδικασία της επικύρωσης της βαθμολογίας, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (12/07) επιχειρεί να μπλοκάρει η Ζάκυνθος. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, η ομάδα του Ιονίου έκανε καταγγελία - προσφυγή σε βάρος του Πανελευσινιακού.

Αθώα Ζάκυνθος, παραπομπή Εργοτέλη

Η Επιτροπή Δεοντολογίας αθώωσε τη Ζάκυνθο και παραπέμπει στο δικαστικό τμήμα τον Εργοτέλη.

FOOTBALL LEAGUE: Επίσημη η δικαίωση της Παναχαϊκής

Δεκτή έγινε η έφεση της Παναχαϊκής για την επιστροφή των 12 βαθμών που της είχαν αφαιρεθεί με απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου της Football League, λόγω της ανάκλησης του πιστοποιητικού, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το flnews.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ : Εισήγηση υποβιβασμού Ελευσίνας

Νέα εισήγηση υποβιβασμού του Πανελευσινιακού από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, αυτή τη φορά εισηγείται τον υποβιβασμό των «Σταχυοφόρων» για την υπόθεση δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής, Γιώργου Λαμπρόπουλου, ενώ είχαν προηγηθεί ανάλογες υποθέσεις για «ύποπτα» ματς.

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Άμεση απάντηση για Ενωσιακό γήπεδο

Με δελτίο τύπου, το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου απάντησε στην επιστολή του πρώην μέλους, Διονύση Κλάδη. Αναλυτικά το δελτίο:

ΔΙΟΝ. ΚΛΑΔΗΣ: «Το Ενωσιακό γήπεδο το έχουν ανάγκη όλες οι ομάδες της ΕΠΣ Ζακύνθου»

Με επιστολή του στα τοπικά ΜΜΕ, ο πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ζακύνθου, Διονύσης Κλάδης αναφέρεται στην παραχώρηση του Ενωσιακού γηπέδου σε ιδιώτη και εκφράζει κάποιες σκέψεις, προβληματισμούς και κάνει τις δικές του προτάσεις. Αναλυτικά: