Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Επίσημα Γ' Εθνική η Νίκη Βόλου!

Ενημέρωσε ΕΠΟ και Football League η βολιώτικη ομάδα πως αδυνατεί να συμμετάσχει στη δεύτερη κατηγορία.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Χτύπα κι άλλο θα το αντέξω!!!

Αλλεπάλληλα είναι τα... χτυπήματα που δέχεται κάτω από το τραπέζι η Ζάκυνθος, μια και η παραμονή της στην κατηγορία έχει πειράξει αρκετές ομάδες. Πάμε να δούμε το ρεπορτάζ της mikriliga.com για το θέμα αυτό: 

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ανέμελες στιγμές στο ΝΑΥΑΓΙΟ!!! (Photos)

Στις τελευταίες ώρες τους στη Ζάκυνθο, οι παίκτες του ΑΠΣ Ζάκυνθος επισκέφτηκαν ΟΛΟΙ μαζί το Ναυάγιο και πέρασαν πολύ όμορφα!!! Στη σελίδα της ομάδας στο FACEBOOK αναφέρονται τα εξής: 

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΑΝΟΖ: Γύρισε στο νησί (και) πάλι με πολλά μετάλλια!

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου ο ΑΝΟΖ συμμετείχε στους θερινούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών και σε ημερίδα ορίων για τους Πανελλήνιους Αγώνες
των αγωνιστικών κατηγοριών που διεξήχθησαν στην Πάτρα.

FOOTBALL LEAGUE: Πρωτάθλημα με όσες ΠΑΕ μείνουν!

Ανεξάρτητα με αυτό που βγήκε σήμερα στην επιφάνεια και αφορά στη λήψη αποφάσεων τηςΕΠΟ για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών στις 25/6, οι πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν πως το ερχόμενο πρωτάθλημα της Football League θα διεξαχθεί με όσες ομάδες τελικά δηλώσουν συμμετοχή.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ωραία βραδιά στο STRADA COFFEE (Photos)

Στο STRADA COFFEE στο ξενοδοχείο Strada Marina δεξιώθηκαν χθες το βράδυ οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του ΑΠΣ Ζάκυνθος, μία ημέρα μετά την τελευταία τους αγωνιστική υποχρέωση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Απορρίφθηκε η προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν διορισμοί στις Ομοσπονδίες…
Στο κενό έπεσε η προσπάθεια ανατροπής, μέσω της δικαστικής οδού, της νόμιμης διοίκησης της ΕΠΟ με αφορμή την προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας ώστε να κηρυχτεί έκπτωτη με το πρόσχημα της εμπλοκής στελεχών της Ομοσπονδίας στην υπόθεση της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης και να διορισθεί άλλη της αρεσκείας της εν λόγω Ένωσης και των υποστηρικτών της.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Οι παίκτες... βρέθηκαν στα "ΑΣΤΕΡΙΑ"! (Photos)

Μία όμορφη βραδιά περίμενε τους παίκτες του ΑΠΣ Ζάκυνθος, δύο 24ωρα μετά το... "κλείδωμα" της παραμονής στην κατηγορία. Συγκεκριμένα την προηγούμενη Παρασκευή (05/06) βρέθηκαν στην καταπληκτική Ψαροταβέρνα "Τα Αστέρια" του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Αλοΐσου Βούλτσου, στην πλαζ του ΕΟΤ.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Παρέμεινε ζωντανή η Αναγέννηση

Το χρέος της στον πρώτο από τους δύο τελικούς έκανε η Αναγέννηση και επικράτησε με 3-1της Ζακύνθου στο Στάδιο. Σωρεία χαμένων ευκαιριών οι κιτρινόμαυροι στο α’ μέρος, έλυσε το γόρδιο δεσμό ο Μίχος. Με δέκα από το 30′ οι φιλοξενούμενοι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΛΗΣ: Για μας το πρωτάθλημα τελείωσε την προηγούμενη αγωνιστική

Κοινό σημείο αναφοράς η επιθυμία η Αναγέννηση να μείνει στην κατηγορία στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα της Καρδίτσας. Τι είπαν Νόλης και Θεοδοσιάδης.

Play Out Βορρά: Όλα θα κριθούν στο τέλος!

Μετά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής, τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική των play out του Βορείου Ομίλου στη Football League.

Football League: Δεν θέλει άλλες ομάδες από Γ’ Εθνική

Αρνητική είναι η Football League στο να καλυφθούν τα κενά στο πρωτάθλημα από ομάδες της Γ’ Εθνικής.

ΕΠΟ: Μεταγραφές μέχρι τον Φλεβάρη!

Διατάξεις που ανατρέπουν τα δεδομένα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και δη στη Γ' Εθνική φέρνει η ΕΠΟ.


Στην κατά τα άλλα κρίσιμη ΓΣ που θα γίνει στις 26/6, η ΕΠΟ θα φέρει και μια σειρά από τροποποιήσεις που αφορούν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.