Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Πρωταγωνιστές... και στο γλέντι! (PHOTOS)

Το γλέντι για την κυπελλούχο ομάδα του ΑΟ Κατασταρίου δεν σταμάτησε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Συνεχίστηκε το βράδυ στην περιοχή των Αμπελοκήπων και συγκεκριμένα στο γνωστό Εστιατόριο "ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ".

PHOTOS: Με τον φακό του zantesport στον τελικό κυπέλλου

Το zantesport ήταν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου με τους Γιώργο Αναγνωστόπουλο και Άλντι Ζέλα και αποθανάτισε τις καλύτερες στιγμές του τελικού κυπέλλου.
Πάμε να τις δούμε μαζί...

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το κύπελλο πήγε... Καταστάρι (Photos)

Κυπελλούχος ΕΠΣ Ζακύνθου, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, εδώ και λίγα λεπτά είναι ο Αθλητικός Όμιλος Κατασταρίου, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του ΑΟΠ Ζακυνθιακού.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

28ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ζακυνθιακός ή Καταστάρι το πρώτο τρόπαιο της φετινής περιόδου; (Αφιέρωμα)

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τους δύο φιναλίστ του Κυπέλλου που θα διεκδικήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου (14:45) στο Δημοτικό Στάδιο  το τρόπαιο στον 28ο τελικό της ΕΠΣ Ζακύνθου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Καλογεράκος, Ψάρρης & Μάτσας στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας οι Διαιτητές των αγώνων, Τελικού Κυπέλλου, και Α΄ Κατηγορίας της 17ης  Αγωνιστικής.
Αναλυτικά :

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ: "Μπορεί να είμαστε φτωχοί αλλά είμαστε τίμιοι"

Με... σκληρά λόγια μίλησε χθες ο Πρόεδρος του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Στέλιος Γούναρης, σχετικά με αυτούς που τον κατηγορούν ότι έχει χρήματα στην... Μαλαισία (!), αλλά και για τους ζακυνθινούς που έχουν χρήματα και θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Δεν έρχεται στη Ζάκυνθο ο Ηρακλής! - Φιλικό ο ΑΟ Λεβάντε με Τσιλιβή

Η Ε.Π.Ο. ενημέρωσε σήμερα το πρωί τη διοίκηση του ΑΟ Λεβάντε ότι η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών δεν θα κατέβει την Κυριακή στο νησί για το μεταξύ τους παιχνίδι, οπότε η ομάδα του Λεβάντε θα πάρει το "τρίποντο" στα χαρτιά.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τέλος και ο Ηρακλής Ψαχνών από το πρωτάθλημα!

Η χτεσινή ήμερα ήταν ήμερα εξελίξεων για την ιστορική ομαδα της Εύβοιας. Στην αρχή εγινε γνωστή η αποχώρηση του προπονητικού δίδυμου κ. Βασιλειάδη Λευτέρη και του βοηθού του Τζανογλου Γιάννη.
Το παράδειγμα του προπονητικού διδύμου ακολούθησαν καιποδοσφαιριστες οι οποίοι περάσανε απο τα γραφεία της ιστορικής ομάδας και έλυσαν την συνεργασία τους με τον συλογο.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πρόβλημα αδειοδότησης για τρεις! - Τι συμβαίνει με Ζάκυνθο

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ ενημέρωσε σχετικά με τις ομάδες της Football League που πληρούν τις απαιτήσεις αδειοδότησης. Πρόβλημα για τρεις!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την Κυριακή (21/02) ξεκινάει το Παιδικό

Την Κυριακή 21/02/2016 θα γίνει η έναρξη του 5ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ - ΧΡΗΣΤΟΣ  ΧΑΡΙΑΤΗΣ -  στην κατηγορία 5 Χ 5 ( 2006 - 2007 )  στην οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή 13 ομάδες.
 Αναλυτικά :

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Μετά τον τελικό η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 20/02/2016 και ώρα 20.00 στο Ξενοδοχείο - VARRES - στην περιοχή Βαρρές, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου προς τιμή των σωματείων μελών της.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το Σάββατο (20/02) ο μεγάλος τελικός!

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 20/02/2016 και ώρα 14.30 στο Δημοτικό Στάδιο  Ζακύνθου θα διεξαχθεί ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ποδοσφαιρικής περιόδου 2015 - 2016 μεταξύ των ομάδων  Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Τζαγκαράκης (Αχαϊας) στο ΑΟ Λεβάντε-Ηρακλής Ψαχνών

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν την 16η  αγωνιστική στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Στο ματς ΑΟ Λεβάντε-Ηρακλής Ψαχνών διαιτητής ορίστηκε ο Τζαγκαράκης (Αχαΐας) και βοηθοί του οι Γεωργακόπουλος, Νούλας (Αχαΐας). Αναλυτικά:

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Μιχελής (Πειραιά) στο Κισσαμικός – Ζάκυνθος

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί της 2οης «στροφής» του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής μόνο για την Α΄Κατηγορία. 

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: Η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης για την αλλαγή του προπονητή

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του zantesport για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Τσιλιβή (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).
Η διοίκηση της ομάδας του Πλάνου έβγαλε την κάτωθι ανακοίνωση:

Ανατροπή κορυφής για την Κέρκυρα, εντός έδρας στραβοπάτημα για τα Τρίκαλα

Νίκη που την φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε η Κέρκυρα που κέρδισε με 2-1 την Παναχαϊκή. Εντός έδρας νίκη και για τον Πανσερραϊκό που κέρδισε με 1-0 τον Κισσαμικό, ισόπαλα με 0-0 και 1-1 το παιχνίδια σε Τρίκαλα και Καρδίτσα αντίστοιχα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Σε… τέσσερις δόσεις θα ολοκληρωθεί η 16η αγωνιστική σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου, καθώς και τα ματς που ακολουθούν:

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ: "Αφιερωμένη σε μία αληθινή μαχήτρια. Την Ντένια Παράσχη"!

Ο προπονητής του Παναρκαδικού, Γιώργος Αντωνόπουλος μίλησε στον Αρκαδία 93.8 για τη νίκη του Παναρκαδικού, την οποία και αφιέρωσε σε μία κοπέλα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και δίνει την προσωπική της μάχη.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Ήττα από τον Παναρκαδικό (1-0) στο Δημοτικό Στάδιο (Photos)

Σε ένα μέτριο, γενικά, παιχνίδι ο Παναρκαδικός κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, απέναντι σε ένα καλό, κατά διαστήματα, ΑΟ Λεβάντε. Οι φιλοξενούμενοι από τα δύο πέναλτι που κέρδισαν, ευτύχησαν να ευστοχήσουν στο ένα και αυτό αρκούσε για να τους δώσει τη νίκη.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Τέλος ο Τρουπιώτης! Νέος προπονητής ο Διον. Μουζάκης

Χώρισαν, σήμερα (14/02), οι δρόμοι του ΑΟ Τσιλιβή και του προπονητή Παναγιώτη Τρουπιώτη, μετά από συνεργασία 4 ετών!