Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Ενίσχυση στην άμυνα με τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο

Σε συμφωνία με τον 21 χρόνο Θεσσαλονικιό Δημήτρη Σιδηρόπουλο ήρθε σήμερα η διοίκηση του ΑΟ Λεβάντε.
Ο Σιδηρόπουλος αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός και έχει αγωνιστεί στην Κ20 του Ατρόμητου Αθηνών ενώ την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Γερμανία στην ομάδα Rastatt 04.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Παραμένει ο πολύτιμος Γιάννης Μαρίνος!

Σε συμφωνία με την διοίκηση του ΑΟ Λεβάντε ήρθε ο 26 χρόνος Μαρίνος Γιάννης και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της νησιώτικης ομάδας και την ερχόμενη χρονιά.

Κοντονής: "Η εφαρμογή του νόμου δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση"

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League και την ταυτόχρονη αποχώρησή του από το υπουργείο Αθλητισμού, ο Σταύρος Κοντονής μίλησε για την τήρηση του νέου αθλητικού νόμου που θα απεγκλωβίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από "το φαύλο κύκλο της βίας και της μισαλλοδοξίας".

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Κράτησε και τον Σκοζάι!

Για έναν ακόμα χρόνο θα αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΟΠ Ζακυνθιακού ο Φώτης Σκοζάι. Ο ακραίος επιθετικός ήρθε στο νησί στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2015 και βοήθησε κατά πολύ στη ξέφρενη πορεία της ομάδας και την κατάκτηση της 4ης θέσης.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κοντά στην απόκτηση σπουδαίου επιθετικού που έχει παίξει Super League!

Πάει... να τρελάνει όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος!!! Μετά την απόκτηση των Ζαϊρι και Νίκιτς, η ομάδα του Ιονίου είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός σπουδαίου και έμπειρου επιθετικού με πολλές συμμετοχές στην Super League!!!

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Απέκτησε και τον Αλέξανδρο Λαλαή

Ακόμα μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα του Α.Ο. Λεβάντε, με την απόκτηση του 20 χρόνου μεσοεπιθετικού Αλέξανδρου Λαλαή.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Παίκτης της Ζακύνθου (και) ο Νίκιτς

Πρώτο το zantesport σας είχε ενημερώσει για την μετεγγραφή του Βόσνιου μέσου, Μπράνισλαβ Νίκιτς στον ΑΠΣ Ζάκυνθος (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ). 

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΝΟΝΙ ΛΙΜΑ: «Με Ζαϊρί η Ζάκυνθος… πάει Super League!»

Καλεσμένος (τηλεφωνικά) στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΕΡΜΗ 91,8 «ΜΙΛΑΜΕ… ΑΘΛΗΤΙΚΑ» με τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο, ήταν σήμερα Παρασκευή (21/08) ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Νόνι Λίμα.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Μαροκινός τύπος… «φέρνει» Ζαϊρί στο νησί!

Οι συμπατριώτες του Μαροκινού διεθνή, Ζαουάντ Ζαϊρι τον «φέρνουν» στη Ζάκυνθο!
Η ιστοσελίδα «almarsaadpro» αναφέρει: «Ελληνικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι η Ζάκυνθος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον πρώην Μαροκινό διεθνή, Ζαουάντ Ζαϊρί, που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης. Ο Καλίντ Κάραμα παίζει σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις και προσπαθεί να τον πείσει να γυρίσει στην Ελλάδα».

Αμετάκλητα στη Σούπερ Λίγκα ο Λεβαδειακός

Τα ψέματα τελείωσαν… Σε αντίθεση με την περίπτωση του Άρη και των υπόλοιπων δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής στην περίπτωση του Απόλλωνα Σμύρνης δεν υπήρξε έκπληξη ως προς την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Άρχισαν τα δοκιμαστικά (photos)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (19/08) το απόγευμα στις 6 στο γήπεδο του Μαχαιράδου η πρώτη ανεπίσημη προπόνηση της ομάδας του ΑΟ Λεβάντε για την σεζόν 2015 - 2016. Και λέμε ανεπίσημη διότι απουσίαζαν αρκετοί ποδοσφαιριστές λόγω φόρτου εργασίας.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τρέλα με Ζαϊρί στο νησί!

Μία σημαντική προσθήκη ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Ζάκυνθος.

Εξελίξεις στην Football League! Πότε ξεκινά και με πόσες ομάδες το πρωτάθλημα!

Στις 20 ή 27 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Football League - 17 οι ομάδες ως τώρα, συν την Κέρκυρα ή τον Λεβαδειακό.
Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος ορίστηκε για τις 2 Σεπτεμβρίου. Η σέντρα θα διεξαχθεί στις 20 εκείνου του μήνα, εκτός αν υπάρξουν εθνικές εκλογές, κάτι που θα μεταφέρει την έναρξη κατά μια εβδομάδα (27/9).

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: "Πετάει" και ο Διονύσης Πυλαρινός

Σε συμφωνία με τον 20 χρόνο  ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Πυλαρινό Διονύσιο ήρθε σήμερα η διοίκηση των "νυχτερίδων" (ΑΟ Λεβάντε).
Ο Πυλαρινός αγωνιζόταν στην ομάδα του Ελατιακού και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως ακραίος αμυντικός, όσο και ως ακραίος μέσος και χαρακτηρίζεται για την ταχύτητα του και την αντοχή του.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Σεισμός" στο νησί με την απόκτηση παίκτη Champions League!!! - Οι υπόλοιπες μετεγγραφικές κινήσεις (photo & video)

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zantesport, η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος ταράζει τα νερά της Β΄ Εθνικής με την απόκτηση γνωστού αλλοδαπού ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί με ομάδα της χώρας μας στο Champions League!!!

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Νέος τεχνικός ο Θανάσης Σταματόπουλος

Ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση του ΑΟ Λεβάντε η πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού, Θανάση Σταματόπουλου. Ο 54χρονος (24/06/1961) προπονητής του ΑΟ Λεβάντε ήρθε την Δευτέρα στο νησί και συμφώνησε αμέσως, σε όλα, με τον Πρόεδρο, Παναγιώτη Βάρτζελη και το υπόλοιπο συμβούλιο. Έχει περάσει από πολλές ομάδες και υπήρξε και Ενωσιακός προπονητής στις Μικτές ΕΠΣΑΝΑ.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κάραμα… ο εκλεκτός! – Στο νησί ο Σάμαρης

Ήρθε ως τεχνικός Διευθυντής και συνεχίζει ως πρώτος προπονητής! Ο λόγος για τον 53χρονο Μαροκινό προπονητή, Χαλίντ Κάραμα. Βοηθός του θα είναι ο Δημήτρης Νόλης που παραμένει στην ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

ΑΧΑΓΙΑ '82: Απέκτησε Κοτσέτα & Νικολόπουλο!

Η Αχαγιά 82 κλέβει την παράσταση στο μεταγραφικό παζάρι, ολοκληρώνοντας τρία μεγάλα μεταγραφικά μπαμ από το... πάνω ράφι, με παίκτες εθνικών κατηγοριών.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Απέκτησε (και) τον Αιμιλιάνο Μουτσάι!

Έναν ακόμα επιθετικό απέκτησε σήμερα ο Α.Ο. Λεβάντε, στην προσπάθειά του να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το φετινό του ρόστερ, στην παρθενική του εμφάνιση στην Γ΄ Εθνική.
Πρόκειται για τον Αιμιλιάνο Μουτσάι, που έρχεται από την Α.Ε. Κεφαλονιάς, αντιπάλου του ΑΟ Λεβάντε στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.