Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Πάτησε» Ζάκυνθο ο Ζαϊρί κι έγινε… χαμός!!! (Photos)

Λίγο μετά τις 20:30 χθες (Σάββατο 29/08) προσγειώθηκε σε ζακυνθινό έδαφος η πτήση της Ολυμπιακής από Αθήνα, φέρνοντας στο νησί το μεγάλο όνομα του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Ζαουάντ Ζαϊρί!

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Με 18 ομάδες η Β΄ Εθνική!

Απορρίφθηκε το αίτημα αναψηλάφησης για την υπόθεση της κάλυψης των κενών θέσεων στη Football League από τους Άρη, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Παναργειακό, Κηφισιά.

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Από σήμερα (28/08) στην κυκλοφορία τα διαρκείας

Από σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή 28/08, 19:00) θα είναι σε διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος. Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΠΑΟΚ: Με Ντόρτμουντ, Κράσνονταρ και Καμπάλα

Δύσκολη η κλήρωση του ΠΑΟΚ ο οποίος θα έχει να αντιμετωπίσει ένα από τα μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στη φάση των ομίλων του Europa League.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Με Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός!

Η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε στον Ολυμπιακό, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τους Βαυαρούς, τους Λονδρέζους και με την κροατική ομάδα!

Στις 2/9 η κλήρωση της Football League

Την Τετάρτη 2/9 κληρώνει για το νέο πρωτάθλημα της Football League στα γραφεία της διοργανώτριας που θα συνεδριάσει την ίδια μέρα για να ορίσει και την ημερομηνία έναρξης της σεζόν.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Έρχεται η μεταγραφή... αεροδρομίου!!!

Η μεγάλη στιγμή που όλοι οι ζακυνθινοί περίμεναν, έφτασε!!! Ο Ζαουάντ Ζαϊρί το μεγάλο μετεγγραφικό απόκτημα του ΑΠΣ Ζάκυνθος... πατάει ζακυνθινό έδαφος το Σάββατο (29/08) και ώρα 20:30 και όπως αναμένεται εκατοντάδες φίλοι της ομάδας θα τον περιμένουν στο αεροδρόμιο "ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ". Θα τον συνοδεύει ο νέος τεχνικός της ομάδας, Χαλίντ Κάραμα.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Φιλική νίκη (3-0) επί της Δόξας Μαυροβουνίου (Photos)

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες Τετάρτη 26 Αυγούστου η ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος, επικρατώντας (στην επανάληψη) με 3-0 της Δόξας Μαυροβουνίου, στον Παλιό Αγ. Αθανάσιο.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ποδοσφαιριστές στα όρια του εξευτελισμού και της πείνας !

Στην Ελλάδα της κρίσης όλοι οι δήθεν παράγοντες βρίσκουν εύκολα την δικαιολογία της κακής οικονομικής συγκυρίας και φλομώνουν στο ψέμα… τους ποδοσφαιριστές αναγκάζοντας τους να ζουν σαν ρακοσυλλέκτες.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Στα "κυανέρυθρα" Βοζαΐτης και Μαυρίας

Δύο ακόμα σημαντικές προσθήκες ζακυνθινών ποδοσφαιριστών έκανε χθες η ομάδα του Α.Ο. Λεβάντε με την απόκτηση του Βοζαΐτη Νικολάου και του Μαυρία Γιώργου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Μόνη δεν θα σε αφήσω ποτέ" το σύνθημα των διαρκείας

Τέθηκαν, από σήμερα Τετάρτη 26 Αυγούστου, σε διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος στην προσιτή τιμή των 130€. Φέτος οι ομάδες στην Β΄ Εθνική θα είναι 18, οπότε τα εντός έδρας ματς ανέρχονται στα 17 (δηλ. 7,65€ το κάθε παιχνίδι)!!!

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Νέα αναβολή!

Αναβολή στην αναβολή για την κλήρωση του Κυπέλλου. Αναμονή για να τελεσιδικήσουν οι εκκρεμότητες και τότε... με το καλό να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τον θεσμό.

Την... έπεσαν με μπογιές σε παίκτη Football League!

Απίστευτα σκηνικά στην Καρδίτσα με την «επίθεση» στο αυτοκίνητο του Όλιβερ Πέεφ.

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ: Ένα βήμα πριν τον Κισσαμικό

Ο πρώην παίκτης της Ζακύνθου βρίσκεται ήδη στην Κρήτη για τον Κισσαμικό.

ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΙ: Και πάλι μαζί!!!

Ο Σπύρος Δημόπουλος σμίγει με τα αδέρφια του Θανάση και Χρήστο στην επόμενη μέρα του Πανελευσινιακού για να τον οδηγήσουν στην Football League. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην mikriliga.com.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΚΤΥΠΗΣ: Από τη Ζάκυνθο στη Νάξο

Τα τυπικά απομένουν για τον ζακυνθινό μπασκεμπολίστα, Κώστα Ακτύπη για να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του στον Πανναξιακό.

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Ανακοίνωσε μία... ενδεκάδα

Με δελτίο τύπου στα τοπικά ΜΜΕ του νησιού ο ΑΟ Κατασταρίου ανακοίνωσε τις φετινές του μετεγγραφές και βάσει του έως τώρα ρόστερ του θέτει τις βάσεις για να πραγματοποιήσει τους φετινούς του στόχους. Αναλυτικά το δελτίο τύπου: