Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΑΝΟΖ: Τέλος καλό... όλα πήγαν τέλεια!

Με τη λήξη των Πανελλήνιων αγώνων προαγωνιστικών κατηγοριών που διεξήχθησαν από τις 24 - 26 / 07 / 2016 στα κολυμβητήρια Χαϊδαρίου ( 9 - 10 ετών ) και Περιστερίου ( 11 - 12 ετών ) τελείωσε άλλη μια πετυχημένη αγωνιστική περίοδος για τα παιδιά της προαγωνιστικής του ΑΝΟΖ .

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΑΓΕΖ-ΣΤΙΒΟΣ: Ο Θανάσης Ανδρέας με την Εθνική Εφήβων στην Τουρκία

Στους βαλκανικούς αγώνες Ε-Ν (2-3/7 στο Μπολού της Τουρκίας) θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ο Θανάσης Ανδρέας (ΑΓΕ Ζακύνθου) στη Δισκοβολία ως ο καλύτερος Έφηβος. Την προηγούμενη χρονιά ήταν 3ος Βαλκανιονίκης στην αντίστοιχη διοργάνωση και ευελπιστεί για κάτι καλύτερο εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος τον επόμενο μήνα.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Α.μεΑ. 2016: Έσπασε τα ρεκόρ ο "ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ"!

Νέες, μεγάλες, επιτυχίες για τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ Ζακύνθου "ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ"!!! Συγκεκριμένα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Α.μεΑ. 2016, που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α (25-26/06), οι αθλητές του πέτυχαν σημαντικές επιτυχίες με 13 χρυσά μετάλλια, 2 αργυρά μετάλλια και 5 Πανελλήνια ρεκόρ!!! Αναλυτικά:

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Απέκτησε τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο

Στον Α.Ο. Τρικάλων θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Μάλιστα, το έκανε ο ίδιος γνωστό με ανάρτησή του στο facebook και στην προσωπική του σελίδα. Ο Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής:

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΤΑΣΗ: Rock Cafe... το must του φετινού καλοκαιριού!

Το Rock Café Zante βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Ζακύνθου, στη λίμνη του Κεριού.
Η παρουσία του Rock Café Zante στο χώρο της εστίασης απαριθμεί πάνω από 15 έτη. Ιδρύθηκε το 1997 και από το 2013 βρίσκεται κοντά σας υπό νέα διεύθυνση.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Επιστρέφει Μαρόκο ο Ζαϊρί!

Βασικό στέλεχος της Ζακύνθου ήταν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός κατέγραψε 25 συμμετοχές και 7 γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Ιονίου, όμως αποτέλεσε παρελθόν και όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Πανελλήνιο ρεκόρ η Μάργαρη!

Η Νικολέτα Μάργαρη κατέκτησε την πρώτη θέση στους «Δελφίδιους 2016» και με χρόνο 28.61 κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ παγκορασίδων Α που κατείχε η Κρίστελ Βουρνά (28.68) από το 2006.