Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ματσάρα στο Τσιλιβή και 4-4 από 4-0!!! (Photos)



Απίστευτη εξέλιξη είχε το ματς στο δημοτικό γήπεδο Πλάνου. Οι παίκτες του Α.Ο. Τσιλιβή προηγήθηκαν 4-0 στο ημίχρονο του Αστέρα Μαχαιράδου και όλα έδειχναν ότι θα είχαν εύκολο απόγευμα. Όμως κάποιες φανέλες είναι «βαριές» και ένα ματς λήγει μόνο όταν σφυρίξει ο διαιτητής για τελευταία φορά! Οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν με γκολ του Αρκαδιανού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να ισοφαρίσουν (4-4) και να πάρουν έναν ανέλπιστο βαθμο!!! Αναλυτικά είχαμε σήμερα:

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ: Τι θα δείτε και που το Σαββατοκύριακο



Η αγωνιστική δράση στο νησί της Ζακύνθου συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή αρκετών και σημαντικών αγώνων σε όλα τα αθλήματα. Αναλυτικά θα παίξουν:

ΣΑΒΒΑΤΟ   18/10/2014
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΓ  ΛΕΩΝ -  ΛΕΒΑΝΤΕΣ    ΓΗΠ : ΑΓ  ΛΕΟΝΤΑ    ΩΡΑ: 16.00

ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ - ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ  ΓΗΠ: ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ  ΩΡΑ : 16.00

ΤΣΙΛΙΒΗ - ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ  ΓΗΠ: ΠΛΑΝΟΥ   ΩΡΑ : 16.00

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Και τώρα… Τύρναβος!



Ξεκίνησε σήμερα Σάββατο το ταξίδι η αποστολή της ΠΑΕ Ζάκυνθος με προορισμό την Λάρισα, εκεί όπου αύριο στις 16:00 (ΑΛΚΑΖΑΡ) θα αντιμετωπίσει τον Τύρναβο, για την 2η  αγωνιστική της Football League.
Ο κ. Ακίνο πήρε μαζί του τους εξής είκοσι ποδοσφαιριστές: Ξενοδόχοβ, Πολίτη, Τσόπελα, Καλλιβωκά, Φωτιά, Νόνη, Αποστόλου, Οικονόμου, Πέττα, Νικολέτο, Κυριακίδη, Ουνγιαλίδη, Τσορμπατζίδη, Βαρέλα, Ευθυμιάδη, Λέκκα, Κριτσμάρεβιτς, Κρολ, Παπαδημητρίου και Χατζησάββα.

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία



Από την  Ε/Δ  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  ανακοινώθηκαν οι  Διαιτητές  των  αγώνων Πρωταθλήματος  της  2ης  Αγωνιστικής  Α΄ και Β΄ Κατηγορίας  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου. Ο Γιάννης Καλογεράκος (φωτό) θα σφυρίξει σήμερα Σάββατο το ντέρμπι στον Πλάνο. Αναλυτικά:


ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ: «Θέλει προσοχή η Ζάκυνθος»



Λίγα μόλις 24ωρα πριν τη σέντρα στο Αλκαζάρ, όπου ο Τύρναβος θα υποδεχτεί τη Ζάκυνθο (Κυριακή 19/10, ώρα 16:00, ISLANDSPORTFM στους 88,6) ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Ζάκυνθος και νυν του Τυρνάβου, Γιώργος Σκαθαρούδης μιλάει αποκλειστικά στον πολύ καλό συνάδελφο και φίλο, Θωμά Χόντο. Ο Σκαθαρούδης μιλάει για τους στόχους της νέας του ομάδας, καθώς πως νιώθει που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την περσινή του ομάδα. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Μέχρι τα τέλη του μήνα οι επιχορηγήσεις στα σωματεία!



Το πόσο των 850.000 ευρώ θα λάβουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ως επιχορήγηση από το υφυπουργείο Αθλητισμού. Συνολικά το πόσο που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών και θα πάρουν οι αθλητικές ομοσπονδίες είναι της τάξεως των 9 εκατ. ευρώ.
Μετά από συναντήσεις στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στην ΕΠΟ των προέδρων των ΕΠΣ, μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου τα χρήματα θα δοθούν στα σωματεία.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Προκρίθηκαν στους «8» Παναρτεμισιακός Α.Ο. και Απόλλωνας

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα ματς της Πέμπτης για την φάση των «16» του θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου. Τις ΑΟ Λεβάντε, Κ19 ΑΠΣ Ζάκυνθος και ΑΟ Αλυκανά ακολούθησαν στη φάση των "8" οι Παναρτεμισιακός Αο και Απόλλωνας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η συνέχεια:


Με Γιώργο Αστερή… στην ΟΡΤ



Δείτε αύριο Παρασκευή 17/10 και ώρα 22:15μμ στην ΟΡΤ (επανάληψη το Σάββατο το πρωί στις 08:00πμ) στον Αθλητικό Δικαστή

ΠΙΠΕΡΑΤΑ
...superleag-άτα ποδοσφαιρικά και διαιτητικά ''τερτίπια''...
Δείτε φωτορεπορτάζ από:
* τον αγώνα ΠΑΝΑΙΓΕΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΕΚ
*  αγώνες πρωταθλήματος Α , Α1 ΕΠΣΗ
* αγώνες Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου Ν. Αχαίας
* αγώνες FOOTBAL LEAGUE 2
* οδοιπορικό στο αθλητικό κέντρο Καλαμάτας...

ΠΛΑΤΙΝΙ: «Φανταστείτε αντί για σημαία να έχει βόμβα!»



Έντονη είναι η ανησυχία της UEFA και όχι μόνο για το περιστατικό με το αεροπλανάκι στο ματς της Σερβίας με την Αλβανία, αλλά και τα επεισόδια που ακολούθησαν.
Ο Μισέλ Πλατινί σε δήλωσή του εξέφρασε την ανησυχία του για το συμβάν, λέγοντας: «Τα γεγονότα στο Σερβία-Αλβανία, δεν είναι μόνο ντροπιαστικά. Φανταστείτε στο τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι αντί για τη σημαία να βρισκόταν μια βόμβα! Είναι πολύ επικίνδυνες καταστάσεις, ειδικά σε χώρες όπως αυτές, που υπάρχουν πολλές πολιτικές εντάσεις».
Η Πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου έχει ήδη ανοίξει τον φάκελο του αγώνα Σερβία-Αλβανία και αναμένεται να πάρει αυστηρά μέτρα.

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΙΤΙΕΣ/FIOR DI LEVANTE: Πρώτη ήττα για τη ζακυνθινή ομάδα



Χωρίς το βασικό της πλέι-μέικερ (Πορτουλάκη) για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, η ομάδα των Ιτιών/Fior Di Levante έχασε από την Ε.Α. Παραλίας με 59-56 στα Ροΐτικα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑΗ.
Η ομάδα των Στάθη-Παπαδάτου ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως δεν άντεξε στην πίεση του αντιπάλου, ο οποίος «ροκάνισε» τη διαφορά των 10 πόντων που είχαν «χτίσει» στο ματς οι τυπικά γηπεδούχοι.
Να τονίσουμε ότι οι δύο ομάδες έχουν κοινή έδρα, με τις Ιτιές/Fior Di Levante (όπου ήταν γηπεδούχος χθες) να παίζει για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι να κάνουν σχεδόν καθημερινά προπόνηση σε αυτό!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ: «Καλώ όλες τις ομάδες να συμμετέχουν στα μαθήματα από το ΕΚΑΒ»



Κάλεσμα σε όλες τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων έκανε απόψε Τετάρτη 15/10 ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου και χειρουργός Ορθοπεδικός, Λεωνίδας Μαλιούφας, για να πάρουν μέρος στα μαθήματα που θα παραχωρήσουν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ Ζακύνθου, στα γραφεία της Ένωσης, σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή άμεσα.
Η πρόσκληση αυτή προς τα σωματεία, αλλά και τους διαιτητές και σε όσους άλλους θέλουν να παρακολουθήσουν, έγινε μέσω της εβδομαδιαίας εκπομπής του «ΥΓΕΙΑ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ», κάθε Τετάρτη 20:00-21:00 στον ISLANDSPORT-FM στους 88,6.

Απάντηση της ΕΠΟ για τα… εγκλήματα Σαρρή

Απαντήσεις αναφορικά με όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν μετά την ήττα της Εθνικής από τη Βόρειο Ιρλανδία δίνει η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΕΠΟ.
Τονίζεται πως τόσο οι παίκτες, όσο και ο Ρανιέρι άμεσα ανέλαβαν την ευθύνη για την άσχημη εμφάνιση, ενώ αναλύονται και οι ενέργειες του Γιώργου Σαρρή στη μετάβαση στη μετά Σάντος εποχή, που σύμφωνα με την Ομοσπονδία έχει κατηγορηθεί για πολύ περισσότερα από όσα θα έπρεπε.

Μάλιστα, με σκωπτικό ύφος, γίνεται λόγος για «εγκλήματα του προέδρου» στα οποία –για την ώρα- δεν συμπεριλαμβάνονται Μεσανατολικό και Κυπριακό…

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Στην φάση των «8» Κ19 ΑΠΣ Ζάκυνθος, Α.Ο. Αλυκανάς και Α.Ο. Λεβάντες



Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα ματς της Τετάρτης που άνοιξαν την αυλαία της φάσης των «16» του θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου. Εύκολη επικράτηση για ΑΟ Λεβάντε και Κ19 ΑΠΣ Ζάκυνθος, στα πέναλτι ο ΑΟ Αλυκανάς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η συνέχεια:

Μεγάλη καμπάνα σε Ηρόδοτο!

Κλείδωσε όπως φαίνεται η ποινή των Κρητικών για τον θάνατο του Κατσούλη, με αφαίρεση 12 βαθμών και σχεδόν μόνιμα κεκλεισμένων των θυρών το γήπεδό τους για φέτος.


Βαριά «καμπάνα» έρχεται από την ΕΠΟ στον Ηρόδοτο, για τα επεισόδια στο ματς απέναντι στον Εθνικό, όπου είχαν ως αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή ο οπαδός της ομάδας του Πειραιά, Κώστας Κατσούλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες στη σημερινή (Τετάρτη 15/10) συνεδρίαση της Νεοσύστατης Επιτροπής Διοικητικών Παραγόντων της ΕΠΟ «κλείδωσε» η ποινή του κρητικού συλλόγου. Αυτή θα αφορά αφαίρεση 12 βαθμών, 10 ματς κεκλεισμένων των θυρών (11 έχει να δώσει πλέον εντός έδρας μέχρι το τέλος) και πρόστιμο 2.500 ευρώ.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής

Οι ρέφερι και το πρόγραμμα της 4ης στροφής της Γ΄ Εθνικής. Όλα τα ματς θα γίνουν την Κυριακή 19/10 στις 16:00. Το Αιολικός-Λουτράκι και το Αναγέννηση Ιεράπετρας-Ατρόμητος Πειραιά, θα γίνουν στις 15:00.

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Άρης
Τρακαλιάνης, Γκαϊνταζής, Καμπούρης (Σερρών)

Εθνικός Αγιονερίου – Δόξα Δράμας
Χανίδης, Νταβέλας, Καζατσκίδης (Μακεδονίας)

FOOTBALL LEAGUE: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές και τους βοηθούς που ορίστηκαν για τα παιχνίδια της 2ης “στροφής” του πρωταθλήματος της Football League.


Αναλυτικά:
Νότιος όμιλος
Παρασκευή 17/10-17.00
Παναχαϊκή - Ηρακλής Ψαχνών (Παμπελοποννησιακό Στάδιο-OTE TV)
Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Νάρης, Δόσης (Αθηνών)

Φεύγει από την Σάντερλαντ ο Μαυρίας!



Πρόωρο τέλος στην καριέρα του Χάρη Μαυρία στην Σάντερλαντ, δίνει αγγλικό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «goal.com» ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πρόκειται να παραχωρηθεί τον προσεχή Ιανουάριο, με κανονική, όμως, μεταγραφή, όπως έχει αποφασίσει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λι Κότζερτον.

ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Τέλος ο Σάκης Πυλαρινός από τη διοίκηση!


Ο Πυλαρινός δίπλα από τον προπονητή, Δημήτρη Φωτόπουλο

Με ανακοίνωσή του ο… πρώην πλέον παράγοντας του Υπερίωνα Αμαλιάδας, Σάκης Πυλαρινός θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας, επικαλούμενος προσωπικό λόγο. Ο Πυλαρινός «υπηρέτησε» το σύλλογο τα τελευταία 5 χρόνια, περίπου, προσφέροντας πάρα πολλά (και σαν αθλητής, αλλά και σαν διοικητικός παράγοντας). Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Α2 ΕΣΚΑΗ: Σήμερα η 2η αγωνιστική



Με τη 2η αγωνιστική, συνεχίζεται, απόψε, το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΣΚΑ-Η, με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, μιας και το πρωτάθλημα βρίσκεται στην αρχή του.

Το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές, έχουν ως εξής:

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

RUN GREECE 2014, ΠΑΤΡΑ: Δεύτερη θέση για την Μάγδα Γαζέα



Στην ηλιόλουστη Πάτρα με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.700 δρομέων, ολοκληρώθηκε η σειρά αγώνων Run Greece, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με μεγάλο χορηγό την Wind. Η πόλη της Πάτρας κατάφερε να πετύχει στο απόλυτο τον στόχο της και να βγάλει στους δρόμους χιλιάδες δρομείς, όχι μόνο για να τρέξουν, αλλά για να συμμετάσχουν σε ένα αθλητικό γεγονός. Η έκτη και τελευταία διοργάνωση κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ συμμετοχής και να δώσει το καλύτερο φινάλε στη διοργάνωση.
Το επίπεδο του αγώνα ήταν εξίσου υψηλού, δεδομένο του ότι εκεί βρέθηκαν για να πάρουν μέρος αθλητές όπως η Αναστασία Καρακατσάνη. Η έμπειρη δρομέας κατέλαβε την πρώτη θέση στα 10χλμ, σε έναν αγώνα, που πραγματοποίησε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν. Η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Δημήτρη Σούλα, διένυσε την απόσταση σε 35.51 και άφησε στη δεύτερη θέση την έμπειρη μαραθωνοδρόμο Μάγδα Γαζέα.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές του διημέρου



Από την Ε/Δ  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αγώνων ΚΥΠΕΛΛΟΥ της Β΄ Φάσης για σήμερα Τετάρτη 15/10 και αύριο Πέμπτη 16/10. Αναλυτικά:

ΤΕΤΑΡΤΗ  15/10/2014
Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ (K 19) - ΕΣΠΕΡΟΣ         ΓΗΠ:  ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ    ΩΡΑ : 15.30
ΨΑΡΡΗΣ - ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ - ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ Γ

Αλλαγές στο Κύπελλο



Το τριήμερο 6-7-8 Ιανουαρίου η 3η αγωνιστική των ομίλων. Στις 9 του ίδιου μήνα η κλήρωση της 3ης φάσης όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.
Τις νέες ημερομηνίες της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, καθώς και το πότε θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 3ης φάσης του Κυπελλου, γνωστοποίησε η ΕΠΟ με ανακοίνωση της.

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Επιτυχημένο το σεμινάριο Καράτε και Jiu Jutsu


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ, το σεμινάριο καράτε και Brazilian Jiu Jutsu με το προπονητή της εθνικής ομάδος καράτε, Κώστα Γκουβούση και τον Παντελή Παναγίδη, αρχηγό και υπεύθυνο ανάπτυξης σε Ελλάδα και Κύπρο του RENZO GRACIE BJJ.

Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το σεμινάριο και την προσέλευση των μαθητών του.

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής – Την Κυριακή (4:00μ.μ.) στο Αλκαζάρ η Ζάκυνθος



Τρία ματς την Παρασκευή (17/10), δύο τη Δευτέρα (20/10) και ένα την Τετάρτη (22/10) περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 2ης “στροφής” στη Football League. Ανοιχτό το θέμα “έδρα” στο Παναχαϊκή-Ηρακλής Ψαχνών, αφού δεν έχει υπογραφεί ακόμα η σύμβαση των Αχαιών με το Παμπελοποννησιακό.

Πανηλειακός: Τέλος ο Καβάλο! - Δεν του κάνει συμβόλαιο η διοίκηση - Ποιός ο λόγος - Ο νέος τεχνικός

Παρελθόν θεωρείται πλέον από τον πάγκο του Πανηλειακού ο Ιταλός τεχνικός Λούκα Καβάλο (ο οποίος ανέλαβε την ομάδα στο τέλος Ιουλίου αμέσως με τη συμφωνία των Ιταλών και Κανακίδη - Πίτσι με το μεγαλομέτοχο Θανάση Παπαγεωργίου για να αναλάβουν αυτοί την ομάδα)!
Έχοντας προλάβει να κοουτσάρει την ομάδα σε τρία επίσημα ματς ως τώρα (τα δυο του Κυπέλλου Ελλάδας με την Παναχαική, και το πρώτο του πρωταθλήματος, από όπου και η ΦΩΤΟ), υπενθυμίζεται ότι όπως αναφέραμε από το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, ο μέχρι τώρα τεχνικός της ομάδας, Λούκα Καβάλο,μιλώντας στα αποδυτήρια στους παίκτες μετά τη λήξη του αγώνα στην Καισαριανή με τον Άλιμο, αφού τους συνεχάρη για την προσπάθειατους, τόνισε κι ότι: