Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία, με τον Αστέρα Μαχαιράδου να παίρνει το… «διπλό» από τον Παναρτεμισιακό, ενώ η Θύελλα πέρασε από τον Αγγερικό, επικρατώντας του μαχητικού Αετού Καλλιπάδου με Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκαν  από  την   Ε/Δ  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι  διαιτητές  των  αγώνων  της  17ης  αγωνιστικής  της  Α΄ Κατηγορίας  και  22ης  αγωνιστικής  της  Β΄ Κατηγορίας .  Αναλυτικά:

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

3ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Έγιναν σήμερα οι κληρώσεις



Μετά την κλήρωση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, ακολούθησαν οι κληρώσεις των αγώνων του 3ου Ενωσιακού Παιδικού Τουρνουά 8Χ8 και 11Χ11. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος υπήρξαν κάποιες αντιπαραθέσεις παραγόντων και Ένωσης, αλλά τελικά η διαδικασία συνεχίστηκε με τις κληρώσεις, που είναι οι εξής:

ΚΥΠΕΛΛΟ - ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Βγήκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Στην κληρωτίδα μπήκαν οι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας: Α.Ο. Ζακυνθιακός, ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος, Παναρτεμισιακός Α.Ο. και Α.Ο. Τσιλιβή.
Από την κλήρωση λοιπόν προέκυψαν τα ζευγάρια:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Έρχεται ο ΠΑΟ για Ξενοδόχοβ!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γεννάδιου Ξενοδόχοβ με την φανέλα του ΑΠΣ Ζακύνθου, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων της χώρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στις αρχές του επόμενου μήνα, θα βρίσκονται στο νησί για να παρακολουθήσουν από κοντά τον 26χρονο τερματοφύλακα, ο Αντιπρόεδρος των «πράσινων», Βασίλης Κωνσταντίνου, ο μάνατζερ Νίκος Νταμπίζας και ο γενικός αρχηγός, Γρηγόρης Παπαβασιλείου.Το συγκεκριμένο ραντεβού «έκλεισαν» εξωδιοικητικοί ζακυνθινοί παράγοντες.

ΑΓΕΖ: Μαζί με τον κόσμο για τη νίκη - Οι Γυναίκες υποδέχονται τον Έσπερο

Με το θαυμάσιο κόσμο στο πλάι της, η ΑΓΕΖ δεν χάνει εύκολα στην Παναγούλα. Και αυτό θέλει να επιτύχει και την ερχόμενη Κυριακή το μεσημέρι (15:30) απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Προμηθέα Πατρών.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία από τις δύο συνεχόμενες νίκες (με Αγρίνιο εντός και Γ.Σ. Μεσσήνης εκτός) και θέλουν να συνεχίσουν το σερί. Βέβαια, γνωρίζουν την κρισιμότητα του παιχνιδιού, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν παίκτες στο ρόστερ τους από μεγαλύτερες κατηγορίες!
Να θυμίσουμε ότι η πατρινή ομάδα μπήκε… από σπόντα στην κατηγορία, λόγω της αδυναμίας της πρωταθλήτριας Νίκης Προαστείου να κατέβει στο πρωτάθλημα (οικονομικοί λόγοι).

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Στο Ξυλόκαστρο η Δόξα Πηγαδακίων

Με τη διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Γυναικών. Στον όμιλο της Δόξας Πηγαδακίων, η ζακυνθινή ομάδα θα ταξιδέψει την Κυριακή το πρωί για το Ξυλόκαστρο, όπου στις 15:00 θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Στάδιο Ξυλοκάστρου την τοπική ομάδα ΠΑΣ Ροδιά. Ο Ανδρέας Γκούσκος θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο, αφού έχει στη διάθεσή του όλες τις παίκτριες. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Αθηναίος διαιτητής, Κώστας Γεωργιάδης, έχοντας για βοηθούς τις Δέτση και Κυριακουλέα, επίσης από Αθήνα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σήμερα η κλήρωση Κυπέλλου & Παιδικού τουρνουά

Σήμερα  14-02-2014   και  ώρα  20.00   στα   γραφεία   της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ   θα  πραγματοποιηθεί   η  κλήρωση  των   αγώνων  του  3ου  Ενωσιακού  Παιδικού  Τουρνουά,  στις   κατηγορίες    11 Χ 11   και  8 Χ 8.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ: Τι θα δείτε και που…

Με το ενδιαφέρον των φιλάθλων να εστιάζεται, κυρίως, στο ματς του ΑΠΣ με την Νίκη Βόλου και της ΑΓΕΖ με τον πρωτοπόρο Προμηθέα Πατρών, συνεχίζεται το επόμενο διήμερο η αγωνιστική δράση στο νησί. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σπουδαίο ματς στα ορεινά

Με τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται το ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, με τον πρωτοπόρο Α.Ο. Ζακυνθιακό να… δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του Αγίου Λέοντα, στο καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Επίσης, ενδιαφέρον είναι το ματς στο Μαχαιράδο, όπου ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. υποδέχεται τον τυπικά φιλοξενούμενο Αστέρα Μαχαιράδου, στο ντέρμπι του πρώην Δήμου Αρτεμισίων. Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την Παρασκευή η κλήρωση του Παιδικού τουρνουά

Την   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   14-02-2014   και  ώρα  20.00   στα   γραφεία   της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ   θα  πραγματοποιηθεί   η  κλήρωση  των   αγώνων  του  3ου  Ενωσιακού  Παιδικού  Τουρνουά,  στις   κατηγορίες    11 Χ 11   και  8 Χ 8.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Συνεδριάζει το ΔΣ την Παρασκευή



Τις τελευταίες ημέρες έχουν πυκνώσει τα συμβούλια της Football League προκειμένου να βρεθεί λύση με τα πλέι όφ και τις ομάδες που θα ανέβουν στα μεγάλα σαλόνια.
Τώρα η διοργανώτρια αρχή καλείται στην συνάντηση της Παρασκευής (14/02) να αποφασίσει για το αν θα ισχύσει το μπόνους πόντων για τις ομάδες που θα αγωνιστούν στα μπαράζ ανόδου, όπως αρχικά σκεφτόταν.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα σημερινά αποτελέσματα στην Β΄Κατηγορία

Δύσκολο πέρασμα του πρωτοπόρου Παναρκαδικού από το γήπεδο του Μαχαιράδου. Επικράτησε με 3-2 του Μαχητικού Κεραυνού Βουγιάτου, οι οποίοι «φωνάζουν» για τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του Παναρκαδικού, γκολ από το οποίο ήρθε το 2-3! Αναλυτικά:

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Για τη νίκη με τη Νίκη


Ξεκίνησε και επίσημα από χθες η προετοιμασία της ομάδας για το δύσκολο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής. Η Ζάκυνθος υποδέχεται την 2η ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, Νίκη Βόλου που έρχεται στη Ζάκυνθο με ανεβασμένη ψυχολογία, λόγω της πολύ μεγάλης νίκης της στο Καυταντζόγλειο, επί του Ηρακλή.
Ο Τζανλούκα Κολονέλο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η διοίκηση κάνει… αγώνα δρόμου για να εκδώσει το δελτίο του 24χρονου Σλοβένου μέσου, Ένες Ρούγιοβιτς για να έχει μία ακόμα λύση την Κυριακή ο Κολονέλο στη μεσαία γραμμή.

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΣΚΟΡΕΡ: Στα 43 γκολ ο Μαλαφούρης

Νέο χατ-τρικ πέτυχε την 16η αγωνιστική ο Διονύσης Μαλαφούρης και έφτασε αισίως τα 43 γκολ στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Ο Μαλαφούρης απέχει από τον δεύτερο ΚΣτάθη Καραμαλίκη 23 γκολ και 30 γκολ από τους τρίτους Γούλιαρη, Κακολύρη Ν. και Μαρίνο Σπ. Ας δούμε όλους τους σκόρερ της Α΄ Κατηγορίας:

Ζ.Α.Ο.: Η ΕΣΠΕΠ μηδένισε τμήματα του Ομίλου! - Άμεση αντίδραση της διοίκησης


Απίστευτο κι όμως Ελληνικό! Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) με έγγραφό της ενημέρωσε τη διοίκηση του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου (Ζ.Α.Ο.) ότι τα τμήματα Ανδρών και Γυναικών του ομίλου μηδενίζονται γιατί δεν ταξίδεψαν την Κυριακή στην Καλαμάτα για να αγωνιστούν με Α.Ο. Ακρίτα και Μεσσηνιακό Γ.Σ., αντίστοιχα.
Άμεση ήταν η αντίδραση του διοικητικού συμβουλίου του Ζ.Α.Ο. που προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΓΕΖ: Και τώρα ο Προμηθέας

Με τον… αέρα των δύο συνεχόμενων νικών (Α.Ο. Αγρινίου εντός και Γ.Σ. Μεσσήνης εκτός) η ΑΓΕΖ υποδέχεται την Κυριακή το μεσημέρι (15:30) στην Παναγούλα, τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Προμηθέα Πατρών.
Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι με την πατρινή ομάδα, με τους Νίκο Θεοδώση και Νίκο Κλάδη να δουλεύουν τα πλάνα τους χωρίς να υπολογίζουν τους τραυματίες Τάσο Χαλβατζή και Γιώργο Ζάγκλα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  το  πρόγραμμα  των  αγώνων  της  17ης  Αγωνιστικής σε Α΄ Κατηγορίας  και  22ης  Αγωνιστικής σε Β΄ Κατηγορίας. Αναλυτικά :

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης αγωνιστικής

Από  την  Επιτροπή  Διαιτησίας  Ε.Π.Σ.  ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηκαν  οι  διαιτητές  των  αγώνων  της  21ης  αγωνιστικής  της  Β΄ Κατηγορίας. Αναλυτικά:

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έξι παίκτες των Μικτών Ζακύνθου στην ομάδα της 8ης Περιφέρειας

Μετά από εισήγηση του Περιφερειακού προπονητή της 8ης Περιφέρειας κ. Βασίλη Νταλαπέρα, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζουν την ομάδα της 8ης Περιφέρειας. από την Ζάκυνθο επιλέχθηκαν για την ομάδα των παίδων οι εξής:
ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ (Έσπερος Ζακύνθου – ΕΠΣ Ζακύνθου),
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ (Έσπερος Ζακύνθου – ΕΠΣ Ζακύνθου),
ΔΡΟΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΕ Ζακύνθου – ΕΠΣ Ζακύνθου),

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 21ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής στην Β΄ κατηγορία

Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  το πρόγραμμα  των  αγώνων  της  21ης  Αγωνιστικής   Β΄ Κατηγορίας. Αναλυτικά :

E.E.A.: Πρόστιμο 50.000€ (και) στη Ζάκυνθο!

Νέοι μπελάδες… Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού… ξαναχτύπησε και πήρε φόρα!
Η ΕΕΑ τη Δευτέρα (10/2) ανακοίνωσε την επιβολή προστίμων ύψους 50.000 ευρώ σε 12 ομάδες της Β’ Εθνικής λόγω έλλειψης εγγυητικής επιστολής.
Συγκεκριμένα στην μαύρη λίστα της Επιτροπής βρίσκονται οι ΠΑΕ: Πιερικός, Αστέρας Μαγούλας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή, Καβάλα, Γλυφάδα, Δόξα Δράμας, Κέρκυρα, Βύζας Μεγάρων, Ζάκυνθος, Βατανιακός, Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Αντίθετα, καθ’ όλα νόμιμος είναι πλέον ο Αχαρναϊκός, αλλά εντάξει είναι και ο Πανηλειακός, ο οποίος έχει σε εκκρεμότητα ένα τυπικό υπόλοιπο 950 ευρώ για να συμπληρώσει όλο το ποσό της εγγυητικής του.
Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου της ΓΓΑ αναφέρει τα ακόλουθα: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:   

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση και με λίγο από… μπηχτή

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου για την επιτυχημένη εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε όσους παραβρέθηκαν και σε όσους βοήθησαν για να βγει εις πέρας. Κλείνοντας αφήνει και κάποιες αιχμές για κάποιους που… πάσχιζαν (όπως αναφέρει η ανακοίνωση) για την αποτυχία της εκδήλωσης!. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με επιτυχία η κοπή της πίτας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ, η κοπή της πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Καφέ «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ» παρουσία του προέδρου της επιτροπής πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων δυτικής Αττικής, Μιχάλη Τζανόπουλου. Από τα 27 σωματεία της Ένωσης, παρευρέθηκαν τα 24. Απουσίαζαν η Θύελλα Αμπελοκήπων, η Δόξα Πηγαδακίων και ο Κεραυνός Βουγιάτου.
Όμως έλειπαν και αρκετοί αιρετοί, με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος της Ένωσης, Κώστας Μαρίνος Ξανθός να αφήνει αιχμές στην εισαγωγή της ομιλίας του και περισσότερο στάθηκε σε αυτή του Αντιπεριφερειάρχη, Διονύση Μυλωνά.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Δεν είναι τηλεοπτικό το ματς με την Νίκη Βόλου

Ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια το πλήρες πρόγραμμα της 20ης «στροφής» του πρωταθλήματος της Football League. «Aυλαία» (14/2) στην Καβάλα με τηλεοπτική μετάδοση. Κάμερες σε Πάτρα, Βόλο και Κέρκυρα. Για άλλη μία αγωνιστική ο OTE TV αφήνει εκτός τηλεοπτικής μετάδοσης αγώνα της Ζακύνθου και μάλιστα με έναν… «εμπορικό» αντίπαλο, όπως είναι η Νίκη Βόλου. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής σε Νότιο και Βόρειο Όμιλο:

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ: Σπουδαία νίκη της ΑΓΕΖ στην Αχαγιά

Το πρώτο τους… αγωνιστικό ροζ φύλλο κατέκτησαν σήμερα τα κορίτσια της ΑΓΕΖ, επικρατώντας στο Κλειστό της Αχαγιάς, της ομώνυμης ομάδας με 39-28. Αυτή ήταν η δεύτερη, συνεχόμενη, νίκη αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πήραν στα χαρτιά τον αγώνα με τον Ίφιτο Πύργου, που παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα.

ΑΓΕΖ (Σπύρος Νέγκας): Μασλάρη  12, Σιδηροκαστρίτη 11, Κυπριώτη 9, Καραγιαννοπούλου 4, Ζώντου 2, Μαλεβίτη 1, Γιατρά, Μαρούδα, Βαλιακάρη.

FOOTBALL LEAGUE: Φωτιά... στην κορυφή!

Νίκη… τετράδας για τον Αιγινιακό και… παραμονής για την Αναγέννηση Γιαννιτσών που επικράτησαν Δόξας Δράμας και Καβάλας, αντίστοιχα στον Βόρειο όμιλο. Στον Νότο, τα Χανιά πέρασαν 1-0 από το Αίγιο.
Σημαντική νίκη που του δίνει τη δυνατότητα να ελπίζει για την παραμονή σημείωσε ο Αστέρας Μαγούλας, που επικράτησε 3-2 της Επισκοπής, ενώ στο «Ελ Πάσο», η Καλλιθέα έμεινε στο 1-1 με ον Φωστήρα και στο Αίγιο, τα Χανιά συνέχισαν την πορεία τους για τα play offs, επικρατώντας 1-0 του Παναιγιάλειου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήττα από την ανώτερη Καρδίτσα (0-4)

Δεν τα κατάφεραν οι παίκτες του Σπύρου Φιορεντίνου να πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη, εντός έδρας, νίκη στο γήπεδο του Μαχαιράδου, γνωρίζοντας την ήττα με 4-0 από την ανώτερη ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα της Κυριακής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Σε εξέλιξη είναι τα ματς της Α΄ Κατηγορίας και ένα της Β΄ ενώ το πρωί ο Παναρκαδικός «καθάρισε» εύκολα την Δόξα Λιθακιάς με 6-0 και χωρις τέρματα έληξε το ντέρμπι στον Πλάνο, ΑΕΖ – ΑΟ Αλυκανάς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΓΕΖ: «’Αλωσε» την Μεσσήνη (75-86)

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη, πριν από λίγο για την ομάδα της ΑΓΕΖ, που επικράτησε με 86-75 στο Κλειστό της Μεσσήνης, του τοπικού Γ.Σ.
Χωρίς τους τραυματίες Τάσο Χαλβατζή και Γιώργο Ζάγκλα, αλλά κανονικά στην αποστολή τον Ανέστη Τζινόπουλο, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και πλέον ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία…