Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: "Οι στόχοι και ο προγραμματισμός μας δεν επιτρέπουν μια τέτοια συνένωση"

Σε απάντηση δημοσιευμάτων που είδαν το φως τις τελευταίες ημέρες καθώς και ενημέρωσης του φίλαθλου 
κοινού, το Δ.Σ. του Α.Ο. Κατασταρίου προχώρησε στην κάτωθι ανακοίνωση:

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Συνεχίζει... χωρίς το Καταστάρι - Δηλώσεις του Δ. Κορωνιού

Δεν ευδοκίμησε τελικά η προσπάθεια για συγχώνευση μεταξύ των σωματείων ΑΟΠ Ζακυνθιακός (Γ΄ Εθνική) και ΑΟ Κατασταρίου (Α΄ Κατηγορία ΕΠΣ Ζακύνθου).
Η διοίκηση του Ζακυνθιακού είχε μία ιδέα για συγχώνευση με την ομάδα του πρώην Δήμου Αλυκών και την έριξε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΑΙΟΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΝΑΔΟΥ: Και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους!!! - Πρόεδρος ο Νίκος Μαρίνος Ξανθός

Μετά από 17 χρόνια (1998) ο Αίολος Σαρακηνάδου ενεργοποιείται και πάλι φέτος και από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα αγωνίζεται στην Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Η ανακοίνωση του σωματείου:

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Συνεχίζει με Τρουπιώτη!

Μετά την ανακοίνωση του νέου Δ.Σ. στον ΑΟ Τσιλιβή ήρθε αυτή για την ανανέωση της συνεργασίας με τον επιτυχημένο προπονητή. Παναγιώτη Τρουπιώτη. Αναλυτικά:

Τέλος το ποδόσφαιρο, 200.000 ευρώ εγγύηση και δύο φορές το μήνα στο τμήμα!

Η δικαιοσύνη τελείωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη από οποιαδήποτε ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο. Εγγύηση - μαμούθ και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα δυο φορές το μήνα του επέβαλαν ανακριτής και εισαγγελέας. Τι έγινε στην 7ωρη απολογία του. 

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Και πάλι Πρόεδρος ο Γιάννης Πλαρινός - Το νέο Δ.Σ.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Τσιλιβή και ανακοινώθηκε στα τοπικά ΜΜΕ και έχει ως εξής:

Απέσυρε την έφεση ο Αιγινιακός

Οι Πιερείς δεν πλήρωσαν παράβολο, απ' τη στιγμή που δεν είχε νόημα (μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας στροφής) κι ως εκ τούτου δεν προχώρησε η έφεσή τους (όπως και της Καρδίτσας που σώθηκε) σε βάρος της Ζακύνθου, σχετικά με την αφαίρεση βαθμών.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: "Δίκαια η Ζάκυνθος έμεινε κατηγορία"

Ο Πέτρος Δημητρίου κάνει στη mikriliga.com τον απολογισμό των πλέι άουτ. Σχολιάζει τις ομάδες που έπεσαν και σώθηκαν. Το… άσχημο με τον Πιερικό και η ευχή για του χρόνου. Δίκαια, είπε, έμεινε κατηγορία η Ζάκυνθος!

ΑΕΛ: Η υπογραφή που έγινε... κράτηση!

Τελειωμό δεν έχουν τα απίστευτα που συμβαίνουν στην ΑΕΛ. Ένα ακόμη... τρελό περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης στο Μέγαρο της Αστυνομίας της Λάρισας.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΓΟΥΝΑΡΗΣ: "Είμαι 100% πεπεισμένος πως δεν θα γίνει η Β’ Εθνική του χρόνου χωρίς τον Άρη"

Πεπεισμένος πως ο Άρης θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στην Football League εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ζακύνθου Στέλιος Γούναρης με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μία λαμπρή βραδιά όπως του άξιζε! (Photos)

Προσθήκη λεζάντας
Μία ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε όλους εμάς που βρεθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο οινοποιείο Καλλίνικας που ανήκει στην οικογένεια Βούλτσου, στο Καλλιπάδο.

«Δεν θα υπήρχε Σπάρτη χωρίς Γιαννακόπουλο»!

Στη μεγάλη σημασία που έπαιξε για την Σπάρτη η χρηματοδότηση απ’ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εστίασε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Βουζιώτης. Τι είπε για το... αύριο.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οι αντίπαλοι των Ζακυνθιακού & Λεβάντε

Σχηματίστηκε σε μεγάλο βαθμό η Γ’ Εθνική της νέας σεζόν, μετά την ολοκλήρωση των πλέι άουτ στη Football League και των μπαράζ ανόδου, και το Onsports σας την παρουσιάζει.

Football League: Παραμονή για Καλλιθέα και Καρδίτσα!

Στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία θα αγωνίζονται και οι Καλλιθέα και Αναγέννηση Καρδίτσας, μετά τις νίκες τους στα τελευταία ματς των play out της Football League.