Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Στις 27/11 (αντί για 20/11) η πρεμιέρα της Δόξας Πηγαδακίων

Από τις αρμόδιες Επιτροπές της ΕΠΟ ανακοινώνονται οι παρακάτω αλλαγές στα αγωνιστικά προγράμματα των εθνικών πρωταθλημάτων οργανωτικής ευθύνης της Ομοσπονδίας, όπως αυτές προέκυψαν λόγω της από 9/11 αναστολής και από 22/11 επανέναρξης αυτών.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Τρίποντα» για Καταστάρι & Τσιλιβη (photos)

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα ματς του Σαββάτου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Ο ΑΟ Κατασταρίου και ο ΑΟ Τσιλιβή επικράτησαν με το ίδιο σκορ (4-0) των Εθνικού Σκουλικάδου και ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος, αντίστοιχα. Νίκη και για τον Αστέρα Μαχαιράδου (2-0) επί του δυνατού Αργασίου. Αναλυτικά:

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Γ' Εθνική: Κέρδισε την ένσταση ο Αστέρας

Όπως εξ αρχής αναμενόταν η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δικαίωσε τον Αστέρα Αμαλιάδας στην ένσταση που είχε υποβάλλει κατά του κύρους του αγώνα με την Αχαϊκή,
για αντικανονική συμμετοχή του Ντένη Μενίκου στο συγκεκριμένο ματς.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 5ης στροφής

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Δ. Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι  Διαιτητές των αγώνων  της 5ης  αγωνιστικής  Α΄ και  Β΄ Κατηγορίας.  
Αναλυτικά :

Σέντρα από Τρίτη (22/11) με Τριτσώνη

Το βράδυ της Πέμπτης συνεδρίασε η Επιτροπή Εξομάλυνσης, η οποία όρισε τον Σταύρο Τριτσώνη ως το νέο πρόεδρο της ΚΕΔ. Μέλος της θα είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης. Όπως ανακοινώθηκε, τα Εθνικά πρωταθλήματα θα αρχίσουν ξανά από την Τρίτη (22/11).

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το 2017... "πατάει" το γήπεδό του ο ΑΟ Κατασταρίου!

Από την αγωνιστική περίοδο 2017-18 το δικό του γήπεδο θα έχει το Καταστάρι, σύμφωνα τουλάχιστον με τις εκτιμήσεις της διοίκησης, η οποία κινείται όσο πιο γρήγορα γίνεται για να προχωρήσει η δημιουργία των αθλητικών υποδομών στην περιοχή.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  το πρόγραμμα των αγώνων της 5ης Αγωνιστικής Α΄ και Β΄ Κατηγορίας.
Αναλυτικά: 

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Προσφυγή στο ΣτΕ από Ενώσεις κατά της τροπολογίας Κοντονή!

Προβληματισμός επικρατεί στον χώρο των Ενώσεων και των δύο παρατάξεων με τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο έπειτα από τον διορισμό από τη FIFA της Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών (photos)

Άκρως επιτυχημένο ήταν το εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών (πρακτική και θεωρητική) από το ΕΚΑΒ Πατρών, που διοργάνωσε σήμερα (14/11) το απόγευμα η ΕΠΣ Ζακύνθου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσικού Σχολείου.

Άτυχη η Μάγδα Γαζέα στο Μαραθώνιο - Αποχώρησε στο 24ο χιλιόμετρο

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της Μάγδας Γαζέας στον φετινό 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με την αθλήτρια της ΑΓΕΖ να αποχωρεί λόγω τραυματισμού στο 24ο χιλιόμετρο της ιστορικής διαδρομής.

Α2 ΕΣΚΑΗ: Ασταμάτητη η ΑΓΕΖ!!!

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Α.Γ.Ε.Ζ. αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον μαχητικό και σκληρό Φαέθωνα Αντιρρίου στην έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α.Η. Τελικό σκορ ΦΑΕΘΩΝ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – Α.Γ.Ε.Ζ. 54 – 64.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα ματς της Α΄ Κατηγορίας Ζακύνθου με τα οποία έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής. Ο Ζακυνθιακός χωρίς να εντυπωσιάσει πέρασε από την Βολίμα, επικρατ5ώντας 2-0 του καλού Ελατιακού. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία:

Football League: Έσκασε βόμβα 630 χιλιάδων ευρώ από τη ΔΟΥ!

Ακόμη έναν οικονομικό πρόβλημα προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των οφειλών της πολύπαθης Football League, καθώς η Α' ΔΟΥ Αθηνών μετά από έλεγχο που έκανε διαπίστωσε πως υπάρχει χρωστούμενο ποσό που ανέρχεται στις 630 χιλιάδες ευρώ!

34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Κενυάτης ο νικητής



Με συμμετοχή-ρεκόρ 55.000 αθλητών από 105 χώρες σε όλες τις διαδρομές ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12.30 ο 34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο αγώνας, που είναι αφιερωμένος στον βαλκανιονίκη και αγωνιστή της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη, συμπίπτει με τη συμπλήρωση 120 χρόνων από τον Μαραθώνιο του 1896 και αποτελεί μια γιορτή για την Αθήνα!