Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εύκολο απόγευμα για Παναρτεμισιακό & Γερακαρία

Με δύο παιχνίδια της Α΄ Κατηγορίας άνοιξε η αυλαία της 16ης  αγωνιστικής, στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ζακύνθου. Ο Παναρτεμισιακός ΑΟ είχε ένα ευχάριστο απόγευμα, επικρατώντας με το ευρύ 8-1 του Ελατιακού στο Μαχαιράδο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής σε Α΄& Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Δ. της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι Διαιτητές των  αγώνων της 16ης Αγωνιστικής  Α΄ και Β΄ Κατηγορίας  καθώς και του Παιδικού Πρωταθλήματος.

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Λείπει το ντέρμπι στην Α΄, όχι όμως και στην Β΄ Κατηγορία την 16η αγωνιστική

Λείπει το μεγάλο παιχνίδι στην 16η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας, με τον πρωτοπόρο ΑΟ Κατασταρίου να παίζει (εκτός) με τον Εθνικό Σκουλικάδου, τον ΑΟΠ Ζακυνθιακό να έχει ρεπό και ο ΑΟ Τσιλιβή να πηγαίνει… στα ορεινά για να αντιμετωπίσει την ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος.

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Έρχεται ο Ζαϊρί! - Το είχαμε γράψει από τις 31 Ιανουαρίου!!!

Η διοίκηση του ΑΟΠ Ζακυνθιακού που αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου έκλεισε (για τα μπαράζ, κυρίως) τον Ζαουάντ Ζαϊρί!!! Το zantesport πρώτο είχε γράψει την είδηση, από την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "ΝΑΙ" σε οικονομικό απολογισμό και προϋπολογισμό - "ΝΑΙ" μεν... αλλά σε διοικητικό (photos)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ζακύνθου με κύρια θέματα τη ψήφιση του Οικονομικού & Διοικητικού απολογισμού, αλλά και του προϋπολογισμού του 2018.
Παρούσα ήταν 25 σωματεία και ομόφωνα ψήφισαν τον Οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σήμερα (28/02) η Γενική Συνέλευση με μεγάλο ενδιαφέρον

Στις 18.00 το απόγευμα της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί με μεγάλο ενδιαφέρον η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου.

Τίμησαν τον Καπανδρίτη οι Παλαίμαχοι της Ζακύνθου

Στο πλευρό του αείμνηστου Διονύση Καπανδρίτη βρέθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ζακύνθου τιμώντας την μνήμη του. Συγκεκριμένα την Κυριακή 26/02 στις 11 το πρωί πραγματοποίησαν επιμνημόσυνη δέηση στο νεκροταφείο Ζακύνθου, ενώ τόνισαν ότι κάθε χρόνο θα την πραγματοποιούν για τον αγαπημένο τους Νιόνιο.