Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι Διαιτητές των αγώνων της 18ης αγωνιστικής   Α΄ Κατηγορίας και 19ης Β΄ Κατηγορίας.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Το πάλεψε στο τέλος, αλλά... 2-1 από τη Λαμία (Photos & video)


Αποφασιστικής σημασίας νίκη με 2-1 της Λαμίας κόντρα στην Ζάκυνθο, για την 21ηαγωνιστική της FootballLeague. Οι γηπεδούχοι με την νίκη  τους, ενάντια στην Ζάκυνθο, εδραιώθηκαν στην δεύτερη θέση του βορείου ομίλου.

Αχαϊκή: Στο τιμόνι ο Ζήκος

Θετικά απάντησε ο Ανδρέας Ζήκος στην πρόταση της διοίκησης της Αχαϊκής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ως το καλοκαίρι.
Ο έμπειρος τεχνικός θα προσπαθήσει να κρατήσει τους «κιτρινόμαυρους» στη Γ’ Εθνική, αξιοποιώντας το καλό υλικό που υπάρχει στην ομάδα. Ο Ζήκος, εξάλλου, έχει καλή γνώση της κατηγορίας, αλλά και μεγάλη εμπειρία σε όλες τις κατηγορίες, αλλά και ευρωπαϊκή, μετά τη θητεία του στο τεχνικό τιμ του Αστέρα Τρίπολης.

Βύζας Μεγάρων: Οριστική η αφαίρεση βαθμών!

Δεν έγινε δεκτή η έφεση που κατέθεσε ο Βύζας Μεγάρων για την μη ενεργοποίησης της αφαίρεσης πέντε βαθμών.
Με καθυστέρηση κάποιων μηνών η ΕΠΟ ενεργοποίησε την ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών από τον Βύζαντα, που είχε επιβληθεί την περασμένη σεζόν για την υπόθεση της πλαστοπροσωπίας. Η ομάδα των Μεγάρων άσκησε έφεση σε αυτή την επιβολή της ποινής, υποστηρίζοντας ότι αφορά την ΠΑΕ και όχι το ερασιτεχνικό σωματείο, αλλά η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε τους ισχυρισμούς της.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΑΧΑΪΚΗ: Τέλος ο Κωνσταντινόπουλος

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Αχαϊκής ο Άγγελος Κωνσταντινόπουλος.


Υποψήφιοι αντικαταστάτες του είναι ο Ανδρέας Ζήκος, ο Γιώργος Στράντζαλης και ο Νίκος Κουρμπανάς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας από το "στρατόπεδο" της ομάδας της Κ. Αχαίας.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Χωρίς τέσσερις στη Λαμία

Μπορεί οι Λαμιώτες να μετρούν 7 απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών για το σημερινό ντέρμπι με τη Ζάκυνθο, αλλά και οι νησιώτες δεν πάνε πίσω, αφού ο τεχνικός Ντάνι Ακίνο δεν πήρε μαζί του στην αποστολή τους τραυματίες Νίκολα Κριτσμάρεβιτς, Δημήτρη Ουνγιαλίδη, Νίκο Βαρέλα, ενώ τιμωρημένος είναι και ο αρχηγός Κώστας Οικονόμου που θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής στο ματς αυτό.

Πολλές απουσίες η Λαμία


Επτά βασικούς ποδοσφαιριστές του θα στερηθεί κόντρα στη Ζάκυνθο ο Δερμιτζάκης.


Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Λαμία αύριο στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο στο ΔΑΚ. Η ομάδα της Φθιώτιδας ολοκλήρωσε το πρωί την προετοιμασία της με μία προπόνηση στην Καμαρίτσα και ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε γνωστούς τους 19 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

8ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ "ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ": Κοινός τερματισμός για Γαζέα-Δημάκη (Photos & video)

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 8ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» που... διεξήχθη στο Αγρίνιο στη μνήμη του σπουδαίου Αγρινιώτη αθλητή μεγάλων αποστάσεων Μιχάλη Κούση.

Σπύρος Αντωνόπουλος: «Η παραμονή θα αργήσει να ξεκαθαρίσει»

Ένας Ηλείος, γνωστός μας από το πέρασμά του ως προπονητής στη Νίκη Τραγανού, αλλά και ένας γνώριμος στα λημέρια της Δόξας, ο οποίος πέρασε για μια σεζόν ως ποδοσφαιριστής, ο Σπύρος Αντωνόπουλος, θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο παιχνίδι της Κυριακής στη Νέα Μανολάδα ανάμεσα στη Δόξα και τον Ζακυνθιακό. Ο Σπύρος Αντωνόπουλος, από τη στιγμή που ανέλαβε το τιμόνι της ζακυθινής ομάδας, έχει να επιδείξει μια σταθερή πορεία, ωστόσο οι νησιώτες παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη.

Νομοσχέδιο σαρωτικών αλλαγών στο ποδόσφαιρο

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας επαναρχίζει το τριήμερο 7 με 9 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (4/3) ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ωστόσο τα ακόμη πιο σπουδαία ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ τα είπε μακριά από τις κάμερες και τα μικρόφωνα.

Α2 ΕΣΚΑΗ: Εύκολη νίκη για ΙΤΙΕΣ/FDL

Το 20ο αγωνιστικό κομμάτι της Α2 ΕΣΚΑ-Η ανήκει πλέον στο παρελθόν και από τη συγκεκριμένη αγωνιστική κερδισμένες βγήκαν τρεις ομάδες. Η ΕΑ Παραλίας έπιασε τη Δύμη στη 2η θέση, καθώς την "λύγισε" στην παράταση, η Κρήνη 97' υπερίσχυσε κόντρα στον Αχαιό 47' και συγκατοικεί στην 4η θέση με τον Υπερίωνα, που επιβλήθηκε εις βάρος του Δικέφαλου.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Η... ρουλέτα έδειξε Ηρακλή!

Μετά από σχεδόν 3 ώρες ο «Γηραιός» πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά με τους παίκτες του να είναι πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι στα πέναλτι
Μπορεί ο Πανιώνιος να ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου αλλά ο Ηρακλής έκανε έναν ακόμα… άθλο καθώς κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου όντας πιο εύστοχος στα πέναλτι.

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές του 3ου ομίλου

Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (4/3) από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.
Αναλυτικά:
Αχαϊκή-ΑΟ ΛουτράκιΓκάμαρης, Τσιλιπάνος, Κορτέσης (Αθηνών)

Super League: Οριστικά πρωτάθλημα χωρίς κόσμο!

Την απόφαση της Κυβέρνησης για τη διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής της Super League «κεκλεισμένων των θυρών» σε όλα τα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας ανακοίνωσε ο Σταύρος Κοντονής.

Super League: Φουλ για πρωτάθλημα χωρίς φιλάθλους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη σκέψη που υπάρχει στην κυβέρνηση είναι να συνεχιστεί η διεξαγωγή του πρωταθλήματος αλλά με τους αγώνες να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Α.Ο. Λεβάντες και Αστέρας Μαχαιράδου στον τελικό!

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι δύο ημιτελικοί αγώνες του θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου με τον Α.Ο. Λεβάντε και τον αστέρα Μαχαιράδου να παίρνουν τα εισιτήρια για τον τελικό.
Ο μεν πρώτος επικράτησε του Α.Ο. Κατασταρίου με 2-1 στο γήπεδο Αμπελοκήπων, ο δε δεύτερος της Κ20 του ΑΠΣ Ζάκυνθος με 4-2, στο γήπεδο Μαχαιράδου. Αναλυτικά:

Λαμία: Αποθεραπεία ενόψει Ζακύνθου

Δεν έχει περιθώρια για... ανάσες η Λαμία, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο την Παρασκευή (6/3, 18:00).
Ετσι, την Τρίτη οι παίκτες είχαν κανονικά προπόνηση. Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι στο Βόλο προπονήθηκαν κανονικά το πρωί στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον επικείμενο αγώνα της Παρασκευής.

Κυβερνητική σύσκεψη για το ποδόσφαιρο

Πριν τη συνάντηση με τους φορείς του ποδοσφαίρου στις 15:00, ο Σταύρος Κοντονής θα έχει στο γραφείο του σύσκεψη με μέλη της κυβέρνησης, προκειμένου να αποφασίσουν τη στάση τους για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έχει (και) κύπελλο σήμερα

Με τη διεξαγωγή της ημιτελικής φάσης συνεχίζεται σήμερα ο θεσμός του κυπέλλου. Το ματς που... κλέβει την παράσταση είναι αυτό μεταξύ του ΑΟ Λεβάντε και του ΑΟ Κατασταρίου, ενώ στο άλλο παιχνίδι ο Αστέρας Μαχαιράδου θα υποδεχτεί την ομάδα Νέων του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα των αγώνων σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το πρόγραμμα των αγώνων της 18ης αγωνιστικής Α΄ Κατηγορίας και 19ης αγωνιστικής Β΄ Κατηγορίας. 

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΑΝΟΖ: Νέες εμπειρίες για τα "δελφίνια" μας

Πολυ μεγαλη τιμη και διακριση ηταν και αυτο το Σαββατοκυριακο η συμμετοχη του ΑΝΟΖ στους Χειμερινους Αγωνες OPEN κατηγοριας Ανδρων - Γυναικων με 3 συμμετοχες, οταν στην ιδια διοργανωση επαιρνε μερος η αφροκρεμα της Ελληνικης Κολυμβησης.Τα "δελφινια" μας αντιμετωπισαν επαξια στην κατηγορια αυτη μεγαθηρια που βρεθηκαν κοντα η και επιασαν ορια για όλες τις διεθνείς διοργανώσεις, με τους φετινούς αγώνες, να χαρακτηρίζονται απόλυτα επιτυχημένοι.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τέλος κι ο Σταματίου από Καλαμάτα!

Περίπου... ένα μήνα άντεξε στον πάγκο της μαύρης Θύελλας ο Κώστας Σταματίου που υπέβαλλε την παραίτησή του.
Ο Βολιώτης κόουτς είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Ράλλη, όπου του ανακοίνωσε την απόφασή του, βλέποντας πως... δεν μπορεί να συνεισφέρει στην ομάδα –μετά και τη νέα ήττα απ’ τον Πανελευσινιακό, που δείχνει να ‘χει χάσει και φέτος το... τρένο της ανόδου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ:Χορό με τη γνωστή τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα

Το ερχόμενο Σάββατο 7 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο χορός του ΑΠΣ Ζάκυνθος στο Club Koutsis στο Αργάσι, Οι καλλιτέχνιδες που θα τραγουδήσουν, είναι οι Χριστίνα Κολέτσα, Δήμητρα Ταγιάννη, αλλά και ο τραγουδιστής Ανδρέας Στάμος. Η τιμή εισόδου είναι στα 5 ευρώ, ενώ όσοι επιθυμούν να κλείσουν τραπέζι reserve, μπορούν να επικοινωνήσουν στα 2695044444 - 6945490661.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Γρήγορο... "τέλος" για Τόγια!

Πολύ σύντομα χώρισαν οι δρόμοι του Ζακυνθιακού και του Παναγιώτη Τόγια, παίκτη που είχε έρθει τον Ιανουάριο στην ομάδα του Ιονίου.
Ο νεαρός μέσος έπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και η διοίκηση σε συννεόηση με τον προπονητή, Σπύρο Αντωνόπουλο αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας τους!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έχει μπάλα το τριήμερο


Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ   ο  ορισμός  των αγώνων  της  17ης  αγωνιστικής  της  Β΄ Κατηγορίας  που   δεν  διεξήχθησαν    λόγω  κακών  καιρικών συνθηκών  (ακατάλληλα γήπεδα).

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Football League: Τριάδα για Ολυμπιακό Βόλου και Απόλλωνα

Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε στο ντέρμπι της ημέρας τη Λαμία και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης «κλείδωσε» επί της ουσίας την παρουσία του στα play off αφού νίκησε τον Ηρακλή Ψαχνών κι ανέβασε τη διαφορά από τον τέταρτο της βαθμολογίας.

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΠΥΡΓΟΣ: Αξιέπαινη πράξη απ'τον γνωστό φίλο του Πανηλειακού Γιώργο Μώρο

Σε μια σημαντική κίνηση εντιμότητας αλλά και αξιοπρέπειας, άνεργος πολίτης του Πύργου, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει το πορτοφόλι που βρήκε (και το οποίο είχε πέσει από τον κάτοχο του), παρόλο που αυτό είχε μέσα ένα σεβαστό ποσό, κάποιων εκατοντάδων ευρώ, τουλάχιστον 500 σύμφωνα με πληροφορίες!

ΑΓΕΖ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα

Με σκορ 29-48 ηττήθηκε η γυναικεία ομάδα μας από την αντίστοιχη της Αχαγιάς ΄82. Ο προπονητής Σπύρος Νέγκας δεν είχε στην διάθεσή του την βασική παίκτριά του, Νατάσα Τσαμπάζη που είναι τραυματίας. Το παιχνίδι παρόλα αυτά δεν χαρίστηκε αφού οι παίκτριές μας το πάλεψαν στην άμυνα και δεν άφησαν την ομάδα του Δελάρτα να ξεφύγει στο σκορ. Χρόνο συμμετοχής πήραν όλες οι παίκτριες.

Οι δηλώσεις από το Αναγέννηση Καρδίτσας – Ζάκυνθος

Στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια της νεροποντής που έπεφτε μετά το 40ο λεπτό της αναμέτρησης στάθηκαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα της Αναγέννησης με τη Ζάκυνθο.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Νίκη (3-2) χωρίς να πείσει...

Δύσκολα μεν, δίκαια δε ο Ζακυνθιακός κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 του αδύναμου Αστέρα Μαγούλας και να συνεχίσει να ελπίζει για παραμονή στην κατηγορία. Παρουσία 250 περίπου φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ο Στάθης Καραμαλίκης έκανε... πάρτι, πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Football League: Αήττητοι και έτοιμοι για επιστροφή!

Ένα ακόμα βήμα για την κορυφή στους δύο ομίλους της Football League έκαναν ΑΕΚ και Ηρακλής, μια και η Ένωση επικράτησε 2-0 της Επισκοπής στο Ρέθυμνο και ο «Γηραιός» 1-0 του Εθνικού στις Σέρρες.

ΑΓΕΖ: Το πάλεψε αλλά... έχασε 71-64 στο Ίλιον

Με συγκλονιστικό παιχνίδι, ξεκίνησε η 18η «στροφή» για τη Γ' Εθνική κατηγορία, με την Ένωση Ιλίου να εξασφαλίζει μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στη Ζάκυνθο, καταβάλλοντας τη με 71-64.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Χέρι-χέρι πάνε Παναργειακός και Πανελευσινιακός

Με δύσκολες νίκες (1-0) συνέχισαν το φετινό μαραθώνιο οι δύο πρωτοπόροι, με την Ελευσίνα να επικρατεί εντός έδρας της Καλαμάτας και το Άργος μέσα στο Κιβέρι του τοπικού Ερμή. Αναλυτικά:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μάγκες και στον... βούρκο της Καρδίτσας (1-1) - (VIDEO)

Δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκες τις υποχρεώσεις της η Ζάκυνθος στη Football League καθώς έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας μένοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Οι Νησιώτες δυσκολεύτηκαν αρκετά καθώς στο 7’ η Αναγέννηση είχε δοκάρι σε σουτ του Πέεφ. Στο 60’ ωστόσο η Ζάκυνθος κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τέρμα του Μπλέτσα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα πρωινά παιχνίδια της Β΄ κατηγορίας. Ας θυμηθούμε τι έγινε χθες στα ματς της Α΄ κατηγορίας και τι θα δούμε σήμερα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αιολικός - Παναρκαδικός 0-1

Οι γηπεδούχοι πίεζαν για το γκολ, είχαν την κατοχή και κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στο 75’ ο Μίχος σημάδεψε το δοκάρι με εκτέλεση φάουλ και στο 90’ ο Ζαγοριανός με κεφαλιά. Αλλά στο 84’ ο Κώτσιρας με ατομική προσπάθεια και ωραίο πλασέ πέτυχε το γκολ για τον Παναρκαδικό, αναγκάζοντας τους 500 φίλους του Αιολικού να αποχωρήσουν από το γήπεδο απογοητευμένοι.