Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Υπερκοστολόγηση του έργου κατεδάφισης του κλειστού καταγγέλει ο Στ. Κοντονής

Μια υπόθεση που φανερώνει τις πελατειακές σχέσεις που είχαν δημιουργηθεί επί χρόνια μεταξύ δομών του κράτους και εργολάβων, έφερε στο φως ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Νεκρός από ανακοπή 51χρονος εκπαιδευτικός στην Αμαλιάδα

Την τελευταία του πνοή άφησε o 51χρονος εκπαιδευτικός Aπόστολος Αποστολόπουλος από τηνΑμαλιάδα, προδομένος από την καρδιά του την ώρα που έπαιζε μπάσκετ με τον 8χρονο γιο του στο κλειστό γυμναστήριο της Αμαλιάδας

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κοντά... και στον αποχαιρετισμό

Πριν λίγες ημέρες αναχώρησε από τη Ζάκυνθο ο πολύ καλός τερματοφύλακας, Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λάρισα και την ΑΕΛ. Στο λιμάνι βρέθηκε ο καλός του φίλος και Διευθύνων Σύμβουλος-Γενικός Αρχηγός της ομάδας του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Βασίλης Μουζάκης για να τον αποχαιρετήσει.

Νίκος Τακτικός: «Προχωράμε κανονικά στη Γ’ Εθνική…»

Κανονικά στη Γ' Εθνική θα συμμετάσχει τη νέα περίοδο η Δόξα Ν. Μανωλάδας, με τους «μαυραετούς» της Βουπρασίας να εμφανίζονται πανέτοιμοι για νέες επιτυχίες. Η οριστική απόφαση πάρθηκε στο συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας και αφού πρώτα εξετάστηκαν αναλυτικά όλοι οι παράμετροι. 

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Τελικά θα αγωνιστεί στην Α΄ Κατηγορία!

Πολλά... σήριαλ έχουν ακουστεί από τότε που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός κατετάγη στην 4η  θέση της βαθμολογίας του 3ου Ομίλου.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: "Ψωνίζει" από Ηλεία - Χάλασε του Αντωνόπουλου

Τελικά η λύση στο πρόβλημα του προπονητή, που άκουγε στο όνομα του Ηλείου Σπύρου Αντωνόπουλου, δεν δείχνει να προχωράει. Τι έχει συμβεί.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Στον ΑΟ Λεβάντε ο Κώστας Μπιάζης

Στην οικογένεια του ΑΟ Λεβάντε ανήκει  από σήμερα ο ποδοσφαιριστής Κώστας Μπιάζης.
Ο Κώστας έχει διατελέσει επί χρόνια αρχηγός του ΑΠΣ Ζάκυνθος και έχει προσφέρει στο Ζακυνθινό ποδόσφαιρο πάρα μα πάρα πολλά.
Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια εμπειρία  που θα βοηθήσει την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κ. Νιοτόπουλο Ελευθέριο συναντήθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος και ο Γεν Γραμματέας της ομάδας μας.
Ο κ Νιοτόπουλος τους συνεχάρη για την εκπληκτική περυσινή πορεία της ομάδας και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν την συμμετοχή του ΑΟ Λεβάντε στην Γ΄Εθνική καθώς και διάφορα θέματα και προβλήματα του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου.

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Απέκτησε (και) τον Διονύση Σκιαδόπουλο

Το Δ/Σ του ΑΟ Λεβάντε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή Σκιαδόπουλου Διονύση, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις των χαφ. 

ΑΝΟΖ:"Ασημένια" η Κολοκοτσά!!!

Μεγαλη επιτυχια αποτελει για τον ΑΝΟ.Ζακυνθου η κατακτηση της 2ης θεσης και του ασημενιου μεταλλιου στα 50μ. πεταλουδα απο την Φιλιππα Κολοκοτσα με χρονο 28,94 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/Κορασίδων της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμενα η Ζακυνθος ταξιδεψε με τις αθλητριες Τζιορτζια Καλοφωνου και Κολοκοτσα Φιλιππα.

ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΡΟΥΔΑΣ: "Ευχαριστώ για όλα!!!"

Ο Μάριος Μαρούδας απέδειξε και εκτός αγωνιστικού χώρου πόσο μεγάλος παίκτης είναι! Ο λόγος; Δείτε τον:

Παραιτήθηκε ο Μαρκαριάν!

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν με δήλωσή του έκανε γνωστό πως παραιτείται από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας!
Συγκεκριμένα ο Ουρουγουανός τεχνικός προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αδυναμία δηλώνει η Δόξα Νέας Μανωλάδας

Δύσκολες ώρες περνάει η Δόξα Νέας Μανωλάδας. Η ομάδα, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τερματίζοντας μάλιστα πέρσι στην 5η θέση του 3ου ομίλου, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στην ΑΕΛ ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ!

Η ΑΕΛ "δουλεύει" το θέμα της ενίσχυσης της ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League και μάλιστα έχει επτά "κλεισμένους" παίκτες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. 

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Σέντρα στις 20 Σεπτεμβρίου - Τι γίνεται με τις αποχωρήσεις

Με 20 ομάδες ετοιμάζουν τη Β’ Εθνική της σεζόν 2015-16 στη διοργανώτρια και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, έχουν ήδη καταρτίσει τη ραχοκοκαλιά της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Ανανέωσαν Λογοθέτης, Π. Μαρούδας - Πήραν και τον Μάριο Μαρούδα!

Μετά από ένα διάστημα αναμονής και αβεβαιότητας λόγω των κρίσιμων εθνικών πολιτικών εξελίξεων, το Δ/Σ  του Α.Ο Λεβάντε επιστρέφει  με γρήγορους ρυθμούς στην υλοποίηση του μετεγγραφικού προγραμματισμού ενόψει της νέας χρονιάς.