Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΑΝΟΖ: Αναβλήθηκαν οι αγώνες ιστιοπλοΐας

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο οι αγώνες ιστιοπλοΐας στις 21 και 22/05 και κολύμβησης στις 22/05 για την Ένωση των Επτανήσων του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου ( ΑΝΟΖ ) σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, τον Ναυτικό Όμιλο Κεφαλονιάς Ιθακης ( ΝΟΚΙ ) και τον Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου ( ΝΟΑ ) αναβάλονται για νέα ημερομηνία που θα οριστεί από τους συλλόγους μας.

ΚΟΥΓΙΑΣ: «Κινδύνεψαν οι ζωές μας στη Ζάκυνθο»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, προχώρησε σε δήλωση μέσω της οποίας θέλησε να εξηγήσει γιατί από τη μία ευχαρίστησε τη Ζάκυνθο για τη φιλοξενία στο παιχνίδι του Ιονίου νησιού και την ίδια μέρα σε άλλο μέσο μίλησε με τα χειρότερα λόγια.

ΠΣΑΠ και παίκτες του ΑΠΣ Ζάκυνθος στα σχολεία του νησιού (photos)

Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η απήχηση και η ανταπόκριση από παιδιά και εκπαιδευτικούς, στις επισκέψεις που πραγματοποίησε, με απόλυτη επιτυχία, αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της ενημερωτικής – εκπαιδευτικής εκστρατείας του Π.Σ.Α.Π. σε σχολεία και Ακαδημίες σε ολόκληρη την Επικράτεια υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και με την ενεργό αρωγή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι δράσεις συνεχίζονται – Κλείστηκε Τουρνουά Ιονίων Νήσων!

Μετά από συντονισμό των Προέδρων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων των νησιών του Ιονίου (ΚΕΡΚΥΡΑΣ,ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ,ΖΑΚΥΝΘΟΥ και ΙΘΑΚΗΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ) και τη συναίνεση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρου Γαλιατσάτου, αποφασίσθηκε η  πραγματοποίηση του 1ου Ποδοσφαιρικού Τουρνουά των Αντιπροσωπευτικών Μικτών Ομάδων στην Κέρκυρα στις  02-04 Σεπτεμβρίου 2016.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ: «Πριν τη διάκριση, υπάρχει η συμμετοχή, και πριν τη συμμετοχή υπάρχει η αποδοχή και ο σεβασμός»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δόξα Πηγαδακίων, μέσα από την οποία θέλει και δημόσια να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Λεωνίδα Κουτσούκη, αλλά και να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης. Αναλυτικά:

Κοντονής: "Αν δεν προσέξουν, μόνιμα κεκλεισμένων"!

Μήνυμα και μάλιστα αυστηρό  από τον υφυπουργό Αθλητισμού με αφορμή τις άδειες εξέδρες στον τελικό.
Όσα είπε ο Σταύρος Κοντονής στον ArenaFM 89.4:

FINAL FOUR ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Γιατρός χάρισε την αμοιβή του στον Ασκληπιό Τρικάλων λόγω… ονόματος!

Ένα σπάνιο περιστατικό βιώσαμε στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων (τελική φάση) αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στη Ζάκυνθο από 12 έως 14 Μαΐου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν ενεργά την κοινωνική πρωτοβουλία

Η   Ένωση  Ποδοσφαιρικών  Σωματείων  Ζακύνθου  αισθάνεται  την  υποχρέωση  να  Ευχαριστήσει  Δημόσια  όλους  όσους  στήριξαν  ενεργά  την  κοινωνική  πρωτοβουλία , με  την  διεξαγωγή  φιλικού ποδοσφαιρικού  αγώνα  μεταξύ  Αντιπροσωπευτικής  Ομάδας του  Π.Σ.Α.Π.  και   Επιλέκτων  Ζακύνθου, για  την  ενίσχυση  του  ποδοσφαιριστή  Λεωνίδα  Κουτσούκη.

FOOTBALL LEAGUE: Ο Ζαραβίνος (Αθηνών) στο Αίγιο – Ο Αδαμόπουλος (4ος ) στην Πάτρα

Στους ορισμούς των διαιτητών της 33ης αγωνιστικής της Football League προχώρησε την Πέμπτη (19/05) η ΚΕΔ. Στην αναμέτρηση Παναιγιάλειος - Ζάκυνθος ορίστηκε ο Ζαραβίνος (Αθηνών), ενώ στα ματς Πανελευσινιακός - Καλλιθέα και Απόλλων Σμύρνης - ΑΟ Τρίκαλα οι Κορδολαίμης (Αν. Αττικής), Φώτης (Εύβοιας) αντίστοιχα. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η σωστή οργάνωση έφερε το τέλειο αποτέλεσμα!

Στα 8 χρόνια που είμαι σε αυτό το πανέμορφο νησί του Ιονίου και ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία, για πρώτη φορά είδα να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με δύο... δικά μας παιδιά η Αχαγιά ’82 με ολική επαναφορά στους τελικούς της Α1 ΕΣΚΑ-Η!

Η Αχαγιά ΄82 έκανε τα αδύνατα δυνατά και παρότι βρισκόταν με 2 ήττες στην πλάτη, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και με 3 «κολλητές» νίκες έριξε στο καναβάτσο την Παναχαϊκή και θα αντιμετωπίσει την ΕΑΠ στους τελικούς της Α1 ΕΣΚΑ-Η, που δίνουν το εισιτήριο για άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Καλύτερος ο Αστέρας, η Αχαϊκή το «τρίποντο»!

Η Αχαϊκή πήρε τη νίκη επί του Αστέρα στην Κ. Αχαγιά και έκανε το 2 στα 2, αποκτώντας μεγάλο πλεονέκτημα για την άνοδο της στην Γ' Εθνική. Η ομάδα της Αμαλιάδας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, όμως την… ουσία την είχε η Αχαϊκή.

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Εικοσιμία έκανε το Τσιλιβή και κέρδισε! (photos)

Εύκολο απόγευμα είχε ο ΑΟ Τσιλιβή, στην 2η αγωνιστική των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Επικράτησε με το ευρύ 4-0 του ΑΟ Εικοσιμίας (Κεφαλονιά) στο δημοτικό γήπεδο Πλάνου και τώρα περιμένει την ερχόμενη Κυριακή την Αχαϊκή!

FOOTBALL LEAGUE: Ένσταση η Ελευσίνα!

Μία ακόμα ένσταση καλείται να εκδικάσει ο αθλητικός δικαστής στη Football League. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews, ο Πανελευσινιακός κατέθεσε την Τετάρτη (18/05) ένσταση κατά του κύρους του αγώνα της Δευτέρας (16/05) με τον Αχαρναϊκό για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της ομάδας του Μενιδίου!

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: Μόνο νίκη με ΑΟ Εικοσιμίας

Με τη διεξαγωγή της 2ης  αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Στον 12ο  όμιλο ο ΑΟ Τσιλιβή υποδέχεται στον Πλάνο τον ΑΟ Εικοσιμίας (16:00) και στο άλλο παιχνίδι η Αχαϊκή θα υποδεχτεί στο Δημοτικό Στάδιο Κάτω Αχαγιάς τον Αστέρα Αμαλιάδας (17:00).

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Από την παραμονή της ομάδας του ΠΣΑΠ στη Ζάκυνθο - Όλο το πρόγραμμα (photos)

Το zantesport κατέγραψε από την πρώτη στιγμή της άφιξης της αποστολής των παικτών που απαρτίζουν την ομάδα του ΠΣΑΠ, έως και τον αγώνα για τον φιλανθρωπικό σκοπό.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ήταν όλοι εκεί για τον Λεωνίδα! (photos)

Πάνω από 1.000 φίλαθλοι (πολλοί γονείς με τα παιδιά τους) ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, στο κάλεσμα βοήθειας για τον Λεωνίδα Κουτσούκη και γέμισαν το Δημοτικό Στάδιο, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά σε ανάλογη περίπτωση!!!

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Football League: «Δράμα» για Παναχαϊκή - Πανελευσινιακό

Ελάχιστες είναι πια οι πιθανότητες παραμονής των Παναχαϊκής και Πανελευσινιακού στη Β΄ Εθνική κατηγορία, μετά την ολοκλήρωση της 32ης αγωνιστικής που περιλάμβανε ήττες και για τις δύο ομάδες.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Μακρυπόδης στη νίκη της Λάρισας! (photos & video)

Καθοριστικό ρόλο στη νίκη της Λάρισας μέσα στη Ζάκυνθο με 1-0 έπαιξε ο Αχαιός διαιτητής Μακρυπόδης!
Με τις λανθασμένες αποφάσεις του καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα και εξόργισε τους 1.000 περίπου ζακυνθινούς οι οποίοι μέχρι το 70΄ που έδωσε το... πέναλτι(!) στη Λάρισα ήταν ΚΟΣΜΙΟΙ!!!

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ-12ος ΟΜΙΛΟΣ: Γκολ, θέαμα αλλά και... επεισόδια στη Κεφαλονιά! (photos)

Δεν κατάφερε, όσο και αν το πάλεψε και στάθηκε μάλιστα αρκετά καλά, να ξεκινήσει με το «δεξί» της υποχρεώσεις της στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική η Εικοσιμία, αφού το απόγευμα στις Κεραμειές γνώρισε, εντός έδρας ήττα από την πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα της Αχαϊκής.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ZANTE FANS: «Ζάκυνθος νίκη στους τρομοκράτες»

Ανακοίνωση εξέδωσαν το απόγευμα της Κυριακής οι οργανωμένοι φίλοι της Ζακύνθου μετά την άφιξη εκατοντάδων αστυνομικών δυνάμεων στο νησί για το παιχνίδι με την Λάρισα την Δευτέρα στις 16.00.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Με το αριστερό μπήκε στα μπαράζ (photos)

Το zantesport σήμερα βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας (γι αυτό και η μεγάλη καθυστέρηση του ρεπορτάζ) και κάλυψε το πρώτο παιχνίδι μπαράζ του ΑΟ Τσιλιβή για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική με τον Αστέρα Αμαλιάδας.