Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αχ βρε... Όσιμ πόσο δίκιο είχες!!! - Άδικη ήττα στα Χανιά

Tα Χανιά περίμεναν 5 μήνες για να πανηγυρίσουν «τρίποντο» και τα κατάφεραν το απόγευμα του Σαββάτου (23/4) κόντρα στη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο πρωταθλητής θα κριθεί την Μ. Τρίτη - Εκτός ο ΑΟ Κατασταρίου! (photos)

Ο ΑΟ Τσιλιβή επικράτησε του ΑΟ Κατασταρίου με 2-1 και ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός με 5-2 στον Άγιο Λέοντα της τοπίκης Ένωσης (με ανατροπή) και όλα πλέον θα κριθούν στο μεταξύ τους παιχνίδι, την Μ. Τρίτη (26/04) στο Ρόιδο.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Η Ζάκυνθος φιλοξένησε με ταπεινότητα και σεμνότητα την Ολυμπιακή φλόγα (photos)

Με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται στις πλατείες του Κατασταρίου και Σολωμού, η Ζάκυνθος υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με τις τιμές που της άρμοζαν.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Καλογεράκος στο Τσιλιβή-Καταστάρι

Από την Επιτροπή  Διαιτησίας Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  ανακοινώθηκαν  οι  Διαιτητές  των  αγώνων : Κατάταξης Α΄Κατηγορίας , Μπαράζ Β΄Κατηγορίας  ανόδου, Παιδικού Τουρνουά και 10ο   Ιόνιο Διεθνές Τουρνουά.  

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ: Ξεκίνησε το ταξίδι της - Σήμερα το απόγευμα στη Ζάκυνθο! (photos)

Το μεσημέρι της Πέμπτης (21/4) πραγματοποιήθηκε η τελετή της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία από την Πρωθιέρεια, Κατερίνα Λέχου - Πρώτος λαμπαδηδρόμος ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Φουλ για πρωτάθλημα ο Ζακυνθιακός - Απογοήτευση το Καταστάρι - Καραδοκεί το Τσιλιβή!

Ούτε ο ίδιος ο Στράτος Κουρούμαλος δεν θα περίμενε ότι η ομάδα του, ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός θα επικρατούσε με το ευρύ 6-0 (!) του ΑΟ Κατασταρίου, των Λιβέρη, Μαλαφούρη, Κωστάκη και των άλλων αξιόλογων ποδοσφαιριστών!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τέλος καλό… όλα καλά με τα δελτία!

Τελικά το δίκιο… έλαμψε! Η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος αυτή τη φορά ενημερώθηκε σωστά από την ΕΠΟ και οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Αντωνίου, Βαγγέλης Τσιάμης, Ανδρέας Σταματής, Βασίλης Δόντσος τίθενται κανονικά στη διάθεση του προπονητικού τιμ των «νησιωτών». 

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: "Οραματιζόμαστε ένα νέο ξεκίνημα"

Στην ανακοίνωση του νέου Δ.Σ. προχώρησε ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. Νέος Πρόεδρος είναι ο Γιάννης Βαρβαρίγος. Αναλυτικά:

ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: "Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει"

Ο Σπύρος Αποστόλου επέστρεψε δυναμικά από τον τραυματισμό του που τον κράτησε καιρό εκτός δράσης. Την Κυριακή (17/4) ο αρχηγός της Ζακύνθου άνοιξε το σκορ στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό και ήταν εκ των κορυφαίων.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το Αργάσι πανάξια στην Α΄ Κατηγορία!

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2015-2016 και στην Β΄ Κατηγορία με την ομάδα του Αργασίου να επικρατεί με 2-1 του Αετού Καλιπάδου στο δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων, να κατακτά την 1η  θέση και να παίρνει την απευθείας άνοδο στην Α΄ Κατηγορία!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αδαμόπουλος στο Ζακυνθιακός-Καταστάρι

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι Διαιτητές των αγώνων κατάταξης Α΄Κατηγορίας της 3ης Αγωνιστικής. 
Αναλυτικά :

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΩΔΩΝΗΣ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ | Τι επεσήμανε στον Στ. Κοντονή για την Ολυμπιακή Φλόγα…

«Τροφή» για παραπολιτικό και όχι μόνο σχολιασμό έχουν αποτελέσει τα όσα λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την τροποποίηση του προγράμματος υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στο νησί της Ζακύνθου.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Ζαϊρί απόψε (18/04) αποκλειστικά στο ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL (video)

Καλεσμένος απόψε το βράδυ στις 22:00 στο ΙΟΝΙΑΝ και στον καλό συνάδελφο, Διονύση Μπινιώρη είναι ο μεγάλος άσος του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Ζαουάντ Ζαϊρί.
Ας δούμε το σχετικό τρέιλερ:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Η φλόγα στο νησί άναψε... φωτιές!

Δελτίο τύπου εξέδωσε σήμερα Δευτέρα 18/04 ο Δήμος Ζακύνθου στο οποίο κάνει λόγο για αλλαγή της πρώτης συμφωνίας με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.) σχετικά με την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στο νησί την ερχόμενη Πέμπτη 21 Απριλίου 2016.

ΑΝΟΖ: Συμμετέχει στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Ζάκυνθο

O Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ζάκυνθο την Πέμπτη 21/04/2016 . 

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα των αγώνων play off της Α΄ Κατηγορίας

Πρωταθλήματος το Πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης Α΄Κατηγορίας για την ανάδειξη του Πρωταθλητή.

Αναλυτικά :

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Βαριά ήττα στο Άργος

Σε παράσταση για έναν ρόλο, μετέτρεψε το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΟ Λεβάντε ο Παναργειακός, πετυχαίνοντας παράλληλα την πιο επιβλητική του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Η Ζάκυνθος είναι εδώ... και είναι εκεί που της αξίζει!!! (photos)

Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος νίκησε 2-0 τον Πανελευσινιακό στο Δημοτικό Στάδιο και πλέον έρχεται πιο κοντά στην παραμονή του στην κατηγορία, κάτι που αξίζει κι έτσι πρέπει να γίνει!
Όλοι οι παίκτες κατέθεσαν ψυχή, αλλά ας μου επιτραπεί, για μένα ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος ήταν ο κορυφαίος!