Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

1ο AKROTIRI FOOTVOLLEY TOURNAMENT: Σπουδαίο θέαμα στο Akrotiri North



Φωτό αρχείου
Με ωραίο θέαμα και πολύ κόσμο, ξεκίνησε χθες Παρασκευή το 1ο AKROTIRI FOOTVOOLEY TOURNAMENT, που διοργανώνει το ΑKROTIRI NORTH.  Το άθλημα αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού χρειάζεται πολύ καλή κατάρτιση απ’  όλους τους αγωνιζόμενους. Πάντως, το επίπεδο είναι εξαιρετικό και αυτό φάνηκε στην άμμο! Αναλυτικά:

 Οι τέσσερις όμιλοι απαρτίζονται από τις ομάδες:

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΠ-ΠΚΑ’ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Νέες διακρίσεις για την ΑΓΕΖ!



Με μετάλλια και γενικότερα πολλές διακρίσεις, επέστρεψαν στο νησί οι μικροί αθλητές και αθλήτριες στίβου της ΑΓΕΖ, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚΑ΄, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 5 & 6 Ιουλίου στο Λουτράκι. Αναλυτικά:

2η η σκυταλοδρομία 4Χ80 ΠΚΑ’ : με 41’’29 (ατομικό ρεκόρ) με τις Κλάδη-Ρουμπάτη-Καραιβάνωφ-Τζεμολλάρι. Συμμετείχαν 18 ομάδες σε τρεις σειρές. Η ομάδα της ΑΓΕΖ έτρεξε στην 3η σειρά , 3ο διάδρομο αφού πήγε στους αγώνες με τη 2η καλύτερη επίδοση. Οι σωστές αλλαγές, η εμπειρία έδωσαν αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία (άλλωστε πέρυσι η ομάδα ήταν 5η στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΠΕΡΓΙΑΛΗΣ: «Εύχομαι κανένας από εσάς να μην αισθανθεί ποτέ όπως με κάνετε να αισθανθώ εγώ τώρα»



Δήλωση μέσω Facebook έκανε ο πρώην προπονητής (πλέον) της Ομάδας Μπάσκετ του Κοροίβου Αμαλιάδας, παρουσιάζοντας μία άλλη εικόνα των γεγονότων, από αυτά που υποστηρίζει η διοίκηση.

Δείτε παρακάτω τη δήλωση του:
«Διαβάζοντας την ανακοίνωση της ΚΑΕ Κοροιβος από τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα θα ήθελα να επισημάνω ότι οι επαγγελματικές ιδιαιτερότητες και ανάγκες τις οποίες επικαλούνται , με συνοδεύουν από την πρώτη μέρα της παρουσίας μου στον πάγκο του Κοροίβου στην Α1 ΕΣΚΑΗ μέχρι και σήμερα στην άνοδο της ομάδας στην Α1.

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΑΓΕΖ: «Γεμίζει» το ρόστερ – Άλλες τέσσερις προσθήκες



Η ΑΓΕΖ πρόσθεσε τέσσερα κομμάτια στο παζλ της για τη νέα σεζόν, καθώς έντυσε με τα χρώματά της τους Καρβούνη, Μπουλόγιωργο, Σοφιανόπουλο και Κηρύκο.
 Ο πολύπειρος Παύλος Καρβούνης την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την ΚΑΠ στην Α2 και πλέον θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην  Ζάκυνθο, η οποία προέβη στην απόκτηση και του Ραφαήλ Μπουλόγιωργου που έπαιζε στον Αμύντα.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Πήρε φορ από Γ΄ Εθνική!



Στην απόκτηση του 27χρονου επιθετικού Ανδρέα Κότσα προχώρησε σήμερα η διοίκηση του Α.Ο. Τσιλιβή. Ο Κότσα είναι πολύ γνωστός στο Αχαϊκό ποδόσφαιρο, αφού έχει αγωνιστεί σε Διαγόρα Βραχνεΐκων, Βουπράσιο, Καμίνια και πέρυσι στην Γ΄ Εθνική με τον Εθνικό Σαγεΐκων.
Ήταν Μάιος όταν ο 27χρονος ήρθε στη Ζάκυνθο αναζητώντας καλοκαιρινή δουλειά. Η… τύχη τον έφερε να ψάχνει στο Τσιλιβή και να βρίσκει κατοικία κοντά στον Πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Πλαρινό. Ο τελευταίος δεν άργησε να τον βρει και με συνοπτικές διαδικασίες ο Κότσα ήρθε για καλοκαίρι… όμως θα μείνει και το χειμώνα!!!

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Ηχηρή μετεγγραφή – Απέκτησε τον Ηλία Τσιριγώτη!



Ένα από τα καλύτερα ονόματα του ζακυνθινού ποδοσφαίρου ένταξε στη δύναμή του ο Α.Ο. Τσιλιβή.  Χθες το βράδυ, η διοίκηση της ομάδας έδωσε τα χέρια με τον έμπειρο μέσο Ηλία Τσιριγώτη, δείχνοντας έτσι τις προθέσεις της για το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Ο Τσιριγώτης φόρεσε επί σειρά ετών τη φανέλα του ΑΠΣ Ζάκυνθος στην Γ΄ Εθνική, ενώ έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Θύελλα Αμπελοκήπων όπου έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενα νταμπλ.

FIOR DI LEVANTE: Η επίσημη παρουσίαση

Ιστορική μέρα η σημερινή για τη νεοσύστατη ομάδα μπάσκετ, που φέρει το όνομα «FIOR DI LEVANTE» και ιδρυτής, αλλά και προπονητής της θα είναι ο πρώην προπονητής της ΑΓΕΖ και της Νίκης Προαστίου, Γιάννης Στάθης.
Σήμερα λοιπόν, έγινε η πρώτη, επίσημη, παρουσίαση της ομάδας, μέσω συνέντευξης τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Σε αυτή ήταν εκτός από τον Γιάννη Στάθη, πήραν μέρος ο υπεύθυνος τύπου Γιώργος Αναγνωστόπουλος, το μέλος της διοίκησης Παναγιώτης Μάργαρης και δύο εκπρόσωποι των παικτών οι Διονύσης Μπονίκος και Σπύρος Νέγκας!

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ανανέωσε και ο Λιβέρης, κοντά σε Ι. Κομιώτη!

Η διοίκηση του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, προχώρησε και στην ανανέωση του έμπειρου και MVP της περσινής χρονιάς, Στέλιου Λιβέρη! Έτσι, ο μοναδικός που δεν έχει ακόμα ανανεώσει, από την περσινή χρονιά είναι ο Παναγιώτης Δρόσος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό και τα περιθώρια στενεύουν.