Σάββατο 30 Μαΐου 2015

"Ξεψαχνίζει" τα οικονομικά των ΠΑΕ ο Κοντονής!

Αποκαρδιωτική χαρακτήρισε την κατάσταση των οικονομικών των ελληνικών ΠΑΕ ο Σταύρος Κοντονής. Ο υφυπουργός αθλητισμού, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο κόκκινο" χαρακτήρισε ως "χάος" τον τρόπο λειτουργίας των ποδοσφαιρικών ανώνυμων εταιρειών, ενώ προανήγγειλε τη δημιουργία των απαραίτητων μηχανισμών, ώστε να ελέγχεται, στο εξής, η λειτουργία τους.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Το φάντασμα "Ίτσιος" δεν έκανε... τη δουλειά του!"

Ανακοίνωση για τα όσα γίνονται, κατά της ομάδας, λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, αναφέρθηκε με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Αναλυτικά:

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΑΣΑ: Δυσαρέσκεια μετά την απόρριψη της έφεσης

Την Πέμπτη (28/5) έγινε γνωστό πως απορρίφθηκε η έφεση που είχε ασκήσει η Αναγέννηση Καρδίτσας ζητώντας να έχει έναν επιπλέον βαθμό στα πλέι άουτ.

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Σταθόπουλος (Δ. Αττικής) στη Ζάκυνθο

Η Ε.Π.Ο. όρισε σήμερα τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

FOOTBALL LEAGUE: Οι διαιτητές σε πλέι οφ & πλέι άουτ!

Δείτε ποιοι ρέφερι ορίστηκαν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της προσεχούς Κυριακής (για την 7η αγωνιστική) σε μπαράζ ανόδου και παραμονής!

Τι γίνεται με την αναδιάρθρωση σε Football League & Γ' Εθνική

Στις 10/6 θα εγκριθεί από το ΔΣ της ΕΠΟ η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών την προσεχή τριετία και ήδη υπάρχει έτοιμο το πλάνο.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Σπουδαίο deal της Ακαδημίας με την ΠΑΕ Ατρόμητος!

Η σπουδαία δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία του Α.Ο. Τσιλιβή στο δημοτικό γήπεδο Πλάνου, κέντρισε το ενδιαφέρον της μεγάλης ΠΑΕ της SUPER LEAGUE, Ατρόμητος και έτσι πρόσθεσε στο Δίκτυο Σχολών της ομάδας και τη νησιώτικη ομάδα. αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ στο επίσημο σάιτ της (atromitosfc.gr):

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ή εσύ... ή εγώ!!!

Κάτι παραπάνω από χαρακτήρα «τελικού» έχει αποκτήσει το παιχνίδι της Κυριακής

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

FOOTBALL LEAGUE: Τέλος τα σενάρια... ο Ξενοδόχοβ μένει Ζάκυνθο!

Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε και την συμμετοχή του Γεννάδιου Ξενοδόχοβ στη Ζάκυνθο, ο οποίος μετά από ένα μήνα αποχής επέστρεψε και δείχνει να υπολογίζεται για το ματς με τον Αιγινιακό.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Πήρε άριστα η επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε ο Ηλείος, Τάκης Αλεξόπουλος (Photos)

Χτες Τρίτη 26-5-2015 πραγματοποιήθηκε μια ουσιαστική προσέγγιση μεταξύ της ελληνικής πολιτείας και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Σούπερ Λίγκας, με θετικές προεκτάσεις για το μέλλον.

Διαφθορά, «νοικιασμένα» Μουντιάλ, FBI και άλλες ομορφιές

Ξέπλυμα χρήματος, εξαγορά ψήφων για υποψηφιότητες Μουντιάλ, «καρφιά» για τον... διαπλεκόμενο Μπλάτερ κι άλλα πολλά στο σκοτεινό κόσμο της FIFA.

Σοκ! Συλλήψεις από FBI για μέλη της FIFA!

Ισχυρό πλήγμα δέχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (27/5) η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, καθώς άνδρες του FBI προχώρησαν σε συλλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών κατηγορούμενα για διαφθορά!

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΛΑΜΙΑ: Βλέπει και Ξενοδόχοβ!

Στη λίστα της Λαμίας βρίσκεται ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου. "Παίζει" και το όνομα πορτιέρο που αγωνίζεται στα πλέι οφ με ομάδα του Βορείου ομίλου. Τρεις οι βασικοί υποψήφιοι για τον "κυανόλευκο" πάγκο.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ: "Ο Ζακυνθιακός έχει τα βασικά συστατικά για συνέχεια & διάρκεια στη football league2"

Με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής και την κατάκτηση της 4ης θέσης του Ζακυνθιακού, ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Αντωνόπουλος, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook έκανε την παρακάτω δήλωση:

Β’ Εθνική:Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ

Πλούσια αγωνιστική δράση θα έχουμε την Κυριακή (31/5), καθώς τότε θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Β’ Εθνικής.

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Λαμπρή εκδήλωση με τις παλιές δόξες της ΑΕΚ! (Photos)

Εκατοντάδες ήταν οι ζακυνθινοί φίλαθλοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου της πόλης για να δουν από κοντά τους βετεράνους της ΑΕΚ, αγωνιζόμενοι με αυτούς του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΝΟΣ: «Τιμητικό να κερδίζεις το «θηρίο» του ομίλου»

Αναφορά στο σημερινό, νικηφόρο, παιχνίδι του Λεβάντε με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο έκανε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΟ Λεβάντε, Γιάννης Αρκαδιανός, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ο κ. Αρκαδιανός ανέφερε τα εξής:

ΑΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: "Μάγεψε" και πάλι η ομάδα με τα κίτρινα (Photos)

Για ακόμη μια αγωνιστική μια εντυπωσιακή Α.Ε.Κ. διατηρώντας το αήττητο στην έδρα της (δυο νίκες μια ισοπαλία), αλλά και το «0» στην εστία της, επικράτησε του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου με σκορ 1-0 και τον έθεσε οριστικά εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, στέλνοντας τον από νωρίς στα «πίτς».

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ποιος θα γελάσει τελευταίος;

Ποιος θα το περίμενε, ότι στην 6η  και τελευταία αγωνιστική του 12ου Ομίλου των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, θα "μονομαχούσαν" οι δύο ομάδες του Ιονίου, ΑΟ Λεβάντε από τη Ζάκυνθο και ΑΕΚ από την Κεφαλονιά, για την άνοδο στην Γ΄ Εθνικη!

ΝΤΑΝΙ ΑΚΙΝΟ: "Η ισοπαλία πολύ σημαντική για το ηθικό της ομάδας μου"

Το τρίτο ημίχρονο στον Εύοσμο. Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της σημερινής αναμέτρησης.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΓΕΖ: Με νίκη έπεσε η αυλαία

Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΚΑ-Η, οι γυναίκες μας κέρδισαν τον Πατρέα ΑΠΣ με σκορ 56-33. Το παιχνίδι κύλησε εύκολα για τις γηπεδούχους και ο κόουτς Νέγκας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίχτριές του, εκτός της Νικολοπούλου που παρευρέθει στον πάγκο με πυρετό. 

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: «Σφραγίστηκαν» τέσσερα εισιτήρια!

Στη Γ’ Εθνική της νέας περιόδου θα αγωνίζονται οι Φαρκαδόνα, Πύδνα Κίτρους, Αχέρων Καναλακίου και ο Ερμής Ζωνιανών. Βαθμολογικά την άνοδό του έχει εξασφαλίσει την άνοδο και το Ηράκλειο στον 9ο όμιλο, αλλά εκκρεμεί η ένσταση του Αιγάλεω για το μεταξύ τους παιχνίδι.

Σπουδαίο «διπλό» για τον Τύρναβο

Η ομάδα του Χαραλαμπίδη πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα του Αιγινιακού και παραμένει δυναμικά στο «κόλπο» της παραμονής * Δοκάρι για τους γηπεδούχους.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πολύτιμος βαθμός (0-0) στον Εύοσμο

Παλικαρίσιο βαθμό πήρε πριν από λίγο ο ΑΠΣ Ζάκυνθος στον Εύοσμο, απέναντι στον γηπεδούχο Αγροτικό Αστέρα (0-0).

FOOTBALL LEAGUE-ΝΟΤΟΣ: Ανάσα… για Παναιγιάλειο

Απόσταση τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού απέκτησε ο Παναιγιάλειος, μετά τη νίκη του επί της Επισκοπής και την ισοπαλία της Ερμιονίδας με την Καλλιθέα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-PLAY OFF: (Λεβ)ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ!!! (Photos)

Ούτε ο Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο μπόρεσε να σταματήσει το αήττητο του ΑΟ Λεβάντε, ο οποίος στο νησί επικράτησε με το ευρύ... 4-0!