Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δείτε πολλές φωτογραφίες από το Ζακυνθιακός-Καταστάρι

Το zantesport.gr ήταν σήμερα στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου και σας μεταφέρει μέσω της φωτογραφίας τις καλύτερες στιγμές.

LIVE: Η πρεμιέρα των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ζακύνθου (και ραδιοφωνικά)!!!


Το zantesport.gr σε συνεργασία με το ραδιόφωνο του ΕΡΜΗ (91,8) θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τους αγώνες της πρεμιέρας σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, με έμφαση φυσικά στο μεγάλο ντέρμπι, Ζακυνθιακός ΑΟΠ-ΑΟ Κατασταρίου (16:00).

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Διλμπέρης: "Παράσταση για έναν ρόλο!"

Πολύ φτωχό το 1-0 του Αγροτικού Αστέρα κόντρα στη Ζάκυνθο, όπως τόνισε ο προπονητής του, Παναγιώτης Διλμπέρης που έκανε λόγο για απόλυτη κυριαρχία κι έδωσε συγχαρητήρια.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξέσπασμα Κάραμα κατά της διαιτησίας

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα η Ζάκυνθος σ' ένα ματς που δεν έπιασε καλή απόδοση.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Έχασε από Αγροτικό Αστέρα (1-0), έχασε και Ζαϊρί! (Photos & video)

Το δικό του σερί φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να χτίσει ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος πήρε δεύτερη διαδοχική νίκη στη Β' Εθνική.
Μετά το προβληματικό ξεκίνημα, τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας και τα δύο ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα οι «σταχυοφόροι» έδειξαν να έχουν βρει τα πατήματά τους.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Τρίτη (27/10) με Εργοτέλη η Ζάκυνθος-Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων

Ανήμερα της εθνικής εορτής θα παίξουν  Ολυμπιακός - Πλατανιάς, Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός, Ξάνθη - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Πανθρακικός.

Αναλυτικά:

LIVE: Aγροτικός Αστέρας - Ζάκυνθος

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Football League ανοίγει στον Εύοσμο με την αναμέτρηση Aγροτικός Αστέρας - Ζάκυνθος. Παρακολουθήστε τον αγώνα LIVE από το zantesport.gr

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αδαμόπουλος στο Ζακυνθιακός - Καταστάρι - Οι διαιτητές της πρεμιέρας

Ανακοινώθηκαν σήμερα Πέμπτη 15/10 οι διαιτητές  και οι βοηθοί τους που θα διευθύνουν τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.

B΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος των Νέων

Το μεσημέρι της Πέμπτης (15/10) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου η κλήρωση για το πρωτάθλημα των Νέων της Β’ Εθνικής.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η… εκκίνηση θα δοθεί την 1η Νοεμβρίου, με τις ομάδες να είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Ο Κουφογιάννης την Κυριακή (15:00) με Χαλκίδα

Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για τη σεζόν 2015-2016 συνεχίζεται την Κυριακή (18/10) και την Πέμπτη (15/10) η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΑΕ ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ: Αγιασμός πριν την πρεμιέρα

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε αγιασμός για την νέα αγωνιστική χρονιά στην ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος. Ο προπονητής μαζί με τους ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρόν, καθώς και η ακαδημία του Σωματείου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Μαρόπουλος (Ημαθίας) σφυρίζει στον Εύοσμο

Τους διαιτητές της 4ης αγωνιστικής της Football League ανακοίνωσε η ΚΕΔ. Στον αγώνα Αγροτικός Αστέρας – Ζάκυνθος ορίστηκε ο Μαρόπουλος (Ημαθίας). Αναλυτικά οι ορισμοί:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Η "πρώτη" media day του Κάραμα

Στην πρώτη της media day προχώρησε η ΠΑΕ Ζάκυνθος, με τον τεχνικό της ομάδας μας κ. Khalid Karama να απαντά στα ερωτήματα των εκπροσώπων του τύπου στο νησί, που έδωσαν το παρόν στο Δημοτικό στάδιο.

ΑΓΕΖ-ΣΤΙΒΟΣ: "Έλα να ανακαλύψεις τις ικανότητές σου στο στίβο"

Ξεκίνησε για τη νέα χρονιά το τμήμα στίβου της ΑΓΕΖ το οποίο λειτουργεί καθημερινά 5-7 μμ και Σάββατο πρωί 10-12 πμ.στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Τα κοπέλια από το Καστέλλι! (video)


Το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος Football League, έκανε αφιέρωμα στην κρητική ομάδα μέσω εκπομπής.

ΑΓΕΖ: Ξεκίνησε με ήττα στην Παναγούλα

Η ανδρική ομάδα σίγουρα δεν είχε το καλύτερο αποτέλεσμα στον 1ο εντός έδρας αγώνα της , είναι όμως γεγονός ότι οι παίκτες που την απαρτίζουν χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στους ρόλους τους και όταν μάλιστα η ομάδα μας δεν είχε την δυνατότητα να κάνει κανένα φιλικό αγώνα στα πλαίσια προετοιμασίας.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Σάββατο 24/10 με Καλλιθέα η Ζάκυνθος

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Τα επτά από τα εννέα παιχνίδια του προγράμματος θα διεξαχθούν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, μεταξύ αυτών και το ματς του ΑΠΣ Ζάκυνθος με την Καλλιθέα, στο Δημοτικό Στάδιο.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων για την 4η αγωνιστική στη Football League. 

Διλμπέρης: «Σταθμός με Ζάκυνθο»

Συνέχεια στη βελτίωση και νέα θετικά αποτελέσματα ζητά Παναγιώτης Διλμπέρης μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού. 

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Φωτογραφίες & βίντεο από τα Ψαχνά


Δείτε πολλές φωτογραφίες και το βίντεο του αγώνα στα Ψαχνά, όπου ο ΑΟ Λεβάντε αν και βελτιωμένος δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών (1-0).

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Χαλίντ Κάραμα: "Η ισοπαλία είναι ένα νορμάλ αποτέλεσμα για το παιχνίδι"

Οι δηλώσεις που ακολούθησαν το τέλος του αγώνα στη Ζάκυνθο...

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Η 3η αγωνιστική σε αριθμούς

Τρεις εκτός έδρας νίκες μέτρησε η 3η αγωνιστική της Football League καθώς ΑΕΛ, Αγροτικός Αστέρας και Κέρκυρα πέρασαν με «διπλά» από Αίγιο, Σέρρες και Ελευσίνα αντίστοιχα.

Πάγωσε το γήπεδο της Σπάρτης – Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή!

Σαν να μην έφτανε η πρώτη ήττα της σεζόν για τον Κανάρη από την Σπάρτη, που ίσως να ήταν βέβαια εντός προγραμματισμού, ήρθε και o σοβαρός τραυματισμός του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας από τη Χίο, Γιώργου Αγριμάκη στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης.

Γ' Εθνική: Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Σε δύο δόσεις πραγματοποιήθηκε ο 3ος όμιλος της Γ΄ Εθνικής, όπου σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κόλλησε στο «Χ» (0-0) με Κισσαμικό (Photos)

«Πέταξε» δύο πολύτιμους βαθμούς σήμερα η Ζάκυνθος απέναντι σε μία ομάδα (Κισσαμικός) που μπορεί να είναι «νεοφώτιστη» αλλά φαίνεται να κάνει αρκετές ζημιές, κυρίως εκτός έδρας. Μην ξεχνάμε άλλωστε στην πρεμιέρα το 2-2 μέσα στα Τρίκαλα και μάλιστα ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις σε 2-2 (είχε προηγηθεί 0-2)!

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Άδικη ήττα στα Ψαχνά (1-0)!

Ούτε και τώρα κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα ο ΑΟ Λεβάντε, γνωρίζοντας την ήττα στα Ψαχνά από τον τοπικό Ηρακλή με 1-0.

LIVE: Η αναμέτρηση Ηρακλής Ψαχνών-ΑΟ Λεβάντε

Στις 13:00 ξεκινάει η αναμέτρηση στα Ψαχνά ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και τον ΑΟ Λεβάντε, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου  ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

ΕΡΜΗΣ RADIO 91.8: Λεπτό προς λεπτό το ΑΠΣ Ζάκυνθος-Κισσαμικός


Και σήμερα πάμε... "ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ" με τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Δύσκολα για Νίκιτς!

Ούτε και χθες το πρωί (Σάββατο 10/10) προπονήθηκε ο Μπράνισλαβ Νίκιτς και ως εκ τούτου ο Χαλίντ Κάραμα θα ψάξει άλλη λύση για τη μεσαία γραμμή της ομάδος του. Ο Βόσνιος έχει παίξει και στα δύο πρώτα παιχνίδια των "κυανοκίτρινων" στο πρωτάθλημα και σίγουρα είναι σημαντική απώλεια για το σημερινό ματς (Δημοτικό Στάδιο, 16:00).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Ευχαρίστησε τον ΑΟ Τσιλιβή

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται η αποστολή του Κισσαμικού, από το μεσημέρι του Σαββάτου, για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την τοπική ομάδα.