Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους!!!

Οι συντελεστές του zantesport.gr σας εύχονται ευτυχισμένο το 2015. Τη νέα χρονιά η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Επέστρεψε στον Πλάνο ο Λ. Κόκας

Παίκτης του Α.Ο. Τσιλιβή είναι και πάλι από χθες ο 27χρονος Λάμπρος Κόκας, αφού έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟΠ Ζακυνθιακό και ήθελε πολύ να επιστρέψει στον Πλάνο.
Ο Κόκας έχει πολλές εμπειρίες, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν (εκτός από το Τσιλιβή στην Δ΄ Εθνική και τον Ζακυνθιακό στην Γ΄ έχοντας 3 συμμετοχές) στον Αστέρα Μαχαιράδου (Δ΄ Εθνική), Πειρατή Λαγανά (Δ΄) και Θύελλα Αμπελοκήπων (νταμπλούχος της ΕΠΣ Ζακύνθου).

Norman Atlantic: Η χώρα πενθεί και τρίτο Έλληνα νεκρό - Είναι ο ζακυνθινός Νίκος Παράσχης!

Επιβεβαιώθηκε από την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη, η ταυτοποίηση της σορού ενός άνδρα από την οποία προκύπτει ότι, είναι ο -ελληνικής υπηκοότητας- Νικόλαος Παράσχης. Πρόκειται για τον τρίτο Έλληνα νεκρό που ταυτοποιήθηκε.
Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 236 Έλληνες επιβάτες από τους συνολικά 268 που ήταν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο μοιραίο πλοίο.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τις δηλώσεις του εισαγγελέα του Μπάρι, επιμένουν ότι οι ιταλικές αρχές δεν γνωρίζουν τίποτα για την τύχη 179 ανθρώπων. Δεν ξέρουν αν ήταν στις λίστες, αν έχουν παραμείνει εγκλωβισμένοι στο κουφάρι του πλοίου, αν ήταν παράνομοι μετανάστες.

Football League: Οι διαιτητές της 11ης ημέρας

Η ΚΕΔ της ΕΠΟ ανακοίνωσε την Τρίτη τους διαιτητές και βοηθούς που θα διευθύνουν τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής της Football League.

Αναλυτικά:

Νότιος Όμιλος
Σάββατο 3 Ιανουαρίου
Ηρακλής Ψαχνών – Αχαρναϊκός (16:00 OTE TV, Δημ. Στάδιο Ψαχνών)
Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Μπαμπάς (Αθηνών), Γκούσαρη (Φωκίδας)

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΜΠΑΜΠΗΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Τέλος η ανοχή μας στην ΕΠΣ Ζακύνθου»



Χείμαρρος ήταν σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Παναρτεμισιακού Α.Ο., Μπάμπης Ραυτόπουλος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, στο ξενοδοχείο «ΦΟΙΝΙΚΑΣ». Ο κ. Ραυτόπουλος συνοδευόταν από την Γενική Γραμματέα, Νατάσα Κλάδη και τον επίτιμο Πρόεδρο, Διονύση Αρβανιτάκη.
Μίλησε με σκληρά λόγια για τρεις συγκεκριμένα διαιτητές (Τάσο Λιβέρη, Βασίλη Μπέη και Δημήτρη Κωστάκη), αλλά και για τα μέλη της ΕΠΣ Ζακύνθου, εξαιρώντας τους Ντίνο Σεμιτέκολο και Λεωνίδα Μαλιούφα. Μίλησε για… «φευγάτο» Πρόεδρο της  Ένωσης, για δύο μέλη της Ένωσης που κάνουν κουμάντο και εκτός των Σεμιτέκολου-Μαλιούφα τους υπόλοιπους τους απεκάλεσε «διακοσμητικά στοιχεία»!

Mατιές Βόλου σε Οικονόμου!

Την περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Ζακύνθου εξετάζουν διακριτικά οι “ερυθρόλευκοι”, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com.

 Πιθανό φαντάζει το σενάριο να ξαφορέσει τη φανελα του Ολυμπιακού Βόλου, ο Κώστας Οικονόμου. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στη Ζάκυνθο, με τους “ερυθρόλευκους” να εξετάζουν διακριτικά την περίπτωση του και εφόσον μείνει ελεύθερος, δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΟ: Η επιστολή παραίτησης του Σαρρή

Επιστολή προς τους προέδρους των ποδοσφαιρικών ενώσεων, έστειλε ο Γιώργος Σαρρής.
Ο  πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, στην επιστολή –παραίτησης, αναφέρεται σε όλο το χρονικό της θητείας του   στην ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. 
Αναλυτική η αποστολή:
Αγαπητοί συνάδελφοι
Το τελευταίο χρονικό διάστημα χρόνος αρκετά πυκνός σε εξελίξεις, σκέφτηκα πολύ τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα σκέφτηκα με την ευθύνη του ανθρώπου που, καθαρά και δημοκρατικά, εκλέχθηκε στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην εκλογική διαδικασία του Οκτωβρίου του 2012 αλλά και με την περίσκεψη της ήρεμης και χωρίς επηρεασμούς σκέψης.

Έπεσε η Κυβέρνηση - Πάμε σε εκλογές

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της κυβέρνησης να γαντζωθεί στην εξουσία, επενδύοντας αποκλειστικώς σε επικοινωνιακά παιχνίδια, η χώρα τελικά οδηγείται σε πρόωρες εκλογές.

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Τρεις οδηγοί από μεταφορικές εταιρείες της Ζακύνθου στο «Νorman Αtlantic»

Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις οδηγοί από δύο μεταφορικές εταιρείες της Ζακύνθου, οι οποίοι μετέφεραν  λάδι στην Ιταλία ,βρίσκονται στο «Νorman Αtlantic». Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν Ζακυνθινό, έναν Βορειοηπειρώτη και έναν από τον νομό Ηλείας τον οποίο συνόδευε η σύζυγός του...
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της μεταφορικής «mouzakis trans»  είναι καλά στην υγεία τους.