Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Πρόσθεσε και Τάρε στο δυναμικό της!

Νέο μεταγραφικό ‘’μπαμ’’ πραγματοποίησε η Αθλητική Ένωση Καλαμακίου καθώς έδωσε τα χεριά με τον γνωστό ποδοσφαιριστή Λέανδρο Τάρε, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μυστηριώδης εξαφάνιση του πρώην προέδρου της Παναχαϊκής

Αγνοείται από την Δευτέρα (26/9) ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής Πότης Τσιριμπής, εξέλιξη που είχε σαν αποτέλεσμα η οικογένεια του, να δηλώσει την Πέμπτη (29/9) την εξαφάνιση του στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Βαγγέλης Γραμμένος στην κλήρωση των πρωταθλημάτων!

Στη  Ζάκυνθο  θα  παρευρεθεί,  την  Δευτέρα  03/10/2016   ο κος  Βαγγέλης  Γραμμένος  Πρόεδρος  της  Ε.Π.Σ. Μακεδονίας  και  υποψήφιος  Πρόεδρος  της  Ε.Π.Ο. στις  ερχόμενες  αρχαιρεσίες.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στο… θρανίο παράγοντες, προπονητές & ποδοσφαιριστές για τους νέους κανονισμούς διαιτησίας

Εκτός από το επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας, το ΔΣ της ΕΠΣ Ζακύνθου διοργανώνει και Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τους νέους κανονισμούς διαιτησίας, με καλεσμένο τον πιστοποιημένο Καθηγητή Διαιτησίας της ΕΠΟ, Νικόλαο Σπυράκο από την Λακωνία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας

Η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου διοργανώνει το πρώτο της επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας με καλεσμένο τον πιστοποιημένο Καθηγητή Διαιτησίας της ΕΠΟ, Νικόλαο Σπυράκο από την Λακωνία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Κληρώνει στις 3/10 για Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Στο χθεσινό (28/09) διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ζακύνθου, μεταξύ των άλλων, συζητήθηκε η ημερομηνία και ο χώρος τέλεσης των κληρώσεων των πρωταθλημάτων της Α΄ & Β΄ Κατηγορίας.

ΜΙΚΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στον 5ο όμιλο με άλλες… 6 ομάδες!!!

Αύριο Παρασκευή (30/9) γίνεται στα γραφεία της ΕΠΟ και η κλήρωση της Α' φάσης των ομίλων των Μικτών ομάδων των ΕΠΣ ανά την Ελλάδα.

ΚΥΠΕΛΛΟ: Με ΠΑΟΚ, ΑΕΛ & Τρίκαλα η Ζάκυνθος (ή η Ελευσίνα) - Όλο το πρόγραμμα

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος το πρωί της Πέμπτης (29/09), με τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ να έχουν εύκολη κλήρωση, ενώ η κληρωτίδα επεφύλασσε παγίδες τόσο για τον Παναθηναϊκός όσο και για τον ΠΑΟΚ.

Κύπελλο: Ένταση στην κλήρωση για τη δικαίωση της Ζακύνθου

Ένταση επικράτησε στην κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου, με τους ανθρώπους του Πανελευσινιακού να είναι έξαλλοι με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να αποδεχτεί την ένσταση της Ζακύνθου και να μην επικυρώσει τη βαθμολογία της Football League.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Κάνει... εντύπωση στις μετεγγραφές!

Ο Κυριάζος (καθιστός) με τους νέους του συμπαίκτες
 Νίκο Γιατρά και Διονύση Σούρμπη
Το... "μπαμ" φαίνεται ότι κάνει σε μετεγγραφικό επίπεδο ο Αθλητικός Όμιλος Βασιλικού αφού βρίσκεται μία ανάσα από δύο μεγάλες συμφωνίες.

Πρώην παίκτες του Άρη ζητούν τη μη χορήγηση πιστοποιητικού!

Την Πέμπτη 29/9 συνεδριάζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με θέμα τη εξέταση των φακέλων των ΠΑΕ της Football League, προκειμένου να τους χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Νικήτρια η Α.Γ.Ε.Ζ. στο τουρνουά «ΦΑΝΗΣ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ»

Η Α.Γ.Ε. Ζακύνθου κατέκτησε το 4ο Τουρνουά ‘Φάνης Κολιόπουλος’ , κερδίζοντας στον τελικό τον Αχαιό 47 με 64-46. Την τρίτη θέση κέρδισε η Δύμη, επικρατώντας της Νίκης Προαστείου 53-38.

ΑΓΕΖ: Με το δεξί ξεκίνησαν οι Έφηβοι!

φωτό αρχείου
Το Σάββατο 24, Οκτωβρίου στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος Ε.Σ.Κ.Α-Η, αντιμετώπισε η εφηβική ομάδα της Α.Γ.Ε.Ζ. την αντίστοιχη της Γαστούνης.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αφαίρεση (-3 β.) αλλά από την περσινή βαθμολογία

Η ποινή αφαίρεσης βαθμών που επιβλήθηκε στη Ζάκυνθο για οφειλές στον Αντρές Χιράλδο αφορά στη βαθμολογία της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Επικύρωση μετά την απόφαση"!

Μπλόκο στην επικύρωση της περσινής βαθμολογίας της Football League μέχρι να αποφασίσει το Διαιτητικό Δικαστήριο για το αίτημα της Ζακύνθου.
Μετά την απόφαση για την υπόθεση της τριτανακοπής-προσφυγής-αίτηση ανακλήσεως επανασυζητήσεως της Ζακύνθου για την υπόθεση Πανελευσινιακού – Γιώργου Λαμπρόπουλου θα επικυρωθεί η βαθμολογία της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 στη Football League.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Σε ρυθμούς… χελώνας τα θέματα της ομάδας του Ιονίου!

Ούτε και σήμερα υπήρξε κάποια εξέλιξη στα θέματα που έχει ανοίξει η ομάδα της Ζακύνθου με την αντίστοιχη της Ελευσίνας.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Mπήκε η άσφαλτος… έρχονται οι πυλώνες

Αν και τις προηγούμενες μέρες φαινόταν ότι θα καθυστερήσουν ακόμη περισσότερο τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο, τα τελευταία 24ωρα γίνονται κινήσεις για να τελειώσει τόσο η τοποθέτηση του ταρτάν στον στίβο, αλλά και να μπουν οι τέσσερις πυλώνες ηλεκτροφωτισμού.

FOOTBALL LEAGUE: Ποιες ομάδες... ανεβάζουν στην Super League οι μπουκ

Με την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος της Football League να βρίσκεται στον…αέρα, οι μπουκ δεν πτοούνται δίνουν τις εκτιμήσεις τους για το ποιά ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα την φετινή σεζόν.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αναβλήθηκε αγώνας γιατί δεν υπήρχαν γραμμές στο γήπεδο!

Στο... αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο κάθε φορά που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται και κάτι νέο για να σε διαψεύσει. Αυτό συνέβη και στη Χίο όπου αναβλήθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της Μικρασιατικής και του Ηρακλή Θυμιανών.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Γυρίζουν από Γερμανία με εμπειρίες

Μπορεί οι τρεις αθλητές του «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ», Βεντουρής Νίκος, Θεοδόσης Στέλιος και Θεοδόση Μαρία Ελένη να μην πήραν κάποιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου -18 ετών (Γερμανία), όμως κατάφεραν να ζήσουν μ,ία ανεπανάληπτη εμπειρία στους μοναδικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν σε κλειστό γήπεδο ποδοσφαίρου (!) σε αυτό της Σάλκε.

Α.Ο.ΤΣΙΛΙΒΗ: Έστειλαν μαζί με τον Παλληξουριακό το μήνυμά τους στον Λεωνίδα! (photos)

Με το σύνθημα «ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!», Α.Ο. Τσιλιβή και Παλληξουριακός έδωσαν σήμερα (25/09) φιλικό αγώνα με τα έσοδα να πηγαίνουν στην οικογένεια του Λεωνίδα Κουτσούκη, που έχει την οικονομική ανάγκη για να μπορέσει να γίνει καλά!