Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξεκινάει το… ταξίδι στην Football League



Με 21 ποδοσφαιριστές έφυγε για τον Βόλο η αποστολή της Ζακύνθου, ενόψει της πρεμιέρας της Κυριακής απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό.
Ο Ντάνι Ακίνο άφησε στο νησί τους Νόνη και Κρολ, καθώς αμφότεροι είναι ανέτοιμοι. Απ’ την άλλη στους «εκλεκτούς» συμπεριλήφθηκε ο Λέκκας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες.
Η αποστολή αποτελείται απ’ τους εξής:  Ξενοδόχοβ, Πολίτη, Καραογλανίδη, Τσόπελα, Στασινόπουλο. Ουνγιαλίδη, Αποστόλου, Καλλιβωκά, Φωτιά. Καμπούρη, Οικονόμου, Πέττα, Κριτσμάρεβιτς, Βαρέλα, Ευθυμιάδη, Πιτταρά, Λέκκα, Παπαδημητρίου, Χατζησάββα, Νικολέτο και Τσορμπατζίδη.

ΑΓΕΖ-ΕΦΗΒΙΚΟ: Άνετη επικράτηση επί του Αιγέα (73-57)



Το ροζ φύλλο πήρε σήμερα το μεσημέρι η εφηβική ομάδα της ΑΓΕΖ, επί του Αιγέα με τελικό σκορ 73-57. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν καλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με εξαίρεση το 3ο δεκάλεπτο και κατάφεραν και πήραν τη νίκη. Στην ομάδα εντάσσεται σιγά σιγά και ο Σούλης που βοήθησε σήμερα αρκετά την ομάδα. Το προπονητικό τιμ είναι αρκετά ευχαριστημένο από την απόδοση των παιχτών τους.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έφυγαν χαρούμενοι… Λεβάντες, Μαχαιράδο και ΑΕ Αγ. Λέων/Κοιλιωμένος – Παρολίγο να… καεί από το Κερί ο Έσπερος!



Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια του Σαββάτου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία για την πρεμιέρα των πρωταθλημάτων. Εμφατική νίκη πέτυχε ο Αστέρας Μαχαιράδου, επικρατώντας με 10-0 του Α.Ο. Αλυκανά με τους Πάστρα και Νικολόπουλο να κάνουν… πάρτυ (5 & 4 αντίστοιχα, το άλλο ο Γούλιαρης). Επεισοδιακό το ματς στο Ρόιδο, με τον ΑΟ Λεβάντε να επικρατεί με 3-1 του Παναρτεμισιακού Α.Ο. με το ματς να έχει και τρεις αποβολές! Τέλος στον Αγγερικό η ΑΕ Αγ. Λέων/Κοιλιωμένος «καθάρισε» το ματς στο β΄ μέρος και επικράτησε με 5-1 του Αετού Καλλιπάδου. Αναλυτικά:

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές στην πρεμιέρα της Α΄ & Β΄ Κατηγορίας



Από  την  Ε/Δ  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηκαν  οι  Διαιτητές   των  αγώνων  πρωταθλήματος της  1ης  αγωνιστικής  Α΄ και  Β΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  ποδοσφαιρικής  περιόδου 2014 - 2015. Ντεμπούτο θα κάνει σήμερα ο εξ Αμαλιάδας διαιτητής Γιάννης Καλογεράκος (ήρθε με μετεγγραφή από την ΕΠΣ Ηλείας), στο ματς Αετός Καλλιπάδου-ΑΕ Αγ. Λέων/Κοιλιωμένος, στο Δημοτικό γήπεδο Αγγερικού (φωτό).

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ  11/10/2014
ΛΕΒΑΝΤΕΣ -  ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.  ΓΗΠ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ   ΩΡΑ : 16.00
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ - ΜΠΕΗΣ

Η 2η αγωνιστική του Κυπέλλου



Το τριήμερο 28-29-30 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική του θεσμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1ος όμιλος
Τρίτη (28/10 - 17.15)
Φωστήρας - Παναχαϊκή

Τετάρτη (29/10 - 19.30)
Ολυμπιακός - Πανιώνιος
2ος όμιλος
Τετάρτη (29/10 - 19.30)
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Επίσημα Προπονητές Ιστιοπλοΐας στη Ζάκυνθο



Την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, παρουσία του Υφυπουργού κ. Γιάννη Αδριανού, έγινε η απονομή των διπλωμάτων στους επιτυχόντες στη Σχολής Προπονητών Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης που ανάμεσα σ τους επιτυχόντες ήταν ο Πάνος Λόξας και ο Άκης Ποταμίτης, αθλητές του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου.
Ο προπονητής Πάνος Λόξας μας μίλησε για το τι πρέπει να γίνει στο νησί της Ζακύνθου, ώστε να έρθει και εδώ αναγνώριση σε σχέση με την ιστιοπλοΐα και γενικότερα τον θαλάσσιο αθλητισμό.

FOOTBALL LEAGUE: Ο… «καθρέφτης» των 13 «μονομάχων»



Αρκετά ανταγωνιστικός και με πολλές ιστορικές ομάδες ο φετινός Βόρειος Όμιλος στη Football League. Πολλές οι νέες συμμετοχές, αφού έγιναν ανακατατάξεις στα γεωγραφικά κριτήρια. Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Φωκικός «ανέβηκαν» από τον Νότο, ενώ από τη Γ’ Εθνική ήρθαν Λαμία και Λάρισα να προστεθούν στις παραδοσιακές δυνάμεις του Βορρά, μαζί με τον Αγροτικό Αστέρα ο οποίος επίσης επέστρεψε. Ο Άρης, αρχικά είχε δηλώσει συμμετοχή όμως κατέληξε στη Γ' Εθνική.

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Επιτέλους… Αρχίζει το ματς!



Εδώ και 52 χρόνια διεξάγεται το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, Football League όπως μετονομάστηκε το 2010, με τον στόχο για τις ομάδες που συμμετέχουν να είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικός. Η άνοδος στην Α’ Εθνική, ή Super League όπως αποκαλείται εδώ και μερικά χρόνια, είναι ο διακαής πόθος όλων όσων συμμετέχουν στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας, ασχέτως αν κάποιες από τις ομάδες έχουν μόνο αυτό τον σκοπό ή έχουν σκοπό να παραμείνουν απλά στην κατηγορία και να επιβιώσουν από τα μυριάδες προβλήματα που τους παρουσιάζονται.
Όπως συμβαίνει από το 1962-1963, όταν και διοργανώθηκε το πρώτο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής, η εν λόγω κατηγορία μπορεί να χαρακτηριστεί και η πιο σκληρή και αμφίρροπη των εθνικών πρωταθλημάτων. Δυνατές ομάδες, δύσκολες έδρες, δυσκολότερες συνθήκες και σαφώς μεγαλύτερα προβλήματα. Κυρίως οικονομικά, τα οποία φέτος κόντεψαν να… τινάξουν την έναρξη του πρωταθλήματος στον αέρα. Εν τέλει, αφού… σύρθηκε από ΔΣ σε ΔΣ και από αναβολή σε αναβολή, η Football League 2014-2015 ξεκινάει σήμερα (10/10). Οι ιδιαιτερότητές του, πολλές, τα βαριά του ονόματα ακόμα περισσότερα αφού υπάρχει η ΑΕΚ, η Λάρισα, ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Απόλλων Σμύρνης κι αρκετές ακόμα ιστορικές ομάδες.

Πέθανε ο «Μητσάρας»



Μία από τις πιο... οικείες παρουσίες των ελληνικών γηπέδων δεν είναι ανάμεσά μας πια. Ο γνωστός σε όλους «Μητσάρας» έφυγε σήμερα από τη ζωή.
Αποτελούσε πάντα μια «συνοδεία» για όλους τους πρωταγωνιστές ενός ποδοσφαιρικού αγώνα σε δηλώσεις τους μπροστά στην κάμερα στα αθηναϊκά γήπεδα.
Εκτός αυτού όμως και εντός γηπέδου δεν περνούσε απαρατήρητος. Πολλές φορές έχει φωτογραφηθεί να κρατάει πλακάτ και να στέλνει μηνύματα προς όλους, που έχουν ή όχι σχέση με τον αθλητισμό.

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας



Με εκπλήξεις άνοιξε η αυλαία της Α2 κατηγορίας της ΕΣΚΑ-Η, ενώ φάνηκαν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές μεταξύ των ομάδων.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα
ΛεχαινάΙτιές/FIOR DI LEVANTE 30-61
Δύμη – Δικέφαλος 76-61
Προμηθέας 2014 – Υπερίων 71-50
Κρόνος – Αχαιός ’47 68-60
Πύργος ’99 – Πατρέας 54-45
Απολλωνιάδα – Κρήνη 40-39
* Κυριακή 12/10 (Ροϊτικα, 14.00): ΕΑ Παραλίας-Κεφαλονιά

FOOTBALL LEAGUE 2: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής – Ο Κακριδής (Κορινθίας) στην Καλαμάτα



Στη σέντρα ξανά οι ομάδες μετά την αναβολή λόγω πένθους (σ.σ. θάνατος του Κώστα Κατσούλη). Όλα τα ματς θα γίνουν την Κυριακή 12/10 στις 16:00, εκτός από το Κισσαμικός-Αστέρας Βάρης που θα γίνει στις 15:00 και Καλαμάτα-ΑΟΠ Ζακυνθιακός που θα γίνει στις 15:30.

AIPS EUROPE: Μεγάλη επιτυχία στις Βρυξέλλες για όλα τα ευρωπαϊκά Sports Media



Η αναφορά της AIPS EUROPE για την παραβίαση των δικαιωμάτων των ραδιοφωνικών σταθμών και γενικά του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου στην Ευρώπη, έγινε δεκτή από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μετά από διαδικασία 45 λεπτών. Έλληνες και ξένοι Ευρωβουλευτές πήραν το μέρος των Ευρωπαίων Αθλητικών Δημοσιογράφων κόντρα στην εισήγηση της Κομισιόν.

Με Γιώργο Αστερή… στην ΟΡΤ



Δείτε αύριο Παρασκευή 10-10 και ώρα 22:15μμ στην ΟΡΤ (επανάληψη το Σάββατο το πρωί στις 08:00πμ) στον Αθλητικό Δικαστή

ΠΙΠΕΡΑΤΑ
...τα ΄΄μωρά΄΄ της ΠΑρτιζάν στις εξέδρες της Τρίπολης...
...ποιοι δεν έδωσαν το παρόν στην επίσκεψη του Β. Χατζηπαναγή αλλά φωτογραφήθηκαν μαζί του...
Δείτε φωτορεπορτάζ από:
* αγώνες Κυπέλλου Ν. Αχαΐας

ΜΑΥΡΙΑΣ: «Μέσα από την ακαδημία φτάνεις ψηλά»



Παρουσιάστηκε χθες Τετάρτη (8/10) η νέα χορηγική συμφωνία της ΕΠΟ με την ΟΠΑΠ ΑΕ, που για πρώτη φορά προβλέπει χρήματα και για τις υποδομές των εθνικών ομάδων. Περισσότερες από 125 ακαδημίες για παιδιά ηλικίας 7 έως 10 ετών σε όλη την Ελλάδα θα… τρέξουν υπό τη χρηματοδότηση του ΟΠΑΠ, όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή, και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Καμίλ Ζίγκλερ.
Ο τελευταίος, μάλιστα, τόνισε ότι ο αριθμός των ακαδημιών που θα χρηματοδοτούνται από τον ΟΠΑΠ θα αυξηθεί στο μέλλον, ενώ επισήμανε ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στα άλλα αθλήματα.

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΙΤΙΕΣ-FIOR DI LEVANTE: Εντυπωσιακή πρεμιέρα και επιβλητική (εκτός έδρας) νίκη! (Photos)



Με εντυπωσιακή εμφάνιση και έναν Μπονίκο από… άλλο πλανήτη (!) οι Ιτιές-Fior Di Leavante επικράτησε άνετα στο Κλειστό της Αχαγιάς της ΑΕ Λεχαινών-Αχαϊκού με το εμφατικό 30-61! Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία και οι «παγίδες» στην άμυνα έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, ενώ το τεχνικό δίδυμο Στάθης-Παπαδάτος δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τα επιδόσεις της ομάδας στην επίθεση, κάτι που θα δουλέψουν τις επόμενες ημέρες.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Η Α.Ε. Γερακαρία στη φάση των «16»


Φωτό αρχείου

Χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι, στο γήπεδο Αγγερικού, για να βγει νικητής στο ματς κυπέλλου ΑΕ Γερακαρία-Αετός Καλλιπάδου. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι και πήραν την πρόκριση στην φάση των «16» που θα αντιμερωπίσουν (εντός) τον Αστέρα Μαχαιράδου.
Το παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Αγγερικού ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, λόγω κάποιου προβλήματος με τα δίχτυα στο ένα τέρμα, αλλά και με τις φανέλες των δύο ομάδων (ήταν σχεδόν οι ίδιες), με τους γηπεδούχους να αλλάζουν αυτοί εμφάνιση.

Αλλαγή στο Κύπελλο



Δεν θα διεξαχθούν τελικά στις 2-3 και 4 Δεκεμβρίου οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του θεσμού.
Αντί των αναμετρήσεων της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν το τριήμερο 2-3 και 4 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Τα παιχνίδια θα γίνουν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, όπως αποφάσισε η διοργανώτρια της πρώτης την τάξει διοργάνωσης κάτι που σημαίνει ότι τα ματς κυπέλλου πάνε πίσω.

FOOTBALL LEAGUE: Πήρε πιστοποιητικό η Ζάκυνθος, αναμονή για δυο!



Ζάκυνθος, Λάρισα, Καρδίτσα, Φωστήρας, Πανηλειακός και Ψαχνά βγήκαν "καθαροί" από την ΕΕΑ και επικύρωσαν τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα. Αγωνία για δυο!

Η ενημέρωση που παρείχε το αρμόδιο τμήμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αναφέρει:
«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1. Έλεγχος δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/99.

FOOTBALL LEAGUE: Oι διαιτητές της πρεμιέρας



Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας στη Football League.

Αναλυτικά:
Νότιος Όμιλος
Παρασκευή (10/10-19.00 0TE TV)
 Απολλων Σμύρνης-Φωστήρας
Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)
Βοηθοί: Μαρνέζος, Καλφάκης (Χανίων)
4ος: Κοσικίδης (Αθηνών)

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Γκρίνια και αποχή!



Στον… αέρα τα πάντα στον Πανηλειακό, καθώς την Τρίτη απείχαν απ’ την προπόνηση παίκτες και τεχνικό τιμ, λόγω των οικονομικών οφελών. Άφαντη η διοίκηση!
Πολύ δύσκολα τα πράγματα στον Πανηλειακό που λόγω της οικονομικής στενότητας του συλλόγου, επηρεάζει η λειτουργία του τμήματος!
Είναι χαρακτηριστικό ότι η προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση της Τετάρτης δεν έγινε, λόγω αποχής ΚΑΙ του τεχνικού τιμ αλλά ΚΑΙ των παικτών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για οικονομικά θέματα που δεν έχουν ακόμα εκπληρωθεί.

FOOTBALL LEAGUE 2: «Διπλό» για Πανελευσινιακό



O Πανελευσινιακός επικράτησε 1-0 εκτός έδρας στο εξ αναβολής ματς με τον Ερμή Κιβερίου.


Στο εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ο Πανελευσινιακός επικράτησε 1-0 του Ερμή Κιβερίου. Η ομάδα της Ελευσίνας πήρε το εκτός έδρας χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Μεχμέτογλου.


Α.Ε. ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ – ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ: Ευχές για καλή ποδοσφαιρική χρονιά



Ενόψει της έναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων, το ΔΣ της Α.Ε. Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος εξέδωσε ανακοίνωση, ευχόμενη καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην ΕΠΣ, στα σωματεία, αλλά και στις δύο μεγάλες ομάδες του νησιού, ΠΑΕ Ζάκυνθος και ΑΟΠ Ζακυνθιακός. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Ανακοινώθηκαν οι ώρες στα ματς της πρεμιέρας



Το αναλυτικό πρόγραμμα της πρεμιέρας της Football League με τις ώρες των αγώνων και στους δύο ομίλους, ανακοινώθηκε σήμερα Τρίτη (07/10). Αναλυτικά:

Βόρειος όμιλος
Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014
17:00 Λαμία - Αγροτικός Αστέρας ΟΤΕ Sport 4

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έχει κύπελλο την Τετάρτη (08/10)



Από την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  και  Κυπέλλου Ε.Π.Σ.  ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηκε  ότι  στα πλαίσια  της  διεξαγωγής  των  αγώνων  ΚΥΠΕΛΛΟΥ  της  Β΄ Φάσης   προγραμματίσθηκε  να  διεξαχθεί  ο  κάτωθι  αγώνας :

ΤΕΤΑΡΤΗ   08/10/2014
Α.Ε.  ΓΕΡΑΚΑΡΙΩΝ - ΑΕΤΟΣ  ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ    ΓΗΠ: ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ       ΩΡΑ :   16.00
Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» τον Αστέρα Μαχαιράδου.

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Κάποιες ομάδες θα πρέπει να καταλάβουν πως βρίσκονται σε ένα χώρο ιδιαίτερα ακριβό»!



Ο Πρόεδρος της Football League μίλησε για την έναρξη του πρωταθλήματος, την παράδοση των συλλόγων που συμμετέχουν σε αυτό και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν!

Αναλυτικά όσα είπε στο Αθλητικό Metropolis...
Για τα προβλήματα αρκετών ομάδων: «Αυτό δεν είναι θέμα διοργανώτριας, το πόσες ομάδες έχουν πρόβλημα. Εμείς από την πλευρά μας ως διοργανώτρια έχουμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που προσφέρει θέαμα. Δεν είναι θέμα Καλογιάννη πως ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Εμείς θέλουμε να πάμε όλα καλά και να μπορέσει το πρωτάθλημα να τερματίσει αισίως και όλα να πάνε καλά. Η πραγματικότητα είναι πως για να μείνεις στην κατηγορία, πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Και ο βόρειος, αλλά και ο νότιος όμιλος έχει πολύ μεγάλες ομάδες και θα έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα».

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ Ε.Ο.: Αρχίζει το ταξίδι για τις Μικτές ομάδες της Ζακύνθου



Πραγματοποιήθηκαν χθες Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στα γραφεία της ΕΠΟ οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων των ομάδων Νέων και Παίδων των ΕΠΣ σε όλη τη χώρα. Οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ζακύνθου θα είναι και φέτος στον 8ο  Όμιλο μαζί (και πάλι) με τις αντίστοιχες ΕΠΣ Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας και Κεφαλλήνιας/Ιθάκης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και των 10 αγωνιστικών στον 8ο  Όμιλο, έχει ως εξής:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Και τώρα... Ζακυνθιακός!



Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπήκε η "Μαύρη Θύελλα" η οποία μετά την 20ήμερη διακοπή αρχίζει την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ζακυνθιακό.
Οι «μελανόλευκοι» του Νίκου Κουρμπανά θα προσπαθήσουν να ξαναμπούν στο πρωτάθλημα όπως ακριβώς… σταμάτησαν στις 21 Σεπτεμβρίου: Με μια ακόμη νίκη, την τρίτη σε ισάριθμα ματς, η οποία θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας και επιπλέον θα κρατήσει ακμαίο το ηθικό και την καλή ψυχολογία που έχει η ομάδα μετά τις νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αρχίζει το ματς… - Το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών σε Α΄ & Β΄ κατηγορία



Από  την  Επιτροπή  πρωταθλήματος  ανακοινώθηκε  το  Πρόγραμμα της  1ης  και  2ης  αγωνιστικής  των  αγώνων  των Πρωταθλημάτων  Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας. Τελικά, και τα τρία γήπεδα που είχαν πρόβλημα αδειοδότησης (Βολιμών, Τσιλιβή και Πηγαδακίων) την πήραν, οπότε χθες η Επιτροπή Πρωταθλημάτων προχώρησε στην ανακοίνωση του προγράμματος των δύο πρώτων αγωνιστικών. Αναλυτικά:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Διεξήχθησαν ενδοσχολικοί Αγώνες Αθλοπαιδείας (Photos)



Σήμερα είναι η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Με υπουργική απόφαση δεν πραγματοποιήθηκαν μαθήματα στα σχολεία αλλά αντί αυτού διεξήχθησαν ενδοσχολικοί Αγώνες Αθλοπαιδείας, σε αθλήματα που επέλεξε ο Σύλλογος Διδασκόντων μετά από εισήγηση των Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής του σχολείου, με τη σχετική μέριμνα για τις διαφορετικές βαθμίδες εκπαίδευσης.
Βασική επιδίωξη των σχολικών αγώνων στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας, είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν να αποκομίζουν από την κάθε διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης παιδείας, που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της προσωπικής υπέρβασης.

FOOTBALL LEAGUE: Δεν πάνε… κάμερες στον Βόλο



Τηλεοπτικά θα καλυφθούν 5 από τους 12 αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Η αυλαία θα ανοίξει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 με την αναμέτρηση μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Φωστήρα για τον Νότιο όμιλο, ενώ την ίδια μέρα η Λαμία θα υποδεχτεί τον Αγροτικό Αστέρα για τον Βόρειο όμιλο. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα παιχνίδια θα γίνουν την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, εκτός του αγώνα ΑΕΛ-Απόλλων Καλαμαριάς που θα γίνει Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της πρεμιέρας της Football League με τις ώρες των αγώνων και στους δύο ομίλους, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα σήμερα Δευτέρα (06/10).

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: «Καμία υποτίμηση στη Ζάκυνθο»!



Ο Νίκος Παντελής θα αρχίσει από την Τρίτη (σήμερα υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό) να αναλύει στους παίκτες του τη Ζάκυνθο, αντίπαλο του Ολυμπιακού Βόλου στην πρεμιέρα της Football League. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε για το παιχνίδι με τους νησιώτες: «Η Ζάκυνθος είναι μια σοβαρή ομάδα, την οποία αν δεν προσέξεις μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Στο Κύπελλο κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΟΦΗ και θα έρθει στο Βόλο έχοντας άγνοια κινδύνου. Θα παίξει χωρίς άγχος, από τη στιγμή που δεν είναι το φαβορί.

ΑΓΕΖ: Ετοιμάζει εκδρομή για Πέραμα



Την ερχόμενη Κυριακή η ανδρική ομάδα της ΑΓΕΖ αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 1ου  ομίλου του Νότου της Γ΄ Εθνικής τον Ερμή Περάματος. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ναυλώνει λεωφορείο από την Κυλλήνη για αυθημερόν εκδρομή, έτσι ώστε οι φίλοι της ομάδας να δουν την ομάδα αγωνιζόμενη σε επίσημο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: