Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Κινδυνεύουν γυναίκες και παιδιά! Τουλάχιστον 200 εγκλωβισμένοι στη γέφυρα του πλοίου που φλέγεται ανοιχτά της Κέρκυρας - Δραματικές ώρες για 466 ψυχές

Παραδομένο στις φλόγες είναι από τα ξημερώματα το πλοίο Νόρμαν Ατλάντικ, με σημαία Ιταλίας, που είχε νοικιαστεί από την ΑΝΕΚ και είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με 411 επιβάτες και 55μελές πλήρωμα.
Όσοι από τους επιβάτες πρόλαβαν μπήκαν στις σωσίβιες λέμβους, αλλά πολλές από αυτές δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν γιατί στην πλευρά του πλοίου όπου βρίσκονταν, υπήρχε φωτιά.
Στο πλοίο παραμένουν περίπου 200 επιβάτες, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά. "Αν δεν πνιγούμε, θα πεθάνουμε από το κρύο" είπε επιβάτης του πλοίου σε επικοινωνία της με το Mega.

Ένας Κεφαλονίτης με σπουδαία παρουσία στο Ζακυνθινό ποδόσφαιρο άνοιξε "φτερά" για τον Ζακυνθιακό και την Γ' Εθνική

Στον Ζακυνθιακό, που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, θα αγωνίζεται από τον Γενάρη ένα δικό μας παιδί. Ο Δ. Μαρκαντωνάτος που μέχρι τώρα πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε μια άλλη ομάδα της Ζακύνθου, τον Α.Ο. Λεβάντε ο οποίος αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία και προηγείται στην βαθμολογία με 8 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο στα μισά του Α’ γύρου.

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Με Γιώργο Αστερή… στην ΟΡΤ

Δείτε στην ΟΡΤ:

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 22:15μμ ''ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ''

- ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 22:00μμ ''ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ''

- ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 22:15μμ ''ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ''

...με το ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΤΕΡΗ...  

''Αθλητικός δικαστής''

*Δείτε Παρασκευή 26-12 και ώρα 22:15μμ στην ΟΡΤ(επανάληψη το Σάββατο το πρωί) στον Αθλητικό Δικαστή!!

ΠΙΠΕΡΑΤΑ
...είσοδος του Α.Δ. πριν τον αγώνα Παναιγειαλείου-Παναχαικής για ''αντιτρομοκρατικό'' έλεγχο... και τελικά μια αιθέρια ύπαρξη στα αποδυτήρια...
...οδοιπορικό σε γήπεδα της Ηλείας εν ώρα αγώνων και live δηλώσεις παικτών, προπονητών, παραγόντων και φιλάθλων...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ: 

Εφυγε από τη ζωή ο Σεραφείμ Φυντανίδης

Ο Σεραφείμ Φυντανίδης έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων σε ηλικία 77 ετών. Ο Σεραφείμ Φυντανίδης έπασχε από καρδιολογικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό και πριν από μερικές ημέρες είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας προκειμένου να κάνει μια επέμβαση καρδιάς.

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΙΑΤΗΣ: Έφυγες νωρίς!



25/12/2011 – 25/12/2014. Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια από τον άδικο χαμό του Χρήστου Χαριάτη!
Ήταν ξημερώματα Χριστουγέννων το 2011 όταν έπεσε σαν… «βόμβα» η είδηση του θανάτου του. Κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει και το συνειδητοποίησε μόνο όταν έφτανε στο (παλιό) Νοσοκομείο του νησιού κι έβλεπε αυτή τη λαοθάλασσα στο προαύλιο, βουβή να κοιτάζει ο ένας τον άλλον απορημένος και αμήχανος!  

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Θερμές ευχές από την ομάδα του zantesport.gr

Πολλές ευχές στον καθένα σας ξεχωριστά για Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες…  για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει. Οι άγιες μέρες που έρχονται ας φέρουν την ευτυχία στο σπίτι σας και το 2015 ας είναι γεμάτο όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα!

Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το 2015!

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Κόροιβος Αμαλιάδας: Νικητής, το «Χαμόγελο του παιδιού»!

Ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχουν συνηθίσει παρακολούθησαν σήμερα (23/12) όσοι βρέθηκαν στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας.
Παρουσία της αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Αμύνης, Φώφης Γεννηματά ο Κόροιβος Αμαλιάδας τέθηκε αντιμέτωπος με την Εθνική Ελλάδας Ενόπλων Δυνάμεων, σε έναν φιλικό αγώνα τα έσοδα του οποίου θα πάνε στο«Χαμόγελο του παιδιού» και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ήλιδας. Στο περιθώριο της αναμέτρησης είχαμε και βραβεύσεις, συγκεκριμένα απονεμήθηκε τιμητή πλακέτα στους Ολυμπιονίκες Κατερίνα Θάνου (100μ., στίβος), Εύα Χριστοδούλου (ρυθμική γυμναστική), Λεωνίδα Κόκα (άρση βαρών), Σπύρο Μπίμη (καταδύσεις) και ΔημοσθένηΤαμπάκο (κρίκους). Για την ιστορία, οι παίκτες του Χάρη Μαρκόπουλου έφθασαν σε άνετη νίκη με 82-59, με τον Ντουέιν Ντέιβις να έχει 19 πόντους.

ΕΠΟ: Συνεδριάζει την Τρίτη (30/12) για νέο πρόεδρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΕΠΟ, μετά την παραίτηση του Γιώργου Σαρρή από την προεδρία της Ομοσπονδίας.
Οι διαδικασίες για την εκλογή του διαδόχου του κινούνται άμεσα και το θέμα της εκλογής νέου προέδρου θα συζητηθεί την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου στις 12:00 σε συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Σαρρής: «Έφυγα για να δώσουν τα χρήματα»

Δρομολογούνται εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να υποβάλλει την παραίτησή του!

Την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπέβαλε ο Γιώργος Σαρρής κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Το Δ.Σ., οι εργασίες του οποίου συνεχίζονται, θα κληθεί να αποφασίσει εάν η παραίτηση του κ. Σαρρή από την προεδρία γίνεται αποδεκτή ή όχι με το πρώτο σενάριο να είναι το φαβορί μετά την απόφαση που πήρε ο κ. Σαρρής.
Ευθεία επίθεση στον Γιάννη Ανδριανό εξαπέλυσε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ, λέγοντας πως παραιτήθηκε για να δώσει τα χρήματα στα σωματεία των ΕΠΣ η πολιτεία – «Δεν θα πολιτευτώ», ανέφερε και ξεκαθάρισε πως μέχρι σήμερα «δεν υπάρχει ποινική δίωξη».

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Καυστική ανακοίνωση-καταγγελία για Γούναρη & Φιορεντίνο!

Καυστική ανακοίνωση-καταγγελία έβγαλε η ΕΠΣ Ζακύνθου, κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση, σχετικά με τον προπηλακισμό του διαιτητή, Άγγελου Αδαμόπουλου. Αναλυτικά:

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Πολλά παράπονα από διαιτησία και… ΕΠΣ Ζακύνθου!

Πολύ ένταση είχε το σημερινό παιχνίδι Αετός Καλλιπάδου-Παναρτεμισιακός που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο του Αγγερικού και βρήκε νικητή τους γηπεδούχους με 2-0, στη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής!
Οι φιλοξενούμενοι τα έχουν με τον διαιτητή Δημήτρη Κωστάκη, ενώ δεν ξέφυγε από τα... "πυρά" και ο παρατηρητής αγώνα, Διονύσης Κλάδης.
Ο Κωστάκης απέβαλε από πλευράς Παναρτεμισιακού τους Βαρβαρίγο και Κάρδαρη (και τους δύο με 2η  κίτρινη κάρτα). Η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κάρδαρη για θέατρο είναι λανθασμένη και κακώς αποβλήθηκε ο παίκτης! Επίσης, νωρίτερα ο Κάρδαρης (φωτό) είχε δεχτεί την πρώτη κίτρινη για διαμαρτυρία, γιατί φώναξε επειδή δεν του δόθηκε (εκτός φάσης) καταφανέστατο φάουλ που σήκωνε και αποβολή του αντιπάλου. Μάλιστα η φάση έγινε στο ένα μέτρο από τον αρμόδιο βοηθό, Χάρη Πέττα που δεν έδωσε τίποτα!

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παραλίγο να μην γίνει το ματς!

Τελευταία στιγμή ο Πιερικός βρήκε τα χρήματα για να πληρώσει τους διαιτητές και δεν... τινάχτηκε στον «αέρα» το παιχνίδι του με τον Φωκικό.

Ακόμα μια επιβεβαίωση του πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στη Football League...
Με κάτι παραπάνω από 20λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας του Πιερικού με τον Φωκικό στο... ντέρμπι παραμονής.
Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι οι Κατερινιώτες δεν είχαν τα χρήματα για να πληρώσουν τους διαιτητές και να διεξαχθεί το ματς.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Κωστάκης (αντί Αδαμόπουλου) στον Αγγερικό!

Από  την  Επιτροπή  Διαιτησίας  Ε.Π.Σ.  ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ανακοινώθηκε,  ότι   λόγω  εκτάκτου  κωλύματος,  αντικαθήστατε  ο  Διαιτητής  Αδαμόπουλος  Αγγελος που  είχε  ορισθεί  να  διευθύνει  τον  αγώνα  ΚΑΛΙΠΑΔΟ - ΠΑΝΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ  την  ΔΕΥΤΕΡΑ  22-12-2014   και  ώρα  15.00  στό  γηπεδο  ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ  , με  τον  διαιτητή  ΚΩΣΤΑΚΗ  ΔΗΜΗΤΡΙΟ.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΑΓΕΖ: Κοντά στην πρόκριση οι Παίδες!

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν χθες οι Παίδες της ΑΓΕΖ, επικρατώντας με 53-46 του Ηρακλή Πύργου, στο Κλειστό της Παναγούλας και έκαναν ένα ακόμα βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Πολύ κοντά στον Ζαχαρία Δημητρουλόπουλο!

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε ο έμπειρος 29χρονος αμυντικός Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος για να συζητήσει με τη διοίκηση του ΑΟΠ Ζακυνθιακού για τυχόν συμνεργασία τους από τη νέα μετεγγραφική περίοδο. Μάλιστα σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο και παρακολούθησε τοπαιχνίδι Ζάκυνθος-Απόλλων Καλαμαριάς.
Ο Δημητρουλόπουλος έχει γεννηθεί στον Πύργο στις 28 Απριλίου 1985 και έχει αγωνιστεί:

Football League : Γιορτινή... Λαμία στη Θεσσαλονίκη!

Η Λαμία απέσπασε ισοπαλία (0-0) στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή κι έτσι θα κάνει γιορτές στην κορυφή του Βορείου Ομίλου της Football League
Στο... πρώτο πιάτο της 10ης αγωνιστικής της Football League, ο Απόλλων 1926 πήρε τη νίκη της ημέρας καθώς επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Ζακύνθου και την άφησε αρκετά πίσω από το δίδυμο Ηρακλή και Λαμίας που αναμετρήθηκε για την κορυφή. Το 0-0 στη Θεσσαλονίκη, ευνόησε τους φιλοξενούμενους που θα κάνουν γιορτές ως... πρωτοπόροι του πρωταθλήματος. Σημαντική νίκη πήρε κι η Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0) σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα. Το προγραμμα στον Βορρά θα κλείσει με τα παιχνίδια Τύρναβος-Αιγινιακός, Πιερικός-Φωκικός κι Εθνικός Σερρών - Λάρισα.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Του... έσπασε το αήττητο! - Τα αποτελέσματα στον 3ο Όμιλο

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Πανελευσινιακός στο Θώδειο δημοτικό στάδιο  Λουτρακίου με 2-0 επί της τοπικής ομάδος που την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα!

Τα γκολ της αναμέτρησης
Στο 60' ο Ρούσσεφ εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα έφτασε στον Παπαπαναγιώτου που με σούτ έκανε το 0-1. Εξί λεπτά αργότερα ο Ρούσσεφ εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κουσκουνάς με κεφαλιά πέτυχε το 0-2.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα σημερινά αποτελέσματα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Εύκολο απόγευμα είχε ο πρωτοπόρος ΑΟ Λεβάντες, επικρατώντας στο γήπεδο του Πλάνου της ΑΕ Γερακαρίων με 5-0 και έμεινε αήττητος στο τέλος του 2014. Άνετη επικράτηση και της Νέας Σάντας/απέναντι (5-2) επί του Ελατιακού. Τρένο και ο Έσπερος στην Β΄ Κατηγορία.

ΑΓΕΖ: Πρώτη ήττα μέσα στην Παναγούλα!

Ο Προμηθέας Χαλανδρίου είναι η ομάδα που "σπάει" το αήττητο της Παναγούλας για το φετινό πρωτάθλημα του 1ου  ομίλου του Νότου στην Γ΄ Εθνική. Επικράτησε με 90-84 της ΑΓΕΖ σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, κυρίως στην επανάληψη!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μια γυναίκα μπορεί, το αποτέλεσμα να αλλάξει... μπορεί! (Photos)

Με αρνητικό πρωταγωνιστή την Μήτση (Πειραιά) ο ΑΠΣ Ζάκυνθος έχασε με 2-0 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Η ρέφερι της σημερινής αναμέτρησης... "έκλεισε" τα μάτια σε δύο καταφανέστατες περιπτώσεις πέναλτι, με βροντερή αυτή στο 33ο  λεπτό όπου ο Κουρούπης σπρώχνει στην περιοχή τον Παπαδημητρίου, και υπάρχει πέναλτι και αποβολή!!!