Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ: Χαλάρωμα πριν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις




Μια ξεχωριστή βραδιά επεφύλασσε χθες το βράδυ η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Λεβάντε στο προπονητικό τιμ και το ποδοσφαιρικό τμήμα, παραθέτοντάς τους το τραπέζι στην όμορφη αίθουσα του «ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΒΡΑΧΟΥ».
Καλεσμένοι στην όμορφη βραδιά ήταν τα μέλη της ΕΠΣ Ζακύνθου (παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας, Μπάμπης Κλαυδιανός ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Πρωταθλημάτων, Σάκης Κλάδης και ο Ταμίας, Τίμος Παπαδάτος).
Επίσης, καλεσμένοι ήταν και οι αθλητικοί συντάκτες, με τους Δημήτρη Πέττα και Σωκράτη Λειβαδά (Εφημερίδα ΕΡΜΗΣ και ioniansports), Κων/να Μπάστα (ioniansports), Διονύση Μπινιώρη (Εφημερίδα ΗΜΕΡΑ) και Γιώργο Αναγνωστόπου (ISLANDSPORT-FM και zantesport).

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στην επόμενη φάση Έσπερος και Κ 19 ΑΠΣ Ζάκυνθος (Photos)



Πρεμιέρα σε επίσημα παιχνίδια για την ΕΠΣ Ζακύνθου, είχαμε σήμερα, με τη διεξαγωγή δύο αγώνων για το θεσμό του κυπέλλου (α΄ φάση) με ομάδες από την Β΄ Κατηγορία. Στους Αμπελόκηπους ο Έσπερος επικράτησε 3-0 της Δόξας Λιθακιάς και στο Μαχαιράδο η ομάδα Νέων του ΑΠΣ Ζάκυνθος 4-0 του Κεραυνού Βουγιάτου.

Τα σημερινά αποτελέσματα, καθώς και τα ματς της Κυριακής:

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πρεμιέρα το διήμερο με αγώνες κυπέλλου – Το πρόγραμμα



Η  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοίνωσε  το  πρόγραμμα  των  αγώνων Κυπέλλου  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  Α΄Φάσης.



ΚΥΠΕΛΛΟ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ: Οι διαιτητές του 3ου ομίλου – Ο Αδαμόπουλος στο Λουτράκι



Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου στον 3ο όμιλο. Στο ματς Ερμής Κιβερίου-Ζακυνθιακός θα σφυρίξει ο Νίκας (Μεσσηνίας, με βοηθούς τους Αδαμόπουλο (Μεσσηνίας) και Σταματάκο (Λακωνίας). Στο ματς ΑΟ Λουτράκι- Μανδραϊκός διαιτητής θα είναι ο Αγγελος Αδαμόπουλος (Ζάκυνθος) με βοηθούς τους Καραλή (Ηλείας) και Γκοτσόπουλο (Αχαΐας). Τέλος, στο παιχνίδι Δόξα Ν. Μαμωλάδας-Βύζας Μεγάρων παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Ζακύνθου, Ντίνος Σεμιτέκολος. Τα ματς θα ξεκινήσουν στις 15:30, εκτός από αυτό του Ζακυνθιακού που ξεκινήσει στις 14:45 για συγκοινωνιακούς λόγους.

Α.Λ.Ε.Ζ.: Εργασίες ανάπλασης και ασφαλτόστρωσης της πίστας Λιθακιάς



Από την δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Ζάκυνθο ,έρχονται καλά νέα όσο αναφορά την σκηνή του Drift. Το αθλητικό σωματείο Α.Λ.Ε Ζακύνθου ολοκλήρωσε τα έργα στην πίστα της Ζακύνθου και πλέον διαθέτει μια από τις καλύτερες High Speed Drifting στροφές της Ελλάδος. Με την σειρά μας, συγχαίρουμε την προσπάθεια ,τον κόπο και την ολοκλήρωση του έργου και ευελπιστούμε να παραβρεθούμε σε κάποιο Event που θα διοργανωθεί εκεί, για να αποθανατίσουμε σκηνές!
Παρακάτω σας παραθέτουμε μια δήλωση του κ. Κολτούκη, Υπεύθυνο Τύπου του Αθλητικού Σωματείου ΑΛΕΖ:

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Τα πήγε καλά η Football League



Δύο νίκες (Απόλλων Καλ. και ΑΟΧ), έξι ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες ήταν ο απολογισμός των ομάδων της Football League στις «κόντρες» της 1ης αγωνιστικής με τη Σούπερ Λίγκα!

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου:

ΟΤΕ TV: «Όχι» στις υπερβολές…



Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών παίρνει επίσημα και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ θέση, μέσω της mikriliga.com, για το θέμα που προέκυψε με την αναβολή της πρεμιέρας στη Football League!
Ξεκάθαρη θέση για το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από τη σχέση του ΟΤΕ TV με τη Football League και με αφορμη την "επ' αόριστον αναβολή" της έναρξης του πρωταθλήματος, πήρε εκπρόσωπος του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη mikriliga.com.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Πρόταση επινοικίασης ξενοδοχείου! - "Ήρθαμε για να ...μείνουμε" επιμένουν οι Ιταλοί και προχωρούν σε κινήσεις



Μια πολύ σημαντική, όσο και πρωτότυπη κίνηση, ειδικά αν στεφθεί από θετική κατάληξη, φαίνεται να είναι ο λόγος που μετά το αρχικό ρεπό ως την Τρίτη (για την εξομάλυνση των καταστάσεων που δημιουργήθηκαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας με το μπλόκο από τα ξενοδοχεία διαμονής, κ.τ.λ.), δόθηκε τελικά μεγαλύτερο, ως την Παρασκευή.
Αφού σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μας, μέχρι τότε οι Ιταλοί της διοίκησης περιμένουν τελική απάντηση από (τουλάχιστον) ένα ξενοδοχείο στην πρόταση που του έχουν ήδη κάνει για να το επινοικιάσουν ολόκληρο!!!
Συγκεκριμένα, η πρόταση αυτή ήδη έγινε στον ιδιοκτήτη ενός από τα δυο ξενοδοχεία που το τελευταίο διάστημα διαμένουν οι παίκτες (πλην τριών ντόπιων), το τεχνικό τιμ, στελέχη της ιταλικής διοίκησης, κ.τ.λ.
Πρόκειται για το ξενοδοχείο που βρίσκεται στις παρυφές της πόλης (προς Πάτρα). Και απομένει η τελική απάντηση...

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Πρόκριση στο Λαύριο - Με Τρίκαλα στην Αμαλιάδα το Σάββατο



Ο Κόροιβος σοβαρός και ανώτερος, αν και βέβαια, όχι έτοιμος ακόμα, πήρε τη νίκη και την πρόκριση επί του Λαυρίου (που άφησε έξω την Καβάλα στην προηγούμενη φάση), στο πλαίσιο της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 62-76
Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 34-38. Ενώ ο Κόροιβος ξέφυγε στο τρίτο δεκάλεπτο και το έκλεισε με 46-62. Διατηρώντας το προβάδισμα ως το τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 34-38, 46-62, 62-76
ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Μπένος 4, Μπρόζος 14, Χασάπης, Τσίρος, Μουρίκης 2, Σακελλαρίου 14, Γιαννακόπουλος 14 (1), Κεσκινίδης, Περράκης 6 (1), Δανάς 6, Ψωμαδέρης 2, Παγώνης.
ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Μαρκόπουλος): Μάτζετ 16 (3/3τρ.), Λόουερι 16, Γιαννακίδης 9 (3), Αγγελόπουλος 13 (1), Φουρνόδαυλος, Αρχιμανδρίτης, Κανονίδης 8, Φιλιππάκος 4, Γκάρετ 9, Γαλιώτος 1, Μπατής.

ΝΤΙΝΟΣ ΣΕΜΙΤΕΚΟΛΟΣ: «Αντιμετωπίζουμε σοβαρότατο πρόβλημα με τα γήπεδα»!



Καλεσμένος του Γιώργου Αναγνωστόπουλου, στον ISLANDSPORT-FM στους 88,6 και στην εκπομπή «ΜΙΛΑΜΕ… ΑΘΛΗΤΙΚΑ», ήταν σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ζακύνθου, Ντίνος Σεμιτέκολος.
Ο κ. Σεμιτέκολος στη μία ώρα που έκατσε στο στούντιο του πρώτου αθλητικού ραδιοφώνου στο νησί, αναφέρθηκε στις Μικτές ομάδες, στο Παιδικό πρωτάθλημα, στο επίμαχο θέμα των ημερών που είναι τα ποδοσφαιρικά γήπεδα και η άδεια καταλληλότητάς τους, καθώς ανακοίνωσε και δημόσια ότι αποχωρεί από τα κοινά της Ένωσης και δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.   

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

VIDEO: Δείτε φάσεις & γκολ από τη Ζάκυνθο και άλλα ματς του κυπέλλου



Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το καταπληκτικό γκολ του Βαρέλα στο ματς της Ζακύνθου με τον ΟΦΗ, καθώς και τις κυριότερες φάσεις και τα γκολ από τα ματς του χθεσινού κυπέλλου Ελλάδος.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Όλα τα σημερινά αποτελέσματα



Το… κυρίως πιάτο των αναμετρήσεων της πρεμιέρας των ομίλων «σερβιρίστηκε» την Τετάρτη (24/9) με συνολικά 10 αγώνες. Ωστόσο, από τα αποτελέσματα δεν επιβεβαιώθηκε ιδιαίτερα ο χαρακτηρισμός του Κυπέλλου ως θεσμός των εκπλήξεων.
Με το «διπλό» του Παναθηναϊκού, τις τεσσάρες Βέροιας και Αστέρα και τις ισοπαλίες σε Λέσβο, Νέα Σμύρνη και Ριζούπολη να τραβούν τα… βλέμματα ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα των αναμετρήσεων στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων.
Στις αναμετρήσεις που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα, για τον 8ο όμιλο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το ΕΑΚ επικρατώντας του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0, ενώ για τον πρώτο όμιλο ο Φωστήρας απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΑΚΙΝΟ: «Αξίζαμε τη νίκη»



Μετά το ματς, ακολούθησε η συνέντευξη τύπου με τον… μουντιαλικό προπονητή του ΟΦΗ, Τζενάμο Γκατούζο, πολύ στεναχωρημένος τόνισε δεν του άρεσε η ομάδα του και του άρεσε πολύ η ομάδα της Ζακύνθου.
Ο Ντάνιελ Ακίνο τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη βάσει των ευκαιριών. Αναλυτικά:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Καλύτερη η Ζάκυνθος – Άξιζε τη νίκη (Photos)



Σήμερα, άλλος είχε το όνομα… και άλλος τη χάρη! Σε καμία περίπτωση ο ΟΦΗ δεν δικαιολόγησε ότι είναι μία ομάδα της Super League.
Η Ζάκυνθος ήταν καλύτερη σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού και άξιζε τη νίκη, αφού δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, αλλά της έλειψε το τελείωμα των φάσεων.
Ο κ. Ακίνο φάνηκε να έχει… διαβάσει καλά τον ΟΦΗ και παρέταξε μία 11άδα στον αγωνιστικό χώρο που άφησε… άφωνους τους 1.500 και πλέον φίλους της ομάδας, οι οποίοι την είδαν αγωνιζόμενη για πρώτη φορά φέτος.
Από την άλλη, οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο έδειξαν πιο πολύ ότι κάνουν αγγαρεία και αυτή που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά έδειξαν να μην αρπάζουν την ευκαιρία.

ΟΦΗ: Η 11άδα του Γκατούζο



Οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν εκτός έδρας, το μεσημέρι της Τετάρτης (24/9) την ομάδα του Ιονίου, στην πρεμιέρα τους στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης και ο Τζενάρο Γκατούζο αναμένεται να παρουσιάσει τους «ασπρόμαυρους» με αλλαγές στο αρχικό σχήμα.
Συγκεκριμένα, ο Ιταλός θα έχει στον «άσο» τον Λόρια, με τους Μακρή, Αντελέγιε και Φαζό να καλύπτουν την τριάδα των κεντρικών αμυντικών. Στην μεσαία γραμμή, θα βρίσκονται οι Κάλαϊτζιτς, Μπανούσης και Ροβίδης, με τους Κουτσιανικούλη και Μαραθιανό να καλύπτουν τα δύο άκρα και τους Τζορτζ και Φερούζ στην κορυφή της επίθεσης.

πηγή:  onsports.gr
 

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ε/Δ Ε.Π.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αποτελέσματα εξετάσεων διαιτητών



Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις των τοπικών Διαιτητών την Κυριακή 21-09-2014 στην αίθουσα της Ε.Π.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.
Η  ΕΔ/Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ανακοινώνει τους  επιτυχόντες διαιτητές που πιστοποιήθηκαν για την ποδοσφαιρική  περίοδο 2014-2015. 

(Η σειρά  είναι με αλφαβητική σειρά):

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τα… «κανόνια» στον 3ο όμιλο



Ο Μάριο Μπρέσκα του Παναργειακού, με τρία γκολ, είναι στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του 3ου ομίλου. Από πλευράς Ζακυνθιακού, τρεις παίκτες έχουν σκοράρει (και οι τρεις με τον ΠΑΟ Βάρδας) και πρόκειται για τους Καραμαλίκη, Λιβέρη και Νίκου (φώτο), αμφότεροι από ένα γκολ.

ΛΑΜΙΑ: Kλείνει φιλικό με Ζάκυνθο



Η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League, μπορεί να είναι προς το κοινό καλό των ΠΑΕ, ωστόσο δεδομένα ο προγραμματισμός των συλλόγων μένει πίσω...
Το ίδιο ισχύει και για τη Λαμία, όπου την περασμένη Παρασκευή είχε προγραμματίσει το φιλικό με την Καλλιθέα, ως πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα της στη Β' Εθνική. Εν τέλει και από τη στιγμή που δεν εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα, ο Μπάμπης Τεννές έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 23 ποδοσφαιριστές του συνολικά και δεν αγωνίστηκαν μόνο ο Γκέλης και ο Ντελέκος.

ΟΦΗ: Σχεδόν μία ντουζίνα απουσίες για Γκατούζο

Την τελευταία του προπόνηση επί κρητικού εδάφους πραγματοποίησε ο ΟΦΗ, μία ημέρα πριν από το παιχνίδι με την Ζάκυνθο για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν υπολογίζει έντεκα ποδοσφαιριστές και πρόκειται για τους Σίσιτς, Μιλιάζες, Αρτόλα, Ραζάκ, Απόνιο, Μερεμβασβίλι, Μανιδάκη, Γιαγκιόζη, Πετρόπουλο, Μπολάκη και Μειτέ.

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Πρεμιέρα με ΑΕΚ στην Αμαλιάδα για το πρωτάθλημα - Όλο το πρόγραμμα



Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της φετινής Α1 άρχισε τη Δευτέρα (22/9) με την κλήρωση του πρωταθλήματος, ωστόσο εν όψει του πρώτου τζάμπολ στις 11 Οκτωβρίου υπάρχουν εκκρεμότητες ΑΚΟΜΑ σχετικά με τις ομάδες που θα συνθέσουν το παζλ της κατηγορίας.
Και τούτο διότι δεν διευκρινίστηκε αν τελικά ο Πανιώνιος θα αποχαιρετήσει οριστικά την Α1 ύστερα από τη μη εξασφάλιση αδειοδότησης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπως έχουμε αναφέρει πριν, ή τη θέση των Νεοσμυρνιωτών θα πάρει ως επιλαχούσα η Καβάλα, που τερμάτισε πέρσι στην τρίτη θέση της Α2.
 Έτσι, στη διαδικασία της κλήρωσης προέκυψε η... ομάδα Α, την οποία θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα ο Κολοσσός Ρόδου.
Από εκεί και πέρα, ο Κόροιβος στην πρεμιέρα υποδέχεται την ΑΕΚ στην Αμαλιάδα (την κέρδισε πέρυσι εκεί δυο φορές, μια για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο, ενω συνολικά έκανε το τρία στα τρία μαζί της, κερδίζοντας την και εκτός έδρας για το πρωτάθλημα).

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Ευχαριστίες σε Ζακυνθιακό



Μετά το συγκλονιστικό ματς με τον Ζακυνθιακό, όπου έληξε 3-3, η διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την φιλοξενία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση της ομάδας του Π.Α.Ο. Βάρδας, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να ευχαριστήσουν την διοίκηση του Ζακυνθιακού για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν στο όμορφο και γειτονικό νησί του Ιονίου την Ζάκυνθο. Ευελπιστούμε ότι στο 2ο γύρο όπου ο Ζακυνθιακός θα έρθει στην Βουπρασία θα φάνουμε αντάξιοι της φιλοξενίας της νησιώτικής ομάδας και θα ανταποδώσουμε στο ακέραιο. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων θα συνεχίσουν να εργάζονται με γνώμονα πάντα την καλή γειτονία και την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Βάρδας».

Ε/Δ ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Απόλυτη συμμετοχή στις εξετάσεις των διαιτητών


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την πρ. Κυριακή το πρωί, οι γραπτές  εξετάσεις  για  την  πιστοποίηση  των   τοπικών  Διαιτητών  μη   αξιολογημένων, στην  αίθουσα  πολλαπλών  χρήσεων  της  Ε.Π.Σ.  Ζακύνθου, στο Γαϊτάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειοψηφία των διαιτητών τα πήγε πολύ καλά. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Μαύρη ημέρα για τον «Ιστορικό»!



Μετά από 33 χρόνια συμμετοχής στην μεγάλη κατηγορία ο Πανιώνιος θα αναγκαστεί να αγωνιστεί σε μικρότερες κατηγορίες καθώς η  Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε το σχετικό αίτημα που κατέβαλε ο Ηλίας Λιανός για δεκαήμερα παράταση ώστε να συμπληρώσει τον φάκελο με τα απαιτούμενα έγγραφα και δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Η μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Ηλίας Λιανός, έδωσε προσωπικά το παρών, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να πάρει το πολυπόθητο ναι αναφορικά με την παράταση. Πλέον, το μέλλον των «κυανέρυθρων» παραμένει ζοφερό καθώς το πιθανότερο σενάριο είναι να τον βρει στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, ώστε να καθαρίσει από χρέη. Έτσι, Καβάλα και Ιωνικός Νικαίας τηρούν στάση αναμονής για το που ακριβώς θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο.

ΟΦΗ: «Τα πάντα για να προστατέψουμε τον Γκατούζο»



Ασπίδα προστασίας στον Τζενάρο Γκατούζο για τον πόλεμο-που όπως υποστηρίζει-δέχεται από μερίδα του Τύπου υψώνει η διοίκηση του ΟΦΗ με ανακοίνωσή της. Σε αυτή χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα που προκάλεσαν το ξέσπασμα του Ιταλού προπονητή ψευδή και καθοδηγούμενα, αναφέρει πως είναι τιμή η συνεργασία μαζί του και καθιστά σαφές πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τον προστατεύσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κάλεσμα στον κόσμο του με ΟΦΗ



Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ζάκυνθος ενόψει του μεθαυριανού αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλε του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Μια μεγάλη χρονιά, η πιο κρίσιμη καθοριστική και σημαδιακή για την ιστορία του Συλλόγου μας και του αθλητικού γίγνεσθαι αυτού του νησιού, είναι στο κατώφλι της. Με μεγάλους αγώνες, θυσίες, κόπους, ιδρώτα και μόχθο ολόκληρων δεκαετιών, η μεγάλη μας αγάπη ο ΑΠΣ Ζάκυνθος μας κάνει περήφανους με την πορεία του από άκρον εις άκρον.

FIOR DI LEVANTE: Νέα καλή εμφάνιση και νίκη στο φιλικό με Κεφαλονιά (Photos)



Μετά τη φιλική νίκη στον Πύργο επί του Πανηλειακού (ομάδα Α1 ΕΣΚΑΗ) με 64-53, η ομάδα του νησιού FIOR DI LEVANTE επικράτησε σήμερα στο Κλειστό της Παναγούλας της Κεφαλονιάς με 71-53.
Οι παίκτες του Γιάννη Στάθη και Ανδρέα Παπαδάτου, έπιασαν πολύ καλή απόδοση στην επανάληψη, όπου και πήραν τη διαφορά.
Οι δύο προπονητές έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα, ενώ οι Στάθης-Παπαδάτος χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους και πρόκειται για τους:
Μπονίκος, Βαρβαρίγο, Μάργαρη, Πορταλάκη, Τζίτζηρα, Δημησιάνο, Αυγερινό, Μουζάκη, Βισβάρδη, Τσιόλη, Κόντη, Κολοκοτσά, Σαρδάνη και Αρδάνη.

FOOTBALL LEAGUE 2: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους



Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής άνοιξε με το παιχνίδι του Έβρου Σουφλίου με την Αναγέννηση Γιαννιτσών που έγινε το Σάββατο. Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις διεξήχθησαν την Κυριακή και το zantesport,gr σας μεταφέρει τα αποτελέσματα και από τους τέσσερις ομίλους.

Γ' Εθνική - 2η αγωνιστική

Σάββατο 20/9 - 16:30

1ος όμιλος
Έβρος Σουφλίου – Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-0

FOOTBALL LEAGUE 2: Αγγλικό σκορ (3-3) στο Ζακυνθιακός-ΠΑΟ Βάρδας (Photos)



Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα μπροστά στο κοινό του, ο Ζακυνθιακός, ο οποίος υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (3-3) με τον ΠΑΟ Βάρδας, στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.
Παρουσία 300 και πλέον φίλων του ποδοσφαίρου (ήταν και περίπου 50 εκδρομείς από την Βάρδα) ο Ζακυνθιακός «λαβωμένος» από τους τραυματισμούς της πρεμιέρας στην Ελευσίνα, υποχρεώθηκε από το 42ο λεπτό και έπειτα να… «κυνηγάει»  στο σκορ τον ΠΑΟ Βάρδας και να παίρνει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στο 89΄ με τον Λιβέρη.
Το πολλά αμυντικά λάθη των γηπεδούχων ήταν η αιτία της ισοπαλίας, αφού και τα τρία γκολ προήλθαν από… παιδαριώδη λάθη και ειδικά τα δύο τελευταία!

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Τέλος καλό… όλα καλά!



Λήξαν ο συναγερμός στον Πανηλειακό σχετικά με το θέμα στέγασης. Η διοίκηση κατέβαλλε το χρηματικό ποσό που ζητούσαν τα δύο ξενοδοχεία, αυτό έγινε δεκτό και όλα… μέλι γάλα.
Ως το βράδυ της Παρασκευής, οι ιδιοκτήτες των δύο ξενοδοχείων δεν επέτρεπαν την είσοδο στους παίκτες, λόγω των οφειλομένων, ενώ δεν τους άφηναν ούτε καν τις αποσκευές τους να πάρουν!
Εν τέλει, οι άνθρωποι της ομάδας, μέσω κυρίως του τεχνικού διευθυντή Σάκη Κανακίδη συνέχισαν τις ...διαπραγματεύσεις μέχρι και αργά το βράδυ, που για το ένα εκ των δυο ξενοδοχείων ολοκληρώθηκαν αρκετά μετά τα μεσάνυχτα και τελικά βρέθηκε η… χρυσή τομή για να μην υπάρξουν περαιτέρω παρατράγουδα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με Ζακόφ στη Ζάκυνθο ο ΠΑΟ Βάρδας


Οι «πράσινοι», έχοντας αποβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το άγχος της πρεμιέρας, θα έχουν δύσκολη έξοδο στο νησί, καθώς ο Ζακυνθιακός προέρχεται από ήττα και θέλει πάση θυσία τη νίκη.
Οι παίκτες του Κώστα Σταματίου όμως δείχνουν ότι φέτος θα πρωταγωνιστήσουν και επιδεικνύοντας την ανάλογη προσοχή και στο Ζάντε είναι ικανοί να φτάσουν στο διπλό.
Μάλιστα στην προσπάθεια τους αυτή θα μπορέσει να συνεισφέρει κι ο Βούλγαρος Ζακόφ, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε και πλέον θα αποτελεί μία ακόμη αξιόπιστη επιλογή για τον κ. Σταματίου.