Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Football League: «Σούζα» μέσα στον Βόλο, καθαρίζει ο «Ήρα»

Η Λάρισα κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στον Βόλο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ηρακλής με τρίτη σερί νίκη έχει γίνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

BASKET LEAGUE: Τα ζευγάρια των play off - Ο Κόροιβος με τον Ολυμπιακό!

Μετά και την τελευταία αγωνιστική της Basket League, οριστικοποιήθηκε η τελική κατάταξη και έγιναν γνωστά τα ζευγάρια για τον Α’ γύρο των play off.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Έγραψε ιστορία - Στην πρώτη 8άδα του πρωταθλήματος! (Photos)

Την είσοδό του στα πλέι οφ πανηγυρίζει ο Κόροιβος Αμαλιάδας που νίκησε εντός έδρας 81-73 τον Κολοσσό Ρόδου.

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΑΝΟΖ: Με το "βαρύ" πυροβολικό (Κολοκοτσά) στο Γκραν Πρι «Ακρόπολις»

Με τη συμμετοχή 244 συνολικά κολυμβητών/τριών από 46 Σωματεία και δύο (2) χώρες, διεξάγεται (8-10 Μαΐου), στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου, το Γκραν Πρι «Ακρόπολις» στην κολύμβηση.
Εκτός των 45 ελληνικών Σωματείων, μετέχουν επίσης η Κύπρος και η Γεωργία, καθώς επίσης και το ιταλικό Σωματείο Delfin ’88.

FOOTBALL LEAGUE: Σοκ στον Πιερικό - Τα προβλήματα τον στέλνουν στην Γ' Εθνική!

Πιερικός... ώρα μηδέν! Ματαιώθηκαν τα δύο προσεχή ματς του συλλόγου (Αιγινιακό, Τύρναβο) λόγω των προσφυγών και οδεύει με... μαθηματική ακρίβεια στην Γ' Εθνική! Του αφαιρούνται και βαθμοί.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ο Κουρούμαλος ήρθε, αλλά... έφυγε!!!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΑΟ Λεβάντε! Τελικά η συμφωνία με τον έμπειρο ζακυνθινό προπονητή Στράτο Κουρούμαλο δεν καρποφόρησε.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Φωτιάδης (Σερρών) στο Αλκαζάρ

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε την Πέμπτη τους ορισμούς των διαιτητών της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ παραμονής. Αναλυτικά:

«Στην Γ' Εθνική ο Πανιώνιος, αν πέσει»

Την απόφαση να πέσει στη Γ΄ Εθνική ο Πανιώνιος έχουν πάρει οι άνθρωποι της ομάδας, εφόσον δεν καταφέρει τελικά να μείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Με Στράτο Κουρούμαλο στα μπαράζ!

Μετά τα πρωινά γεγονότα και το... "διαζύγιο" της διοίκησης του ΑΟ Λεβάντε με τον Καλαματιανό προπονητή, Κώστα Κλάδη, οι άνθρωποι των νταμπλούχων κινήθηκαν αστραπιαία και όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ ο άνθρωπος που θα... "τρέξει" την ομάδα στα μπαράζ είναι ο έμπειρος Στράτος Κουρούμαλος!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τέλος ο Κώστας Κλάδης από τον Α.Ο. Λεβάντε!

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του νταμπλούχου ΑΟ Λεβάντε έκανε σήμερα το πρωί γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ο προπονητής της φετινής επιτυχημένης χρονιάς, Κώστας Κλάδης!

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ποιοι είναι οι αντίπαλοι του στα μπαράζ

Ο νταμπλούχος Ζακύνθου, Αθλητικός Όμιλος Λεβάντε από αυτή την Κυριακή 10 Μαΐου, ρίχνεται στη μάχη των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Στο δρόμο του θα βρει τις πρωταθλήτριες των ΕΠΣ Αχαΐας (Κεραυνό Αγ. Βασιλείου), ΕΠΣ Ηλείας (Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο) και ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης (Α.Ε Κεφαλληνίας).

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ: «Μάχη» Ντάβαρη-Γεωργούντζου στο στούντιο! (video)

Έντονες συγκινήσεις και στο "Όλα στη Φόρα" της Δευτέρας (4/5), με εκτοξεύσεις ...μαξιλαριών και καρεκλών (!) από τον πρώην επικεφαλής της διοίκησης του Πανηλειακού, Κώστα Ντάβαρη.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) με Κεραυνό Αγ. Βασιλείου

Ξεκινάει αυτή την Κυριακή 10 Μαΐου το μίνι πρωτάθλημα των πρωταθλητριών ομάδων των ΕΠΣ Αχαΐας, Ηλείας, Κεφαλληνίας/Ιθάκης και της δικιάς μας, Ζακύνθου.

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τέλος και ο Ερμής Κυβερίου!

Οριστικό είναι αυτό που ακουγόταν μέρες τώρα ότι ο Ερμής Κιβερίου δεν θα αγωνιστεί  ξανά στην Γ' εθνική αφού αποσύρεται από το πρωτάθλημα και ήδη έχουν σταλεί τα απαραίτητα έγγραφα στην Ε.Π.Ο για να μην ορίσει τους εναπομείναντες αγώνες. Ο Ζακυνθιακός και ο Βύζας Μεγάρων θα πάρουν τους βαθμούς στα χαρτιά.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ποιοι είναι οι νταμπλούχοι της ΕΠΣ Ζακύνθου – Σαν σήμερα (05/05) ιδρύθηκε (Photos)

Ο Αθλητικός Όμιλος Λεβάντε για πρώτη φορά στην 24χρονη ιστορία του κατακτά πρωτάθλημα, αλλά και κύπελλο στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου!

VIDEO: Οι φάσεις και το γκολ στο Αιγίνιο

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις καλύτερες φάσεις και το γκολ της νίκης του Αιγινιακού επί του ΑΠΣ Ζάκυνθος, καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Σε ρυθμούς… μπαράζ

Τελείωσαν τα ψέματα για την ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου αφού ήδη έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται για τους αγώνες μπαράζ διεκδικώντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Γ' Εθνική: Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής (1ος όμιλος Νότου)

Η Ένωση Ιλίου επικράτησε του, ήδη προβιβασμένου στην Β' Εθνική, Έσπερου Πατρών με 81-73 και έκανε σπουδαίο βήμα ανόδου. Η αθηναϊκή ομάδα με την νίκη αυτή έπιασε τους Πατρινούς στη βαθμολογία, ωστόσο η άνοδός της θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Προμηθέα Χαλανδρίου. 

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: "Μπράβο" στον ΑΟ Λεβάντε

Το ΔΣ του ΑΟΠ Ζακυνθιακού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον ΑΟ Λεβάντε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχεται να ανέβει και στην Γ΄ Εθνική! Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οι δηλώσεις Ακίνο & Διγκόζη

Συγχαρητήρια μοίρασε ο θριαμβευτής Διγκόζης, ψύχραιμος παρά τις δύο ήττες ο Ακίνο!

Κοντονής και Γαζέα στον 4ο Ημιμαραθώνιο Αθηνών

Από νωρίς το πρωί οι δρόμοι στο Σύνταγμα γέμισαν χαρούμενα πρόσωπα. Χιλιάδες δρομείς που δεν δυσκολεύτηκαν να αφήσουν το κρεβάτι τους, προκειμένου να πάρουν μέρος στο κορυφαίο γεγονός της Ανοιξης, τον 4o Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. 

FOOTBALL LEAGUE: Αποτελέσματα & Βαθμολογίες play out!

Μίλησαν οι έδρες στη Football League! Και στα έξι παιχνίδια των play out νίκησαν οι γηπεδούχοι και πλέον γίνεται ο... κακός χαμός στη βαθμολογία!

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ: Τα σημερινά αποτελέσματα



Έπεσε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής, με τον Πανελευσινιακό να εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδό του στην Β΄ Εθνική. Νέα επιτυχία του ΑΟΠ Ζακυνθιακού. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τελικά δεν μπορεί με τίποτα να κερδίσει τον Αιγινιακό!

Κακός… δαίμονας έχει καταντήσει ο Αιγινιακός για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, αφού στα 4 τελευταία παιχνίδια που έχουν συναντηθεί αριθμεί ισάριθμες ήττες και μάλιστα με παθητικό 13-1 στα γκολ!

«Καρφί» Κοντονή για Γιαννακόπουλο - «Εκτίθεται ο Κοντονής» η απάντηση!

Θέση για τα επεισόδια στο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ πήρε ο Σταύρος Κοντονής. Ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε πως με την ψήφιση του νέου νόμου θα έχει την ευχέρεια να επιβάλει ποινές προς γνώση και συμμόρφωση, ενώ σε ό,τι αφορά στις εκκλήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου περί τιμωρίας του Βασίλη Σπανούλη απάντησε κάνοντας λόγο για κάποιους που θα πρέπει πρώτα να σέβονται οι ίδιοι τους νόμους και μετά να κάνουν συστάσεις.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στην Football League o Πανελευσινιακός!

Πέρασε από την Τρίπολη και σφράγισε την ιστορική άνοδο στην Football League η Πρωταθλήτρια, από σήμερα, ομάδα της Ελευσίνας!
Ο Πανελευσινιακός έγραψε ιστορία σήμερα, καθώς έφυγε με το διπλό από την έδρα του Παναρκαδικού και ουσιαστικά σφράγισε την άνοδο στην Football League.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Τίποτα, τίποτα δεν τον σταματά! – «Διπλό» (και) στα Μέγαρα

Έχει πάρει φόρα το… τρένο του ΑΟΠ Ζακυνθιακού και δεν σταματά πουθενά! Ούτε στα Μέγαρα σταμάτησε, επικρατώντας με 2-1 του τοπικού Βύζαντα, έχοντας σε εξαιρετική φόρμα τον Στάθη Καραμαλίκη που πέτυχε και τα 2 τέρματα. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του Σπύρου Αντωνόπουλου στάθηκαν εξαιρετικά!

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Σήκωσε (και) την κούπα του πρωταθλητή! (Photos)



Ο Αθλητικός Όμιλος Λεβάντε από χθες (Κυριακή 02/05) πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και συνάμα το νταμπλ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 της ΕΠΣ Ζακύνθου.